Photos and videos from all countries

Photos and videos for #keputihan

TESTIMONI HOT!!KEPUTIHAN HILANG DENGAN JKM.dengan pengambilan JKM 2bji sahaja, keputihan kluar habis. sapa ada masalah keputihan yg kronik..jangan biarkan..rawat seawal dari anak dara. sebab dari keputihan boleh menjadi asbab permasalahan yg lain.berminat?0169081368 #jamukacipmalam #jamubest #supplement

mp4_dress_kosmetik

Salam semuaSeperti yg dijanjikan artikel berkaitan hukum solat jika ada keputihan. Ada 2 artikel yg bole baca :1. http://emmemarina.blogspot.my/2015/04/soal-keputihan-dan-sah-solat.html?m=12. http://ziziazlinda.blogspot.my/2012/05/solat-dan-wuduk-wanita-yang-keputihan.html?m=1Secara ringkasnya, hukum solat jika ada keputihan adalah TIDAK SAH. Sesiapa yg ada masalah ini hendaklah bersihkan nya sebelum menunaikam solat #keputihan #missvgatal #missvberbau #solat #femininehygienemist #rawatmissv

yang_hanafi

KEPUTIHAN sangat BAHAYA terutama kepada Ibu Hamil. Ini kerana keputihan berpotensi menyebabkan :- 1) Pada awal kehamilan, masalah keputihan boleh mengakibatkan KEGUGURAN2) Pada trimester kedua dan ketiga, keputihan boleh meransang PREMATURE CONTRACTION3) dan menyebabkan lapisan ketuban pecah awal ( PREMATURE PRELABOUR RUPTURE OF MEMBRANE)4) Potensi bayi lahir premature (kurang drp 37minggu)5) Berat badan bayi rendah dan memerlukan rawatan di NICU6) Kulat keputihan menjalar kepada bayi dan menyebabkan pertumbuhan terbantut, kebutaan bayi dan radang otak bayi andaCegahlah keputihan sebelum ia mengancam kandungan ... Note : FEMININE WASH JSD DAN MASKER VAGINA JSD sangat bagus dalam merawat masalah keputihan. Sila dapatkan konsultasi dari kami terlebih dahulu.012-5605729ZuRa #stokisjsdbalikpulaupenang #jamususukdara #agendiperlukan

zura_stokis_jamususukdara

KEPUTIHAN sangat BAHAYA terutama kepada Ibu Hamil. Ini kerana keputihan berpotensi menyebabkan :- 1) Pada awal kehamilan, masalah keputihan boleh mengakibatkan KEGUGURAN2) Pada trimester kedua dan ketiga, keputihan boleh meransang PREMATURE CONTRACTION3) dan menyebabkan lapisan ketuban pecah awal ( PREMATURE PRELABOUR RUPTURE OF MEMBRANE)4) Potensi bayi lahir premature (kurang drp 37minggu)5) Berat badan bayi rendah dan memerlukan rawatan di NICU6) Kulat keputihan menjalar kepada bayi dan menyebabkan pertumbuhan terbantut, kebutaan bayi dan radang otak bayi andaCegahlah keputihan sebelum ia mengancam kandungan ... Note : FEMININE WASH JSD DAN MASKER VAGINA JSD sangat bagus dalam merawat masalah keputihan. Sila dapatkan konsultasi dari kami terlebih dahulu.012 5605729 ZuRa #stokisjsdbalikpulaupenang #agendipérlukan #jamususukdara

zura_stokis_jamususukdara

Apakah itu keputihan ??? Keputihan @ lelehan lendir berwarna putih / krim / kelabu yang keluar melalui faraj merupakan suatu masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakkan wanita di seluruh dunia . Punca berlaku keputihan ??? keputihan sering terjadi disebabkan oleh sesuatu yang menganggu keseimbangan semulajadi daripada bakteria @ kulat pada vagina seperti mencuci kawasan Vagina atau kesan hubungan kelamin . Jenis keputihan ??? ( 1 ) keputihan fisiologi bersifat normal dan tidak menunjukkan berpenyakit Perlu dirawat juga sebagai langkah berjaga-jaga . ( 2 ) Keputihan patologis bersifat lebih kronik dan menunjukkan tanda2 berpenyakit . Ciri-ciri keputihan ??? lendir yang kental warna kuning , kelabu @ hijau berbau busuk gatal di kawasan miss v jangkitan kuman ( bakteria/ kulat ) perlu dirawat .Cegah sebelum parah !!!Keputihan membawa padah !!! dapatkan konsultasi dari saya mengenai keputihan anda 0168834178 #jsd #empireaimishoppe #femininewash #pencuciwanita #basmikeputihan #basmibauan #basmikegatalan #cikbungasegardanwangi JAMU SUSUK DARA Manis. Mantap. Penuh Rahsia

