Photos and videos from all countries

Photos and videos for #marykaypetalingjaya

good morning!sekarang ni nak p turun mamak pun rasa nak pakai lipstik hehe!! #marykaykualalumpur #marykayskincare #marykaylife #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaypetalingjaya

rakina.hamid

Morning! Mulakan harimu dengan Mary Kay! Jom sharing2 chitchatting dengan rinie tentang masalah kulit yang anda hadapi sekarang Whatsapp0173042301RinieMary Kay Independent Beauty Consultant #marykayputrajaya #marykaykeramat #rinieyusrineemk #marykayrawang #marykaykl #marykaypetalingjaya

rinieyusrineemk

Selamat Pagi semuaa! Sempurnakan hujung minggu awak dengan BUANG SEMUA SEL KULIT MATI dan CELA dengan SATIN HANDS body care set ni thes best ever okayyyWhatsapp kita Rinie-0173042301Mary Kay Independent Beauty Consultant #marykaykl #marykaykeramat #marykayrawang #marykaypetalingjaya #marykaywangsamaju #marykaywithrinieyusrinee #marykaypuncakalam

rinieyusrineemk

Toffee Colour!.Natural Look!.Moist!.Diperkaya Vitamin C&EAda yang nak oder? Berminat boleh DM/whatsapp Farah --------LoveFarah AinnMarykay Beauty ConsultantNak try bibir cantik? PM vsrm17_byfemmicosa by chichichuaa_mk +6010-5706153 . #marykay #marykaymalaysia #mua #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykaycosmetic #marykayskincare #marykaybangsar #marykaypetalingjaya #lipstickmurah #lipstickmahal #mauvemoment #matte #mattelipstick #gelsemimattelipstick

vsrm17_byfemmicosa

WHITE HEAD BANYAK BANYAK NAK SIMPAN SAMPAI BILA?Jom buang segala kekotoran diwajah dengan hanya 1 minit sahaja!!! Warranty setahun hokeyyyAda baaaaanyak kelebihan dengan MARY KAY SKINVIGORATE ni tau!Mahal? Tak lahhhhJom tanya tanya dulu dengan rinie okay!Whatsapp rinie0173042301RinieMary Kay Independent Beauty Consultant #marykaypuncakalam #marykatputrajaya #marykaykeramat #rinieyusrineemk #marykayrawang #marykaypetalingjaya

rinieyusrineemk

Setiap produk Mary Kay mmg ada research yg dijalankan secara specific. Sebab kami menjanjikan kualiti yg terbaik. Sebab tu Mary Kay bertahan selama 54 tahun. .Kepuasan anda keutamaan kami. We are serving u our best .Aimi Senior Beauty ConsultantMary Kay Malaysia01111555744 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybanting #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultant #readystockmarykay #ilovemarykay #penggemarmarykay #penggunamarykay #beautyconsultantmarykay

aiminabilah_

Gel Semi Matte Lipstik Buntu cari lipstik yg sesuai dgn anda..apakata cuba crushed berry Tekstur semi matte yg xmelekitMelembapkan bibir sebab ada vit e dan ester jojoba..Warna kekal lamaTak mnghitamkan bibirWrna yg mggiurkanBerminat boleh pmfariniMk 0164494932*credit pic to mummy wani yg cun #perundingkecantikanmarykay #gelsemimatte #lipstickmarykay #marykayampang #marykaypenang #marykaygombak #marykaybangsar #marykaykuantan #marykayjuru #marykayperai #marykaypetalingjaya #marykayperlis #marykayperak #marykaytaiping #marykayipoh #marykaykualaterengganu #marykay #mountainmovers #marykaymalaysia

farini_beauty_consultant

.MARY KAY SEMI-MATTE LIPSTICKRinie sendiri gunakannya untuk kegunaan harian berjam jam -Bashful You-Crushed Berry-Always Apricot-Rich Truffle-Powerful Pink-Midnight Red-Mauve Moment Tahan lamaRumusan Semulajadi merawat bibir agar tidak menjadi gelap100% Natural Ingredients Tidak mengeringkan bibir Penggunaan sehingga tiga bulan atau lebihAnda akan repeat lagi bila tryyyy!Open order and fast deliveryRinie- 017-3042301Mary Kay Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant #marykaypetalingjaya #marykaymalaysia #marykaykeramat #marykatputrajaya #marykaypuncakalam #rinieyusrineemk

