Photos and videos from all countries

Photos and videos for #lawak

Nah admin share yoga ni. Stretchkan tulang korang pepagi ni #lawak #jomyoga #lawak #lawakkawkaw #lawak2016 #jomketawa #komidi #lawakhiburan

lawak.hiburan

Kita cuba nak ceritakan masalah kita kepada kawan. Tapi dalam satu masa , masalah kawan kita itu lebih besar dari kita walaupun dia tak ceritakan masalah dia dengan kita. TAG & SHARE KAWAN-KAWAN ANDA #era #vine #lawak #deep #malaysianhair #malaya_gram #perodi #lawakgram #lawak vines lawak_apo zonlawak himpunanbahanlawak malaya_vidgram lawaksiyot lawak_hambar_kut lawakorseram lawak.viral era_fm

greenstarz_

FS: kaset Lawak Jadul, Komedi Lokaria, Aneka Ria Srimulat, Gepeng, Ria Jenaka.Harga: 40rb/kasetMinat bisa SMS/WA: 0816 916 712 #kaset #kasettape #kasetlawak #lawak #srimulat #anekariasrimulat #gepeng #riajenaka #legend #koleksi

kranjang_hoby

berita baik kepada semua (terutamanya haters) , korang xperlu risau sbb mulai harini takkan pernah ada dah ABDULLAH VERSI REMBAT KOPI ABDULLAH ORG . boy ganti dgn DOLAH AMIRIKA pulak . boy nak korang gelak puas2 oke.. kalau korang meluat jugakkk, ada dua pilihan je . sama ada jannanick diisytihar janda muda korang berjaya tumbangkan boy atau korang yang terpaksa makan roti bakar Amirika guna straw sebab diisytiharkan cacat kekal . .ps : caption atas gurau je tau. jgn tumbangkan aku betul2 . #Repost amirrajalawak with repostapp.・・・Nah kalo korang rindu dgn lawak hammm sy,haha..Tag kawan korang yg korang rase lawak dia mcm lawak syDi izinkan utk shareNanti sy akan buat video lain lg,tungguuuuuu!!!Fesbuk : Roti Bakor Amirreka #Vine #Viner #Vines #VinesMalaysia #MalaysianViner #MalayaVine #Dubsmash #DubsMashMalaysia #MalaysianDubsMash #MengesanJin #AmirRajaLawak #RotiBakorAmirreka #Share #KakiShare #KakiCiplak #Lawak #RajaLawak #MaharajaLawak #MaharajaLawakMega #KakiKoyak #abdullahterbang

boyyhakimie

Oh ini rupanya wajah spiderman #lawak #lawak2016 #lawakharian #lawakkawkaw

lawak.hiburan

Mau ditelpon Raja Salman heheehe #lawak #arabsaudiindonesia #rajasalman

_zulianrizky6

Bila kawan kau sembang dia alone la takda sapa nak la but bila ada orang suka dia, dia pulak friendzone kan . Sorry gais sbb storyline takfunny and hambar sbb first try hahshahSila tag kawan korang yang macam tu ...Editor: mzn_neoowlW/ radinikhmal aredee97 ... #malayvines #malaysiaviners #malayavidgram #malaysiavidgram #vine #viner #sketsa #dubsmash #smule #smulemalaysian #smulemalaysia #lawakgram #lawakhangit #himpunanceritalawak #siakapkeli #lawak #rotikaya #lawakhambar #funny #mudahterhibur #malaysianviners #parody #firsttry #kakisembang #brocuba #friendzone lawak_hambar lawak_ohsemm lawak.boringp malaysiaviners malayavidgram

mhdhrrz
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.