´╗┐ ivmist Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #ivmist

RESDUNG & SELSEMA LEGA LEPAS GUNA IVMIST.-Rimas kan bila sejuk jemulalah bersinhidung tersumbat & selsemamasalah resdung pun melanda.-Dgn #IVMIST anda boleh elakkan semua itu.Kenapa ivmist ? Sebab kandungan ivmist 10 herba2 terpilih :.Vcohabbatussaudasaffronminyakkayuputihpudinalimaupurut.haliabaraHaliaseraiminyakargan.WHATSAPP01132265451. #IVMIST harga mampu milik. #Cegah sebelum rawat. #jimat kos klinik. #sayaGunasayaYAKINsayaJual #oktm #idasabris #ida_01132265451

nor_aslida_sabris

Sudah cuba baru tau hebat nya #ivmist ni.. Dah terpikat dan nak join jadi agent plak... Bleh sebar kn kebaikan ivmist ni pada lebih ramai org... Berminat untuk tau kelebihan yang ada pada ivmist ni bleh wassap saya ye #dm_pm_wassap0194748507 #ivmist #minyakserbaguna #agentivmist

teenanum

- Fresh testimoni #ivmist utk #migrain #jeragat 1 ivmist 1 keluarga..Wajib ada walaupun sebotol tau...Pelbagai penyakit luaran boleh ikhtiar sembuh dengan ivmist. In shaAllah .Wassap/pm 01132265451 #stokisivmist #ejendiperlukan #SemburSemburSegar #oktm

nor_aslida_sabris

Alhamdulillah pagi ni restock ivmist dan ivkids.slps perjumpaan leader2 ivmist team nooraini pd 18.2.17 ivmist sentiasa ada permintaan dan order terus laju je masuk. Bagi yg berminat nk tambah pendapatan utk mnjd agent atau stokis blh la hubungi saya 0196879343. #ivmist #agendiperlukan #ivkids #stokisdiperlukan #wassap0196879343zana #ivmistteamsuzana

zanasham

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 017 9448085 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #sayajual #ivmistTeamlin #pm0179448085

sue.suhana79

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 011 33466074 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #swapreview #sayajual #igshop #stokisivmistkuantan 01133466074

dia_nnnnnn

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 011 20517080 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #stokisdiperlukan #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #sayajual #ivmistTeamlin #pm01120517080 #stokisivmistbukitpayung

noorfazlin_zakaria

POS ke Penang..Syukur cousin Erika involved herself as an ivmist #Agent to earn extra pocket money while studying!! ..Agent?? Modal hanya RM190. 10 botol IVMist . Free 1 botol IVMist @ IVSoap . Free Flyers . Free iklan & testimoni . Free coaching..Soon maybe ada rewards utk yg capai target!!! ..Nak?? Whatsapp @ 60172280107 yjshoptogether (Yeejeen). #IVMistOil #ivmiststokissdk #ivmiststokiskk #ivmiststokisputrajaya #ivmist #ivmistmurah #ivmistrm25 #agenstokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan

yjshoptogether

IVMist ubat Resdung terbaik!!..Boleh baca testimoni pengguna #ivmist

yjshoptogether

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Whatsapp 012 255 4386 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #stokisdiperlukan #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #swapreview #sayajual #igshop #pm0122554386 #stokisivmistseremban

linaanuar

Apa istemewa nya ivmist ni??? Ramai yang dok repeat order je... Barang baik mesti ramai cari kan... Meh saya kongsi kehebatan ivmist ni... Berminat bleh wassap saya ye.. #dm_pm_wassap0194748507 #minyakserbaguna #ivmist #ivkids #sembursembursegar #agentivmist

teenanum

Wahh. Seronok betul ada #ivmist jadi peneman..Memang berbaloi-baloi #ivmist #ivmistteamsuzana #ivmistsembursembursembuh #Wsap01118853176

