Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kelasmakeupbajet

Live update #kelasmakeupbajet harini tgk kt kelasmakeupbajet kelasmakeupbajet kelasmakeupbajet tau..Da nak start da tak lama lg tu. Standby kul 10am jap lg tau #sevendayshq #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupmalaysia

sevendayshq

Assalamualaikum...Disebabkan #kelasmakeupbajet bergiat sgt aktif sampaikan admin xdpt nak post psl #allinonecleanser sekerap mungkin da, maka tercipta IG baru kelasmakeupbajet ni..Harini LIVE update dan #apacerita kelas makeup bole tgk di kelasmakeupbajet kelasmakeupbajet kelasmakeupbajet tau..Lps ni semua update bila kelas, sapa MUA, apa free gift dan mcm2 lagi akan berlangsung di kelasmakeupbajet ok .Jgn lupa follow kelasmakeupbajet tau. Jumpa LIVE update di sana ok?.Selamat pagi semua #sevendayshq #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupmalaysia

sevendayshq

Tengok tu #kelasmakeupbajet dah guna #miraclemist kite yang baru release tu tau!.Go follow kelasmakeupbajet for more update!.KELASMAKEUPBAJET 15.0.Live Update.Mua : ainmahazisLook : Warda LookModel : ikeen88Sponsors : Stokis produk Imaan lizzahanaFor more, tgk INSTASTORY ok #sevendayshq #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #wakeuptomakeup #kelasmakeupselangor #kelasmakeupkl #kelasmakeupmurah #kelasmakeupdamansara #muakl #muaselangor #ainsolek

sevendayshq

RepostBy kelasmakeupbajet: "Alhamdulillah. #KELASMAKEUPBAJET 5.0 studio look by loveyaya05 went well. Thank you so much everyone who joining our makeup class. Semua best and sporting sangat! #sevendayshq #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #wakeuptomakeup #kelasmakeupselangor #kelasmakeupkl #kelasmakeupmurah #kelasmakeupdamansara #muakl #muaselangor #maisyamua #makeupbyloveyaya #loveyaya" (via #Quick reposter AppsKottage)

loveyaya05

Repost from kelasmakeupbajet) using RepostRegramApp - Yeayyy dah nak hampir finish look okay! Love sgt kan KELASMAKEUPBAJET 4.0.Live Update.Mua : maisyamuaModel : engkuaaidaLook : Daily Natural LookSpecial technic : Nude technicSponsors : sevendayshq cocoblancmalaysia melorabeautycare For more, tgk INSTASTORY ok #sevendayshq #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #wakeuptomakeup #kelasmakeupselangor #kelasmakeupkl #kelasmakeupmurah #kelasmakeupdamansara #muakl #muaselangor #maisyamua #makeupbymaisya

maisyamua

Well done ladies! And to kelasmakeupbajet, most welcome! ・・・The graduation of #KELASMAKEUPBAJET 6.0 yesterday. .TQ to our best MUA duraibrahimmakeup for all the tips n suggestions..TQ to our sponsors clovekl and sevendayshq for making this class more luxurious..TQ to all students for making it happen. U girls did great!. #sevendayshq #kelasmakeupkotadamansara #sevendaysiesmakeover #schoolofmakeup #kelasmakeupbajet #kelasmakeupmurah #kelasmakeupkl #kelasmakeupselangor #muakl #muaselangor #makeupbyduraibrahim #duraibrahim

clovekl

.Repost from kelasmakeupbajet) using RepostRegramApp - The graduation of #KELASMAKEUPBAJET 4.0 semalam..TQ to our MUA maisyamua for all the tips n suggestions..TQ to our sponsors cocoblancmalaysia, melorabeautycare and us for making this class more luxurious..TQ to all students for making it happen. U girls did great!. #sevendayshq #kelasmakeupkotadamansara #sevendaysiesmakeover #schoolofmakeup #kelasmakeupbajet #kelasmakeupmurah #kelasmakeupkl #kelasmakeupselangor #muakl #muaselangor #maisyamua

maisyamua

Sekarang segala update tentang #kelasmakeupbajet bkn kt sini lg tau. Semua update tgk kelasmakeupbajet tau..And start March ni juga kita akan publish 1 bulan punya class terus so semua bole pilih nk masuk kelas mana, look mana. .Paling best, sekarang nak book seat xperlu lg byr full. Byr deposit serendah RM50 sahaj. Balance bole byr masa kelas nanti. So bolelah plan financially anda kan .For more info tgk kelasmakeupbajet kelasmakeupbajet kelasmakeupbajet tau. Tgh rancak lg tu nak penuhkan seat utk kelas 4th n 5th march ni #sevendayshq #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara

sevendayshq
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.