Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kayuh

Seven years in Philly and the bulk of my photo collection is from Kayuh. This one in particular is with the person that stuck by me right from the get go. Come to think about it, she nudged me to sign the lease and take a chance..thanks for always having my back and keeping me in check. My sister Z.. Picture taken on May 18th 2012. Kayuh opened on June 2nd 2012. 2017..Lessss gooo #kayuhcrew #kayuhphiladelphia #kayuhbicycles #kayuhcafe

kayuhbicycles

Syukur alhamdulillah selesai kayuh #fitmalaysia #centuryride #160km #janjihabis #mesticuba Masa ni sorang2 x dpt nak kejar #peloton so kena tinggal Boleh lah belanja gambo 1 #AbgMestiBelanja Tggu masa x rasmi dari fit malaysia #rainbowjersey nak tgk berapa jam buat nanti update..Buat geng hafizproject_d MoGa cepat sembuh lancetangga hahah nasib ku habiskan kayuh #grandride2017 #grandride #fitmalaysia #centuryride160km #kayuh #CyclingShots #cycling #roadbike #giro #okley #okleyjawbreaker #madanibikes

hairi_jasadi

Nikmati suasana malam di jalanmalioboro yang modern namun tetap tidak meninggalkan kesan klasiknya bersama kayuh.bike.rentalDengan kursi2 cantik, lampu2 klasik ada bubble2 lagi #Repost sinthanata_ with repostapp・・・"Aku sayang sama kamu dengan rasa,tapi koq kamu balas hanya dengan kata"....Cieeee yg malminggg,selamat bermalming riaa kayuh.bike.rental :parkiran abu bakar ali lt. 2 no 49-50 : 11.00 - 21.00 ( diluar jam itu hubungi kontak ya)Wa: 081578309349Bbm: D50E775BLine: kayuhbikeIg: kayuh.bike.rentalFb: kayuh.bike.rental #kayuhbikerental #rideyourstyle #bubble #blackandwhite #malioborostreet #malioboro #jogjaistimewa #explorejogja #gowesjogja #dolanjogja #jalanjalanseru #bikerental #rentalsepeda #jogjahitsbgt #girlandbike #nightview

kayuh.bike.rental

Promo bulan maret ini ya teman... Dengan 15rb aja bisa sewa buat 3 jam loh... Asyik bgt tuh... Masih ada tambahan diskon juga loh.... Ayo tunggu apa lagi ya, segera datang ke garasi kayuh.bike.rental dan nikmati saat2 mengasyikan muter2 jalanmalioboro dan pusat kota Yogyakarta nan istimewa... Jangan lupa beli oleh2 kece yang ada disekitaran garasi kayuh di parkiranabubakarali. FYI di garasi kayuh ada produk olahan bandeng dari djuragan_bandeng yang enaknya pol2an... kayuh.bike.rental :parkiran abu bakar ali lt. 2 no 49-50 : 11.00 - 21.00 ( diluar jam itu hubungi kontak ya)Wa: 081578309349Bbm: D50E775BLine: kayuhbikeIg: kayuh.bike.rentalFb: kayuh.bike.rental #kayuhbikerental #rideyourstyle #citybike #girlandbike #girlandbicycle #malioboro #jogjaistimewa #explorejogja #gowesjogja #dolanjogja #jalanjalanseru #bikerental #rentalsepeda #jogjahitsbgt #bandengjuwana #malioborstreet #jogjakarta #jogjamedia #jalanjalansehat #backpacker #jalanjalanmurah #15k #sewasepedajogja

kayuh.bike.rental

Memperingati hari Kartini bulan April ini kayuh.bike.rental ngasih diskon 30% para ladies yang mau bersepeda cantik yaaa... ~Diskon berlaku selama bulan april 2017 ~Minimal peminjaman 3 jam ~Berlaku untuk juga untuk rental harianAyo segera hubungi kami yaaa.... kayuh.bike.rental :parkiran abu bakar ali lt. 2 no 49-50 : 11.00 - 21.00 ( diluar jam itu hubungi kontak ya)Wa: 081578309349Bbm: D50E775BLine: kayuhbikeIg: kayuh.bike.rentalFb: kayuh.bike.rental #kayuhbikerental #rideyourstyle #harikartini #april #discout #wanitaindonesia #wanitahebat #jalanjalancantik #girlandbike #sepedaancatik #sepedaansehat #malioborostreet #wisatajogja #travelingtojogja #travelingtoindonesia #backpacker #malioboro #jogjaistimewa #explorejogja #gowesjogja #dolanjogja #jalanjalanseru #bikerental #rentalsepeda #jogjahitsbgt