rara_jsd

Eida Laura - Feminine wash:Ramai alami Masalah keputihan... Zaman dulu dulu..kalau kak ida ada keputihan .Mak rebus air daun sireh buat basuhan.. Alhamdulillah.. keputihan hilang.. gatal gatal juga hilang.. yang paling bagus ia meremajakan bahagian miss v. Dengan #femininewashGold by #eidalaura..Tak perlu risau lagi masalah keputihan..Kerana dalamnya dah ada daun sireh utk merawat masalah dalaman wanita.. " pasti sidia jatuh cinta "Wassap 017 5471305

sitizurinamuhamadjais

Alhamdulillah....Keputihan yang gatal sampai mengganggu tu dah hilang...dgn penggunaan set keputihan ni.. Nak tau lebih lanjut cara merawat masalah keputihan dgn set ni???? Meh pm akk...akk bantu...Pm wsp 01129704404 #femininewash #jamususukdara #stokisjsd #mayangjualjamuketat #maskervagina #mvjsd #fwjsd #jsd #setkeputihan #setketat #fwmvjsd

sitti_nabiwangsa

.keputihan patologis , adalah keputihan yang terjadi karena infeksi pada vagina, adanya benda asing dalam vagina atau karena keganasan. Infeksi bisa sebagai akibat dari bakteri, jamur atau protozoa. Ciri-ciri keputihan patologis , warnanya tidak seperti lendir. “Keputihan patologis biasanya, warnanya seperti kepala susu, atau hijau kekuning-kuningan, atau bahkan bercampur darah.Menderita keputihan patologis ini akan merasa gatal pada daerah vagina, dan lendir yang keluar berbau, sehingga menimbulkan rasa yang tidak nyaman. Banyak hal sebenarnya yang membuat wanita rawan terkena keputihan patologis.Biasanya penyebab keputihan patologis ini karena kuman. “Di dalam vagina sebenarnya bukan tempat yang steril. Berbagai macam kuman ada di situ. #keputihan #mengatasikeputihan #keputihanbau #missvbecek #mengatasivaginabecek #ladyfem #herbalboyke #ladyfam #ladyfeme #produkladyfem #ladyfemtermurah #jakarta #ootd #hijab #orderladyfem #ladyfemurah #missvbau #masalahkewanitaan

solusiwanita

Keputihan yang keluar dari faraj wanita ada pelbagai sifat.. Keputihan normal- berwarna jernih, kelabu @ putih. Lazimnya jika keputihan tiada perubahan warna kekuningan @ kehijauan bermakna tiada jangkitan. Keputihan tidak normal- Berwarna hijau/ coklat @ kekuningan. Berbau dan boleh menyebabkan kegatalan. Kemungkinan anda boleh mengalami jangkitan pada miss V. Keputihan di peringkat ini sangat berbahaya dan memerlukan rawatan dengan kadar yang segera. 2 tablet #jsp mampu merawat masalah keputihan anda. Nak tahu info lanjut ?whatsapp MiyaMurad017.8877471 #JamuSeriPengantin #GulaGulaSubur #perlaking #perlashine #putihgebu #tatiskincare #tatiskincareoriginal #cerah #kulit #powergold #sayajualemas #jamuseripengantin #jsptablet #naelofarhijab #shawl #instantshawl #tudung #jubahmurah #aidijuma #satinskinz #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianvitamin #laurelmixberry #laurelmixberryplus #jdt #barang

