Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kecantikan

Kecantikan hati jauh lebih indah dari pada kecantikan fisik..... #chisena #starqueens #dancecoverindonesia #dancecovermedan #치세나 #스타르쿠인스 #photoshoot

chisena49vampire

Kecantikan sebernya bukan dari wajah, tapi kecantikan sebernya adalah dari Hati. . . ....... #islam #hijab #cantik #like4like #haters #satukota #mongkonaikage

litaa_paputungan

Inilah hasilnya antara produk kecantikan keluaran customer kami. Untuk anda semua yang ingin dapatkan produk kecantikan ini boleh terus follow ig by.rodhiera support local produk. #pakarbotol #sayajual #botolspray #by.rodhiera #botolplastik #botolkaca #balangkuih #botolplastikmurah #botolkacamurah #kosmetik

pakarbotol

Raya tak lama lagiiii oiii jom datang sini di thetwinsgarden bole shopping baju raya,jubah raya,biskut raya,boleh dapat tips kecantikan lagi dari saya & perunding kecantikan saya myza_2875 & nuraunie jommmmsss #marykay #enrichingwomenslives #jomjadicantik #aidilfitri

ayudia_edayu

Perawatan kecantikan rambut mulai dari 5K,perawatan kecantikan wajah/Facial mulai 25K _________"Believe Salon"____JL Dandang gendis ruko doko kediri. #alhamdulillah #pelantapipasti #monggo #silahkan #datang #kamitunggu #temanteman #insaalah #bersyukur #sederhanalebihbaik #pelayananterbaik #salon #kediri

ritahendrasari

TESTIMONI CUSTOMERSAssalamualaikum. Selamat pagi. semoga limpahkan rezeki amin amin amin .Set kecantikan shaklee memang berbaloi . Untuk kulit lebih gebu bersih dan bebas parut . Buleh pm bey untuk maklumat lanjut tentang produk kecantikan shaklee #shakleemalaysia #setkecantikanshaklee #kulitlicinbebasparut #shakleemurah #Dsistributorshakleekedah #setkecantikanbasic #belumcubabelumtau

cantikbyshaklee

Sedari aku Dari Kecil,Kecantikan itu datangnya kerna kita Berhias,Sedekad selepas itu., aku Sedari Kecantikan itu datangnya dari Dalaman yg Sihat.Dan kini. AKU sangat sedar bahawa KECANTIKAN ITU datangnya dari SEKEPING HATI yang CantikBuku ini selamat Sampai 2 minggu sudah.Semoga Buku ini berjaya #ajarihatiku untuk menjadi CantikSalam Magrib Sama2 kita berusaha memiliki hati yg Cantik... Jamilah Qalbi, bukan milik kitaIa milik Si penciptaMaka kita Mohonlah padaNya. #CantikAsli #ReissSpaTerenggau #SpaTerengganu

reissterengganu

Attention pliiiisssss.... Buat kamu para Wanita area Banjarmasin,Kalimantan SelatanGrand Opening Rumah Cantik Difa Dapatkan perawatan kecantikan terbaik dengan tenaga ahli yang berpengalaman dan di jamin gak bakal bikin cekak kocekmu COME ON... merapat sekarang mumpung ada HARGA SPECIAL LOOOOH LADIES #rumahcantik #grandopening #perawatan #kecantikan #hargapromo #banjarmasincantik #luluran #banuaanyar #barubuka #hargamurah

bisnisirt.daisy_cie

Bengkel Kecantikan Ipoh..PERCUMA! ..Lokasi: Riverfront Hotel, Ipoh, PerakTarikh: 26/3/2017Hari: AhadMasa: 10.00am-2.00pm..Aktiviti:1. Spa Tangan2. Spa Bibir3. Cucian Wajah Awet Muda4. Mekap Asas..*peralatan disediakan*cabutan bertuah..Whatsapp Untuk PendaftaranAmirah Perunding Kecantikan +60145059331 #makeupmarykay #skincareclass #makeupclass #ipohmalaysia #hotelipoh #bengkelkecantikan #spabibir #spatangan #cuciwajah

