Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kasilahchance

SUNDAY. #kasilahchance #bukanselalu #potd #ootd

157 0 Jan 14, 2018

Selebet 2k18. 🤪 #lenjanipoh #kasilahchance #bukanselalu #mirrorselfie #potd

148 1 Jan 13, 2018

Jadi diri sendiri lagi bagus, terpulang pada orang nak cakap apa. Ini cerita hidup kita. Kita yang rasa, kita yang lalui dan jadi kita punya hak💁🏻 #bukanselalu #kasilahchance #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #geraklupaperoger

48 0 Jan 10, 2018

May 2018 brings me a lot of joy, blessings & happy memories. ✨😊 #doayangbaikbaik #kasilahchance #bukanselalu #takdagambarbarulah #throwbacktuesday #throwbackjemampu #potd #instagramer

209 9 Jan 9, 2018

Different people, different thoughts

140 14 Jan 8, 2018

All those sleepless nights, nanyang dates, endless corrections, nervous inside and out, andd, it’s done! 💃🏻✨💖 let’s prepare for fyp pulak okay girls! #kasilahchance #walaupunproposalje #tidurjom

153 13 Jan 8, 2018

Saja nak throwback dgn adik i. ☺️ Tak ready pun up jugak, bukan salu pun kan. #kasilahchance #bukanselalu #throwbacksunday #potd #sibs #sibslove #brosis

175 5 Jan 7, 2018

Terobek hok lepas lepas . . Buleh ko buleh 😂 #happynewyear #bukanselalu #kasilahchance #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #geraklupaperoger

65 0 Jan 3, 2018

1 more day! 🙌🏻 #kasilahchance #bukanselalu #potd #ootd

149 0 Dec 30, 2017

Alhamdulillah. Masuk tempat orang, bawak otak bukan pisau. #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #kasilahchance #bukanselalu #takperlucommentapaapa #kahkah

150 0 Dec 26, 2017

Sis baru lepas balik jenjalan kat taman, amek udara segar sambil makan choki choki hmm tenang betul hati sis hari ni hehe 😳 . Pastu tetibe sis ternampak ada couple ni bergaduh. Mamat tu boleh pulak kutuk gurlfrend dia disebabkan muka berjerawat. Eh! dalam hati sis "kuaja nyer laki ni! Takpe takpe kau tunggu!" Sis pantang betul lah if wanita diperkotak-katikkan sebegini rupa. Sis terus baling #MAGICJELLY ni kat tengkuk mamat tu ala2 baling bola baseball gituu huhu. Nah amek kauu ni makan dia! "Ni lah kann manusia! Tak reti nak bersyukur! cuba lah terima baik buruk pasangan tu seadanya.. Cermin diri tu dulu sebelum nak mengata orang, sempurna sangat dah ke diri tu?" . Lepas sis dah lontarkan kata2 madah sis tu, sis pun berlalu pergi dgn gurlz tu.. hmm sis tenangkan dia & hadiahkan #MAGICJELLY ni sebagai rasa concern sis kat dia. Dia happy sangat! Finally dia dah jumpa jalan penyelesaian untuk merawat masalah kulit wajah dia! 🙌 . Sis harap mamat tadi tu insaf lah sikit dengan apa yg dia dah buat.. Oh lupa nak bagi tahu.. Lepas sis dah sound dia kaw kaw tu kann, sis sempat lah jugak picit choki choki yang sis makan tu kat kasut dia. HAHAH padan muka! Tu lahh sape suruh kutuk orang, kan dah kena 😂 . -TAMAT- . #dramapendekdisianghari #kasilahchance #sisnaktulisnovellahlepasnihuhu #magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel

10 0 Dec 24, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.