Photos and videos from all countries

Photos and videos for #migrain

- Anda sering sakit kepala? Migrain? Resdung? Bersin?.Syukur, dengan ikhtiar IV MIST, migrain customer akk yang kronik dapat dirawat tanpa sebarang ubat-ubatan pun.. .Whatsapp 01132265451 sekarang! Bebaskan diri anda dari painkiller/ubat penahan sakit dan migrain! #Resdung #gout #migrain #ivmist #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajualonlin #whatsapp 01132265451 #oktm #penawarresdungno1 #idasabris

nor_aslida_sabris

Tahukah uolsss ...Kekurangan Magnesium boleh mengakibatkan MIGRAIN. ...Di dalam OSTEMATRIX ada magnesium. Amat disyorkan kepada yang ada migrain. ... #keknith #ostematrix #magnesium #migrain #ostematrixshaklee #shakleeeffect #tsunamishaklee #kalsium #saujanautama3 #saujanautama #saujanautamasgbuloh #dbkl #coddbkl #codsaujanautama #codsogo

rakvitaminkubyshaklee

Tahukah uolsss ...Kekurangan Magnesium boleh mengakibatkan MIGRAIN. ...Di dalam OSTEMATRIX ada magnesium. Amat disyorkan kepada yang ada migrain. ... #keknith #ostematrix #magnesium #migrain #ostematrixshaklee #shakleeeffect #tsunamishaklee #kalsium #saujanautama3 #saujanautama #saujanautamasgbuloh #dbkl #coddbkl #codsaujanautama #codsogo

anithzenith

Migrain menyerang lagi?? Jom ikhtiar dengan #QasehGold...insyaallah dpt membantu melancarkan perjalanan darah & oksigen ke otak di samping mengurangkan rasa sakit yg menyerang... #migrain

norhafiszah_ahmad

PENGHIDAP RESDUNG DAN MIGRAIN, TONTON VIDEO INI SEKARANG.. . . RAWAT DAN KAWAL. RESDUNG DAN MIGRAIN ANDA DENGAN. #ivmist #penawarresdung #penawarresdungterlajaklaku #resdungkronik #stokisivmistkuantan #sembursembursegar Whatsapp 011 1656 1886

ivmist_penawar.resdung

COFFEE BOOSTER DAPAT ATASI MIGRAIN MERAWAT.Untuk penggemar coffee , boleh cuba coffee keluaran terbaru dari kami .. Bukan sekadar coffee , coffee yang memberi anda tenaga , Mengatasi migrain, sesuai untuk yg sedang berdiet , merawat masalah penyakit 3 serangkai dan anti kanser . Hanya RM49.90 sahaja anda mampu milik.Nak lebih detail lagi terus whatsApp sy . Taip COFFEE KE 0164420700 #QueenOfMutiara #CoffeeBooster #ProdukKesihatan #migrain

qm_cantikbakbidadari

Credit Bayzura Razali. 《《《RAWAT MIGRAIN TANPA PARACETAMOL DAN PAIN KILLER》》》 Hari ini Kak Bay nak share tentang penyakit migrain. Kak Bay rasa terpanggil untuk share tentang penyakit migrain ni kerana ramai rakyat Malaysia memang penghidap penyakit migrain yang teruk. Migrain boleh dirawat dengan menggunakan ubat-ubatan iaitu ubat untuk melegakan (pain killer) yang perlu diambil bila sakit kepala menyerang dan ubat untuk mencegah (ubat ini perlu diambil secara berterusan). Tetapi bukannya elok pun makan pain killer dan paracetamol untuk migrain. Lega sekejap aje pun. Dan kalau makan kerap, boleh effect buah pinggang.Ada satu artikel dalam majalah i-Sihat, edisi ke berapa dah tak ingat. Ada seorang sportman yang terkena sakit buah pinggang sebab terlalu kerap sangat makan pain killer kerana migrain. Kesian , walaupun aktif bersukan tapi masih kena sakit.Jom berubah kepada #minkaffegarlic Wassap terus ke 0194944502Wassap terus ke 0194944502 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline

sitisalwakasim

IV MIST : BERIBU MANFAAT DALAM SEBOTOLKhasiat 10 bahan semulajadinya mampu atasi banyak masalah seperti resdung, migrain, kurap, dengkur, athma, batuk, selsema dan lain-lain. Alang-alang dah guna untuk masalah resdung, sembur di kepala untuk masalah migrain.Hasilnya, bukan resdung saja yang kurang tapi migrain dan gatal-gatal muka pun kurang. Jom dapatkan #ivmist #ivmist #ivmistmurah #ivkids #ivkidsmurah #ivsoap #ivsoapmurah #sayajualivmist #sayajualivkids #sayajualivsoap #ubatmujarab #pelbagaiguna #ivmist #ivmistmurah #ivmistoil #ivmistmagicoil #ivmistpelbagaiguna #ivmistpenawarresdung #ivmistonline #ivmistfeedback #ivmisttestimonipengguna #dexandralovers

