Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jus

Un bon jus vert au soleil pour commencer la journée.Jus vert régulier plus un avocat et de la spiruline pour un jus encore meilleur. #jusvert #juicing #avoirdujus #jusdefruitsetlegumes #jussanté #petitdejeuner #greenjuice

avoirdujus

Hai girls! For your info Jamu Kunyit Dara, Jus Delima & Jus Halia from zahracallistahomemade_official available now at Chiller No.6 Kedai Kampung, Pekan Bangar Temburong. Go grab yours now! Takut inda ampit karang. This is the second batch for the first week of January. Syukur alhamdulillah..ramai peminat Jamu dan Jus ani.. #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brudirect #bruneionlineshopping #bruneiproduct #temburongseller #temburong

zahracallista_temburong

Tanpa edit edit! Jus wortel, sangat cocok untuk para adek adek maupun mas dan mbak atau ibu dan bapak yang menderita penyakita mata seperti minus. Sebagai obat herbal, alami dan menyehatkan pula . . . jussimbok, jus sehat, diminum kapan aja cocok Berikut ini daftar jus dan harga nya yaaa Sedia jus ALL VARIANT Jus jambu 5kJus buah naga 9k-12kJus mangga 6kJus sirsak 5kJus blimbing 7kJus jeruk 5kJus apel merah 6kJus apel ijo 5kJus wortel 6kJus tomat 5kJus alpukat 7kJus nanas 5kJus melon 5kJus strawberry 8kJus jeruk nipis 5kJus pear 6k #jussimbok #jussehat #jus #sehat #jusbuah #jusenak #juskudus #jus #kudus #tanjungrejo #jekulo #jekulokudus

jussimbok

Tanpa edit edit! Jus wortel, sangat cocok untuk para adek adek maupun mas dan mbak atau ibu dan bapak yang menderita penyakita mata seperti minus. Sebagai obat herbal, alami dan menyehatkan pula . . . jussimbok, jus sehat, diminum kapan aja cocok Berikut ini daftar jus dan harga nya yaaa Sedia jus ALL VARIANT Jus jambu 5kJus buah naga 9k-12kJus mangga 6kJus sirsak 5kJus blimbing 7kJus jeruk 5kJus apel merah 6kJus apel ijo 5kJus wortel 6kJus tomat 5kJus alpukat 7kJus nanas 5kJus melon 5kJus strawberry 8kJus jeruk nipis 5kJus pear 6k #jussimbok #jussehat #jus #sehat #jusbuah #jusenak #juskudus #jus #kudus #tanjungrejo #jekulo #jekulokudus

jussimbok

Tanpa edit edit! Jus wortel, sangat cocok untuk para adek adek maupun mas dan mbak atau ibu dan bapak yang menderita penyakita mata seperti minus. Sebagai obat herbal, alami dan menyehatkan pula . . . jussimbok, jus sehat, diminum kapan aja cocok Berikut ini daftar jus dan harga nya yaaa Sedia jus ALL VARIANT Jus jambu 5kJus buah naga 9k-12kJus mangga 6kJus sirsak 5kJus blimbing 7kJus jeruk 5kJus apel merah 6kJus apel ijo 5kJus wortel 6kJus tomat 5kJus alpukat 7kJus nanas 5kJus melon 5kJus strawberry 8kJus jeruk nipis 5kJus pear 6k #jussimbok #jussehat #jus #sehat #jusbuah #jusenak #juskudus #jus #kudus #tanjungrejo #jekulo #jekulokudus

jussimbok

Ces jus qui nous veulent du bien! Surtout les jus verts. #jusverts #jusdefruitsetlegumes #bienfait #bienfaits #avoirdujus #juicing #boissonsanté

avoirdujus

#3YearsAgo when it was Jus 2 of Them on a #SnowDay... #Vacation OVER! #School is bac in Session and NOW its jus Me nd D...and its #NapTime for Me nd #MyBaby.. #MomLife #MyLife #iLOVEthisShyt #NoMoreKidsForMeTho #HappyTuesday

