Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jerawat

Lagi pengen aja pakai hijab yang simple Abaikan jerawat di jidad entah jerawat rindu , jerawat cinta atau jerawat wanita bulanan hahhaa #senyumduluaja #dibahagainaja #disenenginaja #dikaleminaja #diketawainaja

tyasmizzu

[ SABUN RAWAT JERAWAT ]***************************.Jerawat tak hilang?Jerawat besar @ jerawat halus?Parut jerawat?.Semua tu boleh mengganggu & menyebabkan kurang selesa berhadapan dengan orang ramai..Nak tak saya bantu pulihkan masalah jerawat yang anda hadapi?.Hanya guna sabun yang mengandungi bahan2 semulajadi..inshaAllah masalah jerawat akan pulih .Jom saya bantu dengan hanya rm40 jimat sehingga 2 3bln penggunaan..free postage.. ..WhatsApp 01133735303 .. #nurraysabeauty #sabuncollagen #skincarenurraysabeauty #cantikdengannurraysa #igmalaysia #igbizmy

ezaty_kamaruddin

Sape kat sini ada JERAWAT DEGIL ?.Nurraysa Treatment Serum dapat membantu anda dengan cara sapu tempat jerawat dan jerawat tu akan kecut ! #treatmentserumnurraysa #serumnurraysa #nurraysachanglun #mengecutkanjerawat

nurraysamesrawudhuk

Masalah jerawat? Coba pake 3 produk ini deh say.. Bisa banget lho ngusir jerawat secata cepat.. Cobain yuks... Erma_jafra_Wa: 085223926889 #jerawathitam #jerawatbatu #jerawat #jerawatan #jerawatpasir #jerawa #acnecream #acne #usirjerawatmu

erma_jafra_

Cantik_bynurulPARUT JERAWAT HILANG..Parut jerawat hilang dengan amalkan secara kosisten VITAMIN C..Vitamin c Shaklee Bagus untuk mematikan punca jerawat dan memudarkan parut jerawat..Nak cuba??? Any pertanyaan boleh wup017-9196217..bynurulBynurulBynurul #setkecantikanbasic #vitaminc #hilangparutjerawat #resdung #alergik #putih #glowing #esp #tenaga #kurus #gebugebas

shaklee_gojesbynurul

Masalah jerawat makin sembuhTak perlu risau lagiTempek masker buih sabun Nurraysa dekat jerawat manis dimukaBangun tidur jerawat dah kecutBerminat whatsapp alifah yehttp://www.wasap.my/60192102667 #whatsapp0192102667 #NurraysaBeautyIpohPerak #teamshuRich #puo #Usim #unikl #rcmp

nurraysa_ipohperak

Testimoni untuk jerawat! Xnk ke kulit cantik bebas dri jerawat n parut jerawat?? Meh cpt2 dm/ whatsapp mommy whatsapp +6017-9612555Postage setiap hari!!! #produkmerawatsecaralembut #produkbebasmerkuri #produktanpamerkuri #luluskkm #produkuntukjerawat #karismacosmetic #karismaskincare

karismacosmeticstockist

Serum Beauty by Nurraysa Mengecutkan jerawat dengan kadar TERPANTAS! Menutup parut terbuka akibat jerawat. Menghapuskan garis halus kedut di wajah.WOWWW!!! Whatsapp Zass 011 15135224 #serum #serumwajah #serumnurraysa #nurraysalover #bellacanteq #jerawat

bellacanteq

Regrann from skinellehq - #Repost skinelle2hot with repostapp・・・JERAWAT HILANG!! ..Masalah jerawat diatasi dengan skinelle yang mengandungi green tea extract yg bantu menghalang pembentukan jerawat. sebab tu ramai cust kami trprnjt jerawat boleh hilang dan kecut dalam tempoh yang singkat ..Whatsapp 0147382614.. #codshahalam #kglindungan #jlnklanglama #bandarsunway #ereaberdekatan #kulitcantik #kusam #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkering #jerawat #jerawatbatu #jeragat #kulitgebu #instashopmalaysia #instashopmy #onlineshopping #singaporean #igersmalaysia #ootdmalaysia #selangor #villagepeople #skinelle #serum #serumwajah

