Photos and videos from all countries

Photos and videos for #lobi

Quasi finito forse (?)Tutti i miei piercing senza contare ombelico e septum Sto pensando se farne altri due (non sulle orecchie però ) e a gennaio ne faró uno speciale Six trago e tre fori ai lobi Dex triplo helix e tre fori ai lobi #allmypiercings #piercings #orecchie #oreilles #hears #tragus #traguspiercing #triplehelix #triplohelix #triplelobe #lobepiercings #lobepiercing #mypiercings

ehi_rose

Keep my glass full until morning light #biem #lyrics #chandelier #sia #restaurant #amsterdam #lobi for #thelobby

janet_cherif

今朝の周回中に遭遇しました早い人はもうナミ零が運極になってるみたいですね前に串零も運極になってる方もいたみたいで恐いです(((^^;)最近は勝てるクエストにも負けたりして不調中です特に覇者の23階(笑) #モンスト #モンスターストライク #運極 #亀クエ #超絶クエスト #超絶 #超絶キャラ #lobi #周回

hirano.ka

Hojeeee temmmm.....Despedida na toca do lobi....Amigosss , amigasss !!! Amoooo mtooo tudo issoooo #costelao #ceva #espumante #demisec #cirocvodka #redlabel #jhonniewalker #absolut #música #felizz #amorproprioétudo #musicislife #despedida #europa #shiplife

fabinhosoaresoficial

#daunsaga Udh berobt, seantero lobi denger suara batuk yg serak2 ini... Tbtb ada yg bawain beginian.. True or false? Bisa menyembuhkan batuk?.... Rasanya manis2 sepet kaya lagi dijutekin kamu #obatherbal

diana.dh.az

Kunjungi Gerai Jualan di Karnival Terengganu 2016 bertempat di Lobi Medan MARA, Kuala Lumpur pada 28 November - 1 Disember 2016 jam 9.00 pagi hingga 6.00 petang...Pelbagai aktiviti menarik diadakan.Anda semua dijemput hadir.. #50tahunMARA #BanggabersamaMARA #MARA #medanmarakualalumpur #maraterengganu

majlisamanahrakyat

masih terngiang nasihat salah seorang ustadz ketika bermajlis di Malang dulu, bahwasanya salah satu kunci kemenangan dakwah Rosululloh ialah "Lobi Ilahi di kala sunyi" moga diistiqomahkan... #silent #straight #sajadah #shof #quite #solitude #mosque #masjid #hening #sepi #sunyi #redminote2photography #redminote2 #reno2 #redminote2indonesia #xiaomigrapher #latepost #throwback

tang_bin

Sketsa hari kedua. Acara tutup tahun underbig3 bekerja sama dengan urbansketchers_baliMenikmati resort dengan wahana pemandangan proses konstruksi berikut berlalulalangnya para artisan dan tim konstruksi. Untung gerbang dan lobi sudah bersih.Dalam foto: sketsa gerbang yang menyambut jalan meliuk dan menukik turun... #natyaresort #ubud #Architectsunderbig3 #aub3 #urbansketchersbali #uskbali #resort #traditional #watercolor #illustration #anuroe #bolpen #ink #explorebali #heritage #artisan #architecture #archisketcher

anuroe

Masih dalam rangkaian acara HUT RSGM Maranatha yang ke 4, akan dilaksanakan kegiatan DONOR DARAH.....So.....buat kamu semua, ayooo...... ambil bagian!!!! Jangan sampai ketinggalan!!! Kapan sih acaranya? yuph,,,besok JUMAT 17 Maret 2017 jam 10.00 sd. 14.00 ..... Trus dimana? Pastinya di Lobi Gd. RSGM Maranatha Lt. 1......Mark ur calendar.....save the date....n join with us..... #rsgmmaranatha #rsgmmaranatha4u #donordarah #sosial #dentist #hut #rsgm

rulyfajar

#Repost anuroe with repostapp・・・Sketsa hari kedua. Acara tutup tahun underbig3 bekerja sama dengan urbansketchers_baliMenikmati resort dengan wahana pemandangan proses konstruksi berikut berlalulalangnya para artisan dan tim konstruksi. Untung gerbang dan lobi sudah bersih.Dalam foto: sketsa gerbang yang menyambut jalan meliuk dan menukik turun... #natyaresort #ubud #Architectsunderbig3 #aub3 #urbansketchersbali #uskbali #resort #traditional #watercolor #illustration #anuroe #bolpen #ink #explorebali #heritage #artisan #architecture #archisketcher