jsp_bebassenggugut.official

[SET KEPUTIHAN ] Set Keputihan best ever!. Diperbuat 100% daripada herba terpilih. 6 sebab anda perlu pilih Set Keputihan JSD. 1) hilangkan keputihan 2) hilangkan kegatalan 3) hilangkan bauan 4) kering selesa 5) sesuai utk anak dara, yang dah berkahwin, sedang mengandung juga yang dalam pantang.. 6) mampu milik, tahan sehingga 2 bulan. Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Feminine Wash & Masker Vagina JSD. Dapatkan sekarang! Harga mampu milik! Feminine wash rm56.00 Masker vagina rm25.00 Mehh pm akak atau whatsapp 013-9179458 #keputihan #basmikeputihan #agenjsdwanted

rahmahhusin

Sering ga pede kalau keputihan nempel disetiap aktifitas hari-hariku apa lagi keputihan sampe numpuk bikin becek, bau dan gatal,untung ada majakani kanza, keputihan dikuras tuntas… puas bgt deh pake KANZAga Cuma buat keputihan aja ternyata, kista, wasir, merapatkan, promil.. Smua bs pake majakani kanza.. ㅤTeman setia dan Solusi masalah kewanitaan, I LOVE U Majakani KANZAㅤKonsultasi dan order :Line mod5372s (Pakai @) BBM 5D7FA691 ㅤ #keputihan #keputihanhilang #keputihangatal #keputihanperih #keputihanmissv #keputihanhijau #keputihan_hilang #keputihangatel #keputihan_berketul #keputihannormal #keputihantiadalagi #keputihanbandel #keputihansembuh #keputihankurang #keputihansaathamil #keputihanwanita #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbertukarhijau #keputihanmengandung #keputihantiada #keputihanberat #keputihanberbau #keputihanbusuk #keputihankuning #keputihanberwarna #keputihankutidaksembuh #keputihankegatalan #keputihanfisiologis

alfathansroom

SUSUK DARA FEMININE WASH MISS V 100ml- Antiseptik (menghalang bakteria & fungus)- Mengeluarkan keputihan lama- Menganjalkan & memelihara kulit #susukdara #jsd #jamususukdara #susukdarafemininewash #jamususukdarafemininewash #jamususukdarafemininewashdiskaun #susukdaradiskaun #jamususukdaradiskaun #susukdarafemininewashdiskaun #femininewash #missv #keputihan

elaminfaiqacosmetics2u

Sering ga pede kalau keputihan nempel disetiap aktifitas hari-hariku apa lagi keputihan sampe numpuk bikin becek, bau dan gatal,untung ada majakani kanza, keputihan dikuras tuntas… puas bgt deh pake KANZAga Cuma buat keputihan aja ternyata, kista, wasir, merapatkan, promil.. Smua bs pake majakani kanza.. ㅤTeman setia dan Solusi masalah kewanitaan, I LOVE U Majakani KANZAㅤKonsultasi dan order :Wa 08561932888Line mod5372s (Pakai @) BBM 5D7FA691 ㅤ #keputihan #keputihanhilang #keputihangatal #keputihanperih #keputihanmissv #keputihanhijau #keputihan_hilang #keputihangatel #keputihan_berketul #keputihannormal #keputihantiadalagi #keputihanbandel #keputihansembuh #keputihankurang #keputihansaathamil #keputihanwanita #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbertukarhijau #keputihanmengandung #keputihantiada #keputihanberat #keputihanberbau #keputihanbusuk #keputihankuning #keputihanberwarna #keputihankutidaksembuh #keputihankegatalan #keputihanfisiologis

alfathansroom

Aktivitas padat biasanya menimbulkan keputihan, makanya selalu pakai Pantyliner Moment yg praktis dibawa kemana-mana.Bye-bye risih karna keputihan #momentsoftly #pantyliner #pembalutherbal solusikeputihan

