Photos and videos from all countries

Photos and videos for #marykaypahang

LOOFAH BODY LOSYEN...Lembutnya kulit..Halusnya..xde pun bersisik ye kulit awak??Bukan ke dl mcm kuliy ular bersisk..sbb kering??? Sekarang tidak lagiKulit da lembap..terhidrat lebih 10jam.Mana pergi kulit kering yg dulu????.Rawat kekeringan kulit..kulit bersisik.Order loofah losyen.Pm yan yaaa.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #set loofah #politeknik #bodylotion #bibirmulus #surirumah #kulitcantik #sukacantik #pelembapbadan #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista

mary.k_yan

SET MANDIAN LOOFAH.set mandian ni terdiri drp 3Body scrubBody spritzerBody lotion.Body scrub mngandungi biji2 ekstrak buah kiwi mnjadikn kulit putih vit c dan dpt menanggalkn sel2 kulit mati.Body spritzer sembur di lipatan2 n bauan segar kekal sepanjang hariBody lotion menjadikan kulit semerbak bau n licin.smooth..Lembapan kulit terpelihara..Yan ada ketiga2 satu set ni.Mmg berbaloi2 la.Boleh order loose jgk.Meh la order.Rasakan kesegaran set mandian loofah...Sesuai dibuat hantaran.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #boodyloofah #politeknik #scrub badan #lembabkulit #surirumah #kulitcantik #sukacantik #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista #cantik

mary.k_yan

Every night routine *melacep cleanser*skinvigorate cleansing brush* time wise night solutionCucian yg sempurna mngunakan skinvigorate dan berikan kulit berehat bersama night solutionBgn pagi terasa keanjalan kulit,, #marykay product #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaypahang #marykaykuantan #marykaytemerlohmentakabmalaysia #marykaytemerloh Professionl beauty consultant

maryk_lieyaa

Peach satin hand .......Terdapat 3item di dalam satu set-pelembab tangan-skrub tangan - krim/losyen tangan...Berfungsi mencerahkan kulit secara halus, menjadikan kulit tangan anda licin dan cerah.. Professional beauty consultant mary kay 0179777267 #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaypahang #marykaytemerlohmentakabmalaysia #marykaytemerloh #marykaykuantan #marykayjerantut

maryk_lieyaa

Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick.. Warna tahan lama. Bibir tidak kering. Tekstur yang ringan. Sangat selesa dipakai. Pelbagai warna yang menarik.Berminat??.PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651. #stokterhad.EllaMary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaykelantan #marykaytemerloh #marykaypasirputeh #beautifulwithmarykay #gelsemimattelipstick #marykay #beautifulwithmarykay

marykay_byella

Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick.. Warna tahan lama. Bibir tidak kering. Tekstur yang ringan. Sangat selesa dipakai. Pelbagai warna yang menarik.Berminat??.PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651. #stokterhad.EllaMary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaykelantan #marykaytemerloh #marykaypasirputeh #beautifulwithmarykay #gelsemimattelipstick #marykay #beautifulwithmarykay

marykay_byella

Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick.. Warna tahan lama. Bibir tidak kering. Tekstur yang ringan. Sangat selesa dipakai. Pelbagai warna yang menarik.Berminat??.PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651. #stokterhad.EllaMary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaykelantan #marykaytemerloh #marykaypasirputeh #beautifulwithmarykay #gelsemimattelipstick #marykay #beautifulwithmarykay

marykay_byella

Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick.. Warna tahan lama. Bibir tidak kering. Tekstur yang ringan. Sangat selesa dipakai. Pelbagai warna yang menarik.Berminat??.PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651PM 0194430651. #stokterhad.EllaMary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaykelantan #marykaytemerloh #marykaypasirputeh #beautifulwithmarykay #gelsemimattelipstick #marykay #beautifulwithmarykay

marykay_byella

Experience and share a girls best beauty secret..Berkongsi rezeki dalam mary kay yg allah pinjamkan bersama yang lain.....Semoga perjalan saya dalam career marykay sy lancar dan mencapai kejayaan seperti yang saya doakan...Semoga yaa menjadi sale director in seminar2017Amin... #marykaypahang #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykayjerantut #marykaykuantan #marykaytemerloh #marykaytemerlohmentakabmalaysia #marykaypekan #marykayrompin #marykaymuadzamshah

