jamuwarisan Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #jamuwarisan

Testimoni JdS Cuba dlu..baru tahu kelebihan JDSX cube x tahu kelebihannye RM30/30bijiAgenJDS KLCod : kl,klcc,sg besi dan sekitarnye0166319299 #agentjdskl #jamudarasundal #jamuwanita #jamuorangkampung #jamuwarisan #jamusihatwanitalelaki #jamuhomemade #jamuhebatdanberkesan #jamuhebatutkwanitahebat

niezawahab

Seharian hujan terus,, badan jadi cepet sakit degh...Ayo kita nikmati dulu Jamu Eyang yang bikin hangat di badan biar ga melempem ngadepin cuaca yang ambiradul bgini.. #jualjamu #jualanjamu #herbaldrink #kunyitasam #beraskencur #temulawak #jamu #jamujakarta #jamusehat #tradisional #minumjamu #hidupsehat #healthydrink #jamuhomemade #jamuwarisan #jualjamuonline #jamuonline #jualanonline #minumansehat #mamibikinjamu #jamumodern

jamueyang

Heyyyyy peeps...Pagi2 gini enakna menyeruput sebotol Jamu Eyang dulu yuks...Biar stamina badan bertambah,, energi full untuk beraktivitas sepanjang hari..Jangan lupa juga makan makanan yang sehat dan bergizi.. #jualjamu #jualanjamu #herbaldrink #kunyitasam #beraskencur #temulawak #jamu #jamujakarta #jamusehat #tradisional #minumjamu #hidupsehat #healthydrink #jamuhomemade #jamuwarisan #jualjamuonline #jamuonline #jualanonline #minumansehat #mamibikinjamu #jamumodern

jamueyang

Sifat antiseptic dan antibakteri yang terkandung dalam kunyit berfungsi sebagai desinfektan untuk luka biasa bahkan luka bakar..Dapst juga sebagai detoksifikasi untuk mengeluarkan racun secara alami dalam hati... #jualjamu #jualanjamu #herbaldrink #kunyitasam #beraskencur #temulawak #jamu #jamujakarta #jamusehat #tradisional #minumjamu #hidupsehat #healthydrink #jamuhomemade #jamuwarisan #jualjamuonline #jamuonline #jualanonline #minumansehat #mamibikinjamu #jamumodern

jamueyang

DETOX HERBS dari mulut ke mulut .Lihat apa kata pengguna Detox Herbs . Sembelit . Lawas buang toksin. .SELESAI....! .WhatsApp 013-9121161 .WhatsApp 013-9121161 .WhatsApp 013-9121161.. Walk in aysaravendor. #dzaura #detoxherbs #jamuwanita #jamuwarisan #setberpantang #milkbooster #produkwanita #produkkesihatan #sayajualonline #bazaarpaknil #kuantan #kuantanpahang #johorbahru #shahalam #pulaupinang #uia #ump #uitm #uniten #aysaravendor #vendorboutiquekuantan #vendorboutique

farah.dzaurafairy

Selain menjaga kecantikan luaran, akak juga amalkan jamu warisan ni tau...Baik utk sistem dalaman kita... Lebih bertenaga lepas minum ni...Rasa 100% original dari ramuan kunyit, kencur, halia, sirih dan assam jawa..Memang umphhh...!!.Ada yg berminat..?? Rm15.00 je sebotol akak jual..Rugi tak cuba uolls...Whatsapp 0123935706 #foundationmampumilik #foundationfullcoverage #teampsfnani #psffoundation #feedbackpsf #jamusedap #jamuwarisan #jamukencur

perfectskinfoundation_sibeauty

rutin sis setiap malam kalau tak datang period MESTI ambil 2 kapsul Jamu Sunti baru lah esok bangun bertenaga Jamulista semua jangan lupa Jamu Sunti dulu ya ..+60169339955+60169339955.. #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #kingcoco

dzauranaturalherb

Happy nye kakak bila dapat testimoni macam ni.. Masih belum terlambat dan masih ada harapan buat mereka yang merancang untuk hamil dengan Jamu Sunti sebagai ikhtiar hamil... .lihat la keterujaan pengguna Jamu Sunti ni.. . #dzaura #jamusunti #jamuwarisan #jamuwanita #setberpantang #milkbooster #ikhtiarhamil #produkwanita #produkkesihatan #sayajualonline #bazaarpaknil #kuantan #kuantanpahang #johorbahru #shahalam #pulaupinang #ump #uia #uniten #kuipsas #aysaravendor #vendorboutiquekuantan #vendorboutique

