Photos and videos from all countries

Photos and videos for #kalbu

JULIETTE BLOUSEHAI dearr Agaknye lah kan. Colour mana yang menjadi idaman kalbu ? Semua jadi idaman kalbu kan..Cepat grab! Nnt habis. ..Pm 0123894641 0133090878..RM 79(potage rm6) 0123894641/ 0133090878.FREE POSTAGE IF YOU SPEND MORE RM100. #jelitasara #agenrasmijelitasara #agenrasmijelitasarakl #trustedseller #raudahagenjelitasarakl #dressmuslimah #jsmadewithlove #jelitasaracollection2017 #kurungmelatijelitasara #shawljelitasara #sarapucci #sarakate #saranaura #saradeena #sarapolos #juliette blouse

raudahjelitasarakl

Berselimut kalbu

dek_seplo

Sulaiman for him... ------------------------------Yang mana satu pilihan kalbu.. #dm_pm_wassap0194748507 #SUJOUD #sujoudperfume #saudagarminyakwangi #bazaaronline #peraktengah

teenanum

Dari beberapa karya video ditahun 2016 ini, viewer channel Youtube Fatwa Kalbu lebih banyak dilihat kategori liputan wisata viewernya mencapai ribuan. Inilah fungsi dr media teknologi saat ini, kita melihat sumber berita lebih bervariasi tidak hanya satu sumber saja, bisa memilih mana yg uptodate karena "Hadir Lagi" menjadi media uptodate liputan wisata nantikan liputan di 2017. Subscribe channel : Fatwa Kalbu.Ingin dipromosikan tempat wisata, kuliner, produk dll milik anda ?Email : fatwakalbu gmail.com #promoiklan #iklan #iklanyoutube #HadirLagi #iklanvideo #dubberiklan

fatwakalbu

Antara perisa-perisa ni..yang mana paling menjadi idaman kalbu... pilihan admin markisah dan halia

mykombucha

Tetap gilakannya..fabret satu family..idaman kalbu..idola arwah abg2 ku.. #vale46 #yellowflowrosen #hatikering #stilltop10 #tua #berbisa #chinonim #chihuahua #semakindidepan

syazw4n_

Koleksi Hijau dari Tohpuan.coKiri : Leyana Emerald GreenKanan : Melissa 2.0 Soft Aquamarine Yang mana satu pilihan kalbu ? #mellina #leyana #tohpuandotco #teamkajolmuslimah

frau_nur

Sekuat apa pun mereka, mereka juga bisa menangis Dan tertawa, karna hati mereka lembut seperti kalbu #party #perpisahan #gadihminang #kocak #sma #pgai #bapisahbukannyobacarai #sukses

liplip_alifia

Brazilian Nut Cake yg menikam kalbu rupa dan rasanya.. menikam tekak dgn sedapnya.. saya mmg hantu kacang.. #muslimcakehouse #muslimcafebatupahat #muslimcafebatupahat #bliciouscafe #kekmurah #bliciouscake #bliciouscakes

cuppacakeblicious

Ketika ia menyampaikan pendapat, kalbu tak kuasa menghadang dengan bisikan kata “tidak”, dan tak pernah khawatir untuk menyembunyikan kata “ya” ........ aslamsyahrul #oldestcluster #OldestTheExplorer #MariKemping #RidenFun

oldestcluster

Yang mana satu, pilihan kalbu Janganlah segan khabar padaku Hubungi ilya di nombor itu +60126227136 Insyaallah akan ku bantu .. #maryjardin #maryjardinagent #naturalorganicskincare #mjbelle #mjexcellent #betterskinchallenge #dryskin #oilyskin #jerawat #kulitberminyak #kulitkering

ilya.mj

uishh recikss tengok awk yg sesweet honey ni senyuman tu mengancam kalbu btullah sitinordiana #kaknanacantik #nobodycanreplacekaknanainmyheart #foreversnd #myidol #sitinordiana.. Regrann from sitinordiana - Done #suriajam suriafmmalaysia . Long vest : ajbyatierahman Shawl : nanarayyanhijabs Mekap : aidaglam2

nxbilx_snd

Hai gaes Hadir Lagi liputan wisata di area Bandungan,Kab. Semarang. Merupakan kebun bunga, pasti cewek2 menyukai tempat ini setiya_aji_flower_farm. Selengkapnya play youtube Fatwa Kalbu. iana92 #kebunbunga #flowerfarm #Bandungan #setiyaajiflowerfarm #hadirlagi

fatwakalbu

Balqis pasangan nya sulaiman... Harga ISTIMEWA kita bagi... Semesti nya SUPER JIMAT!!! X tau mana satu pilihan kalbu??? Kita wassap... Bleh bincang2... #dm_pm_wassap0194748507 #sembursembursemerbak #minyakwangi #perfume #SUJOUD #sujoudperfume #dropshipsujuodperfume