kawaishop.skinelle

Inshaa Allah Penggunaan #frecklesserum yang konsisten, jerawat bernanah, jerawat berbiji-biji,parut jerawat semakin lama semakin ghaib . Syukur.Bahan freckles serum terdiri drp bahan semulajadi. So mmg best,sejuk & selamat digunakan .. .Anda ada masalah jerawat ? .Whatsapp saya 0176389483 #mylea #myleafrecklesserum #mylealovers #myleasungaipetani #myleakedah #myleaserumjeragat #myleateamcikatyraa #pakarjeragatno1 #pakarjerawat #serumterbaikmalaysia #calitcalitteruscantik #nakcantik #kingcoco #ctdk #lofattah

mylea_kedah

Ampuh atasi jerawat kamu ...Cantik sehat bebas jerawat dengan cleanser advanced dynamics mattifying , clear blemish dan mud mask... Order/konsul atau join jafra chat Dia_Jafrawa 089682687948 #jafraindonesia  #jerawat  #produkuntukjerawat #kulitsehat  #bebasjerawat  #jafra #mudmaskjafra  #cleanserjafra

jafragempol

LUBANG BEKAS PARUT JERAWAT DAH TERTUTUP UOLSS!!..TESTIMONI #AswadbarsoapBagi abang2 dan kakak2 yang memang pernah alami masalah jerawat teruk dan paling sadis bekas jerawat boleh lah try guna sabun #aswad ni.Mana tau rezeki korang dengan izin Allah open pores atau pori2 terbuka atau pun lubang jerawat tu bole kembali back to normal.Memang susah sebab kaedah Astetik menggunakan laser untuk hilangkan lubang2 jerawat.Namun aswadbarsoap memang bersaka dan bisa bila membuatkan wajah awak kembali berseri..jerawat mati..lubang dan parut jerawat hilang dan semakin baik. #cnp #Testifounderaswad #founderintansheikhali

permatasunti_brunei

Alhamdulillah testimoni dari customer DEN Skincare Setelah pemakaian 2 bulan wajah jadi bersih dari jerawat Dengan pemakaian rutin hempaassss jerawat ... #skincare #acne #banyuwangi #malang #skincaremurah #hempasjerawat #jerawat #skinny

denskincare.bwimlg

By permatasunti_brunei LUBANG BEKAS PARUT JERAWAT DAH TERTUTUP UOLSS!!..TESTIMONI #AswadbarsoapBagi abang2 dan kakak2 yang memang pernah alami masalah jerawat teruk dan paling sadis bekas jerawat boleh lah try guna sabun #aswad ni.Mana tau rezeki korang dengan izin Allah open pores atau pori2 terbuka atau pun lubang jerawat tu bole kembali back to normal.Memang susah sebab kaedah Astetik menggunakan laser untuk hilangkan lubang2 jerawat.Namun aswadbarsoap memang bersaka dan bisa bila membuatkan wajah awak kembali berseri..jerawat mati..lubang dan parut jerawat hilang dan semakin baik. #cnp #Testifounderaswad #founderintansheikhali

iklanbrunei

Testimoni untuk jerawat! Xnk ke kulit cantik bebas dri jerawat n parut jerawat?? Meh cpt2 dm/ whatsapp mommy whatsapp +6017-9612555Postage setiap hari!!! #produkmerawatsecaralembut #produkbebasmerkuri #produktanpamerkuri #luluskkm #produkuntukjerawat #karismacosmetic #karismaskincare #besut #terengganu #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #karismacosmeticterengganu

karismacosmetic_besut

DAH ADA SET JERAWAT BARU, SET JERAWAT YG SEBELUM NI DAH TAK JUAL KE?? IDOKKK LERR SYG²..SET JERAWAT KRONIK MASIH HOT SELLING TAU ..Set jerawat kronik ni lebih tertumpu utk masalah jerawat yg agak teruk mcm JERAWAT BATU, JERAWAT BERNANAH, JERAWAT HORMON & JERAWAT RESDUNG. So you guys yg ada masalah² yg mcm sis mention td boleh grab SET JERAWAT KRONIK ni hoccayyy..Harga masih RM115 SM/ RM119 SS. Tahan 3 bulan ke atas depend on cara uollss guna....So jom grab sekarang! Jgn biar masalah jerawat buat uolls down & tak yakin. Biar kami bantu uolls okay?Whatsapp je sis terus utk konsultasi +6019 4197674. #karapoleskincare #karapolelovers #karapoleskincaremmgbest #produkkecantikan #produkmuslim #ubatjerawat #halaldanselamat #stokisks #stokiskedah #nasilemakkopio #maharajalawakmega2017 #neelofa #loffatah #viral #visitmyig #aloeverasoap #cleansingmilk #brightc #powerpimples #naturalproduct #trustedseller