farah.dzaurafairy

alhamdulillah stok last jamu selamat smpi ke tuan baru.Diadun dgn lebih 11ramuan antaranya kunyit,kunyit ros,adas,pulau sari,kemukus,manjakani,rempah biji,jerangau,benggeling,gula batu,cengkih yg sgt sesuai utk supplement harian wanita dan selepas bersalin. sy jg ada set pantang utk selepas bersalin.boleh pm utk info lnjut.. #jamuwarisan #jamu #tapalperut #bedakpanas #pilis #0179395938

ettique.as

morning ibu-ibu,kakak-kakak semua mulakan awal hari dengan Jamu Sunti ya untuk kekal cergas bertenaga sepanjang hari.Cantik dalaman terserlah luaran bak persis si dara sunti .. #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #warda

dzauranaturalherb

meoww..comel2 hakak zaman sekarang ya.Tu di tangan Jamu Sunti dan Seri Sunti fw dah jadi amalan untuk kekal cantik dan bertenaga ..Jamu Sunti persis Si Dara Sunti ..whatsapp +60169339955.. #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #ajl

dzauranaturalherb

"JAMU EMAk gue by JHS" kunyit asam dara original home made & fresh 100%harga 1set 2botol 18rm.. Disarankan diminum sebotol sehari, boleh separuh pagi separuh petang/malam. Utk 3 set harga rm50 sahaja, (diskaun rm4) Utk delivery, minimum pembelian 3 set.. Free delivery sekitar puchong, delivery charges rm20 ke area KL.. Shah alam Dan sekitarnya rm10.. #javaheritagespa #jamuemakgue #healthydrink #jamuwarisan

javaheritagespa

Nak cantik dari dalaman MESTI amalkan Jamu SuntiNak perut kempis tanpa toksin MESTI ambil Detox HerbsTERBAIKKK .set lengkap dari Dzaura untuk sihat dalaman terselah luaran bak persis si dara sunti ..Jamu Sunti - RM49Detox Herbs - RM49WhatsApp 013-9121161 .. Walk in aysaravendor. #dzaura #detoxherbs #jamusunti #jamuwanita #jamuwarisan #produkwanita #produkkesihatan #milkbooster #setberpantang #kuantan #kuantanpahang #shahalam #johorbahru #pulaupinang #uia #ump #uniten #aysaravendor #vendorboutiquekuantan #vendorboutique

farah.dzaurafairy

Boleh walk in ke Aysara untuk dapatkan produk-produk Dzaura. Regrann from farah.dzaurafairy - tak tahu la nak habaq BAGUSnya Jamu Sunti ni macam mana lagi,MESTI amal baru tahu..hanya RM49 untuk 60kapsul Whatsapp 013-9121161 ..Walk in aysaravendor. #dzaura #jamusunti #testimoni #setberpantang #milkbooster #produkkesihatan #produkwanita #sayajualonline #bazaarpaknil #kuantan #kuantanpahang #johorbahru #shahalam #pulaupinang #ump #uia #uniten #aysaravendor #vendorboutiquekuantan #vendorboutique #jamuwanita #jamuwarisan #Regrann

aysaravendor

sering sakit lenguh badan?sakit-sakit sendi?.feedback dari pengguna Jamu Sunti sendiri jangan biarkan badan letih lesu berpanjangan.Hanya perlu amalkan Jamu Sunti sebagai amalan..JAMU SUNTI PERSIS SIDARA SUNTI..whatsapp +60169339955 #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #testimoni #kingcoco

dzauranaturalherb

Bagi pengidap kencing manis, darah tinggi atau penyakit lain...mulakan minum JTL dgn kuantiti yang sedikit @ lebih kurang 2 sudu mkn pagi selepas sarapan dan malam sebelum tidur..tambah kuantiti mengikut keserasian dan penerimaan badan anda sedikit demi sedikit hingga maksimum ke sukatan 5 sudu mkn...dan jangan lupa minum byk air kosong...Whatsapp 0111-9495010. #jamumurah #jamuwanita #jamuhomemade #jamuwarisan #jamususukdara

jamutangkaplakibentong

Walaupun sekarang semua nak moden,tak nak nampak ketinggalan zaman tapi ada bende yang patut kita ambil pakai sampai bila-bila iaitu amalan herba-herba tinggalan nenek moyang kita...MESTI amal Jamu Sunti ..Whatsapp 0169339955Whatsapp 0169339955.. #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #ajl

dzauranaturalherb

Nak awet muda...?Ambil Jamu Sunti.. Apabila dalaman terjaga, automatik luaran pn nmpk berseri..badan pun bertenaga je..tak rugi ambil Jamu Sunti ni.. Yg nk order, blh Pm/WhatsApp ye.. ..WhatsApp 013-9121161 .WhatsApp 013-9121161 .WhatsApp 013-9121161 ..Walk in aysaravendor .. #dzaura #jamusunti #jamuwanita #jamuwarisan #jamu #awetmuda #setberpantang #milkbooster #sayajualonline #bazaarpaknil #ikhtiarhamil #kuantan #kuantanpahang #johorbahru #shahalam #pulaupinang #ump #uia #uniten #kuipsas #aysaravendor #vendorboutiquekuantan #vendorboutique

