Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jengka

STOCK DAH SAMPAI!! Esok kita buat penghantaran ye.Mohon maaf sangat...X boleh buat penghantaran hari ni ke bandar jengka sbb air naik di matau.. Tersekat.. inshaa allah esok cuba redah.. #leenyslobster #leenyslobsterpahang #jengka #seafoodsedap #seafoodsegar #sayajualseafood #bazaarpaknil

leenyslobsterpahang

06/08 - 07/08Trip to #Jengka #Bola - #berkelah - #durian #feldavsterengganu #LubukYu #bandarpusatjengkaTerimakasih semua diatas hospitaliti dan layanan yg terbaik sepanjang berada di jengka.Insyaallah, ada jodoh kita jumpa lagi. Ni kalau lagi ramai lagi meriah ni .. hehe ..Time to shellepp~ Selamat malam dan salam

shahdanzizan

Family Day Waja Club Gambang 18&19/03/2017 Pengantin Jengka!!

arm_rienz

Lubuk Yu Pahang..Biasanya orang tanya datang Jengka ada apa je yang menarik? Kawe hok tahunya ada sawit and getah huhu..Alhamdulillah dapat peluang bersama alam. Thanks kawan kielaooi najidahdahdahlatu planing mengejut..Kecik² dulu pernah datang dengan family, nyaris hanyut air deras. Alhamdulillah masih dberi peluang!..Lubuk Yu ni tempat lepak santai ramai orang. Harini je macam tak ramai je, maybe sebab ada notis sampai 31 Jan 2017 .. #Jengka #UluJempul #LubukYu #Assalamualaikum #Bismillah #RahsiaAlam #Teaser #NextDestination

adnien_nasir

Pertama Kali Jejak Stadium Tun Abdul Razak dan Bumi Pahang..Alhamdulilah Selamat Sampai #PerakTBG #KejorYeopSkor #Jengka #FeldaUnited

klaz_official

Meh singgah di booth titanpomaderegiment di UiTM Jengka sempena malam akhir Khalam Fest. Insyallah ada happy hour

titanpomaderegiment

LEENYS LOBSTER BUAT HAL LAGI!! ...Ketam selalu tak cukup stok sebab terlajak laku! Ketam pelbagai jenis laju habis sampai berkali-kali terpaksa restock!permintaan ketam yang melambung lambung!So sebelum habis cepat2 contact ... whatsapp 0182530298 (syima) whatsapp 0182530298 (syima) whatsapp 0182530298 (syima)whatsapp 0182530298 (syima) ...untuk esok akan Leenyslobsterpahang akan buat cod area Bandar jengka, area jengka dan jerantut. ..Jadi sekejap lagi leenyslobsterpahang akan up harga ketam-ketam kegilaan ramai nih...buat "ketam lover " sekalian.. sabar jap taw... #leenyslobster #leenyslobsterpahang #seafoodsegar #seafoodseap #ketamnipah #ketambunga #siscuba #delicious #seafoodmalaysia #bandarjengka #pahangfa #uitmjengka #pencintaseafood #makanmakan #jjcm #jalanjalancarimakan

leenyslobsterpahang

Alhamdulillah selesai berbekam di petang jumaat.."Saya bantu anda sihat"Badan+kepala+lenganArea:Pahang(temerloh,jengka) : kl & selangorSila buat temujanji awal #iamdoctorbekam #bikerbekam #bekamsunnah

kingfahmi_bikerbekam

Hours before the loss (and failed match worn shirt mission). Keeping on track wearing 16-yo #Sarawak #footballshirts en route to Jengka. #weekend #football #MSL2017 #brothers #awayday #passione #roccoisallin #RSI

iskandarocco

Thanks customer!! more seafood0182530298 (syima) 0182530298 (syima) 0182530298 (syima) #leenyslobster #leenyslobsterpahang #seafoodsegar #seafoodsedap #malaysia #pahang #jengka #temerloh #bandarjengka #uitmjengka