matrazalikasa5

KISAH IV MIST .====================..Kawan-kawan nak tahu... Minyak masak gunanya untuk memasak je. Minyak petrol pula untuk kenderaan..Tapi minyak #ivmist, boleh guna untuk 1001 kegunaan tau. . Resdung cari #ivmist, sakit kepala/migrain pun cari #ivmist, sakit lutut, sendi, pinggang pun cari #ivmist. Semput, selesema, batuk berkahak pun boleh guna #ivmist..Eh! Nak cerita kat uols pun banyak sangat. Kami ada beribu testimoni tentang keberkesanan #ivmist..Ramai yang jatuh cinta tahap guling-guling dilwale kat #ivmist. Abam pilot pun bawa #ivmist terbang serata dunia. Siap beli untuk suri hati yang tercinta lagi..Jangan pandang rendah pada #ivmist uolsss. Kecil-kecil cili api, sekali pandang terus jatuh hati. Saya share info ivmist ...WhatsApp saya 011 1656 1886 . #ivmist #ivsoap #stokisivmistkuantan #penawarresdung #buasir #migrain #kuantan #kuantanpahang #senggugut #penawarresdungterlajaklaku

ivmist_penawar.resdung

SUSAH NAK PERCAYA PRODUK DI PASARAN.Tu dulu. Tapi tidak dengan IvMist.Saya guna IvMist bila perlu je. Sekarang resdung dah kurang. Migrain pun kurang.IvMist memang terbaik.Untuk order boleh klik no di bawahwww.wasap.my/60182999894 #ivmistpromosi #ivmist #ivkids #sembur2sembuh #stokisdiperlukan #skincare #migrain #sakitkepala #resdung #penawarresdung #penawarresdungno1 #selsema #bersin #sayajual #moisturizer #bazaarpaknil #rugitakgrab #sayajual #ivmistTeamlin #pm0182999894 #agenIvmistSeremban

mysara_zura

Baru balik kerja. Badan terasa letih sangat. Tips dari Ivmist Sebelum tidur buat mandian herba dulu. Mudah je dengan adanya ivmist..Sediakan 1 baldi air penuh kemudia spray #ivmist 3-5kali. Lepastu mandilah macam biasa.. Info lanjut www.wasap.my/60179388575 #Ivmistonline #mandianherba #penawarserbaguna #sembursembursegar #ivmistterbaik #teamivmist #teamgombak #terapiinstagram #alhamdulillah #syukurselalu

mazjamal14

Minyak serba guna si ivmist... 1 botol pelbagai manfaat... Nak tau lebih lagi kebaikan ivmist???? Jom wassap saya... #dm_pm_wassap0194748507 #minyakserbaguna #sembursembursegar #sayapakaisayajual #agentivmistperak

teenanum

BUKAN AKAK YANG KATA, CUSTOMER YANG KATA. . . Nak cuba #ivmist? . WHATSAPP 011 1656 1886 . #ivmist #ivkids #ivsoap #penawarresdung #penawarresdungterlajaklaku #stokisivmistkuantan

ivmist_penawar.resdung

Memang terbaik la #ivmist ni... Pelbagai kegunaan hanya dalam satu botol... Nak tau lagi apa ivmist ni boleh bantu??? Meh wassap saya... #dm_pm_wassap0194748507 #sembursembursegar #minyakserbaguna #minyakajaib #agentivmistperak

teenanum

Walaupun botolnya berbeza warna tetapi khasiat & ramuannya tetap sama... Maknanya setiap botol #ivmist mengandungi kombinasi 10 ekstrak iaituHabbatussaudaargan oilhaliasaffronvcopudinaeucalyptuslimau purutseraihalia baraAntara tugas2 ivmist bantu selesaikan masalah kesihatan anda antaranya:resdungsengugutmigrain/stressjerawatpening/sakit kepalasakit kulitkurapkayapdan banyak lagiYang pasti produk ini telah mendapat kelulusan KKM,GMP dan merupakan keluaran BUMIPUTERA MUSLIMUtk pertanyaanWhatsApp 0189196597 #IVMIst #IVKids #SemburSemburSegar #ejendiperlukanseluruhmalaysia #sayajualonline #caringisloving #musttry #awesome #ivmistterbaik