wardah_shoppe

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!!.Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain...Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni memang satu satunya minyak yang paling #rare! #ajaib!...Orang London kata... #miracle . Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point...Insya Allah dengan izin NyaJom whatsapp 012-2423841 (shida)... #ivmist #sakitkepala #migrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab #SatuRumahSatuIVMist

nurshahida_mohamed

COKLAT LOVE HABIBI Perut buncit Lemak Sengugut Angin Migrain Lesu SembelitYANG PASTI Haid yang teratur Sentiasa bertenaga Tiada lagi selulit Tiada lagi migrain Pembuangan lawas Bentuk & berat badan yg diimpikan ramai.INDAHNYA JANJIMU, SEINDAH NAMAMUNak try CLH, bolem PM WASAP ※※※※※※※※※※※※※※※※ZuRa 012 5605729 ※※※※※※※※※※※※※※※※ #stokisjsdbalikpulaupenang #stokisjsdpenang #jamususukdara #familyummu #teamzura #coklatlovehabibi #agendropshipwanted

zura_stokis_jamususukdara

IV MIST : BERIBU MANFAAT DALAM SEBOTOLKhasiat 10 bahan semulajadinya mampu atasi banyak masalah seperti resdung, migrain, kurap, dengkur, athma, batuk, selsema dan lain-lain. Alang-alang dah guna untuk masalah resdung, sembur di kepala untuk masalah migrain.Hasilnya, bukan resdung saja yang kurang tapi migrain dan gatal-gatal muka pun kurang. Jom dapatkan #ivmistHarga asal RM34.90.Harga promosi RM29.90.Belian 3 botol RM75.00 percuma pos.WhatsApp 0193220884 Mahani #StokisIVMistCheras #ivmist #ivmistteammahani #ivsoap #ivkids #rambutlebat #resdungkurang #ejendiperlukan #codsekitarcheras #hukm #btho #bandartunrazak

mahani.ramdani

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 017 9448085 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #sayajual #ivmistTeamlin #pm0179448085

sue.suhana79

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 011 20517080 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #stokisdiperlukan #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #sayajual #ivmistTeamlin #pm01120517080 #stokisivmistbukitpayung

noorfazlin_zakaria

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 011 33466074 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #swapreview #sayajual #igshop #stokisivmistkuantan 01133466074

dia_nnnnnn

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 012 255 4386 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #stokisdiperlukan #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #swapreview #sayajual #igshop #pm0122554386 #stokisivmistseremban

linaanuar

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Untuk order boleh klik no di bawahwww.wasap.my/60182999894 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #stokisdiperlukan #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #sayajual #ivmistTeamlin #pm0182999894 #agenIvmistSeremban

mysara_zura

SAKIT KEPALA? MIGRAIN?.Kesakitan datang tak tentu waktu ..Antara punca sakit kepala & migrain :.Tekanan.Pengecutan salur darah.Tekanan darah tinggi.Suhu badan terlalu panas ..Dengan #ivmist hanya dengan semburan mampu menghilangkan kesakitan....Spraykan ivmist di bahagian kepala disertakan dengan urutan. In Sha Allah...Dapatkan rehat & tidur yang secukupnya.. Untuk maklumat lanjut: WhatsApp 011 18853176. #IVMistteamsuzana #stokisivmist #ivkids #Ivmist #ivsoap #wsap0118853176

matrazalikasa5

SAKIT KEPALA? MIGRAIN?Kesakitan datang tak tentu waktu .Antara punca sakit kepala & migrain :TekananPengecutan salur darahTekanan darah tinggiSuhu badan terlalu panas ..Dengan #ivmist hanya dengan semburan mampu menghilangkan kesakitan....Spraykan ivmist di bahagian kepala disertakan dengan urutan. In Sha Allah...Dapatkan rehat & tidur yang secukupnya. Untuk maklumat lanjut: WhatsApp 012 6058 447. #IVMistteamsuzana #stokisivmist #ivkids #Ivmist #ivsoap # whatsapp 012 6958447ani

anikhairul001

SAKIT KEPALA? MIGRAIN?.Kesakitan datang tak tentu waktu ..Antara punca sakit kepala & migrain :.Tekanan.Pengecutan salur darah.Tekanan darah tinggi.Suhu badan terlalu panas ..Dengan #ivmist hanya dengan semburan mampu menghilangkan kesakitan....Spraykan ivmist di bahagian kepala disertakan dengan urutan. In Sha Allah...Dapatkan rehat & tidur yang secukupnya.. Untuk maklumat lanjut: WhatsApp 019 6879343. #IVMistteamsuzana #stokisivmist #ivkids #Ivmist #ivsoap #wassap0196879343zana