marykay_amirahdinaa

Korg tahu x betapa bagusnya produk Forever Living ni? Macam2 kebaikan yg blh dpt if kte consume this product. Bermula dari pembersihan usus hingga ke kecantikan muka. Dia merangkumi aspek kesihatan dan kecantikan taw! Jom cuba then br blh rasa effect dia Produk bagus dari hopping_health #aloevera #aloeveragel #aloeveradrink #purealoevera #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingshahalam #foreverlivingmalaysia

otsukiboutiquecafe

Korg tahu x betapa bagusnya produk Forever Living ni? Macam2 kebaikan yg blh dpt if kte consume this product. Bermula dari pembersihan usus hingga ke kecantikan muka. Dia merangkumi aspek kesihatan dan kecantikan taw! Jom cuba then br blh rasa effect dia Produk bagus dari hopping_health #aloevera #aloeveragel #aloeveradrink #purealoevera #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingshahalam #foreverlivingmalaysia

otsukiboutiquecafe

Korg tahu x betapa bagusnya produk Forever Living ni? Macam2 kebaikan yg blh dpt if kte consume this product. Bermula dari pembersihan usus hingga ke kecantikan muka. Dia merangkumi aspek kesihatan dan kecantikan taw! Jom cuba then br blh rasa effect dia Produk bagus dari hopping_health #aloevera #aloeveragel #aloeveradrink #purealoevera #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingshahalam #foreverlivingmalaysia

otsukiboutiquecafe

Korg tahu x betapa bagusnya produk Forever Living ni? Macam2 kebaikan yg blh dpt if kte consume this product. Bermula dari pembersihan usus hingga ke kecantikan muka. Dia merangkumi aspek kesihatan dan kecantikan taw! Jom cuba then br blh rasa effect dia Produk bagus dari hopping_health #aloevera #aloeveragel #aloeveradrink #purealoevera #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingshahalam #foreverlivingmalaysia

otsukiboutiquecafe

Korg tahu x betapa bagusnya produk Forever Living ni? Macam2 kebaikan yg blh dpt if kte consume this product. Bermula dari pembersihan usus hingga ke kecantikan muka. Dia merangkumi aspek kesihatan dan kecantikan taw! Jom cuba then br blh rasa effect dia Produk bagus dari hopping_health #aloevera #aloeveragel #aloeveradrink #purealoevera #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingshahalam #foreverlivingmalaysia

otsukiboutiquecafe

Beautilogy! Ini program khusus buat cewek yg mau tau semua hal tentang kecantikan. Kerjasama tim 20 detik dan wolipop untuk menghasilkan video beauty yg bisa jadi referensi dan tambahan informasi kamu. ..Setiap kamis tayang hanya di www.20detik.com detikcom #detikcom #wolipop #20detik #beauty #beautilogy #kecantikan #skincare #makeup #tutorial #tips

20detik

KRIM KECANTIKAN MAWAR ZEETA Salah satu Produk Keluaran Zeeta adalah Krim Kecantikan Mawar yang Berfungsi sebagai pelengkap untuk Perlindungan Uv & pelembap kulit wajah.. Kelebihan Krim Kecantikan Mawar: Kegunaan 2in1. Siang dan malam Mengekalkan kulit agar lebih anjal, cerah, gebu dan berseri. Menjadikan tona kulit bersih & sekata Perlindungan Uv spf75 Mengekalkan kelembapan kulit pada waktu malam Mengandungi vit A & E yg baik untuk kulit wajah.Harga : RM49.90 / 25gramP/s:: Krim ini perlu disimpan pada suhu bilik @ dalam peti sejuk untuk kekalkan khasiat semulajadinya. Pm tepi utk order01923928870192392887 #serummawar #krimkecantikanzeeta #sayagunasayajual #produkzeeta

