Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jiornaangels

Ramai yang dah guna #MiracleBeautyMist Dan terbukti dengannya ! Setanding Antarabangsa uolss 🌉 Tak perlu skincare memahal Takperlu #daycream & #nightcream lagi Makeup Settings & Makeup Base Mekap tidak bercampuk Cuma #SpraySprayGojez uolss Anda bila lagi ? Jimat Masa dan tampil lebih yakin ! Jom grab sebotol ! . Whatsapp 0182412095 . #Jiorna #MBM #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels

12 0 Jan 18, 2018

🌸Wajah lebih glowing 🌸lebih flawless 🌸make up tahan lebih 12jam 🌸tak bercapuk dan tak melekit 🌸melembab,menegangkan wajah 🌸mengecilkan liang pori 🌸merawat jeragat dan resdung 🌸Boleh spray kat rambut untuk menguatkan rambut 🌸Mewangikan rambut 🌸Spray sebelum bertudung untuk elakkan bau kepam 🌸Melembabkan rambut 🌸Elakkan rambut bercabang 🌸Kurangkan parut chicken pox, kurap, bekas gigit nyamuk 🌸Rawat eczema 🌸Rawat tumit merekah 🌸Lembabkan kulit 🌸Cerahkan kulit Untuk fast respon sila klik link wasap di bawah : 📲 www.wasap.my/601117880113 #Jiorna #JiornaMiracleBeautyMist #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels

5 0 Jan 18, 2018

Dok lama-lama dalam ekon tu kulit boleh jadi kering. Bila kering mudah untuk dapat jeragat, kulit kusam dan nampak tua. Semua ni boleh diatasi dengan #MiracleBeautyMist Spray ja kulit dah moist. Jeragat jahat pun ghaib! #tipskecantikan #caracantikkankulit #MiracleBeautyMist #JiornaAngels

8 0 Jan 13, 2018

adudu cantik tak MUA nina bukater kita ni 😍 feloles uolss .. pakai #MBM jer untuk makeup base / makeup setting 😘 tak payah tepek tebal² dah divass giteww #jiornaAngels

3 0 Jan 13, 2018

Awak yg umo dah masuk 30 tu kena get ready untuk dapat garis kedutan di mata, tepi hidung dan bibir. Serius kena get ready sebabnya collagen dah semakin berkurang. So Eika suggest awak spray je #MBM sebabnye dalam MBM ada pitera, stemcell dan banyak lagi bahan-bahan yg superb utk menegangkan kulit awak sebelum terlambat. Dah spray awak kena get ready pulak utk orang tegur cakap awak muda 10 tahun 🤗 . whatsapp Eika utk details lanjut 0182507857 #Jiorna #MBM #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels #bazarpaknil #quputeh #glow #terlajaklaris #dherb #janganmengata #moodrepublic #aurawhite #nursajat02 #putih #kurus #womendesire #agentwanted #igreview #swapreview #glowing #skinny #visitmyig

14 2 Jan 12, 2018

Korang nak tau tak, #MBM ni special sangat. Sebab korang dah tak perlu lagi sapu-sapu krim, moisturiser, krim malam bagai bila korang ada MBM ni. Korang spray je MBM ni dah cukup complete untuk rawat masalah jeragat, jeragat, kulit kering atau berminyak tu. Jimat banyak kan dengan MBM ni? All in one dah. Tak perlu beli banyak-banyak. Nak gi travel pun tak berat beg. 🤗 boleh terus whatsapp Eika 0182507857 . #Jiorna #MBM #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels #bazarpaknil #quputeh #glow #terlajaklaris #dherb #janganmengata #moodrepublic #aurawhite #nursajat02 #putih #kurus #womendesire #agentwanted #igreview #swapreview #glowing #skinny #visitmyig

7 2 Jan 12, 2018

Miracle Beauty Mist Semburan Kecantikan Ajaib Kenapa ajaib?? 💋jerawat besar gedabak kecut dalam masa sehari 💋kulit muka dan badan licin berseri-seri 💋make up tahan lama dan glowing 💋foundation tak bercapuk 💋jeragat hilang dalam masa 3 hari 💋kedutan dan garis halus hilang dalam masa 7 hari 💋rambut wangi, sihat, mudah diurus 💋parut jerawat, chicken pox, luka semakin pudar dalam masa 7 hari 💋pelipat hitam kembali cerah dalam masa 7 hari Cepatkan? Jangan risau. Tiada bahan kimia. 100% organik dan mendapat kelulusan KKM. Cepat whatsapp 0182507857 . #Jiorna #JiornaMiracleBeautyMist #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels  #bazarpaknil  #quputeh  #glow #terlajaklaris  #dherb  #janganmengata #moodrepublic  #aurawhite  #nursajat02  #putih #kurus  #womendesire  #agentwanted  #igreview

9 0 Jan 12, 2018

Awak , awak nak tahu tak? . Bila apply #mbm ni kt muka, cik jerawat cepat kecut tau.. . Parut parut cik jerawat pun cepat pudar.. . Lepas ni boleh la melaram dengan kulit muka bersih tanpa cik jerawat dan parut cik jerawat😘 . Whatsapp Nad kalau nak tahu lebih banyak lagi details #mbm ni 0182424985 . #Jiorna #MBM #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels

6 0 Jan 11, 2018

Wahh licinnya kulit dia! Pakai apa ni? Dia pakai MBM ja hampa. Spray spray truih peloles. Tak yah nak sapu 2-3 krim bagai, pakai MBM ja dah boleh hilang jerawat, jeragat, permukaan bulan, parut hitam, resdung. Baik hampa try MBM sekarang . Boleh nampak cantik selalu.gojez gitu. 😘😘 #JiornaMiracleBeautyMist #sprayspraygojez #JiornaAngels

16 0 Jan 11, 2018

Miracle Beauty Mist Semburan Kecantikan Ajaib Kenapa ajaib?? 💋jerawat besar gedabak kecut dalam masa sehari 💋kulit muka dan badan licin berseri-seri 💋make up tahan lama dan glowing 💋foundation tak bercapuk 💋jeragat hilang dalam masa 3 hari 💋kedutan dan garis halus hilang dalam masa 7 hari 💋rambut wangi, sihat, mudah diurus 💋parut jerawat, chicken pox, luka semakin pudar dalam masa 7 hari 💋pelipat hitam kembali cerah dalam masa 7 hari Cepatkan? Jangan risau. Tiada bahan kimia. 100% organik dan mendapat kelulusan KKM. Cepat whatsapp 0182507857 Atau tekan link di bio ig . #Jiorna #JiornaMiracleBeautyMist #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels  #bazarpaknil  #quputeh  #glow #terlajaklaris  #dherb  #janganmengata #moodrepublic  #aurawhite  #nursajat02  #putih #kurus  #womendesire  #agentwanted  #igreview

10 0 Jan 11, 2018

Produk yang menjadi kegilaan wanita masa kini. Mana tak nya, spray je dah cun melecun. Tengah keje boleh spray, tengah drive boleh spray, anytime anywhere boleh spray. Cantik setiap masa macam bidadari kayangan gituew uolls! . #Jiorna #MBM #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels #bazarpaknil  #quputeh  #glow  #terlajaklaris  #dherb #janganmengata  #moodrepublic  #aurawhite #nursajat02  #putih  #kurus  #womendesire #agentwanted  #igreview  #swapreview  #glowing #skinny  #visitmyig

4 0 Jan 9, 2018

Miracle Beauty Mist Semburan Kecantikan Ajaib Kenapa ajaib?? 💋jerawat besar gedabak kecut dalam masa sehari 💋kulit muka dan badan licin berseri-seri 💋make up tahan lama dan glowing 💋foundation tak bercapuk 💋jeragat hilang dalam masa 3 hari 💋kedutan dan garis halus hilang dalam masa 7 hari 💋rambut wangi, sihat, mudah diurus 💋parut jerawat, chicken pox, luka semakin pudar dalam masa 7 hari 💋pelipat hitam kembali cerah dalam masa 7 hari Cepatkan? Jangan risau. Tiada bahan kimia. 100% organik dan mendapat kelulusan KKM. . #Jiorna #JiornaMiracleBeautyMist #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels  #bazarpaknil  #quputeh  #glow #terlajaklaris  #dherb  #janganmengata #moodrepublic  #aurawhite  #nursajat02  #putih #kurus  #womendesire  #agentwanted  #igreview

3 0 Jan 9, 2018

Kulit semakin licin, sihat, bebas jerawat dan jeragat hanya dengan  #MiracleBeautyMist Tak yah susah sapu ke telan ke untuk cantik, awak spray je dah complete untuk cantikkan kulit awak. . . #Jiorna #JiornaMiracleBeautyMist #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels  #bazarpaknil  #quputeh  #glow #terlajaklaris  #dherb  #janganmengata #moodrepublic  #aurawhite  #nursajat02  #putih #kurus  #womendesire  #agentwanted  #igreview

2 0 Jan 9, 2018

Alhamdulillah Miracle Beauty Mist memang The Best 😍 . Sis ni apply  #mbm, tak sampai 2 hari parut jerawat makin pudar.. . Muka pula dh makin lembap.. Xkering2 mengelupas dah.. . Krim pun xda guna mana2 krim, just #sprayspraygojez Dengan  #mbm. . . #Jiorna #MBM #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels #bazarpaknil  #quputeh  #glow  #terlajaklaris  #dherb #janganmengata  #moodrepublic  #aurawhite #nursajat02  #putih  #kurus  #womendesire #agentwanted  #igreview  #swapreview  #glowing #skinny  #visitmyig

3 0 Jan 9, 2018

Macam tak percaya #MIRACLEBEAUTYMIST yang berkualiti tinggi setaraf jenama antarabangsa #HANYA #RM129 sahaja. . Dulu tak yakin. Tapi sekali SPRAY terus JATUH CINTA. . Makin lama pakai MAKIN GLOWING, TAHAN LAMA, KULIT SEKATA, RAMAI DAH TEGUR KULIT FLAWLESS JERR BERBANDING PAKAI BEDAK SEBELUM NI. #Jiorna #JiornaMiracleBeautyMist #MiracleBeautyMist #SpraySprayGojez #JiornaAngels

6 0 Jan 9, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.