atiknurul86

Majakani Kanza Harga Rp 100.000/botolSering ga pede kalau keputihan nempel disetiap aktifitas hari-hariku  apa lagi keputihan sampe numpuk bikin becek, bau dan gatal, untung ada majakani kanza, keputihan dikuras tuntas… puas bgt deh pake KANZA ga Cuma buat keputihan aja ternyata, kista, wasir, merapatkan, promil.. Smua bs pake majakani kanza.. ㅤ Teman setia dan Solusi masalah kewanitaan, I LOVE U Majakani KANZA ㅤ ㅤ #keputihan #keputihanhilang #keputihangatal #keputihanperih #keputihanmissv #keputihanhijau #keputihan_hilang #keputihangatel #keputihan_berketul #keputihannormal #keputihantiadalagi #keputihanbandel #keputihansembuh #keputihankurang #keputihansaathamil #keputihanwanita #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbertukarhijau #keputihanmengandung #keputihantiada #keputihanberat #keputihanberbau #keputihanbusuk #keputihankuning #keputihanberwarna #keputihankutidaksembuh #keputihankegatalan #keputihanfisiologis

yashinta_mawar

<>Testimoni kredit to sis Mimiey Mimie Keputihan memang merimaskan... ! Jom atasi masalah keputihan hanya dengan menggunakan pantyliner. perlu sapu-sapu perlu makan2/ minum2/ kemam2 perlu injection Jom jaga kesihatan rahim dgn cara paling mudah... PM atau WA sy segera utk dapatkan ready stok! http://www.wasap.my/60122887340 #bioseleza #pantyliner #projekSTG #CATrm6jutasebulan #letsuccessmakesthenoise #CATchampions

nurrafina

keputihan yang dh lama terperam akhirnya keluar !! alhamdulillah, MASKER VAGINA sebagai asbab pemulihan.. nak order? Whatsapp 019-4582486 #esm #stokisjsd #maskervaginajsd #jamususukdara #jamu #susukdara #keputihan #ubatkeputihan #maskermurah #maskerhilangkeputihan #hilanggatal #murah #produkkesihatan #produkkecantikan

siti_hawa_jsd

Menurut kalian nih para wanita, Benarkah timun penyebab keputihan ??..Jawabannya salah ya, karena Keputihan yang terjadi pada wanita disebabkan karena kondisi vagina yang lembab dan sikap yang malas untuk mengganti celana dalam, sehingga menyebabkan pertumbuhan bakteri yang memicu terjadinya keputihan yang berbau. Jika keputihan disebabkan oleh stress tidak menimbulkan efek berbau pada keputihan. Jadi tidak ada kandungan dari mentimun yang dapat menyebabkan keputihan. tetapi timun bisa merangsang hormon estrogen dan akibatnya membuat lendir yang keluar dari vagina banyak. sebagai solusinya bagi wanita yang mau menikmati timun ini tentunya konsumsi dalam batas wajar saja ya tidak boleh berlebihan..semoga bermanfaat ya info pagi ini  #kebunbuahsedayu #kebunbuahlangka #kebunbuah #tanamanlangka #wisatajogja #wisataedukatif #agrowisata #agroedukatif #buahlangka

kebun_buah_sedayu

Tau tak time PREGNANT ni lah keputihan akan keluar semakin banyak.Sebab Apa???Sebab.. Kantung bayi yang semakin membesar dalam rahim tu akan menolak keputihan keluar.Bahaya tau keputihan time pregnant ni. Baby kat dalam tu boleh terkena jangkitan kuman. Mesti ibu² semua tak nak kan.. Bila keputihan banyak, mesti akan hadir rasa gatal2. Tak kan nak biarkan je rasa gatal tu. Larat ke nak menggaru selalu? Lepas rawat dengan #femininewashjsd , ibu² pasti tersenyum gembira sebab dah bebas dari azab keputihan.Best sangat2 .. whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #sengugut #lambatperiod #jsdrengit #ibumengandung

chantique_classic

MASALAH KEPUTIHAN TERAWAT dengan FemWash & MaskerVagina JSD ?Antara punca2 masalah KEPUTIHAN ? Perubahan hormon Perubahan mental Jangkitan kuman Ubatan yang tak sesuai Penyakit dalaman Keputihan yang berbau, berubah warna dan menyebabkan gatal2 adalah kronik dan perlu dirawat segera !!! Dapatkan HOT ITEM JSD : Feminine Wash MaskerVagina Set penjagaan yang kini menjadi keperluan bagi wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan menyerlahkan keayuan luaran !!! Jom dapatkan sekarang!Pm wsp 01129704404 #femininewash #jamususukdara #mayangjualjamuketat #stokisjsd #fwjsd #hotitem #koleksiviral #visitmyig #followforfollow #followmyig #iklantv #keputihan #rahsiahawa #rahsiaasetmantap #manismantappenuhrahsia