teenanum

Bukan hari yang aneh , bukan pula spesial. Hanya beberapa pemikiran melintas rumit, mengganggu hati. Sementara aku tetap tidak tahu apakah ini. Wahai Dzat yang menggenggam kalbu , temani aku selalu ..... #katapagi #katagosong #zonk

hariyatnahariyatna

TESTIMONI."Perfume wangi.. bag dan card yang cantik.. baunya lain dari yang lain.. menusuk kalbu.. botolnya unik.. eksklusif.. cantik perfumenyer.. hehe..".Penangan Sweetheart, buat ramai jatuh cinta!.. #wangiworld #wangiviral #sweetheart #richest #chanelno5inspired #sekalicalitwangiiii #solidperfume #perfume

wangiworldhq

Pagi yg hening menikam kalbu, rasa nya lambat membeli rindu, Bila Membos mula menjamu, Kami sepakat bersatu padu...Pagi jumaat membawa berkat, Nasi impit Kuah Kacang yg pekat Karipap Sardin Teh tarik lazat Coklat Badam tahun lps pun kami sebat

qibsjun

Perpaduan antara irisan2 daging manja yg berkolaborasi dengan hasil peras2 manja yg menyentuk kalbu dr seonggok kelapa yg tidak berdosa... Soto Daging - 10k. Soto & Sop Cak Nardi, jl. Flora bulaksumur, fakultas kehutanan UGM, Yogyakarta... #kuliner_manja #dinner #soto #daging

kuliner_manja

Thanks my student! And to all of my students jules_anakin fehmguzz fandytaher By mynameislatiff "Dah lama x dengar cikguvee buka skill lagu P.Ramlee. Sekali Jeritan Batinku daa. Favourite song cikguvee.memang menusuk kalbu. Apa lagi tunggu? Jom belajar muzik di veemusic83!! #gdae #cikguvee #veemusic #violinungu #veemusicschool #violinlessons #violinlesson #jeritanbatinku #pramlee #sayajual" via PhotoRepost_app

veemusic83

Good morning dearr Agaknye lah kan. Colour mana yang menjadi idaman kalbu ?Cepat grab! Nnt habis. ..SARA DEENA..Pm 0123894641 0133090878..RM 79(potage rm6) 0123894641/ 0133090878.FREE POSTAGE IF YOU SPEND MORE RM100. #jelitasara #agenrasmijelitasara #agenrasmijelitasarakl #trustedseller #raudahagenjelitasarakl #dressmuslimah #jsmadewithlove #jelitasaracollection2017 #kurungmelatijelitasara #shawljelitasara #sarapucci #sarakate #saranaura #saradeena #sarapolos

raudahjelitasarakl

Pilihan kedua...Juicy Guava.....Mineral Cheek Color Duo Juicy Guava..Pilihan kedua,so mana satu pilihan kalbu....Pastinya,yang ini lebih kepada natarul look.....Jom grab sebelum melepas....nanti nangis bucu katil yaaaa..... #mkpuchong #mkputrajaya #mkserdang #mkserikembangan #mkshahalam #mkbangi #mkkajang #ilovemk #mklover #enrichingwomenlife #juicyguava #cheekcolorduo

akma.mk.tlc

Selamat pagi.. Agaknye lah kan. Colour mana yang menjadi idaman kalbu ?Cepat grab! Nnt habis. ..SARA CAMELIA FULLY INSTANT..Pm 0123894641 0133090878..RM 85(potage rm6) 0123894641/ 0133090878.FREE POSTAGE IF YOU SPEND MORE RM100. #jelitasara #agenrasmijelitasara #agenrasmijelitasarakl #trustedseller #raudahagenjelitasarakl #dressmuslimah #jsmadewithlove #jelitasaracollection2017 #kurungmelatijelitasara #shawljelitasara #sarapucci #sarakate #saranaura #saradeena #sarapolos

raudahjelitasarakl

Bila dah umur meningkat ni..ramai yer di antara kita2 sebaya ni dah kembang ..nk pilih baju seluar memang susah..Teringin nk size badan dulu dulu tu.atau ke saiz idaman kalbu..mai mai cuba produk terlajak laku ni Pro Xslimeglo..pasti buat anda teruja..whatsapp 0135796536 #kurus #slim #sarawak #sarawakian

skytopher

TUMPAH!Ya Allah.. Cepat lap Alhamdulillah, insyaAllah akan datang lagi banyak design design imanni skinz yang pastinya menarik hati dan tertawan di kalbu.Meh whatsapp +60165398396 lekaih sebelum promosi tamat #sayajualprodukkosmetikorganikhabatussauda #imanniskinzmalaysia #imanniskinzipoh #produkkosmetikhalal #lukuskkm #cantiksambilmerawat #sayajualjubah #teamsyira #teamhajar #instagram #trustedseller #dropshipneeded #teamtazkirah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahriadah #usrahkreatif #pahalaproject #unikl #uia #uitm #usim #utm #umt #unimap #unimas #usm #upsi

muslimahshopbynh
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.