Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jsd

Cuma secalit lipstick Magic Collagen Kiss JSD boleh bagi:Bibir MungilSweetLembabXkeringXhitamPinkishMemang super best la MCK JSD nieboleh dijadikan blusher ..Harga mampu milik okeyRugi x grab..Niena pakai n niena juai Whatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD010-4126827NienaStokis sah JSD andaGEORGETOWN,PENANG #nienastokisjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdara #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown #empireaurafidarich  #MagicCollagenKissJSD

nienajsdpenang_georgetown

SUMPAH BEST GILER PAKAI FW??.Siapa pernah Cuba je tahu betapa bestnya fw jsd nh.Mesti xcarik lain da..Pastikan dapat fw yang ori dari agent /stokist sah jsd k..Fw rm68Pos rm7 sm, rm10 ss..Whatsapp Farah untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD 012-314-3053FarahStokis sah Jamu Susuk DaraHULU KELANG #empireaurafidarich #jamususukdara #jsd #sayajualjsd #jamu #sayajualjamu #keputihan #bazaarpaknil #visitmyig #testimonijsd #jsdulukelang #jsdmelawati #codhulukelang #femininewashjsd #maskervaginajsd #susukkekaldarajsd #kopipacakpower #kopianggunpesona #setberpantang #gelintimjsd #coklatlovehabibi #magiccolagenkiss

uliulibeautyshop

Tips Bebas K.E.P.A.M JSD1) Sental seluruh badan dari hujung rambut ke hujung kaki dan bahagian2 pelipat dengan Sabun Anggun Pesona JSD.2) Cuci Miss V (Meruang) dari bahagian depan sampai belakang dan seluruh pelipat dengan Feminine Wash JSD.3) Bedakkan Miss V dengan Masker Vagina JSD.Seluruh badan akan bebas dari K.E.P.A.M.Wanita BERSIH dan WANGI dambaan setiap Lelaki/Suami..PROMO SET KEPAM JSD.RM117 SM, RM120 SS..Whatsapp Jiha k.016.6374691Stokis sah JSD anda . #jsd #JSD #jamusususukdara #setbasmikepam #jsdampang #jihastokisjsdampang #empireaurafidarich

najihamohdzainol

Kadang2 kita rasa was2 dan takut2 nak saja2 guna produk dekat market sekarang. Yelah, tumbuh melata seolah2 takde keburukan langsung.Tapi alhamdulillah sambutan dan feedback dari pengguna Jamu Susuk Dara, terlalu banyak respon yang positif.Setiap testimoni yang #JSD keluarkan semuanya adalah testimoni original daripada pengguna JSD. Bukan kami saja2 reka nak bagi UP produk JSD. . .Dulu, sebut JSD, semua ingat hanya ada produk jamu je. Yang lagi terkejut, semua ingat untuk wanita yang sudah berkahwin saja.Silap tu.Rangkaian produk JSD adalah untuk kegunaan seisi keluarga yang mana kebanyakan produk JSD adalah terdiri daripada ramuan herba yang terbaik dan dipilih sendiri oleh Pengasas JSD, #DSHanniBorhan. ..Setiap keluaran produk JSD diguna dan diamalkan oleh Pengasas JSD terlebih dahulu untuk memastikan ia selamat dan memberikan keyakinan kepada pengguna JSD sebelum ia dipasarkan keluar.Terima kasih kepada pengguna2 JSD semua

latifahilyana

Assalamualaikum...selamat pagi..jom pekena #kopianggunpesona #jsd secawan...pasti cergas untuk memulakan rutin harian anda #jamususukdara #jsd #familyummu #teamceksue #tenagatambahan

jamususukdara_ceksue

Full set ikhtiar hamil dalaman dan luaran.Fw rm68Mv rm25Clh rm48Skd rm45 ..Whatsapp Farah untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD 012-314-3053FarahStokis sah Jamu Susuk DaraHULU KELANG #empireaurafidarich #jamususukdara #jsd #sayajualjsd #jamu #sayajualjamu #keputihan #bazaarpaknil #visitmyig #testimonijsd #jsdulukelang #jsdmelawati #codhulukelang #femininewashjsd #maskervaginajsd #susukkekaldarajsd

uliulibeautyshop

Nak tak bibir kelihatan cantik??? Munggil?? Sihat?? .Magic Collagen Kiss kan ade .Whatsapp Farah untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD 012-314-3053FarahStokis sah Jamu Susuk DaraHULU KELANG #empireaurafidarich #jamususukdara #jsd #sayajualjsd #jamu #sayajualjamu #keputihan #bazaarpaknil #visitmyig #testimonijsd #jsdulukelang #jsdmelawati #codhulukelang #femininewashjsd #maskervaginajsd #susukkekaldarajsd

