Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jem

#starrychoco !! supper big eyes gaiss . nak mata ala2 korea look , cumel2 konon tu boleh try #starrylens . tak nak choco, black pun hado . happy working girls . . 👠lens tahan 6 bulan selepas dibuka . 👠very soft lens smpai lupa pakai lens 😂. 👠big eyes lens (barbie look) lens: STARRY choco diameter : 17.5mm power : boleh request , boleh mix RM17 FREE LENS CASE postage rm7(sm) | rm11(ss) . 🚥screnshot gamba ni wasap sis . bg tahu skli power awak brpa . senang ke sgt senang nak oder lens 😘 more lens 👉 #teammatachantikchocoseries wasap only : 0136803182 #contactlens #contactlensmurah #sayajualmurah #shahalam #kl #sayajuallens #blacklens #brownlens #hargakasihsayang #moonlightlens #disneylens #lensmalaysia #lensmurah #lenscantik #iphonemurah #lensmurahmalaysia #penang #mersing #melaka #twinzylens #boronglens #seremban #jem #taiping #hydrocormurah #nobluklens #klsentral

5 0 Sep 20, 2017

#lapidary #jewelry #jem turquoise #cabs #rough #NATURAL #available

1 0 Sep 20, 2017

When you're at the end of the rope... the feeling of hope is like a breath of fresh air.. I just experience that last week, I received a call that gave me hope again. If I can spread hope to the world, I will... hope is in believing..stay positive. You are loved. Check out KuvLi.com for your energy bracelets. Or message us for custom orders. #kuvli #positivity #positive #energy #balance #earth #earthbead #hope #believe #positivevibes #energybracelet #jem #cancer #coloncancer #breastcancer #prostatecancer #earthbeads #positivevibesonly

16 3 Sep 20, 2017

💎darling, you've got magic in your bones and gold in your soul. don't let anyone treat you like you're ordinary💎 #knowyourworth #andthenknowitagain #JEM

27 3 Sep 20, 2017

"É, não sou eu O meu quarto que ficou apaixonado Travesseiro dependente e viciado em você Não sou eu Meu lençol te quer agora e não depois Minha cama tem a medida certa pra nós dois".... #jorgeemateus #naosoueu #boanoite #jem #audiomix #villamix.

8 0 Sep 20, 2017

#starryblack !! supper big eyes gaiss . nak mata ala2 korea look , cumel2 konon tu boleh try #starrylens . tak nak black, choco pun hado . happy working girls . . 👠lens tahan 6 bulan selepas dibuka . 👠very soft lens smpai lupa pakai lens 😂. 👠big eyes lens (barbie look) lens: STARRY choco diameter : 17.5mm power : boleh request , boleh mix RM17 FREE LENS CASE postage rm7(sm) | rm11(ss) . 🚥screnshot gamba ni wasap sis . bg tahu skli power awak brpa . senang ke sgt senang nak oder lens 😘 more lens 👉 #teammatachantikblackseries wasap only : 0136803182 #contactlens #contactlensmurah #sayajualmurah #shahalam #kl #sayajuallens #blacklens #brownlens #hargakasihsayang #moonlightlens #disneylens #lensmalaysia #lensmurah #lenscantik #iphonemurah #lensmurahmalaysia #penang #mersing #melaka #twinzylens #boronglens #seremban #jem #taiping #hydrocormurah #nobluklens #klsentral

16 2 Sep 20, 2017

#mybaby #JEM #mylifesaver

19 0 Sep 20, 2017

okeh sebabkan promosi hari tu dapat sambutan hebat so kakak buat promosi ni lg . cepat rebut . i-beli 3 lens (pilih la mana2 lens nak) ii-pilih free lens awak (glam/eclipse lens) boleh request power and wrna ya . iii- dapat skli 3 lens case . . 😍😍 wasap only : 0136803182 #contactlens #contactlensmurah #sayajualmurah #shahalam #kl #sayajuallens #lensmalaysia #brownlens #hargakasihsayang #moonlightlens #dropshipwanted #disneylens #lensmalaysia #lensmurah #lenscantik #iphonemurah #hujan #lensmurahmalaysia #narsmurah #penang #larkin #ipoh #kemaman #twinzylens #boronglens #seremban #jem #taiping #hydrocormurah #nobluklens

22 3 Sep 20, 2017

#shpirti #jem #tedua #shum #joshoqepomoter ❤️

1 1 Sep 20, 2017

joaonetoefrederico - “ No abraço do outro nós seremos amantes, amigos, prisioneiros 🎶🎶❤” Essa moda com o jorgeemateus ficou linda né gente? Assista o video completo, link na bio . . . #Prisioneiros #JNeFemSintonia #jorgeemateus #jem #sertanejo #lançamento #hdsertanejo megaproducoesartisticas

46 0 Sep 20, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.