nhmbeautyhouse

- .JERAWAT BERNANAH TERUS KERING Siapa yang tak risau jerawat. Siap bernanah lagi..Mujur ada IV Mist. Sapu je InshaAllah kering jerawat tu :).Whatsapp 0148773628 #ivmist #ivmist #ivkids #sembur2sembuh # #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #sibuonlineshopping #

helenabu_elen

Product: Acnacare PlusBrand: MEGA We CarePrice: 155KContains: 3 x 10 softgelDescription: Suplemen Penghilang Jerawat Batu/ParahAcnacare mengandung APC complex, sebuah inovasi formula anti jerawat dengan komposisi Vitamin dan mineral esensial yang dibutuhkan kulit untuk mengobati jerawat dari dalam sehingga akan membuat kulit menjadi lebih cerah, indah dan bersih dari jerawat.Acnacare berkhasiat untuk:> Mengontrol produksi minyak belebih> Mengurangi jumlah jerawat, mengurangi peradangan> Mempercepat penyembuhan luka aklibat jerawat> Mempercepat regenerasi kulit> Mencegah jerawat datang kembaliAcnacare Plus: mengobati jerawat parah dan jerawat batu serta membantu menghilangkan bekasnyaDosis 1x sehari sebelum tidur.For order please contact:Line: rosa_litaWA: 08561062142www.rosacosmetic.com #acnacareplus #suplemenkulit #suplemenjerawat #obatjerawatdalam #acnacareplussoftgel #acnacareindonesia #suplemenwajahdokter #wajahbebasjerawat #suplemenwajahberjerawat #penghilangjerawatbatu #penghilangjerawatparah #obatjerawatbatu #megawecare #rosacosmetic #trustedonlineshop #onlineshopmurah

rosacosmetic

JERAWAT BERNANAH TERUS KERING Siapa yang tak risau jerawat. Siap bernanah lagi..Mujur ada IV Mist. Sapu je InshaAllah kering jerawat tu :).Whatsapp 0172754208 #ivmist #ivmist #ivkids #sembur2sembuh # #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #sibuonlineshopping # - #regrann

wirnafebriroza75

#SABUN HERBA HOMEMADE #membantu menghilangkan : #jerawat&jerawat batu #bintik-bintik hitam #parut jerawat &cela #pori -pori terbuka #jeragat&tanda2 penuaan awal #ratakan tona kulit muka #kurangkan kedutan halus #mengurangkan minyak berlebihan #mengekalkan kelembapan kulit

eykinbeautycare_

Testimoni DV " 3 BOTOL JE DAH BEBAS JERAWAT, KULIT MAKIN BERSIH & CANTIK" "Alhamdulillah. Dulu saya ada jerawat dan parut jerawat. Selepas saya consume DV 3 botol, sekarang kulit saya dah makin bersih, dah takde jerawat". Wow!! Jerawat dah tak berani muncul dah beb. Kulit licin je..nampak ploles & glowing dahhh..huhuBerminat? Boleh pm/wassap fisa ye 011-1280 7186 #agentsahdianzvitamin #hisaphisapteruscantik #agentsahmelaka #teamwatie

nafisa_naturalbeautyproduct

Facial Wash Acne Mild.Facial wash untuk wajah dgn jerawat ringan. Misalnya jerawat kecil2 di dahi dan titik jerawat yg tidak terlalu banyak.Harga 110kDiskon 10% untuk pengambilan Paket Reguler Acne

dr.belle.aesthetic.clinic

- JERAWAT BERNANAH TERUS KERING Siapa yang tak risau jerawat. Siap bernanah lagi..Mujur ada IV Mist. Sapu je InshaAllah kering jerawat tu :).Whatsapp 0148773628 #ivmist #ivmist #ivkids #sembur2sembuh # #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #sibuonlineshopping # - #regrann - #regrann0148773628

helenabu_elen

#repostLUBANG BEKAS PARUT JERAWAT DAH TERTUTUP UOLSS!!..TESTIMONI #AswadbarsoapBagi abang2 dan kakak2 yang memang pernah alami masalah jerawat teruk dan paling sadis bekas jerawat boleh lah try guna sabun #aswad ni.Mana tau rezeki korang dengan izin Allah open pores atau pori2 terbuka atau pun lubang jerawat tu bole kembali back to normal.Memang susah sebab kaedah Astetik menggunakan laser untuk hilangkan lubang2 jerawat.Namun aswadbarsoap memang bersaka dan bisa bila membuatkan wajah awak kembali berseri..jerawat mati..lubang dan parut jerawat hilang dan semakin baik.Boleh pm mas 0137953894 @ tinggalkan number phone #Testifounderaswad #EM_EmpayarMasya #founderintansheikhali

