Photos and videos from all countries

Photos and videos for #marykaykedah

Makeup remover yang paling awesome.. Tak payah dah nak tonyoh-tonyoh banyak2 kali #oilfreemakeupremover #makeupremover #marykaymalaysia #marykaykedah #ayunista #bahansemulajadi

miszaihayu

Set #kecantikan Botanical effect ..adalah set penjagaan wajah  yang paling asas dlm set penjagaan wajah Mary kay..:set ini terdiri drpd :1. #Cleansermencuci wajah dr segala kekotoran .2. #maskbertindak UTk membuang sel2 kulit mati dan menganjalkan kulit wajah .3. #freshen bertindak UTk menutupi pori2 terbuka dan membuang sisa2 kekotoran y berlebihan pd PD wajah.4. #Moisturizer memberi kelembapan y berpanjangan pd wajah ..agar wajah sentiasa sihat, bersih dan tidak kusam ..4 item ini boleh bertahan sehingga 5/6 bulan..:Dapatkan konsultasi PERCUMA dari vina. 0192711896 vina 0192711896 vinaMary Kay Independent Beauty Consultant: #marykaymuar #marykaymelaka #marykaykedah #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykayperlis #marykayipoh #marykayjuru # #marykaypenang #photogrid #sugarscraf #nealofar #ariani #skincareselamat #skincarehalal #skincare #skinflawless

maryk_vina

Bukan main semangat lagi hakak kita ni cerita pasai skincare Mary Kay.. Rugi tak berkenalan dgn produk2 mary kay ni.More info pm/dm: 0146010742- Zue (~_~)Your TrusteD Beauty Consultant. #marykaymalaysia #marykaypulautuba #marykaylangkawi #marykaykl #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaypenang #marykayterbaik #marykaymurahmalaysia #testimonimalaysia

maryk_zue9

Testimoni pengguna set botanical effect evolution + cc cream Mary kay.. Seronok sangat bila ramai pengguna berpuas hati dengan skincare dari Mary Kay.. More info Dm/pm: 0146010742-Zue (~_~)Your Trusted Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykaypenang #marykaypembersihmuka #marykayskincare #skincaremalaysia #marykaymurahmalaysia #barangmurahmalaysia #cccreammalaysia #testimonimalaysia #testimoni #botanicaleffect

maryk_zue9

Hai, pagi2 lagi kakak bersama2 kawan2 kakak berlips spa sambil memulakan tugasan heheh. Scrub punya scrub sampai kakak dah tertelan scrub tu sebab sedap mcm gula2 uols! Mana taknya, nama pun Shea Sugar Scrub kan haruslah manis! Nak cuba? Mai kita face to faceCda019-4740520 #marykayreview #marykaysp #marykaysungaipetani #marykaykedah #marykayjuru #marykaymalaysia #pengantinmalaysia #lipspa #lipsspa #lipstickmk #lipstickmalaysia #salunkedah #spakedah #pelaminsp #pengantinkedah #sungaipetani #kedahan

blossomlishashop_mk

(True Dimension Lipstick) : good for dry lipsYg bestnya tntg lipstick ni: Diperkaya dgn Vitamin C & E. Mempunyai ekstrak bunga matahari, jojoba oil, mango butter. Berfungsi sebagai anti ageing. Melembapkan bibir. Melindungi bibir drpd radikal bebas. Tidak mengandungi plumbum.More info pm/dm:0146010742-(~_~)ZueYour Trusted Beauty Consultant. #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaylangkawi #marykaykedah #marykaypenang #marykaylipstick #marykaymurahmalaysia #marykaymakeup #makeupmalaysiamurah #trendingmakeup #trendingfesyen #hotsale #hotitemmalaysia #cantikdalamancantikluaran #bibirmenggelupas #bibirmenawan #lipstickterbaik #lipstickmurah #lipstickori

maryk_zue9

Happy faces after skincare class. Dapat belajar, dapat cuba secara percuma, dapat main-main makeup dan yang semestinya dapat cantik bersama Mary Kay. .Kelas penjagaan kulit wajah persendirian dan berkumpulan dialu-alukan. Booking tempat dan tarikh, Siti Khodijah, Ind. Senior Consultant, Mary Kay, 0135944623 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #botanicaleffects #botanicaleffectsevolution #timewisemiracleset #melaceplumimoussystem #mkmen #freeconsultation #freeskincareclass #freemakeupclass #freepostage #fastrespon #ilovemyjob #ilovemarykay

