Photos and videos from all countries

Photos and videos for #marykaymelaka

Siapa ada masalah jerawat? .Memang Super duper Best spot solution ni... Malam ni Sapu je krim ni di tempat jerawat...esk pg bangun tido tgk jerawat anda dah kecut ...Pastu Krim yang sangat berkesan ia cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada kecelaan berasingan, bukannya disapu pada seluruh muka tau!!! .. Nak tuba?? Pm akak Skg .. Free consultation ..0175384373 nurul ina #marykayipoh #marykayjuru #marykaymelaka #marykayperlis #marykayshahalam #skincarehalal #marykaymelaka #skincareselamat #marykayjuru

aznuess_ina_mk

Siapa ada masalah jerawat? .Memang Super duper Best spot solution ni... Malam ni Sapu je krim ni di tempat jerawat...esk pg bangun tido tgk jerawat anda dah kecut ...Pastu Krim yang sangat berkesan ia cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada kecelaan berasingan, bukannya disapu pada seluruh muka tau!!! .. Nak tuba?? Pm vina Skg .. Free consultation ..019 2711896 VINA #marykayipoh #marykayjuru #marykaymelaka #marykayperlis #marykayshahalam #skincarehalal #marykaymelaka #skincareselamat #marykayjuru

maryk_vina

Assalamualaikum selamat petangSiapa ada masalah jerawat? .Memang Super duper Best spot solution ni... Malam ni Sapu je krim ni di tempat jerawat...esk pg bangun tido tgk jerawat anda dah kecut ...Pastu Krim yang sangat berkesan ia cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada kecelaan berasingan, bukannya disapu pada seluruh muka tau!!! .. Nak tuba?? Pm akak Skg .. Free consultation ..01125737306 siti zarah #marykaykelantan #marykayipoh #marykaymelaka #marykayperlis #marykayshahalam #skincarehalal #marykaymelaka #skincareselamat #marykayjuru

mk_sitizarah

Indulge Soothing eye gel.Menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Juga menenangkan rasa sakit mata akibat berjaga malam dan menyegarkan wajah yang nampak suram..Whatsapp utk maklumat lanjut.Zuriatina Othman Ind. Beauty Consultant0176535410. #marykayproducts #marykaymelaka #MaryKayMalaysia #beautyconsultantmk #beautycare #cosmetic #skincare #makeup

zuriatina_othman

Alhamdulillah..rezeki jumaat barakah.. Tq Raisa pilih Mary Kay Adik2 manis kt tepeng yg nk try produk Mary Kay ni boleh la.. Smple free je..tap tap dh cantik.. FariniMk 0164494932Perunding Kecantikan Mary Kay #fariniMK #marykaytaiping # #marykaysimpang #marykayipoh #marykaykamunting #marykayklcc #marykaybatukurau #marykayselama #marykaychangkatjering #marykayasamkumbang #marykayperak #marykayjuru #marykaypenang #mrykaykuantan #marykaybaganserai #marykaykl #marykaygunongsemanggol #marykaymelaka #marykaymalaysia

farini_beauty_consultant

Morning everyone!!Ni set Botanical Effects yg LARIS di pasaran Mary Kay.KENAPA?????Ni sbb dia...Set Botanical Effects ni mampu merawat & menyegarkan kulit anda drpd lapisan paling dlm. To feel your BEAUTY..please3 use THIS product sekali da guna pasti ade perubahannya +++ anda akan jatuh cinta dgn Mary Kay!!! Yang PENTING mesti dapatkan SKIN CONSULTATION yang betul. Jangan main beli aje ye. Beli dengan saya pasti kulit anda kembali sihat & cantik. Kenapa???Sebab saya akan jaga baik2 keperluan anda & memberikan nasihat yang terbaik supaya anda takkan lupakan Mary Kay.About HALAL??? Dont worry because this product is mineral basedLulus ke tak dgn KMM?? PASTI LAH LULUS!!!! Anda boleh semak status lulus dari KMM taw. Jadi lagi sekali jgn risau Jom whatsapp saya laju2 supaya dpt hasil yg lagi laju. InshaaAllah saya akan guide anda sampai berjaya cantikBertindak sblm terlambat taw. Ready stock Set BE niLove,Huda Mary Kay BC+60132872900 #raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykaysenawang #marykayseremban #marykayrembau

