Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jerawat

Alhamdulillah semua barang dijamin sampai INSYALLAH ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 🔸10 KEBAIKAN Serum Snail Repair🔸 🌿Mencerahkan kulit secara smulajadi 🌿Hilangkan parut atau cela 🌿Membantu Mengecutkan jerawat 🌿 Mengecilkan pori-pori besar 🌿 Menyerikan & mencantikan kulit 🌿 kawalan muka berminyak 🌿 Melembutkan kulit wajah 🌿Membantu hilangkan blackhead/whitehead 🌿Membaiki struktur kulit rosak 🌿Mengurangkan eyebag bawah mata 🍁 Tidak melekit 🍁 Tidak berminyak 🍁 Senang di basuh (pakai air je) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔹 kebaikan serum vit c solution🔹 🍊Memudarkan pigmentasi/jeragat 🍊Meratakan Tona kulit/sunburn 🍊Mencerahkan kulit dari dalam 🍊Mengawal jerawat 🍊Memudarkan parut hitam 🍊Memberi efek glowing pada kulit 🍊Makin lama pakai makin putih pink 🍊Melembabkan kulit kering ⏳1 botol tahan 1-2bulan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KESAN DERMAROLLER 💄Meratakan parut berlubang 💄Menghilangkan jeragat 💄Mengurangkan kedut halus 💄Memudarkan parut hitam 💄Tegangkan kulit kendur 💄Melebatkan rambut 💄Hilangkan strmark 💄Meningkatkan keberkesanan produk 500 kali ganda 💄Memudarkan jeragat tebal . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Beli dengan HAJAR guide sampai berjaya Dapatkan kulit floles,ada masalah dengan Cara penggunaan atau kurang faham Boleh tanya bila-bila masa sahaja hokay 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 📲wasap je +6014-5444960(hajar) . #ParutHitam #ParutPudar #ParutBerlubang #ParutLekuk #JerawatBatu #ParutHilang #KulitGebu #Dermapen #ParutJerawat #ParutJerawatHilang #RawatanParut #Dermaroller #DermarollerMalaysia #JerawatHilang #PenawarResdung #Parut #Jerawat #Resdung #ParutBerlubang #Chickenpox #AcneScar #SnailRepairSolution

0 0 Feb 23, 2018

Berapa hari boleh dapat kesan pakai produk ini? Seminggu dah boleh dapat kesan dah awak. Tapi jagan risau,sebab dia bukan kesan automatik harini pakai esok terus flawless. Sebab bahan bahan dalam produk BNE semuanya bahan bahan yang tiada merkuri dan selamat digunakan. Yang pasti tiada kesan sampingan dan bebas dari yang merbahaya untuk kulit kita. #aquaEyebalm #matapanda #BNEcodPerlis #bnecodkangar #matakusam #eyebag #bijikolestrol #birdnest #kollegen #pelembabkulit #pelembabtimun #merawatkulit #kosmetikoriginal #jerawat #parutjerawat #whitehead #blackhead #scrubmuka #makeupbase #nightcream #antikedutan #antijerawat #antiaging #redginseng #vitaminC #teatree #papermint #aloevera #whitening #resedung

0 0 Feb 23, 2018

(ENGLISH ACTION DAYS 2018 PAID PROMOTE) Percaya gak foto before dan after ini orang yang sama? 😄 Jadi dulunya mba Lurianda adalah pemakai krim racikan berbahaya, yaitu krim yang mengandung logam merkuri (air raksa yang ada di termometer). Serem ya 😱 Hasilnya memang keren, wajah langsung putih kinclong dalam hitungan hari. Tapi hasil putihnya gak alami, tangan sama wajah belang kaya zebra ☹☚ Begitu hamil distop lah pemakaian krim pemutihnya, akhirnya wajahnya jadi hitam, kusam, jerawatan. Alhamdulillah akhirnya ketemu Jafra, skincare alami yang aman untuk #bumil dan #busui. Jadi deh wajahnya seperti di foto after, cerah alami ya 😊 Penasaran tentang foto wajah mbaknya saat pakai krim bermerkuri, ciri2 krim berbahaya dan mau kepo tentang skincare Jafra? Kuy follow Lurianda 😁   #kulitsensitif  #jerawat #kulitsehat #bumilfriendly #busuifriendly #skincareaman #skincarealami #jafraindonesia #jafrajogja #jaframagelang #jafrawates #jafrapurworejo #jafrakulonprogo #jafratemanggung #jafrasemarang #jafrajateng #magelang #infomagelang #exploremagelang #skincaremagelang #magelanghitz #olshopmagelang  #skincaremagelang #kulitnormal #kulitkombinasi #jualjafra #jafra #joinjafra