farah.dzaurafairy

abam smart borong Detox Herbs + Jamu Sunti Detox Herbs boleh diambil oleh lelaki ya dan Jamu Sunti semestinya untuk wanita,dah name pon SUNTI kang tersalah bagi kat suami,jadi sunti pula suami kekita ok,sis gurau je...Jamu Sunti - RM49Detox Herbs - RM49.. #dzaura #jamusunti #jamu #detoxherbs #detox #serisuntifemininewash #herbswash #tips #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #homemade #igshop #visitmyig

dzauranaturalherb

nak cantik dari dalaman MESTI amalkan Jamu Suntinak perut kempis tanpa toksin MESTI ambil Detox HerbsTERBAIKKK .set lengkap dari Dzaura untuk sihat dalaman terselah luaran bak persis si dara sunti ..Jamu Sunti - RM49Detox Herbs - RM49.. #dzaura #jamusunti #detoxherbs #jamu #detox #sayajual #sayajualjamu #sayajualdetox #jamukampung #jamubidan #jamuwarisan #jomdetox #jomsihat #jomslim #jomcantik #jomkurus #cantik #sihat #kurus #slim #produkkesihatan #pahang #kuantan #kelantan #terengganu #igshop #visitmyig #traditional #herba #pantang

dzauranaturalherb

ni dia Jamu Sunti..nak kembali sunti walaupon dah beranak pinak,nak jadi body luar dalam,eh mestilah kene jaga kita kan perempuan.MESTI jaga aset tu..Dengan mengamalkan Jamu Sunti pasti akan rasa bak persis si dara sunti ..DAPATKAN SEKARANG.. #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #kingcoco

dzauranaturalherb

Boleh dapatkan Jamu Sunti ni di Aysara ya. #Repost farah.dzaurafairy with repostapp・・・Happy nye kakak bila dapat testimoni macam ni.. Masih belum terlambat dan masih ada harapan buat mereka yang merancang untuk hamil dengan Jamu Sunti sebagai ikhtiar hamil... .lihat la keterujaan pengguna Jamu Sunti ni.. . #dzaura #jamusunti #jamuwarisan #jamuwanita #setberpantang #milkbooster #ikhtiarhamil #produkwanita #produkkesihatan #sayajualonline #bazaarpaknil #kuantan #kuantanpahang #johorbahru #shahalam #pulaupinang #ump #uia #uniten #kuipsas #aysaravendor #vendorboutiquekuantan #vendorboutique

aysaravendor

salah satu tanda rahim tidak sihat adalah tumit sakit-sakit dan menyucuk2.Alhamdulillah bila amalkan Jamu Sunti dapat menghilangkan sakit tumit serta merawat peranakan dan bangun pagi pon bertenaga.salah satu pengakuan dari jamulista Jamu Sunti .whatsapp +60169339955 #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #testimoni

dzauranaturalherb

sape tak gembira kan kalau berat badan turun... Kalau makan jamu dengan teratur In sha Allah badan akan rasa sehat Dan dalaman akan rasa elok. yang best nyaa badan rasa tak lesu bila bangun pagi..kalau tak caya meh cube jamu manjakani nonimurah jamu manjakani noni ni harga berpatutan..Anda mampu milikinyeeWs:0166319299Cod:kl,klcc,sgbesi dan sekitarnye.... #JamuManjakaniNoniHQ #jamuwanita #jamuperapat #jamusihatcantik #jamukeputihan #jamusurutayu #jamumajakanimurah #jamuherbalangsing #jamulepasbersalin #jamubidankampung #jamucantik #jamuwarisan

nieza012

ramai ibu-ibu bonda-bonda diluar sana takut nak amalkan jamu,takot susu "kering" katanya TAPI tidak dengan Jamu Sunti.Jamu Sunti memeriahkan lagi susu ibu malah sudah diperakui semua ibu yang dah amalkan Jamu Sunti...lihat apa kata ibu Jamu Sunti ..whatsapp +60169339955 #dzaura #jamusunti #jamu #herba #herb #jamubidan #jamukampung #jamuwarisan #sayajual #sayajualjamu #jomsihat #jomcantik #cantik #sihat #persissidarasunti #pahang #selangor #kuantan #terengganu #kelantan #selfie #homemade #igshop #visitmyig #produkkesihatan #traditional #pantang #surihatimrpilot #testimoni #kingcoco

dzauranaturalherb
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.