salbya_yaacob

BAGUS SANGAT KE IVMIST NI?.Ini jawapan saya:-Kalau tak bagus, saya takkan jual-Kalau tak bagus, saya tak gila┬▓ pasarkan-Kalau tak bagus, takkan ada yang repeat nak beli lagi..dan lagiii-Kalau tak bagus, takkan saya keluarkan modal untuknya-Kalau tak bagus, takkan saya boleh jual beratus unit sebulan-Kalau tak bagus, saya sendiri pun tak mahu guna & jual.BOLEH UNTUNG KE JUAL IVMIST???.Saya jual IVMIST untuk tolong orang..sama2 kongsikan kebaikan, keberkesanan, bukan mau cari keuntungan semata-mata.Insya Allah dgn izinnya.TAK TAHU MANA NAK DAPATKAN IVMIST?. Whatsapp 0135074830. #ivmistteamfaizah #ivmist #resdung #Agendiperlukan #codareaalorsetar #kedahan #kedah

mamaizashop_faizah

1 KELUARGA 1 #IVMISTAnda bertuah kerana berjumpa dengan PENAWAR PELBAGAI PENYAKIT luaran terhebat kerana #IvMist adalah 100% herba, Tiada Bahan Kimia dan Tiada Kesan Sampingan. #IvMist PENAWAR TERHEBAT NO. 1. Anda cuma perlu #SemburSemburSegar sahaja. cukup mudah.Mujarab/melegakan~ResdungSakit KepalaSakit GigiLenguh&Sakit BadanRambut gugurBisulGatal&AlahanGigitan seranggaSenggugutBuasirGaot.Berminat? Whatsapp019 6879343. #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #resdung #ivmistteamsuzana #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #wassap0196879343zana

zanasham

Testimoni pengguna IVMist::Anda mengalami sakit kepala, pening yg kerap?? Migrain???, makan ubat pn tak tahan?? ..Try ivmist!!! Melegakan, merawat & memulihara!! bahan2 semulajadi selamat digunakan. ..Whatsapp 60172280107 (yeejeen) . #bazarpaknil #ivmistrm25 #IVMistOil #ivmistsabah #ivmiststokiskk #ivmiststokisputrajaya

yjshoptogether

IVmist mampu melegakan : RESDUNGMIGRAINSENGGUGUTSAKIT SENDILUKA KECILDEMAM & BATUK SELSEMARAMBUT GUGURKUTU KEPALAKENA GIGIT SERANGGA BERBISADAN PELbagai lagi . InsyaallahHarga Promosi RM25.00 (Postage RM8 sm , RM12 ss) whatsapp :01132265451 for order #ivmist #merawatresdung #penawarresdungno1 #WhatsApp01132265451 #idasabris #oktm

nor_aslida_sabris

Kn akk dh ckp ivmist ni pelbagai guna tau..Cust akk sorang ni slalu bwk ivmist dlm handbeg dya tau senang klu nk guna gagau ja..hihi...Xcaya??Haa ce tgk feedback cust akk kat bwh ni IVMist dh la kecik, comey senang dibawa, mudah, berkesan n plg penting pelbgai guna k...beli sebotol boleh guna 1 family tau... Nak cuba? Whatsapp 0193066500PromosiSebotol RM25 (x termasuk postage)3 botol RM75 (free postage) #ivmistmujarab #ivmist #ivmistserbaguna #ivmistterbaik #sembur2segar #sembur2sembuh #iv_alorsetar #LisYusofStokisIvMistKedah

