Photos and videos from all countries

Photos and videos for #marykaysarawak

WowwwSemi Gel Matte Lipstick by Mary KayFinishing matte Tak mengeringkan bibir Tidak menghitamkan bibir Mengandungi ekstrak tumbuh tumbuhan bg mengekalkan kelembapan pada bibir...Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

WowwwSemi Gel Matte Lipstick by Mary KayFinishing matte Tak mengeringkan bibir Tidak menghitamkan bibir Mengandungi ekstrak tumbuh tumbuhan bg mengekalkan kelembapan pada bibir...Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

WowwwSemi Gel Matte Lipstick by Mary KayFinishing matte Tak mengeringkan bibir Tidak menghitamkan bibir Mengandungi ekstrak tumbuh tumbuhan bg mengekalkan kelembapan pada bibir...Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

WowwwSemi Gel Matte Lipstick by Mary KayFinishing matte Tak mengeringkan bibir Tidak menghitamkan bibir Mengandungi ekstrak tumbuh tumbuhan bg mengekalkan kelembapan pada bibir...Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

MARY KAY PERFECTING CONCEALER.Haaa ni antara produk terbaru dari Mary Kay tau..Lepas ni tak perlu nak tempek foundation tebal 5 inci semata-mata nk cover parut/cela/jeragat kat muka.Just apply Concealer ni confirm semua tu dpt ditutup..lagi best sebab ia menggunakan teknologi Light Diffusing yg dpt mengaburi garisan halus dan ketidaksempurnaan pd wajah kita.Kalau berminat whatsapp laju2 ya.0165096112 - Nor #marykAyjuru #marykaypahang #marykaysabah #marykayjb #marykaypenang #marykaysarawak #concealer #undereyecorrector

maryk_noii7x

Hadiah LOS quarter ni untuk BEAUTY CONSULTANT cantikkkk kan! BC ja boleh dapat tau. Company ni mmg suka beri macam2 pada kami tu yg semangat lain macam tu So yg berminat untuk tahu cara dapatkan hadiah cantik ni, boleh contact saya untuk bertanya lebih lanjut #marykaycareer #mkopportunities #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

Limited Edition New Mary Kay Glowing Finishing Illuminating Stick Membantu menambah seri kulit anda atau solekan kegemaran anda tampak lebih berkilau pakai setiap hari untuk nmpak kulit anda lebih segar dan bersinarDidatangi dengan 3 warna menarik iaitu: √ bronze√ gold √ silver.Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

Limited Edition New Mary Kay Glowing Finishing Illuminating Stick Membantu menambah seri kulit anda atau solekan kegemaran anda tampak lebih berkilau pakai setiap hari untuk nmpak kulit anda lebih segar dan bersinarDidatangi dengan 3 warna menarik iaitu: √ bronze√ gold √ silver.Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

Limited Edition New Mary Kay Glowing Finishing Illuminating Stick Membantu menambah seri kulit anda atau solekan kegemaran anda tampak lebih berkilau pakai setiap hari untuk nmpak kulit anda lebih segar dan bersinarDidatangi dengan 3 warna menarik iaitu: √ bronze√ gold √ silver.Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

Limited Edition New Mary Kay Glowing Finishing Illuminating Stick Membantu menambah seri kulit anda atau solekan kegemaran anda tampak lebih berkilau pakai setiap hari untuk nmpak kulit anda lebih segar dan bersinarDidatangi dengan 3 warna menarik iaitu: √ bronze√ gold √ silver.Tak mahal pun dear, .. tapi kualiti mmg mabelesss.Berminat memilikinya.FREE consultation with item purchase. Contact me for FREE skin care class. And business opportunity In Mary Kay.. 010-8091748Syuhada idris. #marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup

syuhada94_mk

LOOFAH BODY LOSYEN...Lembutnya kulit..Halusnya..xde pun bersisik ye kulit awak??Bukan ke dl mcm kuliy ular bersisk..sbb kering??? Sekarang tidak lagiKulit da lembap..terhidrat lebih 10jam.Mana pergi kulit kering yg dulu????.Rawat kekeringan kulit..kulit bersisik.Order loofah losyen.Pm yan yaaa.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #set loofah #politeknik #bodylotion #bibirmulus #surirumah #kulitcantik #sukacantik #pelembapbadan #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista

mary.k_yan

Marykay MK MEN skincare ..1. Face BarMembantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan, mengembalikan wajah yang tampak muda, menjadikan kulit berasa licin, lembut dan sihat.2. Advance eye creamMengurangkan lingkaran hitam dan kesembapan, mencergaskan kulit kusam.3. Body sprayHaruman segar dan lenbut, namun cukuo maskulin, untuk pemakaian harian dan kasual.4.Daily facial washPengganti face bar, lebih efektif untuk pemakaian harian.5. Moisturizer sunscreen Membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan,.Nak tahu lebih lanjut? Blh whatapps akk .vina0192711896 #marykayterengganu #marykaymuar  #marykayklang #marykayipoh #marykaysarawak #marykaypenang #marykaykperlis #marykayjuru

maryk_vina

Hari ni full dgn family time! Sekejap Je weekend dah habis..esok dah keje..sebelum tdo jgn lupa sapu keliling mata dengan cream ajaib ni!!..Sejukkk & nyamaaaannn je rasa Dah tak perlu ke dapur potong2 timun letak kat mata..mudah kan?? Esok pagi xde dah mata hikhikhik.. ..Jom esok nak bekerja keras Anak murid jumpa esokk yee .. #marykayjb #soothingeyegelmarykay #matacantik #matasihat #bebaseyebag #joho #kilangbateri #hijabista #surihatimrpilot #cantikmacamneelofa #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykayperlis #marykaysarawak #marykaykuantan #marykaylipis #marykaykedah #marykaylovers #marykaygombak #marykayrawang #marykaysg #marykaysingapore #udabisnesscentre #hijabista #intrend #bazarpaknil #onlinemalaysiashop #malaysiashoponline #joho #kilangbateri

mk_farahani

Skinvigorate limited edition! Cutenyaaa la kan!! Cuba baca apa brush ni boleh bantu anda Fungsi Skinvigorate Mary Kay buang sel kulit mati sekatakan warna kulitvshape-kan mukakurangkan double chinkurangkan wrinkles & fine linesmassagebersihkan whiteheads, blackheads, poresSesuai untuk cleanser yg tiada buih :) (less chemicals)High quality, one set dengan dua head brush (ada dijual let say mau tukar yang baru) & batteries, waterproof product satisfaction guarantee setahun. WOWWW! Berminat dan ingin tahu lebih lanjut, whatsapp saya 011-19072886(Qistina) #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

Hai uols!!Ni lah Golden Beauty Bar (GBB) yg tgh HOT bulan Mac 2017 di kalangan pencinta Mary Kay.Berminat??Meh dapatkan FREE je drpd i.Macam mana tu ye??Kenalah whatsapp i sekarang.Nak beli??I tak jual ye sebab ni item LIMITED EDITION. So saksikan ajelah GBB i niI da pakai ye dengan Serum C+ dan hasilnya sangat mengagumkan ye. Pape pon meh whatsapp kita cerita lebih ye pasal ni.Love,Huda Mary Kay BC+60132872900 #raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah

raihanahuda

Body Pampering PerfectionBody Care Collection. (BEST SELLER) Loofah Body Cleanser (Body Scrub)Menanggalkan kotoran pada kulit dgn serat asli loofah,ia mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, bantu menghilangkan jerawat nasi di badan...dan membantu mengurangkan kesan daki dengan menggosok skrub ini .. Deo Body Spritzer(Body Spray / Deadorant)Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari serta membantu utk yang mengalami masalah bau badan... Nourishing Body LotionMengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit.Whatsapp utk info lanjut. 0178522731Mary Kay Beauty Consultant #bodycare #bodycarebymarykay #loofahbodycleanser #loofah #marykaybodycare #MARYKAYSKINCARE #MaryKaybintulu #MarykaySarawak #MaryKayMalaysia #SayaJualKosmetik #bodylotion #bodyloofah #bodyscrub #bodyspritzer