sitti_nabiwangsa

Tau tak time PREGNANT ni lah keputihan akan keluar semakin banyak.Sebab Apa???Sebab.. Kantung bayi yang semakin membesar dalam rahim tu akan menolak keputihan keluar.Bahaya tau keputihan time pregnant ni. Baby kat dalam tu boleh terkena jangkitan kuman. Mesti ibu² semua tak nak kan.. Bila keputihan banyak, mesti akan hadir rasa gatal2. Tak kan nak biarkan je rasa gatal tu. Larat ke nak menggaru selalu? Lepas rawat dengan #femininewashjsd , ibu² pasti tersenyum gembira sebab dah bebas dari azab keputihan.Best sangat2 .. whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #jsdpromo #batupahat #jsdbatupahat #rengit #jsdrengit

jamususukdara_johor

KEPUTIHAN sangat BAHAYA terutama kepada Ibu Hamil !!! Korang sblum hamil please make sure keputihan zero...sgt2 perlu hlgkan kputihan !!!! tlg la noted...bkn sng allah nk bg rezeki..so jaga diri please...Ini kerana keputihan berpotensi menyebabkan :- Pada awal kehamilan, masalah keputihan boleh mengakibatkan KEGUGURAN. Pada trimester kedua dan ketiga, keputihan boleh meransang PREMATURE CONTRACTION. boleh menyebabkan lapisan ketuban pecah awal ( PREMATURE PRELABOUR RUPTURE OF MEMBRANE). Potensi bayi lahir premature (kurang drp 37minggu). Berat badan bayi rendah dan memerlukan rawatan di NICU. Kulat keputihan menjalar kepada bayi dan menyebabkan pertumbuhan terbantut, kebutaan bayi dan radang otak bayi anda.Cegahlah keputihan sebelum ia mengancam kandungan anda !!Jom rawat dalaman sebelum terlambat..adik2 yg baru get married tu yg ada masalah keputihan sila rawat sebelum anda hamil...! seelok nya amalkan jamu sejak anak dara ! 013-9231167013-9231167013-9231167 #jagaasetkita #jamulangsing #jamurahsiawanita #jrw #rawatankeputihan #basmikeputihan #ketatcikbunga #teknikmeruang #rawatbuasir #teamani

safrabeauty

<> (credit to Syahirah Yusof)AlhamdulillahDapat feedback dari customer saya sendiri yang baru seminggu guna pantyliner Bio Seleza.Sebelum ni beliau susah hati dengan masalah keputihan yg dihadapi. Sekarang dah boleh senyum lebar asbab hilang masalah keputihan & gatal2 pd vagina. Jom btukar dengan Bio Seleza !! Miss V akan kekal sihat dan segar!! Nak ikhtiar Wassap #0137984040 #0137984040(Sis ecah) #bioseleza #padterbaik #hilangkancyst #period #ibuhamil #jimatminyak #periodpain #pantyliner #setberpantang #buangdarahkotor #masalahkesihatan #projekRM1000seMinggu bizOnline ModalRM50 caraSTG #beU #keputihan #padbioseleza #pantylinerbioseleza #bioselezajohor

ecahstyle_skirtjeans

[ DULU KEPUTIHAN BANYAK ] " dalam masa 2 minggu saya makan ni . Alhamdulillah keputihan dah kurang . sebelum ni banyak sangat keputihan . "Keputihan ni memang menjadi masalah . Kalau terlalu banyak kita terpaksa guna pantyliner . Supaya rasa selesa . Tapi pantyliner bukan boleh kurangkan masalah keputihan . Kalau malas cuci boleh jadi pembiakan bakteria lagi banyak . So pilihan di tangan anda . Nak terus pakai pantyliner dan biarkan keputihan sentiasa ada atau makan jsp dan dapat kurangkan atau hilangkan keputiham terus . Hidup bebas pantyliner selesa dan ceria .Nak tahu #kelebihan yang ada dalam sebotol #jamuseripengantinWhatsapp : +6012-4526890 (kierah)Whatsapp : +6012-4526890 (kierah)Whatsapp : +6012-4526890 (kierah) JSP Merealisasikan Impian Terindahmu Terima Kasih #shakierahkierah #jsp #suamiisteri #setdarajelita #setdara