uliulibeautyshop

Ramai yang dah tahu tentang Feminine Wash Jsd dan Masker Vagina Jsd. Tapi ramai yang tak nak keluarkan modal untuk rawat masalah yang dihadapi. Ramai juga yang masih berfikir adakah perlu menggunakan set rawatan intim Jsd ni.Bagi Jsd, sebagai seorang wanita ianya perlu. Perlu tindakan pantas untuk membuat keputusan, perlu menggunakan set rawatan Jsd ni untuk bahagian intim.Tambah pulak sekarang tengah ada promosi. Super jimat pulak tu. Sangat berbaloi.jom pm sekarang #stokisjsdbalikpulaupenang #0125605729

zura_stokis_jamususukdara

Feminine Wash JSD memang mahal.Sebab bukan cikai2 bahan dia. .FW JSD berherba. .merawat. kandungan FW terdiri daripada :herba arabcengkihextrak sirehmanjakaniTahan sehingga 3 bulan penggunaan. Bukan sekadar mencuci, tapi merawat miss v anda.Ermm Mahal lagi?...Buat la sendiri klu camtu. . Whatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD010-4126827NienaStokis sah JSD andaGEORGETOWN,PENANG #nienastokisjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdara #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown #empireaurafidarich

nienajsdpenang_georgetown

Antara ramuan yang terdapat dalam #FeminineWash JSD Patutlah best..Patutlah FW JSD antara produk paling laris.. bila pakai FW JSDjadi lebih segarjadi lebih selesa lebih sihatsejuk nyamanWhatsapp for fast respond 0173440721 #jsd #jamususukdara #skd2 #jsdmelaka #agenjsdmelaka #jamususukdaramelaka #intimgel #femininewashjsd #maskervagina #kopipacakpower #kopianggunpesona #magicclearsinussoap #anggunpesonasoap #sabunclearskin #berynna

aisyahariffen

Antara ramuan yang terdapat dalam #FeminineWash JSD Patutlah best..Patutlah FW JSD antara produk paling laris.. bila pakai FW JSDjadi lebih segarjadi lebih selesa lebih sihatsejuk nyamanWhatsapp for fast respond 0173440721 #jsd #jamususukdara #skd2 #jsdmelaka #agenjsdmelaka #jamususukdaramelaka #intimgel #femininewashjsd #maskervagina #kopipacakpower #kopianggunpesona #magicclearsinussoap #anggunpesonasoap #sabunclearskin #berynna

aisyahariffen

Antara ramuan yang terdapat dalam #FeminineWash JSD Patutlah best..Patutlah FW JSD antara produk paling laris.. bila pakai FW JSDjadi lebih segarjadi lebih selesa lebih sihatsejuk nyamanWhatsapp for fast respond 0173440721 #jsd #jamususukdara #skd2 #jsdmelaka #agenjsdmelaka #jamususukdaramelaka #intimgel #femininewashjsd #maskervagina #kopipacakpower #kopianggunpesona #magicclearsinussoap #anggunpesonasoap #sabunclearskin #berynna

aisyahariffen

Untuk pengetahuan semua,,Feminine Wash tersenarai dalam SET BERPANTANG JSD...Bagus sangat penggunaan fw semasa pantang...Bagus merawat luka jahitan semasa bersalin dan banyak lagi... Jangan risau herba dalam fw hanya untuk merawat...Set Berpantang ada 4 produk - Feminine wash jsd- Masker vagina jsd - Sabun anggun pesona jsd - Kopi anggun pesona jsdBerminat??012-8233674 #Rafjsd #stokissahjsd #codnpos

luvlywardrobe

Femenine wash JSD memang power Kputihan terus hilang X cuba x tau Pm @ wasap 011 10538364 #eusahawan #jsd #jsdagen #jsdterengganu

jsdnoliza

[TESTIMONI APS JSD] " Jerawat kat #belakang dah xde!" Seronoknya! awak yg ada jerawat kat belakang tu nak biarkan ke?? jd koleksi pastu jadi mutiara.. Whatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD010-4126827NienaStokis sah JSD andaGEORGETOWN,PENANG #nienastokisjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdara #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown #empireaurafidarich

nienajsdpenang_georgetown

Anggun Pesona Soap JSD ni kan, bukan sahaja untuk bau badan.. Scrub badan macam spa...Banyak masalah kulit yang berjaya di rawat dgn APS JSD.Salah satu masalah yang boleh ikhtiar dengan Anggun Pesona Soap JSD ialah kutil.lihat testimoni ni dengan hanya menggunakan APS kutil pada leher hilang.. APS produk dari JSD memang terbaik!!! Whatsapp 0123570441 #jamususukdara #anggunpesonasoap #ManisMantapDanPenuhRahsia #chantiqueclassic #sabunbest #sabunspa #kutil #dropshipwanted #agentwanted