kayuh.bike.rental

Kayuh itik taman tasik ipoh #penatkayuhtapibestgila #iloveumywife

syuhaviolet

Francisville runs on Kayuh..how about some coffee & donuts? #kayuhcafe #kayuhbicycles #kayuhcrew #kayuhphiladelphia

kayuhbicycles

Jukung naga kayuh baimbai versi Karnival Budaya Sarabakwa 2016. #TFF #TabalongFoodFestival #AyoKeTabalong

rachmanoxford

Off Road bersama Tawau 1,mencari fitness. #3C #kayuh #iolife #bersukan #ff #5months

mohdfirdaus_zifrif

Nite abam tdo dlu..pelan2 kayuh beli brg rmah ye.. #janganmengata #cutisudahhabis #nunite

nashrayyan

Alhamdulillah selesai kayuh PMM MERDEKA FUN RIDE2016 Politeknik merlimau #vsco #vscocam #iphoneonly #goprohero4 #fatbikemelaka #fatbikemalaysia #funride #ikutcarakita

syazwan_zakaria93

Tetap kayuh sepedamu meskipun hampir terjatuh :v no bike no life #nbnlmalang #sumberjenon #gowes #adventure #fixie #fixiegear #freewheel #exploremalang #malangituindah

saizeroseven

Kayuh pedalmu, jangan yg kiri saja yg kanan juga #gowespagi #nbnlmalang #fixiegear #fixieporn #premiumrush

hafidandrian

Kalau nak naik BMX kayuh ke rumah awk mmg lambat, baik naik kereta... alang2 bawak family i sekali... . #BMXOldScool #GTPerfomer #OakleyEyeshade #PinjamJeNi

itswawan

.monggo yg mau kayuh sepeda tujuan plunyon.. jl.wonosari berbah-bebeng sktar 3,5jam ..gowes santai nganggo leran leren.loc:plunyon kalikuning kaliurang

sriyono249

Inilah pengangkutan berjasa sepanjang penjelajahan ke benua Taman Botani Alam Shah semalam. Kata orang, "pelan-pelan kayuh". Aahh! Tak kira, laju-laju lagi best oo.. #Basikal #TamanBotani

orangvillage

Team building by Melilea. Lumba rakit kayuh pakai tangan. Can you spot me? Hahaha dok sibuk tarik rakit ni dah la berat mampos. Sero naik habes muscle Jom pi lagiiiiiii. #ThrowbackSebabGambarBaruDapat #CutiSemDahHabis #BackToNormalRoutine #Sobs

lxwxnia

Enaknya bersepeda ketika kita telah mencapai tujuan qta dan melihat betapa indahnya tujuan tersebut,, tetap kayuh terus sepedamu kemanapun tujuanmu #nbnlmalang #nbnlmlg #fixieindonesia #fixie & #freewheel #doltrap #sumbersirah #explore #malang #kabmalang

saizeroseven

Dah lamerr GSS tak beraksi sama2...xckup jemaah hari nie tapi on jugak... Fun Ride PBT Di Hati Rakyat Mydin MITC Melaka #GSS #fatbike #fatbikemelaka #malaccacity #minivelo #java #kayuh #santai #insportsweunite

akmalnoorli

Kayuh sekayuh kayuhnya , perjuang kan apa yang aku nak sampai aku dapat , jatuh bangun! jangan pernah putus asa , cuba! " in shaa Allah " lambat cepat janji usaha #menantikeajaiban #sabarituindah #siscuba #usahatanggakejayaan #misszera #이흥기

_misszera

Thanks Meg from mem_tea who showed us some of their best teas yesterday. Looking forward to more tea options in the coming weeks.Happening tonight: Kayuh Repair Clinic from 7pm - 8:30pm. We will do our best to accommodate any issues you may have. Sign up at www.kayuhbicycles.com/workshop #kayuhbicycles #kayuhcafe #kayuhcrew #kayuhphiladelphia #northphilly #francisville #communityengagement #notdunkin

kayuhbicycles

alhamdulillah...Kue Kacangsekali kayuh dua tiga pulau terlewati.. sekalian setoran sekalian bikin yg order dan sekalian untuk makan abanh Dana... pas bangeet #pr_kuekering #postingrame2_kuekering #cookpaders #artofplatingindonesia #cp_kuekering #sahabatjepret #cookpadindonesia #kuekacang cookpad">#berbagiinspirasi cookpad #photokumai #photopangkalanbun #pangkalanbunfood

fitmisv3
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.