Photos and videos from all countries

Photos and videos for #malenurse

Volvio el dolor de espalda, volvio la faja. Pero no me fajen, soy re buenisto che 😇 #enfermero #enfermeiro #nurseboy #malenurse #meduelelaespalda #faja #fajado #mesacalosrollos #deambo #ambo #lunes #monday #trabajo #work #instamoment #instaboy #instapic

99 2 Dec 18, 2017

🇪🇸+🇺🇸+🇰🇭+🇬🇧 = great medical mission trip 🌏

13 3 Dec 18, 2017

Work in progress... next year I'll work on pecs, delts, and slim a little more. Mostly crossfit and weightlifting..... could use more cardio Photo by daniel_glamour #rn #nurse #malenurse #murse #health #fitness

4 0 Dec 18, 2017

Where do you spend the majority of your time? In your head or in your life? 💡 #GetOutOfYourHead #StartLiving

48 3 Dec 18, 2017

Day off... 😴 Looking the coming of the winter ☃️❄️🌨☃️❄️🌨 - - - - #beard #gay #instagay #instahomo #gayman #gayboy #gayswiss #gaystagram #gayswitzerland #portugay #gayportugal #gaygram #gaysingle #gayguy #gaystagram #gayselfie #gayfollow #homo #gaydude #gaylife #nurseman #malenurse

54 0 Dec 18, 2017

Since 2014 till 2017. Jadi student nurse xrasa macam student life. Ahad hingga Khamis, Pukul 8 hingga 5 ada kelas. Dah macam orang keje office hour. Skip kelas, kehadiran tak cukup 90%, haa ganti la kau. First stress kau jadi kat sini. Yeah, bila expectation kau bercanggah dengan realiti. Ape benda lah subject anatomy & physiology? Nurse kena blajar ni ke? Nurse je pun, bukan nak jadi doktor. Haaa, wakluu 😎 Waktu praktikal, kehadiran 100%. Sakit bukan alasan. Skip? ganti lah wehh. Second stress kau akan rasa time ni. Time orang tengah holiday. Time orang tengah senyum bergumbira dengan family. Time tu kau meratap kat bucu katil patient. Jangan buat² lupa pulak dressing yg nak kena buat tu. Tak cukup pun kena pergi posting klinikal jugak. Jangan nak berangan lebih. Dah keje, pikul tanggungjawab besar. seawal umur 21 tahun dah pikul tanggungjawab tu. Kat sini kau dah kena start manage sendiri stress kau. Sebab apa? Kau akan stress sampai kau pencen, sampai kau resign, sampai hujung nyawa kau, selagi kau jadi nurse. Sebab apa? sebab tanggungjawab kau. Lalai sikit, kau tanggung. Terlepas pandang sikit, kau jawab. Awal² keje tu semangat betul. Siap 'tampal' kat kepala otak, "Dalam kerja ni ada kolam² syurga dan kawah² neraka. kita yg pilih nak 'terjun' kat mana.." Nak sedapkan hati gitu. Hey dik, berurusan dengan manusia ni bukan macam berurusan dengan mesin. Riak muka kau pun boleh jadi alasan orang nak maki. Eh, orang tak kisah pun lah kau banyak keje ke, kau penat ke, kau sempat ke tak sempat buat semua tu. Kau dibayar gaji okey! Tengok. Tu mentaliti umat manusia ni. Kau tak dapat cuti? eh, tu bukan hak kau. Even family sendiri sakit pun belum tentu kau boleh jaga diorang. Kau tersungkur, melutut, meraung pun kalau tak dapat tu tak dapat la. Hak kau cuma GAJI & RESIGN je. Tampal kat kepala otak tu. Bawak sedar diri sikit. Tu tak termasuk lagi personal life. Cari orang yang faham kerja kau. Yeahh, even kau sendiri pun kadang² tak faham dengan kerja kau. Get a life lah! Pandai² lah nak hidup. 😂 Kalau mental cepat koyak, aku sarankan JANGAN JADI NURSE. JANGAN. #keepstrong #realityvsfantasy #CP #halus😣 #malenurse #nursemalaysia #surgicalnurse

43 0 Dec 18, 2017

#motivationmonday #quotephase

51 2 Dec 18, 2017

¡Os presento a mi amigo carloscruzcruz1991 ! Como breve presentación, este enfermero de UCI de neonatos cuenta ya con dos masters y un doctorado. Es experto en la humanización de la enfermería y tiene mucho que aportar en el mundo 2.0😊 Lleva muy pocas semanas en rrss, a ver si me ayudáis a motivarle para que sea un enfermero activo💪 cualquier duda que tengáis sobre la humanización o consultas sobre UCI neonatal no dudéis en escribirle. Tengo pendiente realizarle una entrevista para el blog, pero como soy un jodido desastre lo voy dejando😂 #enfermeriavisible #enfermeria #enfermería #enfermero #enfermera #nurse #malenurse #donasangre #giveblood #givelife

165 7 Dec 18, 2017

Health Care professionals are an important part of any community. Ensuring your organisation is professional and portraying itself to a high standard is essential in this industry. A Corporate Wardobe can really bing the standard of your organisation to a new level. Not only does it give a sense of belonging to all staff, it makes it easy for your patients to identify all staff members. If your organisation is in need of a fresh look for 2018 we would love to hear from you.

21 2 Dec 18, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.