maryk_lieyaa

Introducing, the most basic Mary Kay skincare - Botanical Effects set This is the set for normal skin.The full set consists of cleanser, freshen, hydrate and mask. And they are all made of the anti-oxidants and anti-flammatory flangipani flowers and water lily.It is fragrance-free and very very very suitable for sensitive skin Got more questions about the set?Call / WhatsApp : 010-9061551 (Spring)012-9526559 (Suzy) #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykayskincare #marykaybotanicaleffects #marykaypahang #marykayset #marykaysemambu

springkayx

Yeyyyy order dah smpai.. Untuk semua customer hr isnin yaa poskan barang,, Yaa akan update kan tracking no nnti,, Biz mary kay yaa sentiasa dibuka seperti biasa,, Untuk semua Free consultationFree skin care classFree make up classHubungi yaa/lieyaaDm,pm,whstapp,wechat telegram0179777267Professional beauty consultant mary kay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaypahang #marykaykuantan #marykaytemerloh #marykaytemerlohmentakabmalaysia #kulitsihatbersamamarykay #kulitsihat #kulitcantik #makeup #marykayproduk

maryk_lieyaa

MARY KAY PERFECTING CONCEALER.Ha ni antara produk terbaru dr Mary Kay tau..Lepas ni tak perlu Nak tempek foundation tebal 5 inci semata-mata nk cover parut/cela/jeragat Kat muka. .Just apply Concealer ni confirm semua tu dpt ditutup..lagi best sebab ia menggunakan teknologi Light Diffusing yg dpt mengaburi garisan halus dan ketidaksempurnaan pd wajah kita.Kalau berminat whatsapp laju2 ya.01110686709 Gdah #marykAyjuru #marykaypahang #marykaysabah #marykayjb #marykaypenang

gdah.beautyconsultant

MARY KAY PERFECTING CONCEALER.Haaa ni antara produk terbaru dari Mary Kay tau..Lepas ni tak perlu nak tempek foundation tebal 5 inci semata-mata nk cover parut/cela/jeragat kat muka.Just apply Concealer ni confirm semua tu dpt ditutup..lagi best sebab ia menggunakan teknologi Light Diffusing yg dpt mengaburi garisan halus dan ketidaksempurnaan pd wajah kita.Kalau berminat whatsapp laju2 ya.0165096112 - Nor #marykAyjuru #marykaypahang #marykaysabah #marykayjb #marykaypenang #marykaysarawak #concealer #undereyecorrector

maryk_noii7x

Kulit gelap,hitam, kusam dan masalah lingkaran gelap di bawah mata "waktu tu my first time sy attend produk knowledge in mary kay" VsKulit saya sekarang, kulit yg sihat dan dah tinggalkan sejarah kulit yg bermasalah tu.. Suka lihat kulit yg penuh masalah kulit yang sihat berseri??????? Jom hubungi lieyaa untuk Free consultationFree skin care classFree make up class Yaa/lieyaaProffessional beauty consultant mary kay0179777267 #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaypahang #marykaykuantan #marykaytemerloh #marykaykuantan #marykaytemerlohmentakabmalaysia #kulitsihatdancantik

maryk_lieyaa

Hadiah LOS quarter ni untuk BEAUTY CONSULTANT cantikkkk kan! BC ja boleh dapat tau. Company ni mmg suka beri macam2 pada kami tu yg semangat lain macam tu So yg berminat untuk tahu cara dapatkan hadiah cantik ni, boleh contact saya untuk bertanya lebih lanjut #marykaycareer #mkopportunities #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

