Photos and videos from all countries

Photos and videos for #mekapartis

KISS BEAUTY MAKE UP KIT..PRICE: RM20 ONLYPLUS POSTAGE RM7SM/RM10SS..Whatsapp 0129399009 or 0105045392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam. #effatihah.. #kissbeautymakeupkit #kissbeautypalette #kissbeautyborongmurah #kissbeautproduk #bazarpaknil #mekapartis #muamalyasia #igkosmetikmurah #kissbeautylipstik #kissbeautypowder

effatihah

KISS BEAUTY MAKE UP KIT..PRICE: RM20 ONLYPLUS POSTAGE RM7SM/RM10SS..Whatsapp 0129399009 or 0105045392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam. #effatihah.. #kissbeautymakeupkit #kissbeautypalette #kissbeautyborongmurah #kissbeautproduk #bazarpaknil #mekapartis #muamalyasia #igkosmetikmurah #kissbeautylipstik #kissbeautypowder

effatihah

KISS BEAUTY MAKE UP KIT..PRICE: RM20 ONLYPLUS POSTAGE RM7SM/RM10SS..Whatsapp 0129399009 or 0105045392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam. #effatihah.. #kissbeautymakeupkit #kissbeautypalette #kissbeautyborongmurah #kissbeautproduk #bazarpaknil #mekapartis #muamalyasia #igkosmetikmurah #kissbeautylipstik #kissbeautypowder

effatihah

ok ni testi rare sket loghat kelate heheeh. yg pasti SELUAR LONGGAR uolls apa tunggu lagi? takkan nak baca je testi org lain dh kurus? kita kita?? sempat lagi uolls kurus sebelum raya. meh order jom! jaminan 200% penurunan berat dari 5kg ke 8kg sebulan ---------------------------------------------------------- whatsapp : 0139005123 (serious buyer only) ----------------------------------------------------------PRICE : RM 99 sm, RM 109 ssinclude postage ---------------------------------------------------------- #slimxpert #slimxpertbytinaarena #slimmingproducts #ubatkawalselera #ubatkawalseleramakan #sayanakkurus #mekapartis #wedding #pelamin #supplement #produkkurus #xxs #sayajual #kurussebelumnikah #kuruscepat #kuruslangsing #kurussebelumraya #slimxpert #slimrich #slimmingproduct #kurus #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #sayajualmurah

tinaarenabeauty

kalau dulu selalu je ada masalah sakit kepala berdenyut-denyut.. now tiada lagi.. setelah amalkan minum #tinabeautycoffee . bukan sekadar coffee tau. banyak khasiat .di dalam TBC tu memang dah ada biji2 chia seed yang mampu mengenyangkan perut korang sampai ke petang lah. ----------------------------------------pendek kata mmg tak rugi amalkan TBC ni :) Kelebihan TINA BEAUTY COFFEE :menurunkan berat badan seawal 3 hariMeningkatkan metabolisma badan ??Mengawal selera makan Memecahkan lemak tepuKandungan fiber yg tinggi membuatkan perut rasa kenyangMencantikkan kulit dari dalamMenyingkirkan toksin dlm badanMenambah tenaga ( badan sihat & lebih segar)Mengencangkan otot ( no gelebeh2 anymore )kencing manis / darah tinggi / ibu menyusu pon bole amalkan.--------------------------------------PRICE : RM 65 SM, RM 75 SSbuy 2 box rm 120 SM, RM 130 SS( 15 sachet x 25gram )whatsapp : 017-935 2885/ 0139005123 #slimxpert #tinabeautycoffee #slimmingproducts #ubatkawalselera #ubatkawalseleramakan #sayanakkurus #mekapartis #wedding #pelamin #supplement #produkkurus #xxs #sayajual #kurussebelumnikah #kuruscepat #kuruslangsing #kurussebelumraya #slimxpert #slimrich #slimmingproduct #kurus #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #sayajualmurah

tinaarenabeauty

One of my best makeup collection. Suka untuk saya kongsikan kenapa foundation Mary Kay sangat best!1. JIMAT BERBALOI2 - Haa part yg jimat ni memang semua suka kan, xperlu nk spend duit beli sebulan or 2 bulan sekali sebab ia tahan sehingga 8 bulan jimat ke jimat?? .2. BUILDABLE COVERAGE - korang boleh apply lebih dari satu layer untuk lebih coverage tapi foundation takkan bercapuk. Still look natural even with many layers.3. SUITABLE FOR SENSITIVE SKIN - Yess, korang xperlu risau sebab texture dua sangat soft and gentle to your skin.4. OIL FREE - ia mineral based n tidak berminyak tau! Even pakai seharian, skin korang xkan jdi oily dan melekit xdelah lekat kesan minyak dekat tudung lagi.5. NON COMEDOGENIC - maksudnya ia tidak mnyumbat liang pori wajah. So takkan ada masalah jerawat or ruam.See, cool gila kan??? Belum cuba belum tahu, dh cuba confirm jatuh cintaNk tnya ape2 boleh wasap syHidayah 0179757532Beauty Consultant Mary Kay #MaryKayMalaysia #Marykaysgbuloh #MaryKayshahalam #MaryKayLipstick #foundation #MekapArtis #Flawlessskinever #MukaGlowing #mua #MajalahWanita #PeluangKerjaya #MekapPengantin #MineralFoundation #OFHG #OilFreeMakeupRemover

damiahidayah.mk

Satu dari puluhan koleksi makeup yang disukai. Suka untuk saya kongsikan kenapa foundation Mary Kay sangat owesome!!!! 1. JIMAT DAN BERBALOI MEMBELI - part ni memang semua suka kan, xperlu nk spend duit beli sebulan or 2 bulan sekali sebab ia tahan sehingga 8 bulan jimat ?? ..2. BUILDABLE COVERAGE - korang boleh apply lebih dari satu layer untuk lebih coverage tapi foundation takkan bercapuk. Still look natural even with many layers.3. SUITABLE FOR SENSITIVE SKIN - Yess, korang xperlu risau sebab texture dua sangat soft and gentle to your skin.4. OIL FREE - ia mineral based n tidak berminyak tau! Even pakai seharian, skin korang xkan jdi oily dan melekit xdelah lekat kesan minyak dekat tudung lagi.5. NON COMEDOGENIC - maksudnya ia tidak mnyumbat liang pori wajah. So takkan ada masalah jerawat or ruam.See, cool gila kan??? Belum cuba belum tahu, dh cuba confirm jatuh cintaNk tnya ape2 boleh wasap KekmaEmma johari019 6568060Beauty Consultant Mary Kay #MaryKayMalaysia #Marykaypahang #marykaykuantan #MaryKaytemerloh #MaryKayLipstick #foundation #MekapArtis #Flawlessskinever #MukaGlowing #mua #MajalahWanita #PeluangKerjaya #MekapPengantin #MineralFoundation #OFHG #OilFreeMakeupRemover #rezeki #extraincome

syazaerma_johari
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.