faz.shoppe

Sudah lama menikah tapi belum punya anak? Berobat kemana-mana tidak ada hasil! Yuk cek ig kami karna ada banyak solusi penghambat kehamilan dll atau invite pin kami...BBM: 5E59FA07WA :62-85791587730untuk tauh rahasia cepat hamil #langsing #jualglucogenasli #olshopmedan #olshoptebingtinggi #skin #body #bodyfit #muamedan #menghilangkanflek #atasiflek # Kecantikan  #cantik #siku #glucolaori #glucolamci #glucoladrink # kecantikan  #nutrisikulit #nutrisitubuh # pencerahwajah #terapikesehatan #glucolajakarta #glucolabandung #auraglow

herbal_warisan_leluhur

Sudah lama menikah tapi belum punya anak? Berobat kemana-mana tidak ada hasil! Yuk cek ig kami karna ada banyak solusi penghambat kehamilan dll atau invite pin kami...BBM: 5E59FA07WA :62-85791587730untuk tauh rahasia cepat hamil #glucolaori #glucolamci #glucoladrink # kecantikan  #nutrisikulit #nutrisitubuh # pencerahwajah #terapikesehatan #glucolajakarta #glucolabandung #auraglow #taiwan #joinnow #network #online #taipe #order #seluruhindonesia # Atas #kesehatan # kecantikan  #kaya #unlimited #kerjasampingan #indonesia.

ramuan_warisan_leluhur

Minyak Argan adalah minyak yang dihasilkan dari biji pokok argan yang penuh dengan khasiat semulajadi untuk kecantikan..Kebaikan Minyak Argan digunakan sejak ratusan tahun dahulu untuk kecantikan, kelembapan wajah dan antipenuaan kulit di Negara Morocco..Minyak Argan Asli mengandungi :NUTRISI SEMULAJADI VITAMIN ENUTRISI SEMULAJADI VITAMIN EOMEGA 69 ASID LEMAK TAK TEPUANTIPENUAAN. #iflawless #iflawlessshahalam #iflawlesskedah #iflawlessutara #testimoniiflawless #iflawlessmakeup #iflawlessgebu

iflawlessbydyrah

Minyak Argan adalah minyak yang dihasilkan dari biji pokok argan yang penuh dengan khasiat semulajadi untuk kecantikan..Kebaikan Minyak Argan digunakan sejak ratusan tahun dahulu untuk kecantikan, kelembapan wajah dan antipenuaan kulit di Negara Morocco..Minyak Argan Asli mengandungi :NUTRISI SEMULAJADI VITAMIN ENUTRISI SEMULAJADI VITAMIN EOMEGA 69 ASID LEMAK TAK TEPUANTIPENUAAN. #iflawless #iflawlessshahalam #iflawlesskedah #iflawlessutara #testimoniiflawless #iflawlessmakeup #iflawlessgebu

iflawless_adila

KRIM KECANTIKAN MAWAR ZEETA Salah satu Produk Keluaran Zeeta adalah Krim Kecantikan Mawar yang Berfungsi sebagai pelengkap untuk Perlindungan Uv & pelembap kulit wajah Kelebihan Krim Kecantikan Mawar: Kegunaan 2in1. Siang dan malam Mengekalkan kulit agar lebih anjal, cerah, gebu dan berseri. Menjadikan tona kulit bersih & sekata Perlindungan Uv spf75 Mengekalkan kelembapan kulit pada waktu malam Mengandungi vit A & E yg baik untuk kulit wajah.Harga : RM49.90 / 25gramBln ni promosi beli 1 krim percuma 5brgP/s:: Krim ini perlu disimpan pada suhu bilik @ dalam peti sejuk untuk kekalkan khasiat semulajadinya. Pm tepi utk order01923928870192392887 #serummawar #krimkecantikanzeeta #sayagunasayajual #produkzeeta #promosioctober