chantique_classic

Bagi anak dara yang ada masalah:- KEPUTIHANMISS V BERBAUMISS V HITAMMISS V GATAL2Anak dara baik bertindak sekarang sebelum semakin parah yer...bukan mahal pun, tak rugi melabur untuk diri sendiri ! JSD mmg lain dari yang lain ️Jom Cuba set Jsd utk anak daraWhatsApp 011 10538364 #jsd #jsdagen #jsdterengganu #manismantappenuhrahsia

jsdnoliza

Bagi anak dara yang ada masalah:- KEPUTIHANMISS V BERBAUMISS V HITAMMISS V GATAL2Anak dara baik bertindak sekarang sebelum semakin parah yer...bukan mahal pun, tak rugi melabur untuk diri sendiri ! JSD mmg lain dari yang lain ️Jom Cuba set Jsd utk anak daraWhatsApp 011 10538364 #jsd #jsdagent #jsdterengganu #manismantappenuhrahsia

qasehdamia399

SET KETAT JSD Feminine Wash JSD (RM68) Memberi anda kesegaran sepanjang hari. PH normal amat membantu anda terutama yang kerap berpeluh serta tengah period. Masker Vagina JSD (RM25) Membantu menghilangkan gatal² akibat keputihan yang terlalu teruk. Boleh juga digunakan untuk ketat sentiasa. Susuk Kekal Dara JSD (RM45) Menyerap segala kotoran sisa-sisa air mani suami, sisa-sisa darah kotor dan lendir-lendir yang terperap di dalam rahim anda.WhatsApp sis 0125605729 ZuRa #stokisjsdbalikpulaupenang #pengeposanseluruhmalaysia

zura_stokis_jamususukdara

Anggun Pesona Soap JSD ni kan, bukan sahaja untuk bau badan.. Scrub badan macam spa...Banyak masalah kulit yang berjaya di rawat dgn APS JSD.Salah satu masalah yang boleh ikhtiar dengan Anggun Pesona Soap JSD ialah kutil.lihat testimoni ni dengan hanya menggunakan APS kutil pada leher hilang.. APS produk dari JSD memang terbaik!!! Whatsapp 0123570441 #jamususukdara #anggunpesonasoap #ManisMantapDanPenuhRahsia #chantiqueclassic #sabunbest #sabunspa #kutil #jsdrengit #rengit #jsdbatupahat #batupahat #agentwanted #dropshipwanted

jamususukdara_johor

kebaikkan feminine wash jsd kpd WANITA====================================merawat keputihanmencegah bau kohong/bau masammengekalkan pH miss vmenyegarkan dgn sensasi sejuk nyaaamerawat luka halus akibat digarubantu menghasilkan bau original miss v wanita..Masih tercari feminine wash untuk kebersihan dalaman ,jom bertukar ke #femininewash JSD !WhatsApp 017371036 #agentjsd #femininewash #jamususukdara #fwjsd #jsd #teammayang #jutawandpesona

fairuz_jsd

Ramai lagi yang tak tahu betapa pentingnya penggunaan pencuci intim untuk pastikan CIK BUNGA bersih & sihat. ...Uolls dah CUBA FEMININ WASH JSD ni? #EMPIREAURAFIDARICH #fwjsd #feminininewash #keputihan #jsd #jsdmurah

fidajamususukdara

Coklat Love Habibi Whatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD010-4126827NienaStokis sah JSD andaGEORGETOWN,PENANG #nienastokisjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdara #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown #empireaurafidarich

nienajsdpenang_georgetown

Ya allah...Rasa jelitanyaaa pakai magic collagen kiss..Maaflaa...Saya makin gemor belek lipstik sejak kenal JSD ..Asik nak lawa2 tak kira siang atau malam.... #jsd #jsdagent #jsdterengganu Wasap 011 10538364

jsdnoliza

Awak tau takFeminin wash JSD boleh menghilangkan Bau dan ketidakselesaan semasa datang bulan.Kenapa perlu feminin wash JSD??? Sebab dengan feminin wash JSD ni, sebotol boleh tahan 2-3 bulan( ikut kekerapan penggunaan) hilangkan Bau² yang tidak tidak sepatutnya. Boleh tegangkan miss v membantu untuk bagi mudah terangsang. Jom belai miss v kita dengan memberikan servis yang tiptop dan super class dengan #femininwash Jsd.. Wassap mak jamu segera. +6010. 929 7485Rundingan percuma. #makjamu #susukdara