miena86.mk

FAVORITE MAKE UP REMOVER SAYA...Xtau botol ke berapa sudah tapi memang best make up remover ni. Kenapa saya kata best? Sebab......bebas minyaksenang tanggalkan kotoran mekap mata dan bibirtidak melekit, tidak berminyaktidak memedihkan mataberbaloi dengan hargatahan lama pakai 6-7 bulansilicon yg tegangkan kawasan mata ..Best kan? Kalau saya xpakai make up pun saya tetap akan cuci mata & bibir guna remover ni.. sebab habuk dan debu masih melekat dekat lashes kita kan ...Sekian review saya. Jika berminat boleh contact untuk pertanyaan lebih lanjut. ..CERTIFIED BEAUTY CONSULTANT 011-19072886 (qis).. #oilfreemakeupremover #mkremover #removerterbaik #marykayreviewbyqistina #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaysale #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

Sape yg da bosan dgn kerja masing2? Nak cari income lain? Nak jadi cantik jugak? Suka hadiah?Suka melancong sambil belajar?Ofcos kalau dgn Mary Kay semua tu uols boleh dpt dengan syarat kena la join Mary Kay I da pon bersama Mary Kay. Drpd menjadi pengguna bertukar menjadi perunding kecantikan Mary Kay. Skrg da dpt recognition, hadiah & bakal pergi melancong FREE je dgn Mary Kay.So uols yg nak meh whatsapp i cpt!! Kita kena plan drpd skrg kalau tak uols yg menyesalLove,Huda Mary Kay BC+60132872900 #raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykayperlis #marykaypenang #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah

raihanahuda

SET MANDIAN LOOFAH.set mandian ni terdiri drp 3Body scrubBody spritzerBody lotion.Body scrub mngandungi biji2 ekstrak buah kiwi mnjadikn kulit putih vit c dan dpt menanggalkn sel2 kulit mati.Body spritzer sembur di lipatan2 n bauan segar kekal sepanjang hariBody lotion menjadikan kulit semerbak bau n licin.smooth..Lembapan kulit terpelihara..Yan ada ketiga2 satu set ni.Mmg berbaloi2 la.Boleh order loose jgk.Meh la order.Rasakan kesegaran set mandian loofah...Sesuai dibuat hantaran.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #boodyloofah #politeknik #scrub badan #lembabkulit #surirumah #kulitcantik #sukacantik #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista #cantik

mary.k_yan

Testimoni dari loyal customer saya yg kini sudahpun menjadi seperti saya (Beauty Consultant). Dulu dia adalah dealer produk2 tempatan dan dia sendiri pakai. Lama jugak dia guna tapi tidak ada sebarang perubahan dan kulit makin nampak kusam. Once dia cuba Mary Kay, rasa nk putus asa juga sebab the healing process sgt teruk sampai muka burnt mcm rentung! (Hasil dari produk yg dia pakai sebelum ni) Huhu. Kesian sangat masa tu but I ask her to stay. Tabahnya dia, dan skrg syukur Alhamdulillah skin dah cantik sgt! Mcm xpercaya dapat tolong orang dapatkan kulit yang cantik dan sihat. #beautyconsultantsatisfaction #skinawareness #testimonicustomerqistina #sisterhood #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND ..Tak perlu diragui lagi keberkesanan produk Mary Kay. Yang penting dapat pemilihan produk yang betul untuk kulit anda melalui Beauty Consultant yang ingin membantu anda dari 0 tentang kecantikkan hingga kulit anda menjadi sihat dan cantik. InshaAllah! .InshaAllah tha adalah salah seorang dari mereka . Trust me I will give the best guidance for you. Nak jadi beauty consultant macam tha? Jom tha guide kita borak dulu . . .. Just stay tuned and always be with me, Your Mary Kay Independent Beauty Consultant Tha ..Jadi apa tunggu lagi! Jom sihatkan kulit anda. InshaAllah berbaloi. Ready stock is here . .   #Alhamdulillah . -----------------------'----------------------"----------------------" . . Stay tuned and always be with me, Your Mary Kay Independent Beauty Consultant Tha 0172305159 ... #marykaymelaka #marykayterengganu #marykaydungun #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah  #sayajualskincare #hantarankahwin #gift #ayerkerohmelaka #dataran1Malaysia #pantaiklebang #pantaiputeri #bukitrambai

