Photos and videos from all countries

Photos and videos for #marykaylabuan

Hadiah LOS quarter ni untuk BEAUTY CONSULTANT cantikkkk kan! BC ja boleh dapat tau. Company ni mmg suka beri macam2 pada kami tu yg semangat lain macam tu So yg berminat untuk tahu cara dapatkan hadiah cantik ni, boleh contact saya untuk bertanya lebih lanjut #marykaycareer #mkopportunities #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

LOOFAH BODY LOSYEN...Lembutnya kulit..Halusnya..xde pun bersisik ye kulit awak??Bukan ke dl mcm kuliy ular bersisk..sbb kering??? Sekarang tidak lagiKulit da lembap..terhidrat lebih 10jam.Mana pergi kulit kering yg dulu????.Rawat kekeringan kulit..kulit bersisik.Order loofah losyen.Pm yan yaaa.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #set loofah #politeknik #bodylotion #bibirmulus #surirumah #kulitcantik #sukacantik #pelembapbadan #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista

mary.k_yan

Skinvigorate limited edition! Cutenyaaa la kan!! Cuba baca apa brush ni boleh bantu anda Fungsi Skinvigorate Mary Kay buang sel kulit mati sekatakan warna kulitvshape-kan mukakurangkan double chinkurangkan wrinkles & fine linesmassagebersihkan whiteheads, blackheads, poresSesuai untuk cleanser yg tiada buih :) (less chemicals)High quality, one set dengan dua head brush (ada dijual let say mau tukar yang baru) & batteries, waterproof product satisfaction guarantee setahun. WOWWW! Berminat dan ingin tahu lebih lanjut, whatsapp saya 011-19072886(Qistina) #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

FAVORITE MAKE UP REMOVER SAYA...Xtau botol ke berapa sudah tapi memang best make up remover ni. Kenapa saya kata best? Sebab......bebas minyaksenang tanggalkan kotoran mekap mata dan bibirtidak melekit, tidak berminyaktidak memedihkan mataberbaloi dengan hargatahan lama pakai 6-7 bulansilicon yg tegangkan kawasan mata ..Best kan? Kalau saya xpakai make up pun saya tetap akan cuci mata & bibir guna remover ni.. sebab habuk dan debu masih melekat dekat lashes kita kan ...Sekian review saya. Jika berminat boleh contact untuk pertanyaan lebih lanjut. ..CERTIFIED BEAUTY CONSULTANT 011-19072886 (qis).. #oilfreemakeupremover #mkremover #removerterbaik #marykayreviewbyqistina #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaysale #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

SET MANDIAN LOOFAH.set mandian ni terdiri drp 3Body scrubBody spritzerBody lotion.Body scrub mngandungi biji2 ekstrak buah kiwi mnjadikn kulit putih vit c dan dpt menanggalkn sel2 kulit mati.Body spritzer sembur di lipatan2 n bauan segar kekal sepanjang hariBody lotion menjadikan kulit semerbak bau n licin.smooth..Lembapan kulit terpelihara..Yan ada ketiga2 satu set ni.Mmg berbaloi2 la.Boleh order loose jgk.Meh la order.Rasakan kesegaran set mandian loofah...Sesuai dibuat hantaran.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #boodyloofah #politeknik #scrub badan #lembabkulit #surirumah #kulitcantik #sukacantik #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista #cantik

mary.k_yan

Testimoni dari loyal customer saya yg kini sudahpun menjadi seperti saya (Beauty Consultant). Dulu dia adalah dealer produk2 tempatan dan dia sendiri pakai. Lama jugak dia guna tapi tidak ada sebarang perubahan dan kulit makin nampak kusam. Once dia cuba Mary Kay, rasa nk putus asa juga sebab the healing process sgt teruk sampai muka burnt mcm rentung! (Hasil dari produk yg dia pakai sebelum ni) Huhu. Kesian sangat masa tu but I ask her to stay. Tabahnya dia, dan skrg syukur Alhamdulillah skin dah cantik sgt! Mcm xpercaya dapat tolong orang dapatkan kulit yang cantik dan sihat. #beautyconsultantsatisfaction #skinawareness #testimonicustomerqistina #sisterhood #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.