ellynalee

CIK ABANG MAKIN SAYANG BILA PAKAI FW JSD?.Bila miss v bersih, wangi dan segar, cik abang makin selesa dengan kite. sebab tu jadi makin sayang Even kte sendiri selesa sepanjang hari, betul dak?.Kalu nak lagi umpp dan mantap lagi pakai sekali masker vagina.Konfim melekat 24jam.oppss.Set basic jsd Rm100 onlyFw rm68Mv rm25.Whatsapp Farah untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD 012-314-3053FarahStokis sah Jamu Susuk DaraHULU KELANG #empireaurafidarich #jamususukdara #jsd #sayajualjsd #jamu #sayajualjamu #keputihan #bazaarpaknil #visitmyig #testimonijsd #jsdulukelang #jsdmelawati #codhulukelang #femininewashjsd #maskervaginajsd #susukkekaldarajsd #kopipacakpower #kopianggunpesona #setberpantang #gelintimjsd #coklatlovehabibi #magiccolagenkiss

uliulibeautyshop

NAK MANDIAN HERBA DI RUMAH?..Kami syorkan jum cubaSabun Anggun Pesona JSD..Settle masalah dengan Anggun Pesona Soap ni.Mahal sikit je, tapi berbaloi daki tanggal ketiak makin cerah wangi kulit badan licin jerawat mula hilang celah peha memutihNak try sabun ni? .WhatsApp Qilla 011.26739567 Agent sah JSD #GSLALLEGIANT #stokisjsd #anggunpesonasoap #chantiqueclassic #jsdrengit #rengit #jsdpromo #batupahat #jsd #JamuSusukDara #mandianherba #setberpantang

jsd.store

WOWW!! Masker vagina JSD mampu merawat masalah wanita.Bukan sebarang masker, MASKER VAGINA JSD mempunyai pelbagai fungsi dan kegunaan. -Merawat keputihan.-Merapatkan bibir faraj.-Merawat gatal2 dipermukaan faraj.-Mencerahkan kulit dibhgn permukaan faraj.Pm https://m.facebook.com/messages/read?fbid=100005541165516 =================================borong dropship retail +60127148344================================= Whatsapp +60127148344Whatsapp +60127148344Whatsapp +60127148344 #jsd #maskervaginajsd #susukdara #jamususukdara #maskervaginajsdjejarikosmetik #jejarikosmetikjb

jejari_kosmetik

NAK MANDIAN HERBA DI RUMAH? Jum cubaSabun Anggun Pesona JSD..Settle masalah dengan Anggun Pesona Soap ni.Mahal sikit je, tapi berbaloi daki tanggal ketiak makin cerah wangi kulit badan licin jerawat mula hilang celah peha memutihNak try sabun ?Whatsapp 0179032210 atau msg terus ya kami reply sepantas boleh #jamususukdara #jsd #anggunpesonasoap #chantiqueclassic #jsdrengit #rengit #jsdpromo #batupahat #jsd #JamuSusukDara #mandianherba #setberpantang #matiputik

jsd_online_shoppe

Sedih tau..bila toleh belakang & tengok cermin. Kat belakang banyak sgt jerawat2 ni.Jgn sedih lagi. Cuba APS ni dan awak takkan sedih lagi! .Whatsapp Farah untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD 012-314-3053FarahStokis sah Jamu Susuk DaraHULU KELANG #empireaurafidarich #jamususukdara #jsd #sayajualjsd #jamu #sayajualjamu #keputihan #bazaarpaknil #visitmyig #testimonijsd #jsdulukelang #jsdmelawati #codhulukelang #femininewashjsd #maskervaginajsd #susukkekaldarajsd

uliulibeautyshop

Bila da servis dengan set lengkap Berkahwin jsd,Skd (rm45)Fw (rm68)Mv (rm25).Miss v jadi bersih + ketat.Ketat tu bonus.Yang penting kte nak bersihkan dulu..If faraj da berbau dan berair, iman suggest sis guna set lengkap Berkahwin jsd nh.Sebab include sekali skd.Skd Bab tarik keluar kotoran/servis dalaman miss v memang power..Whatsapp Farah untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD 012-314-3053FarahStokis sah Jamu Susuk DaraHULU KELANG #empireaurafidarich #jamususukdara #jsd #sayajualjsd #jamu #sayajualjamu #keputihan #bazaarpaknil #visitmyig #testimonijsd #jsdulukelang #jsdmelawati #codhulukelang #femininewashjsd #maskervaginajsd #susukkekaldarajsd #kopipacakpower #kopianggunpesona #setberpantang #gelintimjsd #coklatlovehabibi #magiccolagenkiss

uliulibeautyshop
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.