matawang Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #matawang

Selamat MalamNAK TUNGGU LAGI?================.Amerika Syarikat adalah negara paling berkuasa sekarang. Dollar Amerika Syarikat (USD) pula adalah matawang paling kukuh..Presiden Amerika Syarikat pula adalah ketua negara paling digeruni. Negara tersebut mempunyai simpanan emas paling banyak di dunia..Bila orang paling hebat mula bercakap hendak kembali kepada emas sebagai matawang sebenar, hanya satu yang kita boleh jangka; harga emas akan meroket tinggi selepas ini!.Jika anda mencari satu alat kewangan yang terbaik - memenuhi semua hendak anda - untuk dimiliki iaitu emas, mula sekarang sebelum segala-galanya sudah terlambat.Wasap / PM "Emas" ke 0109008582. #GdahTokeyEmas #JomSimpanEmas #EmasWangSebenar #ig_sokongan #terapiinstagram #Emas #SayaJual #BazarPakNil #Malaysia #TV3 #Malaysia #Powergold #Dinar #Dirham #Emas999 #Emas916

gdah_stokis_powergold

Pencarian bermula, mungkin ramai tidak memahami apa itu #bitcoin Bitcoin adalah sejenis matawang digital yng suatu ketika dahulu tidak bernilai.. tapi harini tahukah anda nilai 1 bitcoin berharga RM4,586 dan tahukan anda pada tahun hadapan 2018 nilai 1 bitcoin mungkin mencecah RM10,000 ini kehebatan #matawang digital ini menguasai dunia tidak lama lagi... Jadi oleh itu pada tahun 2020 jika anda mempunyai sekurang2nya. 50 bitcoin siapakah anda ketika itu dengan nilai 1 bitcoin mencecah RM10-15,000 ??? Harini kami menawarkan harga serendah RM3000 untuk sebuah mesin mengali bitcoin dan bitcoin sekali kepada anda untuk anda #janapendapatan sendiri dengan cara yng betul... serta kursus disediakan kepada anda yng masih baru dalam bidang ini.. Ayoh jangan tunggu lagi, peluang tidak datang berkali2, rebut dan ambil la peluang ini selagi masih ada dan masih awal lagi.. marilah kita bersama2 menjadi bakal jutawan pada tahun akan datang.. Berbagai2 package kami tawarkan kepada anda diluar sana.. untuk keterangn lanjut boleh wasap abam.Hamzahjerung ( am )+601132360469 #projekonline2017 #kongsirezeki #target2017 #newlife #projekbuatduit #projekbaru #mlm #usahawanmuda #usahawan #malaysia #kawanbaru #forex #networkmarketing #networking

hamzahjerung

Kita dah sampai kampung...tp kenapa Pekan nie nmpk lain jer??Arus pembangunan pesat membangun...ekonomi bagus...tp nilai matawang jatuh merundum...brg semua nk naik...kenaikan minyak utk januari - februari untung 18 juta...tp dengar2 minyak nak naik lagi...haru2 jd owang Msia* minyak naik 0.20 seliter... roti canai naik 0.20 sekeping...buat roti canai sekeping ada smpi sekilo tepung gandum ke?? #maaftanya #anaksedaranaknikah #majlisnikahkahwin #walimatulurus #mogakekalhinggakejannah #aamiin------------------------- #me #model #modeling #fashion #fashionablemen #fashionista #streetfashion #streetwear #life #lifestyle #lifetime #qualitytime #ilovephotoshop #anakjohordimana2 #peace

sag_pro_editor

KOREAN WON..Duit Korea untuk kertas bermula dari 1000won, 5000won, 10000won dan paling besar 50000won..Kitorang student kat korea biasa panggil 10000won ni sekeping hehe Kalau 50000won jadi 5keping. Sebab senang nak sebut...1000won ni dalam RM3.50 dan nilai dia boleh beli air mineral sebotol. .Besar kan duit korea? Negara diorang makin lama makin maju dan nilai matawang diorang pun makin tinggi. Dulu zaman student, 1000won dalam RM2.50 je. Tapi sekarang da makin mahal..Duit korea naik ke duit malaysia yang jatuh? haha dua2 kot . #pakejmurah #pakejkekorea #pakej2korea #pakejkorea #kekoreakekita #melancongkekorea #pakejmelancongkekorea #budakkorea #travelagency #travel #student #photographer #travelagencymurah #jommelancong #melancongmurah #honeymoon #malaysia #uitm #kualalumpur #brunei #singapore

pakej2korea

Selak2 surat koba terus jumpa mungkin ada yng tidak tahu @ faham lagi apa itu tahun ekonomi digital.. tapi mana yng sudah tahu dan faham apa itu ekonomi digital ia amat seronok.. kerana menjelang tahun 2027 kita sudah tidak bersusah payah lagi untuk mempelajari sistem yang bakal kita gunakan ketika itu.. Beruntunglah kita ketika ini untuk mempelajari dari awal.. malah ia amat menguntungkan kita ketika ini.. biarpun sistem ini masih belum berlua-luasa ketika ini.. dengan keadaan matawang kita makin lama makin menjunam jatuh tapi kita tetap maintain kerana sistem inilah yang akan menggantikan duit kita ketika itu.. sekarang pn kita sudah boleh menggunakan teknologi ini dimana2 sahaja.. Jadilah orang yng terawal memahami dan menggunakan teknologi ini.. jadi bagaimana untuk menggunakan dan belaja cara untuk menggunakan ia

hamzahjerung
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.