tha_beauty_healthy_lover

Hai Assalamualaikum! Dah nak tidur? Sebelum tidur jangan lupa sapu Soothing Eye Gel Mary Kay ne kat bawah mata tau ..Soothing Eye Gel ini dapat membantu menyejukkan dan menenangkan mata kita. Ia mengandungi botani yang mampu MENEGANG, MEMEJAL dan MENGURANGKAN kewujudan kesembapan bawah mata dan boleh mengurangkan lingkaran gelap bawah mata kita..Yang penting TIADA PENGELUPASAN!! Kulit d kawasan mata kita sangat sensitif sebab kolagen dan lemak kat kulit mata sangat nipis. ..Masalah : Bengkak bawah mataTempoh penggunaan : 1 1/2 bulan.Kandungan:1. Ekstrak teh hijau (Camellia Sinensis) - pemusnah radikal bebas (antioksidan) - penenang dan penyegar kulit.2. Ekstrak timun (Cucumis Sativus) - penyegar kulit.3. Ekstrak bunga ros (Rosa Canina) - perbaiki kulit.Berminat nak dapatkan #soothingeyegelmarykay ne?.Whatsapp/dm .Nor0165096112. #marykay #marykaysabah #marykaysarawak #eyebag #fresheyes #darkcircles #soothingeyegel

maryk_noii7x

Jom buat rawatan spa dirumah dengan menggunakan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.Apakah kelebihannya?Menanggalkan kotoran dan mekap 85% lebih bersih dari menggunakan jari jemari andaUrutan 400 putaran seminit bukan saja membantu menanggalkan sel kulit mati di wajah tetapi juga memberi urutan pada wajahMenjimatkan penggunaan pencuci wajah anda. Dan skinvigorate sesuai digunakan walau dengan pencuci jenama apa sekalipun.Boleh dipakai seisi keluargaPaling best whitehead dan blackhead pun hilang tawww. Terbaikkk.Jom dapatkn 1 ni, tak payah dah nak pegi spa buat facial. Buat sndri je kat rumah. Lg selesa kan dan jimat.Suraya Azmi+6013-7345908Mary Kay Beauty Consultantsurayamarykay89.blogspot.my. #DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #marykayterengganu #marykaydungun #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah #dungun #kerteh #paka #mesramall #terengganu #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaywithsuraya

suraya_azmi

Morning everyone!!Ni set Botanical Effects yg LARIS di pasaran Mary Kay.KENAPA?????Ni sbb dia...Set Botanical Effects ni mampu merawat & menyegarkan kulit anda drpd lapisan paling dlm. To feel your BEAUTY..please3 use THIS product sekali da guna pasti ade perubahannya +++ anda akan jatuh cinta dgn Mary Kay!!! Yang PENTING mesti dapatkan SKIN CONSULTATION yang betul. Jangan main beli aje ye. Beli dengan saya pasti kulit anda kembali sihat & cantik. Kenapa???Sebab saya akan jaga baik2 keperluan anda & memberikan nasihat yang terbaik supaya anda takkan lupakan Mary Kay.About HALAL??? Dont worry because this product is mineral basedLulus ke tak dgn KMM?? PASTI LAH LULUS!!!! Anda boleh semak status lulus dari KMM taw. Jadi lagi sekali jgn risau Jom whatsapp saya laju2 supaya dpt hasil yg lagi laju. InshaaAllah saya akan guide anda sampai berjaya cantikBertindak sblm terlambat taw. Ready stock Set BE niLove,Huda Mary Kay BC+60132872900 #raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykaysenawang #marykayseremban #marykayrembau

raihanahuda
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.