zanasham

SAKIT KEPALA? MIGRAIN?.Kesakitan datang tak tentu waktu ..Antara punca sakit kepala & migrain :.Tekanan.Pengecutan salur darah.Tekanan darah tinggi.Suhu badan terlalu panas ..Dengan #ivmist hanya dengan semburan mampu menghilangkan kesakitan....Spraykan ivmist di bahagian kepala disertakan dengan urutan. In Sha Allah...Dapatkan rehat & tidur yang secukupnya.. Untuk maklumat lanjut: WhatsApp 011-29709893 Aishah. #IVMistteamsuzana #stokisivmist #ivkids #Ivmist #ivsoap #Wassap01129709893Aishah

nordin.aishah

ASBAB MINKAFFE, MIGRAIN TIADA LAGI Alkisah disapa oleh sahabat lama...nak share feedback positif tentang produk ni. Katanya, beliau dah lama consume beberapa produk HaiO & merupakan pengguna tegar #minkaffe ! Lebih menggembirakan, selepas setahun konsisten minum minkaffe, masalah migrain beliau dah pulih sepenuhnya! Jom merawat sebelum melarat!Tq sis Azlin for sharing!Nak FREE postage? PM/WA unie 013.926.0108 #SetPKP #MinKaffeGarlic #CATchampions #onlinepreneurunie

unieazhas

The most dreaded "one of those days" thing, aside from fever, toothache & migrain #whatamitodo #sigh

ellewasli

B COMPLEX & MIGRAIN ."Sara, ada tak Supplement untuk Migrain? Stress betol kat ofis skarang sampai selalu sangat sakit2 kepala." .Adaa! Namanya B COMPLEX khas untuk mereka yang;. Migrain Stress & Depresi Ingin mengawal paras kolestrol Mencegah anemia (tekanan darah rendah) Lemah sistem saraf.B COMPLEX ni mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang mampu membantu; Menghasilkan tenaga Menghasilkan sel darah merah Menguatkan pertumbuhan rambut, kuku Menguatkan antibodi badan Melancarkan peredaran darah dalam badan.Sebotol tahan 4 bulan memang murah & berbaloi2. .Juga penting untuk Ibu hamil Ibu berpantang Mereka yang sedang ikhtiar hamil Yang mengalami masalah rambut Yang inginkan kulit yang cantik & sihat Mereka yang mengalami alahan / allergic / resdung.Vitaboxhut013.950.8848 #shakleeganu #shakleeumt #shakleeunisza #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleepaka #shakleedungun #ubatmigrain #supplementibupantang

vitaboxhut

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!! .Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain...Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni mmg satu satunya minyak yg paling #rare! #ajaib! ..Omputih katerr... #miracle. Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point ..Insya Allah dengan izin NyaJom whatsapp 011-35687426... #ivmist #sakitkepala #magrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab

athirah_azman18

Bila petang je mula la kepala sakit-sakit.. stress dengan kerja pun ya jugak.. elok-elok nak siapkan kerja sebelum habis waktu kerja, terpaksa pulak bawak balik ke rumah.. memang tak daya nak hadap kerja bila migrain menyerang.. jawabnya makan ubat, masuk dalam surau tido la sampai habis waktu kerja.. itu dulu laaa.. duluuu.. sekarang hakak dah insoff... ..Sekarang migrain tu dah kurang menyerang.. dah kurang stress.... . RAHSIANYA...???? .Rahsianya ada dalam botol kecil ivmist.. spray ivmist dikepala dan belakang leher.. hidu bau aromaterapi ivmist ni.. memang SUPERB bau dia yang wangiiii dan rasa berangin yang mampu kurangkan rasa skit bila migrain menyerang.. ..Whatsapp 013-3379291 .. #stokisivmistklang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ivmist #ivmistmagicoil #penawarresdung #penawarresdungterlajaklaku #resdungkronik #resdungtokaki #ubatresdung #rajaresdung

