Photos and videos from all countries

Photos and videos for #malaysianartist

Dah kenapa merdu sangat ni.. menusuk kolbu la org katooo.. hebat gilerr dato siti ni.. lagend negara. Artis no1 forever.. #tributepramlee ctdk #malaysianartist #no1 #rtm sitizoner.repost rozisangdewi by repost app

ameermeer

Assalamualaikum.Update status proses Khat Nama frame A4 Promosi yang lalu.Sedia untuk next process... framing Sesiapa nak tempah khat nama pada Artcard atau canvas masih dibuka.Cuti CNY banyan kenduri Kahwin, jom bagi hadiah khat nama...eksklusif gitteww... #muoportraitist #muocalligraphist #SeniKhat #SeniAbstrak #fareedanyatajelita #jubah #jubahlelakimoden #tudung #exclusivecalligraphyarts #kaligrafi #yayasanrestushahalam #hiasandinding #hiasannamadalamkaligrafi #diwanijali #diwanijaliart #tv9 #tv3 #tvalhijrah #acrylicpainting #oilpainting #malaysianart #artistic #artexpomalaysia #malaysianartist #hijabista

jaibokeh

Siapkan khat tempahan nama pelanggan untuk hadiah hari lahir anak. Lepas tu boleh hantar untuk diframekan.Nak kaler-maler katanya...no problem. Hah..sapa2 nak nama dalam khat warna warni macam ni try PM. Tak mahal..x sampai seratus pun. #muoportraitist #muocalligraphist #SeniKhat #SeniAbstrak #fareedanyatajelita #jubah #jubahlelakimoden #tudung #callygraphy #exclusivecalligraphyarts #kaligrafi #yayasanrestushahalam #hiasandinding #hiasannamadalamkaligrafi #diwanijali #diwanijaliart #tv9 #tv3 #tvalhijrah #acrylicpainting #oilpainting #malaysianart #artistic #artexpomalaysia #malaysianartist #hijabista

jaibokeh

NEW DESIGN - #2Assalamualaikum. Ada cerita best ni.Design baru, meletop, tip-top. Khat Doodle terbaik.Bak kata bidalan orang2 dulu "SUAMI yang macho adalah suami yang hadiahkan Khat Doodle nama ISTERI tersayang"P/S : Ada free gift Penanda Buku khat nama Jom order.Whatssapp/Telegram : 010-7941917 #muoportraitist #muocalligraphist #SeniKhat #SeniAbstrak #fareedanyatajelita #jubah #jubahlelakimoden #tudung #exclusivecalligraphyarts #kaligrafi #yayasanrestushahalam #hiasandinding #hiasannamadalamkaligrafi #diwanijali #diwanijaliart #tv9 #tv3 #tvalhijrah #acrylicpainting #oilpainting #malaysianart #artistic #artexpomalaysia #malaysianartist #hijabista

jaibokeh

Alhamdulillah.Dah sampai ke tangan pelanggan dan dapat respond yang amat baguihh dok ada.Qualiti artwork originally and exclusively painting tau bukan printing. Kotor boleh lap dgn kain lembab.Berminat nak buat nama khat macam ni sila PM jangan malu2.Apa, nak tunggu harga promosi?. Boleh, follow IG ini atau FB pages yang tertera di profile IG saya #muoportraitist #muocalligraphist #SeniKhat #SeniAbstrak #fareedanyatajelita #jubah #jubahlelakimoden #tudung #exclusivecalligraphyarts #kaligrafi #yayasanrestushahalam #hiasandinding #hiasannamadalamkaligrafi #diwanijali #diwanijaliart #tv9 #tv3 #tvalhijrah #acrylicpainting #oilpainting #malaysianart #artistic #artexpomalaysia #malaysianartist #hijabista

jaibokeh

Assalamualaikum warahmatullah.Cantik betul design2 baru ni kan. Fuhh Yang lagi cantik kita nak promosi harga runtuh macam yang lepas. Tapi kali ni kita buat berbeza sikit. Produk jenis apa tu?? Haa, ini dia.HIASAN NAMA KORANG SENDIRI DALAM KALIGRAFI versi FRAME A4!! ================= #BELI 1 #PERCUMA 1================= Ya saya!! Beli 1 PERCUMA 1!!! Sila terkejut!! Ini betul2 bukan cobaanDan yang bestnya kalini korang boleh design terkini!! Ada :1. Flower border2. Doodle border3. Freestyle Kat atas tu gambar2 contoh design mengikut aturan nombor, korang semak lah. Semuanya sweet2 uols!! Ok nak bagitau, promosi ni x berjalan lama, tertakluk pada 10 kuota sahaja. Ikut pengalaman yang lepas, kuota 20 pon habis dalam masa 3 hari je. Ini 10 je kuota yang adaOk, cepat taw! Nak buat order mudah je, korang : -PM tepi atau- WHATSAP :010-7941917Pastikan PROMOSI METEOROID ni jadi milik korang. Sebab ni la satu2nya promosi BELI 1 PERCUMA 1 lepas ni tak tau la bila berpeluang lagi.Ok lah. Korang tengok2 lah dulu, saya nak siap2kan buku untuk catatan tempahan korang ni. Hehe #muoportraitist #muocalligraphist #SeniKhat #SeniAbstrak #fareedanyatajelita #jubah #jubahlelakimoden #tudung #exclusivecalligraphyarts #kaligrafi #yayasanrestushahalam #hiasandinding #hiasannamadalamkaligrafi #diwanijali #diwanijaliart #tv9 #tv3 #tvalhijrah #acrylicpainting #oilpainting #malaysianart #artistic #artexpomalaysia #malaysianartist #hijabista

jaibokeh
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.