0 0 Feb 23, 2018

(ENGLISH ACTION DAYS 2018 PAID PROMOTE) Percaya gak foto before dan after ini orang yang sama? 😄 Jadi dulunya mba Lurianda adalah pemakai krim racikan berbahaya, yaitu krim yang mengandung logam merkuri (air raksa yang ada di termometer). Serem ya 😱 Hasilnya memang keren, wajah langsung putih kinclong dalam hitungan hari. Tapi hasil putihnya gak alami, tangan sama wajah belang kaya zebra ☹☚ Begitu hamil distop lah pemakaian krim pemutihnya, akhirnya wajahnya jadi hitam, kusam, jerawatan. Alhamdulillah akhirnya ketemu Jafra, skincare alami yang aman untuk #bumil dan #busui. Jadi deh wajahnya seperti di foto after, cerah alami ya 😊 Penasaran tentang foto wajah mbaknya saat pakai krim bermerkuri, ciri2 krim berbahaya dan mau kepo tentang skincare Jafra? Kuy follow Lurianda 😁   #kulitsensitif  #jerawat #kulitsehat #bumilfriendly #busuifriendly #skincareaman #skincarealami #jafraindonesia #jafrajogja #jaframagelang #jafrawates #jafrapurworejo #jafrakulonprogo #jafratemanggung #jafrasemarang #jafrajateng #magelang #infomagelang #exploremagelang #skincaremagelang #magelanghitz #olshopmagelang  #skincaremagelang #kulitnormal #kulitkombinasi #jualjafra #jafra #joinjafra

2 0 Feb 23, 2018

Karena cuman frutablend solusinya 😍😍 Jerawat separah apapun jg bakal hilang Sampai TANPA BEKAS 😱 Masih Galauin Jerawat yg Ga Kunjung hilang ??😤 Kenalan dngn Frutablend dulu yuk Jerawatmu Bakal Tuntas sampai Bersih. . . Info Bisnis & Order chat me . 🌼Purnama🌼 . 📱wa : 082247569827 🆔 line : pur_nama31 📎 IG : purnama.hwi . . #MemberHWI #JualWMP #JualDTOZYM #JualCMP #JualPhytoCellSerum #JualFrutablend #JualGlucella #JualNesV #JualGicafe #JualCalseaBone #JualPrimeV #JualPrimeSkin #JualNuSmile #JualProdukHWIasli #SehatBersamaHwi #Pemutihwajahalami #JualMRPRO #DietSehat #JualPelangsing #MenambahBeratBadanAlami #Jerawat #KulitKusam #ProgramHamil #Jual3Green #HerbalituSehat #HWIEnde #HWIyes #Ende

