Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kasehkurung

Bertambah-tambah manis lah pakai #kasehkurung kami tu nanti.hehe.. #thankyou maniss #happyshopping #kasehkurung #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Steal this look #ootd #kasehkurung modern . This is very beautiful! Comfy germany cotton,you will more Interested to order? Whatsapp 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #kurunglovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Steal this look #ootd #kasehkurung modern . This is very beautiful! Comfy germany cotton,you will more RM160 only. Size S/M/L/XLInterested to order? Whatsapp 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #kurunglovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

#thankyou Cik kak manis melentin wearing our #kasehkurung _Berminat nak order? Whatsapp 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #thankyou #happyshopping #kasehkurung #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Yellow,shade of cheers!..Sure korang nampak more elegant . Cuba lah kalau tak percaya !.. #kasehkurung Rm170 (N/P RM229)Berninat nak order? Whatsapp 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlovers #highqualitycotton #bangisentral

zeyrabynazeerasardi

Hello #zeyradarlings Hari ni pergi office melaram #chentakrung or #kasehkurung? .Fyi,both design ni ada offer sempena #chinesenewyear . So korang boleh dapatkan dengan harga SALE lagi tau.Price #chentakurung RM139(N/P RM199) #kasehkurung RM160 (N/P RM229).Whatsapp kami kalau berminat. Jom cepat2 grab jangan lepaskan peluang lagi,kalau taknak rugi!!! 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #chentakurung #cottonlovers #bangisentralbutik

zeyrabynazeerasardi

Hello #zeyradarlings Hari ni pergi office melaram #chentakrung or #kasehkurung? .Fyi,both design ni ada offer sempena #chinesenewyear . So korang boleh dapatkan dengan harga SALE lagi tau.Price #chentakurung RM139(N/P RM199) #kasehkurung RM160 (N/P RM229).Whatsapp kami kalau berminat. Jom cepat2 grab jangan lepaskan peluang lagi,kalau taknak rugi!!! 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #chentakurung #cottonlovers #bangisentralbutik

zeyrabynazeerasardi

Treat yourself with something good! Happy lunch time .Musim kenduri bakal tiba? #chentakurung #kasehkurung modern cotton up for grab!.Ready stock with various sizes available for sale .Berminat? Jomm selit order -> 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #chentakurung #kasehkurung #minikurungmodern #cottonlovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Hello #zeyradarlings.Our Ladyboss wearing #kasehkurung korang dah order ke belum.. ???.Material germany cotton & skirt italy cotton.. Superb kannnnnn!!.Available colorYellowBlackSoft.blueSoft.pinkMagenta_Whatsapp sepantasssss -> 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #chentakurung #kasehkurung #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Alhamdulillah.. Customer berpuashati order #kasehkurung ! Korang jommm la order. Ada banyak lagi color yg menarik_Berminat nak order boleh direct Whatsapp us 0197774707/Walk in terus ke butik . #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #responcustomer #ourfeedback #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

#kasehkurung color idaman hati uolss..Tak kan nak usha jerr .Apa tunggu lagi,mai la sambar selai dua. Berbaloi-baloi tahu tak! _Whatsapp Admin to place order 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #materialhightcotton #cottonlovers #bangisentralboutiquecafeconcept

zeyrabynazeerasardi

Assalamualaikum.. #zeyradarlings !_Hari ini butik buka seperti biasa.. Jemput singgah! Korang boleh dapatkan #kasehkurung #chentakurung dengan harga promo lg tau!.Any info boleh whatsapp CikCha 0197774707 #zeyrabynazeerasardi #zeyradarlings #chentakurung #kasehkurung