masturah.yusoff

Clear Blemish treatmentYang berfungsi untuk membantu meredakan jerawat meradang , dan mengeringkan jerawat.Dengan kandungan Salicyic acid untuk menyamarkan noda , ekstrak cengkeh lavender yang membantu menghilangkan bakteri yang ada pada jerawat.Cara Pakai : Ditotol hanya pada daerah jerawatnya saja keunggulan dari produk ini selain cepat meredakan jerawat adalah saat jerawat kempes dan kering biasanya tidak meninggalkan bekasnya Sekarang udah udah gak jaman pencet2 jerawat loh, Clear Blemish by JAFRA lah solusi ampuhnya CONSULT/ORDER BBM : 5B4DFA8AWA : 082310365050 #jafraskincare #jafraindonesia #jafrabanjarnegara #jafrabekasi #clearblemish #atasijerawat

justlestarii

Jevon Aesthetic Clinic punya solusi terbaik untuk masalah jerawat. berbeda dengan perawatan laser lainnya yang hanya membunuh bakteri penyebab jerawat di permukaan saja. Acure diode laser membunuh bakteri penyebab jerawat sampai ke kelenjar minyak dan mengecilkan kelenjar minyak sehingga membuat jerawat tak mau datang kembali. selain itu kulit menjadi lebih bercahaya. konsultasikan dengan ahlinya di (0431)848693 / 082194126694 #bringthebeautytoeveryone #jevonaestheticclinic #klinikdrchristianchandra #klinikdrchristianchandramanado #klinikkecantikanmanado #like4like #acne #bebasjerawat #jerawat #cantiksehat #cantikinstant

dr.christianchandra

Jevon Aesthetic Clinic punya solusi terbaik untuk masalah jerawat. berbeda dengan perawatan laser lainnya yang hanya membunuh bakteri penyebab jerawat di permukaan saja. Acure diode laser membunuh bakteri penyebab jerawat sampai ke kelenjar minyak dan mengecilkan kelenjar minyak sehingga membuat jerawat tak mau datang kembali. selain itu kulit menjadi lebih bercahaya. konsultasikan dengan ahlinya di (0431)848693 / 082194126694 #bringthebeautytoeveryone #jevonaestheticclinic #klinikdrchristianchandra #klinikdrchristianchandramanado #klinikkecantikanmanado #like4like #acne #bebasjerawat #jerawat #cantiksehat #cantikinstant

jevonaestheticclinic

SELAMAT TINGGAL JERAWAT !! .Hampir lebih 90% rata-rata rakyat malaysia mengalami masalah JERAWAT..Disebabkan JERAWAT juga akan ada PARUT2 yang tercela di wajah anda..LARRA POREFECTION dapat membantu anda yang mempunyai masalah jerawat:jerawat batujerawat halus/pasirjerawat nanahjerawat nasi.LARRA POREFECTION akan membuatkan: jerawat akan mengecut parut semakin pudar whitehead blackhead akan berkurang kulit bagai di reconstruc semula minyak di muka semakin berkurangan pori muka semakin mengecil wajah yang berseri.PROMO LARRA:* Set Combo RM118FREE** EE Cream rm38.019269112701926911270192691127

saidah_ismail_shop

SELAMAT TINGGAL JERAWAT !! .Hampir lebih 90% rata-rata rakyat malaysia mengalami masalah JERAWAT..Disebabkan JERAWAT juga akan ada PARUT2 yang tercela di wajah anda..LARRA POREFECTION dapat membantu anda yang mempunyai masalah jerawat:jerawat batujerawat halus/pasirjerawat nanahjerawat nasi.LARRA POREFECTION akan membuatkan: jerawat akan mengecut parut semakin pudar whitehead blackhead akan berkurang kulit bagai di reconstruc semula minyak di muka semakin berkurangan pori muka semakin mengecil wajah yang berseri.PROMO LARRA:* Set Combo RM118FREE** EE Cream rm38.019269112701926911270192691127

saidah_ismail_shop
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.