rinieyusrineemk

.MARY KAY SEMI-MATTE LIPSTICKRinie sendiri gunakannya untuk kegunaan harian berjam jam -Bashful You-Crushed Berry-Always Apricot-Rich Truffle-Powerful Pink-Midnight Red-Mauve Moment Tahan lamaRumusan Semulajadi merawat bibir agar tidak menjadi gelap100% Natural Ingredients Tidak mengeringkan bibir Penggunaan sehingga tiga bulan atau lebihAnda akan repeat lagi bila tryyyy!Open order and fast deliveryRinie- 017-3042301Mary Kay Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant #marykaypetalingjaya #marykaymalaysia #marykaykeramat #marykatputrajaya #marykaypuncakalam #rinieyusrineemk

rinieyusrineemk

Uols minat lipstick kaler nude kann.. Bley try yg ni.. Paling laju jalannn.. Stiap bulan sis akn order lbh kurg 30-40 btg.. utk lipstick sahaja.. Paling laku kerass nk meninggal .Ada yang nak oder? Berminat boleh DM/whatsapp Farah --------LoveFarah AinnMarykay Beauty ConsultantNak try bibir cantik? PM vsrm17_byfemmicosa by chichichuaa_mk +6010-5706153 . #marykay #marykaymalaysia #mua #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykaycosmetic #marykayskincare #marykaybangsar #marykaypetalingjaya #lipstickmurah #lipstickmahal #mauvemoment #matte #mattelipstick #gelsemimattelipstick

vsrm17_byfemmicosa

Korang ada mengalami masalah macam ni? Haaa kena cuba MelaCEP Ultimate Serum ni sebab ia sangat awesome & terbaik..Nad dah pakai 2nd bottle ok. This is my daily skincare routine. Kalau serum ni takde memang rasa tak complete hari I! .Interested nk try? Jom set appointment for free consultation & free beauty class ..Nadya Supian +6012.9239440Mary Kay Beauty Consultant #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykayjakelmall #marykaysentul #melacepplusluminoussystem #melacepultimateserum #serummelacep #miracleladybeeunit #kulitsihatcantik #marykaykelanajaya #marykaypetalingjaya

nadyasupian

Salam Jumaat....My off-to-work looks....hari kerja sis bersiap la skit, utk boost confidence dan semangat nk bekerja....Apa yg sis selalu guna:1. CC cream / liquid foundation2. Mineral powder foundation / translucent powder3. Eye colour4. Cheek colour5. Lip colour6. Eye liner.Simple je kan.Adik kakak cantik yg berminat atau berkenan kat sis ehh kat produk Mary Kay, DM/PM/WA ek .ALFA 0125615070 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaysubangbestari #marykaypetalingjaya #marykayipoh #makeup #skincare

beauty_calling

Penantian satu penyiksaan.Tak sabarnyaaaa nak tunggu launch bulan depan Uolls dah boleh start order tau Mary Kay Timewise Repair ni .Siapa yg sesuai pakai set ni? Mereka yg ada masalah kedutan pada wajah dan kulit terlalu kering. Yg berumur 40 ke atas sgt sesuai .Aimi Senior Beauty ConsultantMary Kay Malaysia01111555744 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybanting #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultant #readystockmarykay #ilovemarykay #penggemarmarykay #penggunamarykay #beautyconsultantmarykay

aiminabilah_

Lip Gloss Mary Kay.Selesa dipakai..Blink blik gold dia tu auch tak bole tahan nengok nye..Rasa nak tengok cermin aje sepanjang jalan hehe..hehe.Tambah lagi dengan bibir yang sihat pekena scrub bibir mary kay.Bertambah lah georges i uolls.. Ada yang nak oder? Berminat boleh DM/whatsapp Farah --------LoveFarah AinnMarykay Beauty ConsultantNak try bibir cantik? PM vsrm17_byfemmicosa by chichichuaa_mk +6010-5706153 . #marykay #marykaymalaysia #mua #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykaycosmetic #marykayskincare #marykaybangsar #marykaypetalingjaya #lipstickmurah #lipstickmahal #mauvemoment #matte #mattelipstick #gelsemimattelipstick

vsrm17_byfemmicosa

More more more testimoni Yeay! Ramai yg makin sihat kulit mereka dgn Mary Kay. Alhamdulillah. Saya happy sangat sebagai beauty consultant .Ini tugas saya. Memastikan kulit customer saya sihat Saya akan consult skin anda dan kemudian saya akan follow up utk tahu perkembangan kulit anda. In shaa Allah sampai sihat dan gorgeous Maznin Beauty ConsultantMary Kay Malaysia01119706957 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #wangsamajuseksyen #setapakcentral #gombakprima #selayang #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybanting #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #testimonimarykay #feebackcustomermarykay #marykaytestimoni #testimonial