sitikhodijah_mk

Sape nk skin nya most dan flawless jerrrr ..mai Try oily free hydrating gel Mary kay.. Best sgt ofhg ini kerna ia dpt ... #melembapkan kulit dengan segera #menghidrat sepanjang 10 jam #diserap dengan cepat #meninggalkan kulit berasa licin dan lembut #kulit tampil lebih cerah berseri #kulit keliharan flawless dan glowing #makeup tahan lebih lama..Berminat ? Pm @ Whtsp akak Skg.0194582016 Ayzza #marykayshahalam #marykaykb #marykayjb #marykaypenangbeautyconsultan #marykayipoh #marykaykl #marykayipoh #marykaykedah #marykaymelaka

maryk_ayzza

Hadiah LOS quarter ni untuk BEAUTY CONSULTANT cantikkkk kan! BC ja boleh dapat tau. Company ni mmg suka beri macam2 pada kami tu yg semangat lain macam tu So yg berminat untuk tahu cara dapatkan hadiah cantik ni, boleh contact saya untuk bertanya lebih lanjut #marykaycareer #mkopportunities #marykayreviewbyqistina #marykayfastservice #marykayfreeconsult #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayborneo #marykaykk #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayreadystocksabah #marykayreadystock #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayjohor #marykayperak #marykayn9 #marykaylabuan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya

mkreviewbyqis

Yeay.. Cuti sekolah dah kembali Apakat manjakan diri anda dengan Mary Kay premium products? .Apa yang anda akan dapat sepanjang class? cara dan teknik penjagaan wajah yang betul. Kenali jenis kulit. Hands spa.Lips spa. Basic makeupDapat pulak consultant yang supporting habis. Kelas santai-santai ja uolls. Free consultation.Career path. ...¤...¤...¤...¤...¤...¤...¤...¤...¤... Kelas persendirian dan berkumpulan dialu-alukan. Siti Khodijah, 0135944623 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #freeconsultation #freeskincareclass #freemakeupclass #freepostage #fastrespon #ilovemyjob #ilovemarykay

sitikhodijah_mk

Perbezaan sebelum dan selepas menggunakan #goldenbeautybar.Yang mana sebelah kiri sebelum dan kanan selepas.So, tunggu apa lagi?Kalo berminat dan nak tau lebih lanjut contact saya sekarang !!!!.**Penerangan kelebihan tentang golden beauty bar ada di gambar sebelum** .JOM CANTIKKK .Hubungi sekarang:.012-225 8281Mary Kay Independent Beauty ConsultantIG : mkconfession_beauty. #marykay #marykaymalaysia #marykaymurah #marykaymurahmalaysia #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayipoh #kgkualapari #kualapari #kgtemiang #srikinta #seriiskandar #kualalumpur #pandanindah #pandahjaya #klcc #ampang #selangor #marykaymakeup #marykayskincare #marykayskincareterbaik #marykaybeautyconsultant #marykayhandcream #marykaysatinhands #jomcantik #goldenbeautybarbymarykay

mkconfession_beauty

Pakai eye shadow tp bila tengahari warna dah start pudar?Pakai eye shadow tp warna tak nampak sangat?Ok jgn risau!Eye primer dari Mary Kay ni boleh tolong settlekan problem atas tuu .Nak tau lagi lanjut hubungi .Hubungi sekarang:.012-225 8281Mary Kay Independent Beauty ConsultantIG : mkconfession_beauty. #marykay #marykaymalaysia #marykaymurah #marykaymurahmalaysia #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayipoh #kgkualapari #kualapari #kgtemiang #srikinta #seriiskandar #kualalumpur #pandanindah #pandahjaya #klcc #ampang #selangor #marykaymakeup #marykayskincare #marykayskincareterbaik #marykaybeautyconsultant #marykayhandcream #marykaysatinhands #jomcantik #goldenbeautybar #eyeprimer