"a feast for the eyes" Siapa yang selalu menghadap komputer or terpaksa tidur lambat for assignment or work? Mesti ada lingkaran hitam kan macam Miss Ju.. so krim ni is a must to me and you all.. Dap2 jer kat mata and selamat for contact lense wearer. Meh DM or WA Miss Ju.Miss Ju beli, Miss Ju pakai, Miss Ju consult #MaryKayMalaysia  #marykaypenang #marykaypulaupinang  #beautyconsultantmarykay #bcmarykay  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang #MaryKaySelangor  #MaryKayKL #MaryKayterengganu  #MaryKayKelantan #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia  #MaryKay  #makeup #lipstick  #semimattelipstick #marykaysubangjaya

marykay_missju

Set Timewise untuk umur 25 tahun ke atas. 3 in 1 Cleanser : membersih, menyegarkan, menanggalkan kulit mati.Moisturiser : melembapkan kulit, menghindarkan tanda2 penuaan Night Solution: mengandungi vitamin yang bertindak ketika anda tidur, melembapkan dan menghapuskan tanda penuaan. Day Solution Sunscreen SPF25: dua dalam satu, bertindak sebagai sunblock dan serum dalam 1 botol.Pm for more detailsAin012.359.9597Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #kulitcerah #marykayskincare #kusam #marykaytemerloh #kulitsihat #marykayjengka #minaz #marykaypahang #lipstickmatte #loosepowder #timewiseskincare #timewise #sayajual #sayajualskincare

ainnaziha

Alhamdulillah selesai utk arini sharing bersama senior director(SD) NORIZAN...Sis ambik aura sikit la lepas tambah ilmu kn...Dalam Mary Kay kami misi iaitu ingin lihat orang sekeliling jadi cantik dan berkongsi mcm mana nk cantik dgn semua org... nk tahu lagi lebih lanjut meh wasap sis... Love, Bella0145221708Mary kay beauty consultant #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaykuantan #marykayproduk #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitkombinasi #kulitberjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #produkorganik #produkselamat #kulitkekalsihat #foundationmarykay #cccreammarykay #skinvigorate

bella_beauty27

Hai uollsss...mlm2 nie wawa nk share testimoni la...fresh2 taw..panas2 lg taw..haaa..rata2 customer msti ckp..rugi xpkai mk dri awal..klu taw best mcm nie pkai awl dh mk nie..So uolsss boleh baca la pe yg customer tue ckp.. Wawa017 9294799Senior beauty consultant #marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka #marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaymaran

wawa_mary.k

Hai uollsss...tengah hari nie Ekin nk share testimoni la...fresh2 taw..panas2 lg taw..haaa..rata2 customer msti ckp..rugi xpkai mk dri awal..klu taw best mcm nie pkai awl dh mk nie..So uolsss boleh baca la pe yg customer tue ckp.. ..Ekin016-6685336Beauty consultant. #marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka #marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaymaran

mary.k_ekin

Mata sembab? Bengkak dan nampak penat.. Mary kay ada soothing eye gel yg mana mampu mengembalikan kesegaran mata.. Sejuk dan ringan, mudah diserap ke dalam kulit dan sangat sesuai diguna kan setiap hari bg menghilangkan rasa penat mata. Inginkn mata cantik dan segar, jom dapatkan rundingan dari saya, Untuk mata lebam, gelap dan berkedut juga ada ya Naa017 6099200 Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaymalaysia #marykaypahang #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang

naasaliena.mary.k

Bila last anda pkai mask untuk bibir?? Nak dapatkan bibir yg cantik apabila mnggunakan lipstick?? Nak kan kulit bibir yang tidak mnggelupas, pecah dan kering??? Kena rerajin wat treatment untuk bibir, x perlu nak pergi ke spa , keluar, byr puluh ringgit setiap kali pergi, naaaaa bl set lips spa nie, amalkan sekali dua minggu , sekali beli tahan 5-6 bulan??? Untung tak untung??? Menang membeli, menang memakai sangat sangat #yaa/lieyaamarykay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaypahang #marykaytemerlohmentakabmalaysia #marykaytemerloh #marykaykuantan #marykayproducts

maryk_lieyaa

SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH adalah tools yg wajib ada setiap org untuk membantu anda membersihkan muka anda . Kalau ada ni , tak payah lagi nak pergi facial di kedai . Boleh buat facial sendiri di rumah ..Sue pown pngguna setia skinvi..mai pakat2 cantikkan kulit kita bersama..yang ada byk whitehead, blackhead ,pori besar bgai tu mai purchase skinvi.sebelum tidor jgn lupa cuci muka dgn skinvi ya...selamat malam.. Semoga mimpi indah. LOT OF LOVESUE BEAUTY CONSULTANT MARYKAY. #skincare #skinvi #botanical #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #setbotanicaleffects #sihatdancantik

suhana9595
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.