mazninsani

.Sebut saja "GEL SEMI MATTE LIPSTIK MARY KAY" ramai yg sudah cuba & mengakui bestnya bila pakai lipstik ni...antara komen customer2 saya ttg lipstik ni.ringan mcm xpkai lipstikwarna yg cantik tidak mengeringkan bibirsesuai bg bibir yg sensitiftahan lama.Itu fakta sebenar tentang semi matte lipstik mary kay ini..saya sedia sudi beri percubaan percuma kepada anda..www.wasap.my/60105706153Farah http://instagram.com/vsrm17_byfemmicosa Mary Kay. #marykay #marykaymalaysia #mua #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykaycosmetic #marykayskincare #marykaybangsar #marykaypetalingjaya #lipstickmurah #lipstickmahal #mauvemoment #matte #mattelipstick #gelsemimattelipstick

vsrm17_byfemmicosa

.Sebut saja "GEL SEMI MATTE LIPSTIK MARY KAY" ramai yg sudah cuba & mengakui bestnya bila pakai lipstik ni...antara komen customer2 saya ttg lipstik ni.ringan mcm xpkai lipstikwarna yg cantik tidak mengeringkan bibirsesuai bg bibir yg sensitiftahan lama.Itu fakta sebenar tentang semi matte lipstik mary kay ini..saya sedia sudi beri percubaan percuma kepada anda..www.wasap.my/60105706153Farah http://instagram.com/vsrm17_byfemmicosa Mary Kay. #marykay #marykaymalaysia #mua #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykaycosmetic #marykayskincare #marykaybangsar #marykaypetalingjaya #lipstickmurah #lipstickmahal #mauvemoment #matte #mattelipstick #gelsemimattelipstick

vsrm17_byfemmicosa

.Sebut saja "GEL SEMI MATTE LIPSTIK MARY KAY" ramai yg sudah cuba & mengakui bestnya bila pakai lipstik ni...antara komen customer2 saya ttg lipstik ni.ringan mcm xpkai lipstikwarna yg cantik tidak mengeringkan bibirsesuai bg bibir yg sensitiftahan lama.Itu fakta sebenar tentang semi matte lipstik mary kay ini..saya sedia sudi beri percubaan percuma kepada anda..www.wasap.my/60105706153Farah http://instagram.com/vsrm17_byfemmicosa Mary Kay. #marykay #marykaymalaysia #mua #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykaycosmetic #marykayskincare #marykaybangsar #marykaypetalingjaya #lipstickmurah #lipstickmahal #mauvemoment #matte #mattelipstick #gelsemimattelipstick

vsrm17_byfemmicosa

Ramai yang tanya rinie kenapa perlu treatment???? ..Pernah tak kita terfikir berapa banyak chemical yg kita simpan dalam layer kulit kita hasil product yg kita pernah cuba? Haaa sooo ada tak TERASA NAK BUANG SEMUA TU KELUAR DARI KULIT KITA?? Sooo tiga benda ni lah yang SEDUT TARIK semua chemical tu keluar dari kulit awak2 semua dan sihatkan balik kulit awk semuaaa... nak tahu cerita lanjut??? Jom jom kita sembang sekarang Rinie0173042301/0108767417 Mary Kay Independent Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaykeramat #marykaykl

rinieyusrineemk

Best makeup remover ever Love gilaaaaa. Saya dah tak pandang dah remover lain .Tau tak apa kelebihan dia?Mary Kay oil makeup remover adalah gabungan AIR & PELINCIR yang membantu melindungi dan menjaga keliling mata dari timbulnya oil seed. Ia bukan sahaja mampu menanggalkan kotoran dan mekap tapi pd masa yang sama dapat menegangkan dan meremajakan kulit di sekeliling mata. Jadi mata akan kelihatan segar dan muda.Aimi Senior Beauty ConsultantMary Kay Malaysia01111555744 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybanting #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #makeupremover #waterbased #miscellarwater

aiminabilah_

Best makeup remover ever Love gilaaaaa. hakak memang dah tak pandang dah remover lain .Tau tak apa kelebihan dia?Mary Kay oil makeup remover adalah gabungan AIR & PELINCIR yang membantu melindungi dan menjaga keliling mata dari timbulnya oil seed. Ia bukan sahaja mampu menanggalkan kotoran dan mekap tapi pd masa yang sama dapat menegangkan dan meremajakan kulit di sekeliling mata. Jadi mata akan kelihatan segar dan muda.Ruby Abd Rani Senior Beauty ConsultantMary Kay Malaysia019 3335639 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybanting #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #makeupremover #waterbased #miscellarwater