zeyrabynazeerasardi

Color #kasehkurung ni semua sweet macam gula-gula kan? Nak tengok color apa lagi yg ada? Korang boleh srcoll ok.Size S-XL. RM160 shj!! Berminat nak order boleh Whatsapp 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Haiii #zeyradarlings Manisnya senyuman model tu.. Admin suka la tengok #kasehkurung yellow ni,design look classic modern.. Combine colour cantik sangat,and Very very LIMITEDddddddd!!_Tau sebab apa limited? Maybe tidak akan produce lagi.Maybe. So korang cecepat lah datang grab before out of stock! Lambat menangis la ye..Whatsapp admin to order 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Haiii #zeyradarlings Manisnya senyuman model tuh.. Admin suka la tengok #kasehkurung yellow ni,design look classic modern.. Combine colour cantik sangat,and Very very LIMITEDddddddd!!_Tau sebab apa limited? Maybe tidak akan produce lagi.Maybe. So korang cecepat lah datang grab before out of stock! Lambat menangis la ye..Whatsapp admin to order 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Matamu Melemahkanku..Saat Pertama Kali Ku Lihatmu.. #gittuww_Alaaaa milahh,please jangan buat admin gugup...Haa,korang!! Gugup tak tengok our ladyboss wearing #kasehkurung? Gile tak gugup,cantik weii! .Jom order sekarang. Lambat2 sila menangis ye. Limited size n color. So baik cepat!_Whatsapp sini 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #kasehkurung #cottonlovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Admin belanja lagi #kasehkurung #chentakurung . .Promo still on ye. Bagi yang belum dapatkan lagi tu. Kena cepat! Limite size and colors!..Agak2 merecik jiwa raga tak tengok video ni.. Pleaseee....! Jangan pejam mata tengok color2 hot selling nie.. sebab semua cantik belakooo..Berminat nak order? Whatsapp CikCha 0197774707 #kasehkurung #chentakurung #promotionstillon #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Kalau tengah jalan je mesti "jeling-jeling cik kak lalu sebelah ". _Kan dah cakap. Sebab terlebih manis meletin tengok korang pakai #kasehkurung ni... Nak matching dengan tudung warna pape pun boleh saje asal korang happy !.Jadi boleh cecepat dapatkan. Limited size dan colours!Whatsapp Admin to order 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #cottonlovers #kasehkurung #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Arghhh!! Stresssss .Korang jangan stress2! Admin tahu minggu ni dan nextweek busy kenduri kendara kan? Kami adaaaa !!.Mini kurung ada,kurung modern ada dan yg pasti cotton! Jom lah singgah ke butik kami. Bila lagi nak melaram dengan koleksi #kasehkurung #chentakurung #zeyraexclusivebynazeerasardi .Berminat? Whatsapp 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #kurungmoderncotton #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

#kasehkurung berkonsepkan kurung moden klasik minimalis . Sesuai di gayakan ke pejabat ataupun mana mana acara..Material High cotton,Jahitan sangat kemas,cutting slim fit impak pemakai tampil lebih kurus lagi.. Warna pastel menarik sejuk je mata tengok.._RM 229 RM 229 RM229 sahaja. Berminat?? Boleh order melalui online 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #kurungmodenklasik #warnapastel #cottonlovers #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Assalamualaikum #zeyradarlingsIts YEAR END SALES !!!! ..Nak cari baju nak pakai pergi kenduri? Banyak sgt jemputan kenduri untuk bulan ni?.Meh sini semua reramai cuci mata tgk #kasehkurung cotton ni.. Rugi tak beli sekarang!! Tengok tak harga tuu? Giler murahkann .Gile tak gile !! Boleh dapatkan sekarang Whatsapp 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #kasehkurung #yearendsale #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Assalamualaikum #zeyradarlingsHappy lunch time..Its YEAR END SALES !!!! ..Nak cari baju nak pakai pergi kenduri? Banyak sgt jemputan kenduri untuk bulan ni?.Meh sini semua reramai cuci mata tgk #kasehkurung cotton ni.. Rugi tak beli sekarang!! Tengok tak harga tuu? Giler murahkann .Gile tak gile !! Boleh dapatkan sekarang Whatsapp 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #kasehkurung #yearendsale #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Peminat hitam dan putih korang boleh try material #germanycotton #kasehkurung...Nampak elegent. Nampak slim melim. Nampak kurus. Itu yang korang nak kan ?.Apa kata lunch hour ni korang datang singgah ke butik kami di #bangisentralboutique utk fitting dulu! Kompem melantun-lantun rasa nak beli_Nak beli online macam mana? Ok boleh je direct whatsapp admin 0197774707. #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #cottonlovers #kasehkurung #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Assalamualaikum #zeyradarlingsHappy lunch time..Its YEAR END SALES !!!! .Nak cari baju nak pakai pergi kenduri? Banyak sgt jemputan kenduri untuk bulan ni? .Meh sini semua reramai cuci mata tgk #kasehkurung #chentakurung cotton ni.. Rugi tak beli sekarang!! Tengok tak harga tuu? Giler murahkann .Gile tak gile !! Boleh dapatkan sekarang Whatsapp 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #chentakurung #kasehkurung #yearendsale #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Allaaaaa... Lemah jantung kita tengok!.Jangan dekat2 #zeyradarlings kalau taknak terasa bahang panas dari #kasehkurung ni. Rambang mata dibuatnya pilihan COLOR ohsemm yang menarikkk....Adusss takkan nak terlepas lagi? #zeyraYES harga jatuh merundum ni cik kak. Ayuhlaa grab sementara ada stok ni...NOW : RM 160.30N/P : RM 229.0030% OFF !!_Nak order lagi? Whatsapp 019-7774707Sekarang! Jom gojessss bersamaaaa #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlover #bangisentralboutique #zeyraYES