jamu_seri_pengantin.jsp

Jaga kesehatan rahim anda sebelum berujung ke pengangkatan rahim Keputihan,gejala awal dari kanker serviks jangan di abaikan kehadirannya.Atasi segera untuk rahim yang lebih sehat Eksotiva,minuman herbal yang bisa atasi keputihan dari sumbernya.Rasanya lemon segeeerr.. Eeh..bonusnya jg bikin bau badan minggat Info dan orderDhimas wisnuWa 085312913713 #eksotiva #keputihangatal #keputihanberbau #keputihan #keputihanhilang #baubadan #nutrisialami #rahimsehat #cegahkankerserviks #kankerrahim #kankerserviks #sehatalami

solusi_bisnis_bunda_pacitan

.Tahu tak kenapa wanita dikatakan tak elok minum ais?.Sebab ais menyebabkan peranakan jadi sejuk.Jadilah peranakan kembang..Perut buncit...Akibatnya?.Bahagian intim jadi becak.Bila berlebihan, jadilah keputihan..Bila tak dibendung?Keputihan jadi tak normal.Berbau busuk.Berwarna kuning mungkin kehijauan..Sebenarnya anda boleh merawat keputihan dengan hanya RM 25.00 menggunakn Masker Vagina. Pm/whatsapp www.wasap.my/60182924592 #stokisjamususukdara #stokisjsdmelaka #agendropshipdiperlukan #manismantappenuhrahsia #jamupengantindara #femininewash #CoklatLoveHabibi #susukkekaldara #beryna #maskervagina #intimgel #sabunanggunpesona #sabunsinus #sabunsericahaya #jamulelakijutawan #jamujalinancinta #jamusericahaya #losyenmdhl #minyakikatkasih #herbarium #collagendelimalicious #lipstikjsd #foundationjsd #keputihan #kentutvagina #senggugut

jsdrosmariah

<>Testimoni kredit to sis Mimiey Mimie Keputihan memang merimaskan... ! Jom atasi masalah keputihan hanya dengan menggunakan pantyliner. perlu sapu-sapu perlu makan2/ minum2/ kemam2 perlu injection Jom jaga kesihatan rahim dgn cara paling mudah... PM atau WA sy segera utk dapatkan ready stok! Harini order, esok dh sampai pada anda tanpa kos penghantaran! >>>>>012 2887340<<<<<<< #bioseleza #pantyliner #projekSTG #CATrm6jutasebulan #letsuccessmakesthenoise #CATchampions

nurimannabila2904

<>Testimoni kredit to sis Mimiey Mimie Keputihan memang merimaskan... ! Jom atasi masalah keputihan hanya dengan menggunakan pantyliner. perlu sapu-sapu perlu makan2/ minum2/ kemam2 perlu injection Jom jaga kesihatan rahim dgn cara paling mudah... PM atau WA sy segera utk dapatkan ready stok! Harini order, esok dh sampai pada anda tanpa kos penghantaran! >>>>>MURNI. 014-6126630 <<<<<<< #bioseleza #pantyliner #projekSTG #CATrm6jutasebulan #letsuccessmakesthenoise #CATchampions

murnizuriati

TESTIMONI HANGATTT BAKK HANGG ... .Baru SEHARI guna MASKER VAGINA ... KEPUTIHAN keluar ....Kenapa rasa MENYENGAT/ PEDIH ? Sebab HEALING PROCESS ....Tak Menyesal Beli ... MASKER VAGINA MMG TERBAIK ... Selain utk keputihan ianya jg utk -ketat-rapat-menegangkan bibir faraj-menberi kesan pink pada miss v-faraj becak-faraj berair-luka2 xcident-buasir-scrub-dan lain2.Pm/ WhsppFREE CONSULTANT 0195393716. #JamuSusukDara #jamususukdaraoriginal #agentjamususukdara #jamususukdaraseller #maskervagina #maskervaginajsd #mvjsd #mvjamususukdara #keputihan #testimonimaskervaginajsd