iv_alor_setar

In stok!!! Jom sapa yang nak cuba #ivmist yg super best ni bleh wassap saya... Banyak kelebihan dari 1 botol.. Hebat kan??? Jom dapat kan sekarang... #dm_pm_wassap0194748507 #ivmist #sembursembursegar #minyakserbaguna #minyaknano #agentivmistperak

teenanum

TESTIMONI SAKIT MATAPagi tadi saya dapat berita gembira dari seorang customer. Pn Nini order set Jimat Ibu Anak Ivmist + Ivkids pd hari Rabu dan terima order pada petang Khamis. Anaknya sakit mata..bengkak bertahi mata dan merah. Hanya dgn sekali penggunaan Ivmist MagicOil pada mata malam tadi.. Alhamdulillah pagi ni mata anaknya sudah sembuh dan kurang bengkak. Syukur dgn izin Allah..asbab Ivmist dpt membantu dan melegakan kpd org yg memerlukan.Cara penggunaan Ivmist utk sakit Mata :Spray Ivmist pd tapak tangan dan biarkan dlm 10saat utk hilangkan panas terlebih dahulu. Kemudian sapukan pd kelopak mata dan tepi mata dan biarkan mata berair.whatsapp 011 1656 1886 sekarang. #ivmist #penawarresdung #penawarresdungterlajaklaku #resdungkronik #stokisivmistkuantan #sembursembursegar #mudah #murah #resdungtokaki #sakitmata

ivmist_penawar.resdung

Chinese New Year ni penuh dgn kemeriahan. Kemeriahan cuti cuti ni jg kita share dgn agen ivmist baru - kak AMIZZA dr Chengkau . Tahniah dan selamat datang.Alhamdulillah sama2 lah kita share kebaikan ivmist dan sama2 niat membantu org sekeliling kita dgn kelebihan ivmist. Tahniah sekali lagi...selamat dtg ke #ivmistteamsuzana

zanasham

Siapa sangka.. #ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif.Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta.Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist. Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki... jom cuba... Wassapp 01132265451 #ivmistteamzarini #ivmist #agendiperlukan #ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan #ivmist #ivkids #ivsoap #oktm #01132265451

nor_aslida_sabris

TESTIMONI SAKIT MATA Pagi tadi saya dapat berita gembira dari seorang customer. Pn Nini order set Jimat Ibu Anak Ivmist + Ivkids pd hari Rabu dan terima order pada petang Khamis. Anaknya sakit mata..bengkak bertahi mata dan merah. Hanya dgn sekali penggunaan Ivmist MagicOil pada mata malam tadi.. Alhamdulillah pagi ni mata anaknya sudah sembuh dan kurang bengkak. Syukur dgn izin Allah..asbab Ivmist dpt membantu dan melegakan kpd org yg memerlukan.Cara penggunaan Ivmist utk sakit Mata :Spray Ivmist pd tapak tangan dan biarkan dlm 10saat utk hilangkan panas terlebih dahulu. Kemudian sapukan pd kelopak mata dan tepi mata dan biarkan mata berair..Berminat?? whatsapp. sekarang! 0182315940.Tawaran utk ejen & dropship masih dibuka #agentivmist #sakitmata #ivmist #ivkids #mataberair #ivmistteamzahra

dearbody_forever

SAKIT KEPALA? MIGRAIN?.Kesakitan datang tak tentu waktu ..Antara punca sakit kepala & migrain :.Tekanan.Pengecutan salur darah.Tekanan darah tinggi.Suhu badan terlalu panas ..Dengan #ivmist hanya dengan semburan mampu menghilangkan kesakitan....Spraykan ivmist di bahagian kepala disertakan dengan urutan. In Sha Allah...Dapatkan rehat & tidur yang secukupnya.. Untuk maklumat lanjut: WhatsApp 019 6879343. #IVMistteamsuzana #stokisivmist #ivkids #Ivmist #ivsoap #wassap0196879343zana

zanasham
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.