phucca_name

About the jus concluded 2016 #HolyGhostCongress nd we were there live nd direct... #Rccg #redemptioncamp #Lp40 #Sanitation #National...our National uniform z jus dope.... Cleaning is wah we do nd we sure do it well

halledeeth

I love driving places jus to take pictures. This spot is jus down my street tho lol #dc5_squad #dc5alliance #dc5squad #dc5crew #dc5nation #rsx #integra #honda #acura #jdm #lowdaily #loweredstandards #loweredlifestyle

drracula_

New main dish on the menu:Duck breast with pumpkin pure, kale pesto, deep fried onion, red wine jus and potato terrine #nomnomnom #engelberg #spannort #entenbrust #federkohl #kürbis #kartoffelterrine #rotwein #jus #enguete

spannort_restaurant

Ready stok Jamu Kunyit Dara, Jus Delima & Jus Halia di Chiller No. 6, Kedai Kampung, Pekan Bangar Temburong. #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brudirect #bruneionlineshopping #bruneiproduct #temburongseller #temburong

zahracallista_temburong

Jus in case ion make it outta court jus kno im good n doin better than ya taxes yea #datway #trapway #lifesgreatway #unmiserableway u bitches dont watch me watch tv

flashshowbitch

Oh yes, Jamu Kunyit Dara, Jus Delima & Jus Halia also available at Chiller No.16, Nadi Utama Mini Mart Pekan Bangar Temburong. Go grab yours while stock last! #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brudirect #bruneionlineshopping #bruneiproduct #temburongseller #temburong

zahracallista_temburong

RYDiN jus made the height requirement but jus to make sure the guy checked to see if he can floor the pedal.. A lil short for my lil homie #RYDiN next time son.. HBD! to my nephew Jj

hodaslammed

Menyambut perayaan Hari Kemerdekaan Indonesia yang ke-71 ini, #TUMContributor Mama Enji mengajak kita membuat es loli berwarna merah dan putih dari jus semangka dan jus rambutan.Gunakan jus favorit anak-anak, lalu variasikan dengan buah-buahan segar agar tampilan es loli lebih menyegarkan.http://theurbanmama.com/articles/es-loli-merah-putih.html #TUMMerahPutih

the_urbanmama

"I jus YUKED as Mama say. She worried I feel icky but I jus want a nap den more food pease! She took my yuke before I could takes it back!" #upsettummy #puppypuke #bellyache #poorbaby #englishbulldog #squishyfacecrew #bulliesofinstagram #miserabully #knaydl

beccnella

JUS BUAH VS BUAH SEGAR.Kedua-duanya elok. Tapi ingat, jus buah tanpa gula ok...kalau nak pilih antara jus buah atau buah segar...lebih baik ambil buah..Sebab..kandungan serat dalam buah tu yang penting dalam komponen diet....Tak salah minum jus buah...boleh je...tapi jangan campur gula....Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINEPendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka... #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun

4g_fit

Produk Suami & Isteri Jamu JelitaJus Tongkat Ali & Jus Tradisi... Produk laku kerass nie... Harga yg sgt mampu dimiliki dgn kesan yg optimum..Anda minum... anda dapat hasilnya.. Ok..sapeberminat dgn Jus Tradisi dan Jus Tongkat Ali blh pm atau whatsapp yea... 0122934538 #Jamujelita #justradisi #justongkatali #pearlwhitefiber #ladywhite #pinkyplus #balmhangatkollagen #macammacamada #produksuamiisteri #suamiisteribahagia #bazarpaknil #malaysiaonline #jamujelitaoriginal #jamujelitaoriginalmurah

hs_beautykl

Price List 2017: ALMAS JUS NUSANTARA JAR - RM90 ALMAS JUS NUSANTARA 1.2KG - RM100 ALMAS SLIMDAH COFFEE - RM32 #jusnusantara #jusnusantaraalmas #jusnusantaraoriginal #almasbeauty #jusnusantaramurah #jusnusantarajar #almasslimdahcoffee #jusnusantarajarmurah #almascoffee

