Photos and videos from all countries

Photos and videos for #melodi

Ramai yang tanya, Mary Kay ada "toner" tak? Mary kay takde toner tapi Timewise Moisture Renewing Softener yang bertindak seperti toner, malah lebih hebat dari toner.. 😊😊 🌸Membersihkan baki sisa kotoran pada wajah yang tidak dibersihkan sepenuhnya semasa mencuci muka. 🌸 Menyerap lebihan minyak pada kulit dan mengecilkan pori terutama untuk kulit berminyak. 🌸Kulit akan berasa lebih lembut, halus dan licin ! 🌸 Memberikan kelembapan pada kulit. 🌸Merupakan agen penentang usia (anti penuaan). Mahukan wajah bersih dari sisa kotoran!!!! mari dapatkan... ✨✨✨✨✨✨✨ promosi Jan (Beli 3 TW softener FREE 1TW softener). Cepat!!!PM saya.. Love❤ MaryK_lovers NurulSyidaKamaruddin Beauty Consultant Mary Kay http://www.wasap.my/60175768266 #marykaykl #maryshahalam #marykaypetalingjaya #marykaykualaselangor #marykaysungaibuloh #marykaysungaibulohjeram #upm #uitmshahalam #uitmsarawak #unikl #hospitaltanjongkarang #hospitalserdang #hospitalshahalam #hospitaltaiping #faridkamil #wanyhasrita #izreenazminda #fazurafattah #melodi #tv3

4 3 Jan 17, 2018

entah kenapa ini anak setiap di photo selalu manyun gaya nya #melodi

11 0 Jan 17, 2018

nry.sdn gönlünüze sağlık 😊 "sizlerde videolarınızı paylaşmak için videolarınızın altına etiketleyin inşallah 🙂😊" #ney #neyzenlergecesi #def #bendir #muhabbet #music #melodi #nota #tasavvufmuzik #musiki #muzik #tesekkurederim

16 0 Jan 17, 2018

kebahagiaan kita yang menciptakan sendiri begitu pula dengan kesedihannya.. jangan berharap orang lain bisa membahagiaan kita dan juga jangan salahkan orang lain yang sudah membuatmu bersedih.. tenanglah dan damailah dengan dirimu sendiri, cintai dirimu sendiri baru kau layak mencintai orang lain tanpa meminta balasan dari mereka ☺😔 ferriadi_ferriadi #cover #krispatih #mengenangmu #kesalahanyangsama #tapibukanaku #bergitar #melodi #chord #nyanyi #akustik #ngamen #reff #maaf

12 0 Jan 17, 2018

🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian Tips untuk pakai Facemist KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . . #glowing #syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #melodi #bilonogorijupokelate #DIATV3 #meletop #shawl #blouse #bellaamara #jelitasara #ariani

4 0 Jan 17, 2018

・・・ ⬇️INFORMASI LENGKAP BACA⬇️ Ajak serta teman dan sahabat #satunusasatubangsa ke sini Pada Hari Sabtu, Tanggal 20 Januari 2018 di Amphitheater #epiwalk #epicentrum Pukul 15:00-17:30 WIB TERBUKA UNTUK UMUM - GRATIS • Kepada siapa pun yg ingin hadir Pada Acara MELODI KEBANGSAN untuk TIDAK memakai baju/atribut yg MEWAKILI SEBUAH PARTAI. Terima Kasih atas perhatiannya 🙏🏼 • Follow melodi_kebangsaan buat keseruan #kesenian bertema #kebangsaan selanjutannya. • SHARE DENGAN MENGGUNAKAN #melodikebangsaan • E-flyer kreasi dari robindaniel241#musik #indonesia #lagu #senimusik #berkesenian #nyanyi #lantunan #music #musician #singer #akucintaindonesia #bhinnekatunggalika #kesenian #seni #melodi #kebangsaan #merahputih #kamicintaindonesia

9 0 Jan 17, 2018

Speedboat meletop, seorang pelancong meninggal dunia dan 16 cedera... Kejadian di Phi Phi Island, Phuket/Krabi Thailand.. ... Kredit : Rizal Hakimm .. Facebook Page : HERO Viral Instagram : hero.viral . #beritaterkini #majalah #maklumatcepat #beritaviral #perkaratular #tular #heroviral #gosipartis #mediahiburan #projekhero #lawakhambar #lawakhangit #lawakharini #ceritalawak #videolawak #motifviral #poptv9 #mudahterhibur #siakapkeli #infoviral #cctvria #melodi #tolongviral #heroviralofficial #lawak #lawakantarabangsa #lawakjenaka #lawaklucu #genggelak #genggelakkuat

22 0 Jan 17, 2018

Kenapa Anda Mesti Cuba Vivix ? . . . 🎁Supplement organik 🎁Awet muda,anti-penuaan 🎁menyokong kesihatan sendi 🎁Meningkatkan kesihatan imun badan 🎁Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Vivix™ ni minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. . . Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. . . . . 1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan. . . . theprettyvita , 012.270.7477

8 1 Jan 17, 2018

Kenapa Anda Mesti Cuba Vivix ? . . . 🎁Supplement organik 🎁Awet muda,anti-penuaan 🎁menyokong kesihatan sendi 🎁Meningkatkan kesihatan imun badan 🎁Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Vivix™ ni minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. . . Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. . . . . 1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan. . . . theprettyvita , 012.270.7477

6 1 Jan 17, 2018

Kenapa Anda Mesti Cuba Vivix ? . . . 🎁Supplement organik 🎁Awet muda,anti-penuaan 🎁menyokong kesihatan sendi 🎁Meningkatkan kesihatan imun badan 🎁Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Vivix™ ni minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. . . Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. . . . . 1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan. . . . theprettyvita , 012.270.7477

7 1 Jan 17, 2018

. . ------------------------------------------ SET BOTANICAL EFFECTS FORMULA 1❤️ ------------------------------------------ Ramai yg mengadu skincare yg diorg pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda . 🌷Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak 🌷 Pada anda yang mengalami masalah seperti : . 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk anda! Tak wajib ambil satu set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil satu set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . Favourite item sis dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! Rasa bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat aktif pun susah dah nak hinggap tauuuu. Ini serioussss ni! 😘😘😘 . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . Sape Nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar LAH ke produk kecantikan Marykay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral .. . . 01115266821 #MarykayMerlimau #marykaymelaka #jjcm #melodi #nakcantik #nakkurus

3 2 Jan 17, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.