mkconfession_beauty

Baru sempat bersiaran. Aktiviti hari ini skincare class di Lubuk Merbau. Terima kasih kepada cikgu-cikgu yang hadir. Terima kasih pada sepupu milawanalias yang menjadi tuan rumah harini. .Nak belajar teknik-teknik penjagaan kulit wajah? Nak belajar asas solekan? Nak cuba produk Mary Kay yang tersangat best!!? .Kelas persendirian dan berkumpulan dialu-alukan. Booking tempat dan tarikh. Siti Khodijah, Ind. Senior Consultant, Mary Kay, 0135944623 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #freeconsultation #freeskincareclass #freemakeupclass #ilovemyjob #ilovemarykay

sitikhodijah_mk

LOOFAH BODY LOSYEN...Lembutnya kulit..Halusnya..xde pun bersisik ye kulit awak??Bukan ke dl mcm kuliy ular bersisk..sbb kering??? Sekarang tidak lagiKulit da lembap..terhidrat lebih 10jam.Mana pergi kulit kering yg dulu????.Rawat kekeringan kulit..kulit bersisik.Order loofah losyen.Pm yan yaaa.Yan013 8342065Ind Beauty Consultant.. #NAK CANTIK BERMARY KAY #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayperak #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohorbahru #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymalaysia #set loofah #politeknik #bodylotion #bibirmulus #surirumah #kulitcantik #sukacantik #pelembapbadan #nursecantik #cikgucantik #terapiinstagram #hijabista

mary.k_yan

SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH adalah tools yg wajib ada setiap org untuk membantu anda membersihkan muka anda . Kalau ada ni , tak payah lagi nak pergi facial di kedai . Boleh buat facial sendiri di rumah ..Sue pown pngguna setia skinvi..mai pakat2 cantikkan kulit kita bersama..yang ada byk whitehead, blackhead ,pori besar bgai tu mai purchase skinvi.sebelum tidor jgn lupa cuci muka dgn skinvi ya...selamat malam.. Semoga mimpi indah. LOT OF LOVESUE BEAUTY CONSULTANT MARYKAY. #skincare #skinvi #botanical #marykaybeautyconsultant #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #setbotanicaleffects #sihatdancantik

suhana9595

Mary kay Liquid Foundation.Jika anda tak suka makeup tebal- tebal boleh apply liquid foundation ni...memang terbaikkkk cozzz....texture  yg ringan,natural look, lembut,mudah untuk dicuci, tidak melekitwater based foundation .. juga sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combinationada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ..Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.. Tahan sehingga 8 bulan..Berminat pm akak .. Ready stok .. Everyday postage,Fast Service ..0192711896 vina #flawless #skincarebotanical #skincareflawless #skincarehalal #skincareterbaik #marykaykedah #marykayshahalam #marykayperlis #marykaymelaka #marykayjuru #marykayipoh #bibircantik #sheabutterbalm #scrubbibir

maryk_vina

READY STOCK SEMI-MATTE LIPSTICK !!!.Semi-matte is the Best listick In the World .Sape-sape belum pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa ...Lipstick ini dirumus khas agar bibir andaTidak keringBibir tak hitam dan tak kusamTahan lama..tidak melekit Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm .Wassup akak skrg tau! Semua ready stock, cakap je nak colour apa. Semua ada.. 0195157097 ShimaMaryKay Beauty Consultant #marykaylovers #masalahjerawat #skinflawless #kulitmulus #kulitbersinar #kulitmulus #masalahjerawat #wajahflawless #lipstickmatte #marykaykedah #marykayperlis #marykayjuru

maryk_fa

Satin lips by Mary Kay Yuuhuuuu.... adik2 ..kakak2.... nak bibir mugil x... nie2 ade set nya...shea sugar scrub & shea butter balm.... cuaca skrng x menentukan... penggunaan lipstik yang mengandungi chemical yg tnggi n pengambilan air yg kurng pn boleh menyebabkn bibir kering merekah n berdarah... kenapa kita nk biarkn menanggung kesakitan n kepedihan..smpai hilang nikmat nak jamu makanan..betul x...... sini2...iolsss bg sume cuba try test..sendiri set ni... siyers......luv uolsss mk_farisha01114340454 #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaynsembilan #marykayseremban #marykaysenawang #marykaysikamat #marykayampangan #marykayjelebu #marykayselangor #marykaykedah #marykaybeautyconsultant #bolajaringmalaysia #bibir #beauty