leenyslobsterpahang

Seringgit.. 2ringgit.. Esok bukak smla ngan MENU BARU...Delivery area kg awah & tsj.. #jimat #geraiseringgit #gerai123 #kuihmuih #mee #nasi #temerloh #kgawah #pahang #maran #jengka #temerloh #3Dd

dasuki_durrani

Alhamdulillah.. King Crab dah selamat sampai ke kuantan!! Terima kasih Encik Shahrir kerana pilih king crab dari Leenys lobster pahang.. #leenyslobster #leenyslobsterpahang #kingcrabmurah #kuantan #pahang #temerloh #jengka #jerantut #seafoodsegar #seafoodmurah

leenyslobsterpahang

VISIT PAHANG LUBUK YU HAMMOCK CAMP 2017, PAHANG, MALAYSIA : 8th-11th September 2017~ Lock Your Date ~Photo credit Djohn Shahrin #lubukyu #jengka #pahang #visitpahang2017 #hogohpahanghogoh #caves #limestone #photography #malaysia #adventure #hikers #hugsproject #hammockersmalaysia

lailibasir

Afifan kg sanggang bhagia.Henna by me.full pakej pengantin-------------------------------Berminat ley booking slot..whtsap yea0133615056Area=temerloh,mentakab,lanchang,jengka,chenor dan maran #inaikawin #inaitunang #inaisuka2 #inaimerah #inailukis #inaiukir #inaiukir #inaicorak #inaitemerloh #inaimentakb #inaijengka #inaimaran #inailnchang #nanadesign #nanahenna #nanaart #designhenna #hennaart #nanahennaarttemerloh

suhanayan

Terbaru dan terkini 2 pilihan warna yang menarik Kecil Mudah dibawa Lulus kkmHanya RM26 (tidak termasuk caj pos)Wasap 01125483424Tawaran ejen RM190 sahaja #terapiinstagram #celebritylass #clelf #agentcelebritylass #pakarpenghilangbaubadan #PakarNyahBauBadan #bajubusuk #baumasam #baupeluh #baubadan #BauKaki #Bazaarpaknil #bazaronline #BazarWanita #jengka #maran #tijmb2 #temerloh #lipis #jerantut #kuantan #Pahang

celebritylassbyzuhairi

Friday: after work going back to Bandar Pusat Jengka, PahangSaturday: Family quality time. Sunday: golf session with these regular flight syahmi262 jentik17 & Omar. 6.00pm: going back to KL with hindustani mania lilyana05 and send her to Bukit Jalil10.55pm: arrive home.Now: click share button.Next: good night...Tomorrow: ............. #golf #golfer #golfbuddy #teamgolfpahang #seluarberkibarmegahdiangkasa #jentiksemalamshowdowndenganteambolasepakbentasampailebam2

pai_aiman

king crab in the hauzzzz!!! dapatkan king crab anda dengan harga mampu milik serendah rm105/kg.. jangan malu jangan segan untuk hubungi kami di0182530298 syima0182530298 syima0182530298 syima0182530298 syima #leenyslobster #leenyslobsterpahang #kingcrab #kingcrabmalaysia #kingcrabmurah #shelloutpahang #shelleat #temerlohnewtaste #temeloh #maran #jengka #uitmjengka #jerantut #seafoodsegar #seafoodcity

leenyslobsterpahang

lama tidak bersiaran...siapa dapat teka lokasi kami di mana????angkat tangan‍.... ...yes...kami si sempadan... sempadan apa??? sempadan malaysia thailand...... trip ke HATNYAI ..Hubungi azman 0179389570.. #temerloh #mentakab #bera #bentong #lipis #kuantan #lanchang #jengka #uitmjengka #ump #uiakuantan #raub #baspersiaran #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #baspersiaran #hatnyai #thailand #malaysia

baspersiaran_azmanholidays
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.