zeyrabynazeerasardi

Benarlah kata orang yang hitam manis pandang tak jemu. Bertambah-tambah manis,menawan pulak tuu.Apa kata korang tambah koleksi Baju Kurung hitam pulak. #kasehkurung warna hitam mampu memberikan effect tinggi dan ramping kepada pemakai tau..Material germany cotton+silk juga sangat selesa dipakai. Dah beli pasti nak repeat order lagi_Whatsapp untuk order 019-7774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #zeyraYES #nakclearancestok #salekawkaw #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Kalau macam ni gayanya boleh lemah jantung kita tengokkkk! Jangan dekat2 #zeyradarlings kalau taknak terasa bahang panas dari #kasehkurung ni. Rambang mata dibuatnya pilihan COLOR ohsemm yang menarikkk... Adusss takkan nak terlepas lagi? #zeyraYES harga jatuh merundum ni cik kak. Ayuhlaa grab sementara ada stok ni...NOW : RM 160.30N/P : RM 229.0030% OFF !!_Nak order lagi? Whatsapp 019-7774707Sekarang! Jom gojessss bersamaaaa #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlover #bangisentralboutique #zeyraYES

zeyrabynazeerasardi

APA NIEEE?? KENAPA SEMUA LELAWA ! aduhaii,hati sila bertabahlah~.Jangan dekat2 #zeyradarlings kalau taknak terasa bahang panas dari #kasehkurung ni. Rambang mata dibuatnya pilihan COLOR ohsemm yang menarikkk... .Adusss takkan nak terlepas lagi? #chinesenewyearsale2017 harga jatuh merundum ni cik kak. Ayuhlaa grab sementara ada stok ni...NOW : RM 160.30(N/P RM 229.00)30% OFF !!_Nak order lagi? Lelaju lahhWhatsapp 019-7774707Sekarang! Jom gojessss bersamaaaa #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlover #bangisentralboutique #zeyraYES

zeyrabynazeerasardi

Nahh!! Color letupss rasa nak terbeliak mata korang tengok kan?_Hakak2 oi jangan takut nak pakai color kunin ni. Sekarang duk trend kunin tau! Meriah sikit dari jauh orang duk toleh2.. Jelous sebab baju korang lawa sangat! Tak caya?.Cepat2 ke butik untuk dapatkan #kasehkurung hottest color stok dah tinggal sikit je ni. Ramai duk repeat orderrrrr! .Boleh whatsapp CikCha untuk pertanyaan 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #kasehkurung #cottonlovers #highcottonquality #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Corak kunin mustard ni lawa betul lahh. Nampak klasik,ala ala diraja gitteww.Sekarang duk trend mini kurung je.. Jom try #kasehkurung ni pulak. Dengan material cotton sekali pakai memang tak nak bukak dah.. memang bestttt!!confirmm.Sekali sekala tampil cantik dengan color kunin ni. Boleh nampak slim melim lagi tu_Terpikat tak tengok color kunin ni? Berminat untuk order online? Whatsapp admin 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #kasehkurung #cottonlover #kurungmodencotton #takcubataktahu #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi

Siapa yang dah grab #kasehkurung soft.blue? yang belum lagi,sila lah segera..bagi yang dah tu,CikCha ucap tahniah ! Yeyyy,kita geng!..Bagi yang belum grab lagi tu kena cepat! Yang duk tanya harga SALE tuu..mintak maappp,price dah back normal kak oihh. ..Nak beli boleh beli sekarang..Nak order online boleh order sekarang.. Nak tanya pasal material super comfy..Sila kannnnnnnn..Whatsapp Admin now 0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyradarlings #kasehkurung #kurungmoden #cottonlovers #supercomfy #bangisentralboutique

zeyrabynazeerasardi
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.