0 0 Feb 23, 2018

DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK2 TERBAIK DRK MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT WAJAH DAN BADAN PRODUK TERBAIK TANPA BAHAN KIMIA WSUP KAK LIN 01128818011 AGEN DRK KL COD KAWASAN2 BERHAMPIRAN JOM COMEL LAWA BERSAMA DRK . PRODUK TERBAIK LAKU KERAS DRK KOSMETIK . Hanya sapu krim terbaik drk DRK no.5. Tak perlu risau sunburn sbb di dalam krim ini ada spf sekali. Amat elok di pakai ketika cuaca panas sekarang ni😘😘😘 SOLITE MOLITE GOJES MOJES KRIM DEK NO. 5 NAK cantik plolesss ?? Dapatkan rangkaian product drk cosmetic sekaranggg 😘 . Ada satu produk ni boleh cantikkan dari atas sampai bawah , dari masalah rambut gugur sampai laa masalah tumit merekah ! 😱 Produk ni jugak boleh cantikkan luar dan dalam , dari masalah sembelit , haid tidak teratur sampai laa boleh kurus , putih gebu dan glowing ! 😱😱 Produk ape ? Ofcoz laa GOJES MOJES yg sis jual nehh . ☺️😍memang sesuai untuk lelaki dan jugak perempuan . 😋 . Belum cuba belum tahu tahu , berminat mehh sini pm sis . Tekan link ⬇ ni je xyah susah2 nak save nombor 😉😉 ❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP . . Hampa yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #drkNo.5 nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2 ❗ SERIUS TAK TIPU . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan drk no.5 . Sy agen drk yg sah. Kod agen 1312. Cod area pj/kl/jln klang lama/pantai dalam/bangsar dan kawasan berhampiran Blh juga pos ke seluruh malaysia.Blh pm/wa/tgram. 011.28818011 Follow ig: #pjcosmetic . #JomComeLawaBersamaDrk #boosterdrink #mineralwhiteplus #sabunhalia #hanilips #sabunkolagen #miraclespray #serumvitE #krimgojess #krimalmond #hanilips #drkkosmetikmurahsokmo #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #solitemolite #gojesmojes #drkkosmetik #mmmdis2017 #drkkosmetikmurahsokmo www.wasap.my/601128818011 www.wasap.my/601128818011 www.wasap.my/601128818011

0 0 Feb 23, 2018

Feedback dari pengguna wowskin serum.. siap naked recommend kt member lg 😍 . Wowskin serum ni memang Wow! . WhatsApp kod "WOW" ke 01156678269 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan #wowskin serum dengan harga diskaun promosi sempena pelancaran diakaun 50% free postage + free gst! . Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia. . Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut: . ✔Jerawat ✔Jeragat ✔Kulit kusam ✔Kulit kering ✔Tona kulit tak sekata ✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!. ✔Hanya sains yang luar biasa!. . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk order #wowskinserum, diskaun 50% free postage + free gst.. . #wowskin #wowskinserum #pelbagaivitamin #serumvitamin #serum #serumwajah #setpenjagaankulit

0 1 Feb 23, 2018

#beevenomproduct_hq . VENOM SKINNY MASCARA!!😎😎😎 . Nak bulu mata nampak panjang, melentik dan terus memukau si melihatnya...??? Jom pakai Bee Venom Skinny Mascara uollsss!!! . Hanya dengan penggunaan Skinny Mascara tak perlu susah2 pakai bulu mata palsu lagi.. Hanya 1 kali sapuan sudah cukup untuk menampakkan mata yang menggoda!! . Bulu mata 5x ganda panjang • Mata lebih kelihatan menggoda . Melentik dalam masa 1 minit • Mesra wuduk.... . Senang dicuci . Melentik tanpa menggunakan pengepit bulu mata . Boleh digunakan pada bulu mata bawah.... . So uols xnak ke bulu mata uols mcm mata Che Ta?? . JOM WASAP CIK BV SEKARANG!! STOK LAKU KERAS . 📲 www.wasap.my/60108872087 📲 www.wasap.my/60108872087 📲 www.wasap.my/60108872087 #beevenom #jerawat #jeragat #beevenomoriginal #beevenomlovers #foundation #moisturizer #organicproduct #yarra #okaya #arginiaoil #dianzvitamin #truelooks #cpg #riffaa #sutrabella #rosetyara #ridzskin #perfumeparadise #beevenomskincare