ruby.mary.k

Dont make me blush.Mineral Cheek Colour Duo by MaryKay.Pemerah pipi dalam 2. Bukan setakat pemerah pipi,didatangkan dgn golden pearl highlighter utk tonjolan pipi dan hidung.Wah! Macam pro makeup artis kan..Ha..skrg boleh apply sndiri pada wajah, Basic makeup saya, mmg saya guna mineral cheek colour duo nih.Jom joint percubaan makeup FREe yg merangkumi skin care class dan beauty consultations skin anda.Just WA untuk booking slot.LaylaBeauty Consultant Marykay0133106789 #marykay #marykaykl #marykayampang #marykaycheras #marykaydamansara #marykaysubang #marykaypetalingjaya #marykaykelanajaya #marykaykuantan #marykaypahang #marykaysungaibuloh #marykayshahalam #marykaypuncakalam #marykaygombak #marykaybangi #maykaymelawati #marykaypuchong #beautyconsultant #atiqahmk #putihcerahgebu #flawlessface #MUA #parttime #surirumah #healty

mk_layla

MELACEP +PLUS FOAMING CLEANSER_________Siapa nak putih & glowing naturally and selamat? Korang kena cuba Melacep product range. So utk mlm ni kita cerita pasal foaming cleanser .Apa fungsi MelaCep cleanser ni? Berkesan membuang kotoran pada kulit Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap Kulit terasa lembut dan licin Kulit terasa bersih dan segar Memperbaiki tekstur kulit Mencerahkan kulit kusam Dapat membilas dengan mudah Cukup lembut untuk kegunaan harian.Kalau nak cuba, jom kita set appointment for consultation & free trial ..Love Nadya Supian +6012.9239440Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #melacepplusluminoussystem #melacepplusfoamingcleanser #marykayjakelmall #marykaysentul #marykaykelanajaya #marykaypetalingjaya #sayajualmarykay #redjacket

nadyasupian

MASIH MENGALAMI MASALAH BLACKHEAD? WHITEHEAD? JERAWAT?...Rinie ada jalan nyaa! Kini, anda tidak perlu lagi ke Spa untuk buat facial tau. Jom alami keseronokan self facial treatment di rumah. .Skinvigorate Cleansing brush nie membersih sambil mengurut dan mampu menanggalkan kulit mati pada wajah. Mencuci muka pon jadi mudah dengan Skinvigorate Cleansing Brush ni. .Letak je kat kulit muka, xperlu rub sebab berus tu akan berpusing-pusing secara lembut. Jom ucap SELAMAT TINGGAL WHITEHEAD AND BLACKHEAD ! Hihi.Jom berskinvigorate dengan Mary Kay!Perlukan info?Jom rinie boleh tolong anda semuaRinie-0173042301Mary Kay Independent Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant #marykaypetalingjaya #marykaymalaysia #marykaykeramat #marykatputrajaya #marykaypuncakalam #rinieyusrineemk

rinieyusrineemk

MUKA MERAH MERAH PASTU PAKAI FOUNDATION STILL LAGI NAMPAK?? Meh meh tgk ni , sebelum dan selepas penggunaan MARY KAY FOUNDATION PRIMER Siapa kat sini TAK PERNAH pakai foundation primer? Or tak tau pun kenapa nak kena pakai primer?.Foundation primer ni fungsinya sebagai : Make up base dan bagi mekap TAHAN lebih lama.� MELEMBUTKAN & smoothkan kulit wajah.� Membantu untuk MENGURANGKAN appearance pori2 � Ada sun protection (SPF15) �Sangat SESUAI utk kulit yang nipis/peeling sebab texture dia SOFT & tak pedih and CONTROL minyak kat muka .Bukan tu je uolss~~ Foundation primer ni Non-comedogenic (tidak sumbatkan pori) + Oil free Uolss toksah risau primer ni langsung tak clog pores, malah menghalang kotoran & radikal bebas melekat kat kulit! .SUKA KE SUKA SANGAT?For more info whatsapp saya Open order and fast deliveryRinie- 017-3042301Mary Kay Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant #marykaypetalingjaya #marykaymalaysia #marykaykeramat #marykatputrajaya #marykaypuncakalam #rinieyusrineemk

