Photos and videos from all countries

Photos and videos for #karo

Selamat Hari Kartini kesayangan ku Moga tetap jadi wanita yg tangguh dan buat Nek Karo cawir kam metua karo, timai ndu denga aku erjabu Nd. Tiganndu e Ga sabar Nunggu kedatangan kalian kesini mama, papa dan nek karo I miss you Nande Biring ras Nande Karo kuu Nande maka Nande, Nini Karo maka Nini Karo #sukanalusimbelang #ndtigan #tarigantambak #ndbiring #ndkaro #kalakkaro #perempuankaro #batakdankaroindonesia #kekelengen #

lydia_tarigan

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

ﷺ Padho to SAWAB Like karo to SAWAB Comments karo to SAWAB and TAG Share karo to DUGNA SAWAB- agar aap share kary aur koi us par Amal Kary to aap ko to Bahoot SAWAB HOGA (( Jazak Allahu Khair : جزاك اللهُ خيراً‎‎))

hadeesurdu

.はじめましての馥郁焙煎工房 karofukuiku.karo )さん.息子が初めてコマ無しの自転車に乗れた日のおやつtimeはコチラで。此処だけ時間が止まってるような昭和レトロな雰囲気が.Good morning ..━━━━━━━━━━━━━━.. #馥郁焙煎工房karo #自家焙煎珈琲 東住吉区やけど阿倍野に近いから #阿倍野の街を盛り上げ隊 #イチロー的阿倍野エリアお気に入りなお店 #イチローお気に入りcoffeeshop #昭和レトロ #ノスタルジック #おはよう

ichiroy16

#Waah IsHq #TeRe JaWaaB NaHi.. #KHudA Se KaRo To #IbaadaT...INsaaN Se KaRo To #QayaMaT.... #MuFaQQuM

mufaqqum_____

#Nyat aku seneng Karo koe,yo sing penting Karo koe

ryaniinuur

Bojoku Ditikung Versi bewe_07 karo jhon_alfarizi87 Umak Mbois Sam,Kapten Timnas karo Kapten #AREMA #kebumenade #ayasarema #aremaniahalokes #aremania87 #aremaniakebumen

sam_bagus7

Poto yo karo cah iki wae. Gaonok liyane. Tapi gaopo sem. Aku isek seneng jalan karo kowe kabeh kok! #KawanNgaji #KawanSD #KawanSmA #KorbanJaman EaakEst25017

khrytshaliha25_

dek opo kowe lali karo sumpah janjimubiyen bakal ngancani urip tekan matikupancene kowe tego medot tali asmororabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso #entrane

sudzt_sudzt

Lau Badigulan, Hulu Sungai Wampu/Biang yang menjadi bagian peradaban kerajaan - kerajaan besar di Karo. #tanahkaro #karo #kalakkaro #medan #kabanjahe #barusjahe #serdang #trip #travel #river

salmen_kembaren

Dino Minggu ancen penak digawe dolanan, karo konco lan seduluran. Opo maneh karo Uwong seng disayang, eaak eaaak •••In frame : Alvin Jaya UNTAG Banyuwangi #buspariwisata #buspariwisataindo #alvinjaya #bismania #bismaniabanyuwangi #jbhunters #mybusmyadventures #eatsleepbus #eatsleepbusindo #photobuskita #bis_galery

_rizalbanyuwangi58

Yen lananganmu kegodo karo wong wedok liyo kui, duduk mergo opo yo mergo lanangan mu wes ora onok roso karo kowe #kekinian #jowohits #omongancampuran #rasahmikir #rasahbaper #kediri #selfikediri #cewekkediri #humoris #humordewasa #dagelan #jowodagel

dellaviariyanti

Evolutions darwin telah dibuktikan oleh photografer amatiran haria_nandaFilosofi : ANAK BARUAK dewi_safrila - KARO alwahyuk_1291 - SIMPANSE my - SI AMANG sanimanandikafri - GORILA abakKesimpulan : sakali BARUAK tetap BARUAK #baruak #karo #siamang #sipanse #orangutan #evolusi #darwintheory #animal #keluarga

mdevissaputra

Aku mung iso delok kowe bahagia karo wong liyo tur aku luweh sedeh nek kowe ora bahagia karo aku .......loc:tbk indo Taken: tengku_photowork #lajuprima #sr1 #gallerybisindo #mingguceria

tengku_m_r
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.