Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kardiganmurah

Bismillah.. long Cardi Best quality !!! Cuma 125k udh bisa bawa pulang cardigan unik dan berkualitas kaya gini nih.. limited stock yah, grab itu fast! [NO COD] #longcardi #longcardigan #cardiganpanjang #cardiganmurah #kardiganmurah #cardiganwanita #cardiganberkualitas #olshophijab #olshopsolo #olshophijabsolo #olshoptermurah

reststore_id

Ladyboss wearing #CardiBlouse in Almond Beige and #CarnosaBawal from Bella Bawal Satin collection.Perfect match! Semestinya dengan harga yang affordable. Confirm puas hati. Nak tahu puas hati ke tidak. Jom try dulu. Best bagitau kawan kawan, tak best bagitau alin je la ok.Cardiblouse RM59Bella Bawal Satin RM49EXCLUDE POSTAGEWHATSAPP 0145469262 SEKARANG! #bellaammara #bellaammaralovers #OfficialDropshipBellaAmmara #bellabawalsatin #sayajualbaju #tudungbawal #bawalprinted #bawalsatin #tudungaj #kardiganmurah #bazaarpaknil

byshazlin

#CardiBlouse warna Coco Brown ni tinggal saiz XL dan XXL je. Banyak dah warna yg sold out dan saiz pun tak banyak pilihan dah. Sebelum stok betul betul susut, korang kena grab sehelai baru boleh sembang bestnya Cardiblouse ni 2in1 blaus boleh cardigan pun boleh.Matching dgn #alphiniabawal from Bella Bawal Satin collection tak payah pening dah nak pakai apa utk ke kerja atau kelas esok.Whatsapp alin reply within 5 hours014 546 9262 #bellaammara #bellaammaralovers #OfficialDropshipBellaAmmara #sayajualtudungbawal #tudungbawal #bawalprinted #bawalsatin #kardiganmurah #bazaaronline

byshazlin
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.