0 0 Feb 23, 2018

Ada lagi x yang belum cuba krim terbaik DRK NO5❓❓ . Bercinta bagai nak rak tapi bila dah hodoh sebab jeragat dan jerawat terus je tinggal tepi jalan macam tu.. Siapa pernah kecewa bercinta macam ni ?? Pakwe/makwe lari cari orang lain sebab kita makin hodoh ??? 😫😫😫 . Bermodalkan RM200 sahaja uollls boleh tampil cantik berseri bebas semua cela & paling best anda berpeluang menang RM3000 😍 . Kulit wajah gebu gebas sampai suami pun terbabas bila tengok 😅😅😅 . Cepat dapatkan DRK N05 sekarang 😘😘😘 . #jerawat #jeragat #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojesmojes #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia #acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: Datodrkk . FB PAGES: Chlush . INSTAGRAM: datodrkk drk_mieyla drk_yana drk_ereen drk_nadia drk_eyna ADMIN ONLINE DRK :+60162601450

1 0 Feb 23, 2018

JERAWAT MERAH MAKIN KURANG ! . . Dalam seminggu dapat hasil camni. Memang lambat kalau nak tunggu flawless sebab produk kita bukan jenis ada kimia bahaya yang janjikan 2-3 hari dah jadi cam Nora Danish ! Jom try Vitamin C Serum yang bebas kimia bahaya dan halal jakim ! . . Harga serum 5ml RM 39/15ml RM 90 . Postage RM 6(SM)/RM 12(SS) . Wassap ke 0139111633

0 1 Feb 23, 2018

Ada lagi x yang belum cuba krim terbaik DRK NO5❓❓ . Bercinta bagai nak rak tapi bila dah hodoh sebab jeragat dan jerawat terus je tinggal tepi jalan macam tu.. Siapa pernah kecewa bercinta macam ni ?? Pakwe/makwe lari cari orang lain sebab kita makin hodoh ??? 😫😫😫 . Bermodalkan RM200 sahaja uollls boleh tampil cantik berseri bebas semua cela & paling best anda berpeluang menang RM3000 😍 . Kulit wajah gebu gebas sampai suami pun terbabas bila tengok 😅😅😅 . Cepat dapatkan DRK N05 sekarang 😘😘😘 . #jerawat #jeragat #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojesmojes #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia #acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: Datodrkk . FB PAGES: Chlush . INSTAGRAM: datodrkk drk_mieyla drk_yana drk_ereen drk_nadia drk_eyna ADMIN ONLINE DRK :+60162601450

1 0 Feb 23, 2018

Ada lagi x yang belum cuba krim terbaik DRK NO5❓❓ . Bercinta bagai nak rak tapi bila dah hodoh sebab jeragat dan jerawat terus je tinggal tepi jalan macam tu.. Siapa pernah kecewa bercinta macam ni ?? Pakwe/makwe lari cari orang lain sebab kita makin hodoh ??? 😫😫😫 . Bermodalkan RM200 sahaja uollls boleh tampil cantik berseri bebas semua cela & paling best anda berpeluang menang RM3000 😍 . Kulit wajah gebu gebas sampai suami pun terbabas bila tengok 😅😅😅 . Cepat dapatkan DRK N05 sekarang 😘😘😘 . #jerawat #jeragat #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojesmojes #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia #acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: Datodrkk . FB PAGES: Chlush . INSTAGRAM: datodrkk drk_mieyla drk_yana drk_ereen drk_nadia drk_eyna ADMIN ONLINE DRK :+60162601450

3 0 Feb 23, 2018

#Repost datodrkk ( get_repost) ・・・ Muka putih tangan hitam ? 😑 Muka kusam pakai makeup pom tetap kusam?😕 Parut jerawat merata-rata?😣 Pori besa gedabak ?😤 Hormon tak stabil ?😥 Payudara kendur ?😰 Punggung leper?😩 Miss v longgar?😵 . Dah tiba masanya anda cuba produk terpower dan terbukti berkesan "GOJES MOJES TERPOWER DRK " . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia #acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk +60162601450 📲 Ws admin agen drk +60179565368 📲 . FB PAGES - CHLUSH

3 0 Feb 23, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.