rinieyusrineemk

BOTANICAL EFFECTSBUTIRAN PRODUK Pencuci 3-dalam-1: Mencuci, mengelupas dan menyegarkan dalam satu langkah dengan berkesan. Menanggalkan solekan dan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit. Meninggalkan kulit berasa bersih dan lembut. Formula tidak kering memberikan penampilan kulit yang sihat. Masker: Menanggalkan kekotoran dengan lembut kerana ia mencergaskan kulit; mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. Membersih dengan terperinci sebab ia mengelupas secara lembut. Mengekalkan keserian kulit. Menyesuaikan diri dengan keperluan kulit anda dan meninggalkan ia kelihatan sihat dan berseri. Penyegar: Formula tak mengering ini menanggalkan sisa kekotoran dari kulit dengan lembut. Menambahbaikan tekstur kulit, meninggalkan kemasan matte lembut. Penampilan kulit yang lebih sihat. Kulit berasa disegarkan dan disediakan untuk langkah pelembapan. Penghidrat: Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. Meninggalkan kulit berasa terhidrat. Penampilan kulit lebih sihat dan berasa sihat dan segar. Tidak berasa berminyak..Hafiz Beauty ConsultantMary Kay Malaysia01126147633 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #codmarykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay

shaq_apz

GOLDEN BEAUTY BAR .Kelebihan utama Golden Beauty Bar yang menjadi sebutan dan hot Devices pada bulan Mac 2017 ni Tingkatkan penyerapan produk pada kulit Ransang sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri melalui vibration Anjalkan dan firm kan kulit untuk nampak jauh lebih muda dari usia sebenar Tegangkan kulit dan buat kulit nampak lebih smooth hasil dari penyerapan maksimum produk pada kulit Bentuk kontur wajah kepada V-shape hasil tolakan GBB keatas Kurangkan kedutan sekitar dahi dan titik tertentu pada wajah Struktur kulit terasa terangkat dan tak kendur!.Nampak tak kelebihan dari segi penyerapan produk secara maksimum pada kulit? .Ini memang pentig. Sebab dah alang-alang ada serum type produk tu semua, ada baiknya kalau absorption tu sampai menusuk kalbu. Sel kulit yang selama ni berdiam diri kat dalam pun akan diransang, secara tak langsung mudah untuk produk bertindak..Aimi Senior Beauty ConsultantMary Kay Malaysia01111555744 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybanting #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay

aiminabilah_

Korang tau tak, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun tau. Apabila usia kita semakin meningkat & kulit pun semakin tua, dari situlah proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan akan menyebabkan kulit mula menjadi kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. In other words, kusam. .Di tambah pulak dgn hari2 yang stress, unhealthy lifestyle, faktor persekitaran yang tak menentu skrg ni menjadikan proses penuaan berlaku semakin cepat! .Jangan risau sgt u olls! Mary Kay ada Timewise Miracle set -produk penentang penuaan terawesome utk nampak lebih muda & jelita khas utk u ollss tak kira perempuan or lelaki . Mempunyai 11 manfaat yang pasti akan membuat u olls teruja! . Cleanse(membersih). Exfoliate(mengelupas secara lembut). Freshen (menyegar). Energize (memberi tenaga kpd kulit). Hydrate (menghidrat). Smooth (menghalus). Visibly firm (menganjal). Soft (melembutkan). Protect (melindung). Renew (memperbaharui). Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .Still belom jumpa skincare yang sesuai utk u olls? Jom kita set appointment for free consultation & free beauty class .Nadya Supian +6012.9239440Mary Kay Beauty Consultant #marykay #marykaybeautyconsultant #timewisemiracleset #timewise #marykayjakelmall #marykaysentul #antiagingproducts #kulitcantik #kulitsihat #miracleladybeeunit #marykaykelanajaya #marykaypetalingjaya

nadyasupian

Apa beza CC cream dan BB cream?BB cream ialah sejenis cairan yang mengabungkan fungsi pelembap, Primer, Sun Protector, Foundation dan juga Anti Aging Cream...CC cream pula lebih advanced dari BB cream. CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction..Ia bebas minyak dan teksturnya lebih ringan dari BB cream. Oleh kerana itu ia sangat sesuai kegunaan harian anda..Apa kelebihan CC Cream MK ni?1. Sesuai untuk semua jenis kulit2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.3. Bebas Minyak & wangi4. Diuji oleh pakar dermatologist.5. Tidak menyumbatkan pori-pori..Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream:1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida..4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda!.Berminat? Hehehe pm la kita DMary Kay Beauty Consultant 0192866530. #MKbeautyConsultant #MaryKayLipstick #MaryKaySkinvigorate #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPetalingJaya #MaryKayCCCream #MaryKayFoundation #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKayProduct #MaryKaySkinCare #MaryKayMakeUp #MaryKayBeautyConsultant

dazzlingdeebyd
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.