mk_farisha

PORE MINIMIZER SERUM.Bertindak menyerap lebih dalam ke lapisan dermis (lapisan kulit kedua) yang mengandungi kolagen sel fibre elastin.Sesuai untuk semua jenis kulit.Mengandungi gabungan ekstrak bahan botani.Mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulitEkstrak perisian silk tree dan elstrak soya telah dibuktikan dapat menyokong protein kulit.Mengecil dan membersih liang pori pada wajah.For more info pm: 0146010742~Zue (~_~)Your Trust Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia #marykaypembersihmuka #marykaykl #marykayshahalam #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykaymurahmalaysia #marykaymurah #setbotanicaleffects #setmelapesmarykay #settimewes #setmkmen #mkmen #skincaremalaysia #skinvigorate #skincare #produkberkesan #kulitflawles #kulitputih #atasijerawat #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #antipenuaan #antikedutan #antikulitkusam

maryk_zue9

Hari ni full dgn family time! Sekejap Je weekend dah habis..esok dah keje..sebelum tdo jgn lupa sapu keliling mata dengan cream ajaib ni!!..Sejukkk & nyamaaaannn je rasa Dah tak perlu ke dapur potong2 timun letak kat mata..mudah kan?? Esok pagi xde dah mata hikhikhik.. ..Jom esok nak bekerja keras Anak murid jumpa esokk yee .. #marykayjb #soothingeyegelmarykay #matacantik #matasihat #bebaseyebag #joho #kilangbateri #hijabista #surihatimrpilot #cantikmacamneelofa #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykayperlis #marykaysarawak #marykaykuantan #marykaylipis #marykaykedah #marykaylovers #marykaygombak #marykayrawang #marykaysg #marykaysingapore #udabisnesscentre #hijabista #intrend #bazarpaknil #onlinemalaysiashop #malaysiashoponline #joho #kilangbateri

mk_farahani

READY STOCK SEMI-MATTE LIPSTICK !!!((repost)).Semi-matte is the Best listick In the World .Sape-sape belum pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa ...Lipstick ini dirumus khas agar bibir andaTidak keringBibir tak hitam dan tak kusamTahan lama..tidak melekit Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm .Wassup akak skrg tau! Semua ready stock, cakap je nak colour apa. Semua ada.. 0195157097 ShimaMaryKay Beauty Consultant #marykaylovers #masalahjerawat #skinflawless #kulitmulus #kulitbersinar #kulitmulus #masalahjerawat #wajahflawless #lipstickmatte #marykaykedah #marykayperlis #marykayjuru

maryk_shima

Saya yang dah masuk 25 tahun dan keatas?? Ada berita gembira untuk anda semua set Mary Kay TimeWise Miracle direka khas untuk mencegah dan merawat proses penuaan daripada berlaku.. Set ini ade 11 age-defying benefit tau.~cleanse ~exfoliate ~freshen ~energize ~hydrate ~smooth ~firms ~soften ~protect ~rebuild ~reduce fine line and wrinkles. Dengan set ini kulit akan tampil muda sentiasa.. More info DM/PM:0146010742- Zue (~_~)Your Trusted Beauty Consultant. #marykaymalaysia #marykaypulautuba #marykaykl #marykayshahalam #marykaykedah #marykayselangor #marykaypenang #marykayperlis #skinsolution #marykaymakeup #marykaymurah #marykaymurahmalaysia #markaypembersihmuka #barangmurahmalaysia #pembersihmukamalaysia #pembersihmukaberkesan #pembersihmukaterbaik #antipenuaan #antikulitkusam #antijerawat #antijeragat #viralmalaysia #trendingfesyen #trendingmakeup #makeuptrending #makeuptutorial

maryk_zue9

Nak cari bedak yang berasaskan mineral? Sheer Mineral Pressed Powder dari Mary Kay adalah sangat sesuai untuk digunakan dalam solekan harian kita. . SHEER MINERAL PRESSED POWDER Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit..Untuk pertanyaan produk, maklumat lanjut.. Hubungi perunding bebas kecantikan Mary Kay, .Siti Khodijah,0135944623 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #sayajual #sayaguna

sitikhodijah_mk
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.