Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kpopinstashopmalaysia

CNBLUE - 7°CNRM85(Termasuk pos)Preorder 1-3 weeksWhatsapp 011-27651618Nak order album kpop lain boleh request. Tq #kedaikpopmalaysia #kedaikorea #kpopshopmalaysia #kpopinstashopmalaysia #kedaikpop #cnbluemalaysia #cnblue #sayajualkpop #kpopmalaysia #barangkorea #personalshopperkorea

go_mykorea_store

CNBLUE - 7°CNRM85(Termasuk pos)Preorder 1-3 weeksWhatsapp 011-27651618Nak order album kpop lain boleh request. Tq #kedaikpopmalaysia #kedaikorea #kpopshopmalaysia #kpopinstashopmalaysia #kedaikpop #cnbluemalaysia #cnblue #sayajualkpop #kpopmalaysia #barangkorea #personalshopperkorea

go_mykorea_store

CNBLUE - 7°CN (Special Version)RM85(Termasuk pos)Preorder 1-3 weeksWhatsapp 011-27651618Nak order album kpop lain boleh request. Tq #kedaikpopmalaysia #kedaikorea #kpopshopmalaysia #kpopinstashopmalaysia #kedaikpop #cnbluemalaysia #cnblue #sayajualkpop #kpopmalaysia #barangkorea #personalshopperkorea

go_mykorea_store

Customer feedback!Adik ni beli album BTS. Thank you so much!!! Kalau korang nak beli album n dvd group BTS boleh beli dgn saya..yg official n original sahaja ye.. #sayajual #sayajualkpop #bts #btsmalaysiashop #btsmalaysia #instahopkpopmalaysia #kpopinstashopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbts #gomykoreastorefeedback

go_mykorea_store

CNBLUE, FTISLAND, AOA 2017 SEASON GREETINGSCalendar DiaryStickers for diary coverPost CardsOutbox 295mm x 226mm x 56mmRM170/each(including postage)Sabah/Sarawak +RM8Release date 6/12 Whatsapp 011-27651618.Expected to arrive in Mid December. #sayajualkpop #cnbluemalaysia #cnblue #koreandramaost #dramakorea #ftisland #ftislandmalaysia #aoa #aoamalaysia #2017seasongreetings #2017 #kpopinstashopmalaysia #kpopshopmalaysia #kedaikpopmalaysia #kedaikpop #instakpopshopmalaysia #sayajualalbumkpop #dvdkpop #kpopmalaysia #kpopstoremalaysia #malaysiakpopstore

go_mykorea_store

CNBLUE, FTISLAND, AOA 2017 SEASON GREETINGSCalendar DiaryStickers for diary coverPost CardsOutbox 295mm x 226mm x 56mmRM170/each(including postage)Sabah/Sarawak +RM8Release date 6/12 Whatsapp 011-27651618.Expected to arrive in Mid December. #sayajualkpop #cnbluemalaysia #cnblue #koreandramaost #dramakorea #ftisland #ftislandmalaysia #aoa #aoamalaysia #2017seasongreetings #2017 #kpopinstashopmalaysia #kpopshopmalaysia #kedaikpopmalaysia #kedaikpop #instakpopshopmalaysia #sayajualalbumkpop #dvdkpop #kpopmalaysia #kpopstoremalaysia #malaysiakpopstore

go_mykorea_store

HERA CELL ESSENCE Moisturizing, smooth skin, brightening, hydrating, clear skin toneSapa nak cantik mcm kakak SeHwa/CheonSongYi tryla produk ni. Positive reviews from beauty bloggers too.150ml - RM240225ml - RM290(Free gift available)Harga termasuk postage. Preorder 1-3 weeks.Nak order whatsapp laju2 k.. 011-27651618 #naturerepublicoriginal #naturerepublicmalaysia #naturepublicmurah #misshamalaysia #misshamurah #sayajualmissha #skincarekoreamurah #skincarekoreaoriginal #sayajualskincarekorea #sayajualmakeupkorea #sayajualskincare #instahopkpopmalaysia #kedaikpop #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #pororomalaysia #instashopkoreamalaysia #kpopinstashopmalaysia #kpopshopmalaysia #laneigemy #bbcushionmalaysia #bbcreammurah #bbcushionmissha #bbcushionmurah #heramalaysia #tonymolymalaysia

go_mykorea_store

Ok barang baru sampai.. harap customer2 akak sabar.. akak dah cakap dulu akak keje sorang.. so segala mak nenek proses bungkus, tulis nama, itu ini, tarik selotape, gunting selotape, lekat selotape, lipat plastik sume akak yg buat.. kalau ade assisstant pun sekali sekale je atau time akak outstation. So sabar ye.. insyaAllah settle minggu ni..Kalai xde tracking lg maknenye belum pos.. Order dgn akak kene sabar ok...Bye, sayang korang.. muuaahhh #kpopinstashopmalaysia #kpopmalaysia #kedaikpopmalaysia #kedaikpop #personalshopperkorea #personalshopper #cnbluemalaysia #got7malaysia

go_mykorea_store

Yeyeye dah sampai..Nampak tak missha time revolution set tu? Every batch ade je org order.. means mmg hot item laa. RM250/set (excl.postage)Tu Hera balancing water sapa punye tu? Hihihi..siap ade free samples ok.. sape nakk?? RM180 je..tp xde kotak.. These are high quality skincare from Korea.TAPI MAAF SAYA TAK DPT POS MINGGU NI. TAKDE KENDERAAN. NANTI SAYA UPDATE KAT BUYER. #naturerepublicoriginal #naturerepublicmalaysia #naturerepublicmurahmalaysia #naturepublicmurah #misshaminion #misshamalaysia #misshamurah #sayajualmissha #skincarekoreamurah #skincarekoreaoriginal #koreamalaysia #sayajualskincarekorea #sayajualmakeupkorea #sayajualskincare #instahopkpopmalaysia #instashopping #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #sayajualpororo #pororomalaysia #instashopkoreamalaysia #kpopinstashopmalaysia #kpopshopmalaysia #laneigemy #bbcushionmalaysia #bbcreammurah #bbcushionmissha #bbcushionmurah #heraoriginal #heramalaysia

go_mykorea_store

Batch 172 dah buka!! Meh order mehh.ETA tu jangkamasa brg sampai kat saya, bukan customer. Bila brg sampai kat saya,brg akan dipos dlm 2-3 hari bekerja. Kenapa 2-3 hari? Sbb saya pun ada kerja dan kena arrange masa saya. Saya akan bg tracking code lps saya pos brg. Harap customer boleh bg feedback tentang service saya atau bgtau yg brg dah sampai. *saya tak jual brg fake,copy,2nd hand.. kalau ye, saya akan letak kat description siap.011-27651618 utk sebarang pertanyaan dan order. #naturerepublicoriginal #naturerepublicmalaysia #naturerepublicmurahmalaysia #naturepublicmurah #misshaminion #misshamalaysia #misshamurah #sayajualmissha #skincarekoreamurah #skincarekoreaoriginal #koreamalaysia #sayajualskincarekorea #sayajualmakeupkorea #sayajualskincare #instahopkpopmalaysia #instashopping #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #sayajualpororo #pororomalaysia #instashopkoreamalaysia #kpopinstashopmalaysia #kpopshopmalaysia #laneigemy #bbcushionmalaysia #bbcreammurah #bbcushionmissha #bbcushionmurah #heraoriginal #heramalaysia

go_mykorea_store
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.