hayatiss67

<>..Testimoni kredit to sis Mimiey Mimie ....Keputihan memang merimaskan... ! .Jom atasi masalah keputihan hanya dengan menggunakan pantyliner. perlu sapu-sapu perlu makan2/ minum2/ kemam2 perlu injection Jom jaga kesihatan rahim dgn cara paling mudah... PM atau WA sy segera utk dapatkan ready stok! Harini order, esok dh sampai pada anda tanpa kos penghantaran! >>>>> Cik Aja 019-2169905 <<<<<<< #bioseleza #pantyliner #projekSTG #CATrm6jutasebulan #letsuccessmakesthenoise #CATchampions

sitihajarmokhtar

Set keputihan untuk yang dah berkahwin.Kami rekemen yang ni..Ada 3 pakej ni, insyaAllah keputihan kronik@ kaler hijau pun boleh dirawat.Yang bestnya..Bukan sekadar merawat keputihan kronik, tapi auto grip!Tau tak auto grip apa?Ni yang cik abe duk cari-cari tu..Meh wassap kita sembang lebih detail,Jangan risau sembang dengan kami xkena bayar. 012 6115822 #jsd #autogrip #suamiisteri #pakarperundingjsd #stokisjamususukdara

jsd.chenta

KENAPA MASIH GATAL SELEPAS GUNA FEMININE WASH FEFET SIREH PREMIUM 7 in 1Jangan risau...sebab keputihan korang sebenarnya dah kronik. Kalau pertama kali guna #Fefet bagi keputihan kronik memang ade yang akan rasa gatal merenyaammmm sangat kat cik bunga.Esoknya, tengok keputihan keluar berketul-berketul.Orang yang ada masalah keputihan yang agak kronik, memang akan alami gatal yang teramat sangat pada cik bunga bila pertama kali menggunakan #Fefet Sireh Premium 7 in 1Itu dinamakan HEALING PROCESS.Proses rawatan.Teruskan pakai dengan konsisten seperti yang telar diajarkan.Semakin banyak keputihan keluar, semakin bagus dalam proses rawatan #Fefet #FeminineWash #SirehPremium #BersihWangiKetatMantap #TeamFefetMalaysia #RawatMasalahKeputihan #Eusahawan #Manjakani #Pueririamirifica #Sabun #Fefetsquad

fefetsabah

INFO KESIHATAN PS KEPUTIHAN BERDARAHPenyebab Keputihan Berdarah Bukan Hanya kulat dan bakteria Tapi Juga Gaya HidupBanyak orang menganggap bahwa faktor penyebab keputihan seperti kulat dan bakteria adalah normal, dan bagaimanapun ia juga akan menyerang organ kewanitaan. Ini adalah anggapan yang salah kerana kulat, bakteria terutama virus penyebab keputihan tidak akan menyerang apabila seseorang menerapkan gaya hidup yang bersih dan sehat. Pada dasarnya, gaya hidup yang tidak bersihlah yang menjadi penyebab utama segala jenis keputihan. Terutama bagi mereka yang hidup dengan berganti pasangan, maka penyakit keputihan (termasuk yang gatal dan berdarah) akan dengan mudah menyerang. Oleh itu, cara hidup sehat dengan membersihkan organ kewanitaan setiap kali buang air dan setia dengan pasangan adalah cara efektif dalam mencegah keputihan jenis apapun. Mengganti pembalut, tidak buang air di sembarang tempat, dan makan-makanan berzat juga merupakan cara lain untuk mencegah Keputihan Berdarah. #permatasunti boleh membantuWhatsapp sis 017-7609760 #gengpsjohor #AgenPsJohor_lelamanja #Permatasunti #GebuGebasPearlSoap #GlutagoldBarsoap #Aswadsoap #QueenpreciousGlow #Flameshinegel #IbrahbyIntanSheikhAli

noorlela_2
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.