faz.shoppe

Karena kualitas dan manfaatnya yang luar biasa dan sudah tidak diragukan lagi...Mudmask jafra dipake di klinik kecantikan ... Kamu kapan pakai mudmask jafra?? Perawatan dirumah sekelas dengan perawatan di klinik kecantikan ... Join/Konsul/Order JAFRA:WA 085735604275BBM 5CF1FB3F #jafraconsultant #jafra #jafraskincare #jafrakosmetik #jafraalami #jafraherbal #jafraaman #kosmetiksehat #kosmetikaman #skincaresehatalami #jualprodukjafra #maskerjafra #mudmaskjafra #serum #openorderjafra #sellerjafra #konsultanjafra #obatflek #obatjerawat #jualmudmaskjafra #clearblemishjafra #jafrakosmetikamandansehat #jafraamanbagibumildanbusui

siti.s0323

TESTIMONI SET KECANTIKAN WAJAH .masalah kulit muka membelenggu hari-hari anda.. .boleh cuba amalkan set kecantikan shaklee .didalam SET KECANTIKKAN SHAKLEE ada :-ESPVITAMIN CVITAMIN EVITALEA.masih ragu-ragu??? TESTIMONI sudah ada..tunggu ape lagi..lelaju pm azza ye..harga jgn risau .AZZA SHAKLEE019-9220535. #azzajualashaklee #azzapromteshaklee #shakleeselangorazza #shakleebantingazza #shakleeuitmdengkilazza #shakleedengkilazza #shakleeputrajayaazza #shakleesabahazza #shakleeserawakazza #productshaklee #shakleemalaysia #hargamampumilikazza #hargakasihsayangazza #setkecantikanwajahazza #espazza #vitamincazza #vitamineazza #vitaleaazza

fauzatul_akmal

TESTIMONI SET KECANTIKAN WAJAH .masalah kulit muka membelenggu hari-hari anda.. .boleh cuba amalkan set kecantikan shaklee .didalam SET KECANTIKKAN SHAKLEE ada :-ESPVITAMIN CVITAMIN EVITALEA.masih ragu-ragu??? TESTIMONI sudah ada..tunggu ape lagi..lelaju pm azza ye..harga jgn risau .AZZA SHAKLEE019-9220535. #azzajualashaklee #azzapromteshaklee #shakleeselangorazza #shakleebantingazza #shakleeuitmdengkilazza #shakleedengkilazza #shakleeputrajayaazza #shakleesabahazza #shakleeserawakazza #productshaklee #shakleemalaysia #hargamampumilikazza #hargakasihsayangazza #setkecantikanwajahazza #espazza #vitamincazza #vitamineazza #vitaleaazza

fauzatul_akmal

Katalog oriflame edisi april sist ..Amber elixir eau de parfumeTerinspirasi dari kecantikan misterius amber ,amber elixir memikat dengan mandarin ,sweat almond dan musk yg sesuai Volare eau de perfumeLembut dan sensual , perpaduan violet ,peony rose petals dan praline .menjadi satu sensasi cinta dan kecantikan yg mewah ..Order Chat 089665065729 / herdianimanda #oriflame #oriflamebandung #oriflamemurah #diet #nutrishake #makeup #bodylotion #soap #fragance #perfume #lipstick #blashon

keymaker.collection

TESTIMONI SET KECANTIKAN.EH EH EH. org yg berlainan ke nie??? xde la yunk..nie orang yang sama tau..dah hampir setahun akak kita nie consume set kecantikan shaklee...dalam set KECANTIKAN nie adaEnergy Soy Protien (ESP) tahan sehinggan 2bulanVitamin C tahan sehingga 6bulanVitamin E tahan sehingga 4 bulan.tergugat x tengok perubahan dia..sampai ada yg kata "dia bt pembedahan plastic"..ayat tue plg win.ye la ketara sangat perubahan dia...tengok nie !!!! dengan hanya consume SET KECANTIKAN xsampai ribu riban dah dapat effect secantik pembedahan plastic okey..jangan kata consume shaklee xboleh cantik...nak order meh pm azza..AZZA SHAKLEE019-9220535. #azzajualshaklee #azzapromoteshaklee #hargakasihsayangazza #productshaklee #shakleemalaysia #vitaminc #espazza #vitamineazza #promosiseptemberazza #shakleeuitmdengkilazza #shakleebantingazza #shakleedengkilazza #shakleeputrajayaazza #shakleeserawakazza #shakleeselangorazza #shakleesabahazza #ukm #upm #um #uum #uiam #umt #unisza #ums #unimas #uitm #unisel #upnm #uthm #ump