raihanahuda

Done cod brg kt akak manis ni..Kt bank rakyat pon jadi lah..hehe Adik2 manis kt tepeng yg nk try produk Mary Kay ni boleh la.. Smple free je..tap tap dh cantik.. FariniMk 0164494932Perunding Kecantikan Mary Kay #fariniMK #marykaytaiping # #marykaysimpang #marykayipoh #marykaykamunting #marykayklcc #marykaybatukurau #marykayselama #marykaychangkatjering #marykayasamkumbang #marykayperak #marykayjuru #marykaypenang #mrykaykuantan #marykaybaganserai #marykaykl #marykaygunongsemanggol #marykaymelaka #marykaymalaysia

farini_beauty_consultant

Hi!!! Nak dapat kan serta nampakkan bibir yang lebih full?? Apply lip liner!! Mary kay pun ade lip liner n bulan ni boleh dapat FREE pulak tu!!! Best nyaaa!! Whatsapp ayu ya019 655 2985Independent beauty ConsultantMary Kay #marykayayu #ayuMK #marykay #lipliner #beautyconsultant #marykayampangan #marykaysenawang #sexy #fullerlips #parttime #bussiness #lips #klawang #seremban #jelebu #tampin #bahau #rembau #kualapilah #jempol #datarancentrio #seremban2 #marykayjempol #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #pahang #jb

mizz_ayuahmad

Sape nk skin nya most dan flawless jerrrr ..mai Try oily free hydrating gel Mary kay.. Best sgt ofhg ini kerna ia dpt ... #melembapkan kulit dengan segera #menghidrat sepanjang 10 jam #diserap dengan cepat #meninggalkan kulit berasa licin dan lembut #kulit tampil lebih cerah berseri #kulit keliharan flawless dan glowing #makeup tahan lebih lama..Berminat ? Pm @ Whtsp akak Skg.0194582016 Ayzza #marykayshahalam #marykaykb #marykayjb #marykaypenangbeautyconsultan #marykayipoh #marykaykl #marykayipoh #marykaykedah #marykaymelaka

maryk_ayzza

Siapa ada masalah jerawat? .Memang Super duper Best spot solution ni... Malam ni Sapu je krim ni di tempat jerawat...esk pg bangun tido tgk jerawat anda dah kecut ...Pastu Krim yang sangat berkesan ia cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada kecelaan berasingan, bukannya disapu pada seluruh muka tau!!! .. Nak cuba?? Pm akak Skg .. Free consultation ..012-3955427 Nura Mary Kay #marykayipoh #marykayjuru #marykaymelaka #marykayperlis #marykayshahalam #skincarehalal #skincareselamat

nura_mk_beauty

Oil Free Hydrating Gel by Mary kay stersskan klu alami masaalah mcm ni...kulit kering..jerawat n berminyak... uolssss nak tau x kulit pn nak suppliment ye.... nie la gel yg mmpu mmbntu menyelesaikn masaalah kulit uolss jgn malu..jgn segan ye... call @ whtsp hakak utk sebarang info mngenai product mk...hakak akn pastikn uolss xkn menyesal .. mk_farisha01114340454 #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaynsembilan #marykayseremban #marykaysenawang #marykayampangan #marykaysikamat #marykayselangor #marykaylover #marykaybeautyconsultant #products #bola

mk_farisha

Hye semua.. Tadaaaa!!! kali ni saya nak promote pasal timewise repair.. meletops tau.. Timewise Repair kali ni menarik dan memukau.. ada kat luar sana kulitnya tua dari usia? Hmm kedut2 atau wujudnya garis2 halus.. dengan timewise repair ni boleh berubah segalanya.. Jom lepak2 sambil kita sembang2.. sy bg perundingan pasal kulit secara free je.. nak try produk sekali pun boleh.. free je.. Pm atau whatssap saya0123946750AfizaBeauty consultant marykay #marykaywithfizapjat #marykaymysg #marykaysatumalaysia #bisnesonline #picoftheday #marykaysenawang #marykayampang #marykayseremban #marykaymelaka #enrichingwomenslives

fizapjat
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.