urbansketchers_bali

Akhirnyaaa sampai ke tgn penerima di lobbi Hotel BALIK PULAU MELAKA...VAVAVASSSS!!! KEJUTAN Happy Birthday tak disangka2 di perkarangan lobi hotel..Manis orannya...Berseri2 Happy Birthday !!!! Pn Nur Ashiqin TERHARU..pemberian suaminya Mr Aliff. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, perkahwinan yg berkat dan persefahaman, love each other, SAYANG SAMPAI SYURGA...kata suaminya....MELETOP!!!!!!! #WA 017900.2091 #WA 017900.2091 #whtsap017900.2091 #tanpakeberaniancintatidakbermakna # Shopping singgah di fb/ig sis #fb: spm3.0 #fbspm3.0 #ig: surprise.planner.melaka3.0 #sayajualonlinemelaka #surpriseplannermelaka #surprisedeliverymelaka #surpriseeventmeleka #erafm #hotfm #sinarfm #sepahtu #floristmelaka #floristmelakabandaraya #aydajebat #jejakjepunjihan #bazarpaknil #jepsepahtu #fattahaminz #jihanmusa #deliverymelaka #baloonarchmelaka #iloveyou #ilofayou #neelofa #terlajaklaris #datovida

surprise.planner.melaka.3.0

"Hai kucing...ape la nasib kita kan. Nak g #IKEACheras , tutup plak. Spoil la #MyTownCheras ni kan. Bek kita makan kat #GegeyCafe Dengkil ni lg best"........Semalam urgently g Ikea sebab nk beli brg skit utk kabinet dapur. #Projek #Dekobersamadqeen seterusnya. Sampai2 sana jem xhingat. Apsal jem melampau ni. Rupenye2 pintu masuk carpark IKEA dan MyTown tutup. Tanye security dorg, dia ckp MyTown tutup. Ade masalah teknikal. Jawapan yg sgt xmembantu. Ko ingat #MyTown ni komuter ke ade masalah teknikal? Haha..So terpaksa batalkan niat nk beli brg kat #IKEACheras . Second time g IKEA wiken waktu ptg. Mmg fail la. Kali ni mmg ikea tutup terus. Haha. Nasib baik Dqeen ade plan kedua. Plan kedua adalah g makan. Makan kat #GegeyCafe kat Dengkil. Otw balik rumah je. Makan ciken cop. Portion makanan dan air dia sgt besar. Sesuai makan dua org utk satu hidangan. Sedap la jugak. Tp not that outstanding. Cewah. Haha. Aku bg 7/10 bintang utk overall. Hihi..Khamis lepas g Bintulu. Rasmi passport baru buat. First time. Walaupun bukan luar negara kan. Jadi la. Haha. Okay jugak pakai passport cmni. Kalo tak, dpt kertas sekeping. Nipis. Kalo duk seminggu, nk keluar Sarawak tu xbrapa nmpak dah tulisan dia. Macam resit je..Sebelum balik Sepang, snap gmbr sekeping kat lobi #MLNG . Kenangan. Byk kilang dah dpt access. More plant to be conquered. Lets check the list. #TheEnd #AktivitiWiken #workation #DqeeNash #Bintulu #husnagotswag

nashunter

Ulun mohon maaf banar lah... Alhamdulillah, imbah sukses lawan agenda "Exclusive Class #PowerfullPublicSpeaking for Business, Selling, and Closing Batch #2 " yang sudah lewat di Banjarmasin. [Insya Allah ulun berniat meolah kelas eksklusif yang #3 (KETIGA) pada Sabtu-Minggu, 25-26 April 2015 di Hotel Royal Jelita Banjarmasin]Ulun mohon maaf banar karena kelas eksklusif ini KADA GASAN pian - pian yang :※ Cuman handak tahu aja.※ Kada handak meningkatkan kemampuan berbicara di depan umum dan komunikasi lawan skill lobi melobi.※ Kada handak menambah relasi kekawanan lawan bisnis.※ Kada handak belajar serius lawan kada merasa perlu lawan kemampuan komunikasi.※ Dan semacamnya…Karena kelas eksklusif ini lainan banar lawan training - training, seminar - seminar, workshop - workshop, dan acara sejenisnya di KalSel yang membahas tentang public speaking dan komunikasi tapi biasanya kada pas lawan kada membari solusi gasan masalah - masalah pian berataan dalam komunikasi. Apalagi kalau materinya terlalu umum bahkan kada praktis.Kelas eksklusif ini kadida materi khusus, materinya adalah dari pian. Maksudnya kayapa?Maksudnya, pian beisi masalah apa ja tentang berbicara di depan umum dan komunikasi, maka masalah pian itu pang kaina yang kita bahas dan dicariakan solusinya.Bahkan, di sini pang pian yang kawa merasai kayapa rasanya pengalaman NYATA menerapkan materi materi yang kita bahas kaina.Nah, bagi pian yang berkenan umpat lawan siap gasan saling berbagi dan belajar di sini, ayu ae hancapi dipastikan kehadiran pian, soalnya terbatas gasan 6 orang haja.Silahkan kawa bepandiran lawan ulun di 081933737467 / 081255551453 / Pin:ARDI1453 (Mas Ardi)Mohon jua lah mun pian berkenan, bisa memadahiakan informasi ini ke kawanan, rekan kerja, atau kawanan bisnis pian.Oiih, ada DISKON 1 Juta gasan 3 Pendaftar Pertama dari Harga Normal. TERBATAS banaaar...! ^^ Mudahan berkah dan bermanfaat.Ulun terimakasih banyak. :-) Oiih, ni video cuplikan acara yang telah lalu :http://youtu.be/vth7n7YU7EEUlun mohon maaf banar lah...

ardiroyya
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.