rkf.beautysecret

Jus alpukat di cak sis resto.. alpukatnya kerasa banget dan kental.. Brand : caksis_resto Alamat : Jl. RA Kartini, Kepatihan, Kaliwates, Kabupaten Jember Price : Rp. 15.000 Menu : jus alpukat Tasted : Category : halal Place : resto #infomakananjember #jus #jusalpukat #alpukat #ice #makananjember #jember #oleholeh #oleholehkhas #oleholehkhasjember #kulinerjember #jemberfood #jemberfoodies #food #foodies #foodporn #jemberculinary #jembercullinary #jemberhits #jemberhitz #jemberbanget #jemberfoodhunter #enak #explorekulinerjember #makananjember #instafood #indonesianfood #jajananjember

info_makanan_jember

"I GOT MY MIND ON THIS MONEY.... TIME TO HET THIS MONEY... AND YOU DONT KNKW MY STRUGGLE... SO EXCUSE ME WHILE I HUSTLE...SEE ERRYBODY GOTTA STORY.... MINE A LIL DIFFERENT DOE.... AND IM JUS TRYINA CASH OUT .... And BALLLL JUS LIKE RRUUUBBIIOO" #"RUBIO" #NOPRESSURE2 #YOUNGCEASE chrisrrov

richboi2589

Tips #7..Ni yang paling best..Dengan campuran 9 herba yang berlainan, team SW sedia membantu anda dengan JUS SW DUAL EFFECT yang merupakan jus Putih & Kurus pertama di Malaysia.Belum CUBA? Amalkan tips2 yang dikongsikan dan sertakan JUS SW DUAL EFFECT mengikut sukatan untuk result yang pantas!..Kalau nak order boleh lah PM KAMI TERUS. OK?..atau WHATSAPP 01119946292. #swrichterbaik #swrich116 #slimmewhitemalaysia

swrichbeautiful.co

Tips #7..Ni yang paling best..Dengan campuran 9 herba yang berlainan, team SW sedia membantu anda dengan JUS SW DUAL EFFECT yang merupakan jus Putih & Kurus pertama di Malaysia.Belum CUBA? Amalkan tips2 yang dikongsikan dan sertakan JUS SW DUAL EFFECT mengikut sukatan untuk result yang pantas!..Kalau nak order boleh lah PM KAMI TERUS. OK?..atau WHATSAPP 01119946292. #slimmewhiteberkesan #slimmewhitemalaysia #swrich116

captainzackofficial

Inteemor jus modern dari wanita untuk wanita!Kelebihan jus inteemor: -Merawat masalah period tak teratur.-Merawat masalah keputihan berbau.-Badan semakin slim.-bertenaga sepanjang hari.-Kulit semakin putih mulus dan bersih.Dah meh dapatkan jus inteemor segera!! Pm https://m.facebook.com/messages/read?fbid=100005541165516 =================================borong dropship retail +60127148344================================= Whatsapp +60127148344Whatsapp +60127148344Whatsapp +60127148344 #jusinteemor #inteemor #ephyra #ephyrainteemor #inteemorjb #inteemorbotanicaldrinkmurah #jejarikosmetikjb

jejari_kosmetik

Khasiat kurma untuk wanita.. .Dalam jus goyang rapat ada kurma .Jom sihat dengan jus goyang rapat .Whatsapp 0172377927 Postage seluruh malaysia #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #lotionputihajaib #productbyRCW #neelofaperfume #byrcw #fashasandhaperfumedubai

gorgeousbyrcw_zolidya7ipoh

Alhamdulillah.. Pelbagai masalah dapat diatasi oleh pengguna ini setelah menggunakan Rub and Rinse "Coconut Hair Treatment", Jamu Kunyit Dara, Jus Halia dan Jus Delima buat kali pertama. Tahniah diucapkan. #feedbackZahraCallista #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brudirect #bruneionlineshopping #bruneiproduct #temburongseller #temburong

zahracallista_temburong
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.