liz.ivmistnanooil

B COMPLEX & MIGRAIN ."Sara, ada tak Supplement untuk Migrain? Stress betol kat ofis skarang sampai selalu sangat sakit2 kepala." .Adaa! Namanya B COMPLEX khas untuk mereka yang;. Migrain Stress & Depresi Ingin mengawal paras kolestrol Mencegah anemia (tekanan darah rendah) Lemah sistem saraf.B COMPLEX ni mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang mampu membantu; Menghasilkan tenaga Menghasilkan sel darah merah Menguatkan pertumbuhan rambut, kuku Menguatkan antibodi badan Melancarkan peredaran darah dalam badan.Sebotol tahan 4 bulan memang murah & berbaloi2. .Juga penting untuk Ibu hamil Ibu berpantang Mereka yang sedang ikhtiar hamil Yang mengalami masalah rambut Yang inginkan kulit yang cantik & sihat Mereka yang mengalami alahan / allergic / resdung.Vitaboxhut013.950.8848 #shakleeganu #shakleeumt #shakleeunisza #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleepaka #shakleedungun #ubatmigrain #supplementibupantang #shakleesandakan #shakleepengadangbaru #shakleepadangmidin #shakleebukitpayung

vitaboxhut

B COMPLEX & MIGRAIN ."Sara, ada tak Supplement untuk Migrain? Stress betol kat ofis skarang sampai selalu sangat sakit2 kepala." .Adaa! Namanya B COMPLEX khas untuk mereka yang;. Migrain Stress & Depresi Ingin mengawal paras kolestrol Mencegah anemia (tekanan darah rendah) Lemah sistem saraf.B COMPLEX ni mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang mampu membantu; Menghasilkan tenaga Menghasilkan sel darah merah Menguatkan pertumbuhan rambut, kuku Menguatkan antibodi badan Melancarkan peredaran darah dalam badan.Sebotol tahan 4 bulan memang murah & berbaloi2. .Juga penting untuk Ibu hamil Ibu berpantang Mereka yang sedang ikhtiar hamil Yang mengalami masalah rambut Yang inginkan kulit yang cantik & sihat Mereka yang mengalami alahan / allergic / resdung.Vitaboxhut013.950.8848 #shakleeganu #shakleeumt #shakleeunisza #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleepaka #shakleedungun #ubatmigrain #supplementibupantang #shakleesandakan #shakleepengadangbaru #shakleepadangmidin #shakleebukitpayung

vitaboxhut

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!! .Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain...Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni mmg satu satunya minyak yg paling #rare! #ajaib! ..Omputih katerr... #miracle. Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point ..Insya Allah dengan izin NyaJom whatsapp 013 2526825... #ivmist #sakitkepala #magrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab #SatuRumahSatuIVMist #bisnessonline #agenivmistktrg #ivmistTeamlin #syjualsypakai

ivmist_miela_

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!! .Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain.Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni mmg satu satunya minyak yg paling #rare! #ajaib! .Omputih katerr... #miracle. Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point .Insya Allah dengan izin NyaJom whatsapp 0194506608 #ivmist #sakitkepala #magrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab #SatuRumahSatuIVMist #japsari #bazarpaknil #bisnessonline #stokisivmistsemenyih #whatsapp0194506608

rosmarizaabdullah

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!! .Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain...Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni memang satu satunya minyak yang paling #rare! #ajaib! ..Orang London kata... #miracle Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point ..Insya Allah dengan izin NyaJom whatsapp 0196571918 mazwan... #ivmist #sakitkepala #magrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab #SatuRumahSatuIVMist #bisnessonline #whatsapp0196571918 #ivmistteammahani

ma3_wan_ivmist_penawar_resdung

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!! .Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain...Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni memang satu satunya minyak yang paling #rare! #ajaib! ..Orang London kata... #miracle Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point ..Insya Allah dengan izin NyaJom whatsapp 0173059807 zahaliza ... #ivmist #sakitkepala #magrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab #SatuRumahSatuIVMist #jepsari #bazarpaknil #bisnessonline #WhatsApp0173059807 #stokisivmistmasjidtanah #ivmistteamliza #suamikupalingsweet #terlajaklaris

zahalizawasimin

PENAWAR SAKIT KEPALA / MIGRAIN !!! .Spray spray, Inshaallah boleh rawat sakit kepala dan migrain...Ramai pengguna menyesal beli satu.. sebab lepas guna rasa #ivmist ni mmg satu satunya minyak yg paling #rare! #ajaib! ..Omputih katerr... #miracle. Spray pada tapak tangan Sapu pada bahagian atas kening, dahi, tepi hidung dan belakang tengkuk Bagi pressure pada bahagian di atas sekurang-kurangnya 10saat setiap point ..Insya Allah dengan izin NyaJom klikhttp://www.wasap.my/60199553454... #ivmist #sakitkepala #magrain #ivmistterbaik #ivmistmujarab #SatuRumahSatuIVMist #japsari #bazarpaknil #bisnessonline #pm0199553454 #stokisivmistbachok #igshopmalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #bazaronline #bisnessonline

eitamasnita
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.