fauzatul_akmal

JOHOR BAHRU BAKAL DIBANJIRI OLEH VENDOR KECANTIKAN & KESIHATAN TERNAMA TANAH AIR . . mawarkasturisyifaexclusive mawarkasturisyifaexclusive mawarkasturisyifaexclusive .JOHOR BAHRU BAKAL DIBANJIRI OLEH VENDOR KECANTIKAN & KESIHATAN TERNAMA TANAH AIR.MASUK PERCUMAGOODIES BAGS PERCUMA KEPADA 100 PENGUNJUNG TERAWALCABUTAN BERTUAH BUAT PENGUNJUNG TERAWAL!! PELBAGAI AKTIVITI MENARIK BUAT SEMUA PENGUNJUNG YANG HADIR.EKSPO SIHAT & CANTIK NO.1 DI MALAYSIA!!.TARIKH : 28, 29, 30 APRIL 2017TEMPAT : ANGSANA JOHOR BAHRU MALLMASA : 10 PAGI - 10 MALAM.TAPAK BOOTH TERHAD UNTUK JENAMA PRODUK KECANTIKAN & KESIHATAN TERPILIH.JOM REBUT BOOTH ANDA SEKARANG SHAREKAN POST INI PADA RAKAN, KELUARGA & SAHABAT HANDAI. WAR-WARKAN KEHADIRAN EKSPO SIHAT & CANTIK #eksposihatcantik #esc #jomsihatcantik #ekspojb #expojb #vendormalaysia #ekspomalaysia #festival #vendorjb #ippj #jcorp

sihatdancantikk

Pink- Dikaitkan sifat feminin, kekeluargaan dan cinta. Sering digunakan sebagai tema untuk produk2 kecantikan wanita kerana amat dekat dengan sifat dan jiwa wanita.. Selain itu Pink juga mewakili sifat keceriaan, keremajaan, kasih sayang, kecantikan, ketenangan dan optimis.. Haa cuba tengok betol2 botol jamu menawan ekslusif sis tu warna ape..Pink kan!! Istimewa tau Khas utk para2 wanita sahaja... www.wasap.my/60146374213/pm.jamu #jamumenawaneksklusif #jamuhomemadepiau #jamuopahkamisendiri #tiadapantanglarang #tidabahankimiamerbahaya #herbasemulajadi #jamudalamanwanita

sheeda_faizal

MARY KAY di bawah DSA (Direct Selling Associate) salah satu peraturan, ianya tidak boleh diiklankan di TV dan semua DSA yang sah berdaftar akan mematuhi peraturan ini. Lagi pun Mary Kay tidak memerlukan model di TV tetapi beauty consultant itu sendiri merupakan model dan mengiklankan produk secara langsung dan tidak langsung.Produk Mary Kay juga tidak dijual dimana-mana dan hanya boleh didapati dari Perunding Kecantikan Mary Kay dimana pelanggan perlu melalui rundingan kecantikan terlebih dahulu, serta pelanggan boleh mencuba sendiri produk melalui kelas kecantikan percuma yang diadakan dari masa ke semasa. #marykayserikembangan #mklovers #skinscaremurah #marykaysgbuloh #skinscaremurah #skincareterbaik #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #kosmetikterbaik #makeover #mekapkelas #wajahcantik #wajahsihat

cantik_dengan_maryk
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.