Photos and videos from all countries

Photos and videos for #injections

8-Point Facelift is the ultimate solution to loss of facial volume without the need for surgery. It involves injecting filler into strategic points and promises a better effect in just 30 minutes, for a tenth of the price of the full procedure. These are a general guideline, but the actual number of areas and amounts of filler used are tailored to individual needs. A personalised consultation is necessary to determine this, and the treatment takes around 30-50 minutes. With no scars or other signs you've had anything done, the procedure is much less invasive and more subtle compared to a surgical facelift. The revolutionary procedure gives a more natural result and is said to take 10-15 years off an ageing face.  It is ideal in anyone who is starting to notice some skin laxity such as sagging skin, tired under eye area, and jowls along the jawline. The cost varies depending on the amount of dermal filler, and can go up if combined with other anti-aging muscle relaxing treatments for lines and wrinkles, such as Botox in multiple areas. #mdcodes #nonsurgicalfacelift #looktenyearsyounger #instantfacelift #antiagingthornhill #fillersthornhill #injections #botoxvaughan #

1 0 Dec 17, 2017

This is our FABULOUS nurse injector Sandy ❤️ We will be working together northmedical 👄Give him a nice warm round of applause 👏🏼 . . . #thankyou #nursesandy #youlookgood #northmedical #pros #sunday #botox #filler #thisguy #hesawesome #injections #nurselife #toronto #corktown #fountainofyouth #thanksforthevideo #beauty #beautyblogger

7 0 Dec 17, 2017

Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm80trmasuk pos n 5free gift utk semenanjung.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 013-9307519 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady

0 0 Dec 17, 2017

Nu på torsdag 21a December flyger jag äntligen hem till Stockholm 💕 Längtar till att få fixa era läppar snyggingar 👄_______________________________ • • • • • • • #masterinjector #selfie #instaselfie #läppförstoring #botox #estetik #aethetics #fillersstockholm #fillers #lips #läppar #juvederm #revanesse #stylage #teosyal #restylane #hudabeauty #beauty #kardashian #dreamlips #levresbysara #sverige #countour #cheeks #injections #dermalfillers #cosmetics #fillersbysara #stockholm #sweden

18 1 Dec 17, 2017

selamat malam 👌 #kroni115injection #yamaha115z #injections

11 0 Dec 17, 2017

BOTOX® Cosmetic contains tiny amounts of a highly purified botulinum toxin protein refined from the bacterium, Clostridium botulinum. Formulations, potency, and approved doses vary among botulinum toxin products, which means that one product cannot take the place of another. Those are a few reasons why there is no such thing as a “generic” form of BOTOX® Cosmetic. Book your treatment today and diminish those wrinkles by New Year's Eve!! #botox #wrinkles #crowsfeet #forehead #glabella #neckbands #agingskin #reverseaging #looklessangry #injectables #injections #np #medspa #wakefieldma #agelesselegancellc

12 0 Dec 17, 2017

Warming my PIO injection with my coffee. Mug from Nashville, Tennessee where I visited last March to see some music industry friends. Visited the studio owned by the guys who make up the band Emerson Drive, Canadian country awesomeness! Most of you don’t know this but I’m also a music manager. I have two talented young guys in my roster. Once this first trimester exhaustion is over I’ll plan an event for a moms night out! . . . . . . #ivf #entrepreneur #music #mamma #mom #momlife #yyc #yycmom #yycmoms #calgary #manager #love #my #job #jobs #musician #musicians #momsnightout #tattoo #tattoos #elements #coffee #coffeetime #coffeelover #pio #injections #team #baby

21 5 Dec 17, 2017

EXCLUSIVE VVIP WHITENING INJECTION . Nak cantik kena melabur duit kan dear 😘 Really really exclusive 💉 . Nexentury ni injection no 1 di dunia tauu . Sekali drip confirm putih . Nexentury bukan sahaja keluarkan injection product ya , kapsul pun ada dear . So uolls yang takut nak inject , takut jarum boleh ambil yang kapsul , injection yang ditransformkan kepada kapsul . Haaa gitteww . . FDA APPROVED GMP CERTIFIED KKM APPROVED . Ini permanent result. Pergilah duduk bawah matahari tanpa sunblock takkan burn. Tak payah telan bermacam supplement waktu mengandung, anak tetap lahir putih cerah gebu. . Sebab apa? Sebab ia akan menukar chromosomes dan genes dlm badan tanpa memudaratkan kesihatan. Terbukti berkesan boleh google sampai puas hati. . TAPI harga pun haruslah setanding dengan apa yang result yang akan diberi. Yang penting pastikan original utk dapat result yg baik dan duit tak membazir. . Sesuai pada siapa yang betul-betul serius nak putih mulus macam Adira and Eina Azman 😱 . And yang paling best ayu ada jual loose jugakk tauuu . So yang mana nak try dulu pun boleh dapatkan loose set dengan ayu . Nak tahu harga . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 ______________________________________ ✅CLINIC LIST PROVIDED ✅ FREE CONSULTATION ✅FREE POSTAGE . . #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #nexenturyinjection #nexenturycapsules #nexenturyloose #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

2 0 Dec 17, 2017

EXCLUSIVE VVIP WHITENING INJECTION . Nak cantik kena melabur duit kan dear 😘 Really really exclusive 💉 . Nexentury ni injection no 1 di dunia tauu . Sekali drip confirm putih . Nexentury bukan sahaja keluarkan injection product ya , kapsul pun ada dear . So uolls yang takut nak inject , takut jarum boleh ambil yang kapsul , injection yang ditransformkan kepada kapsul . Haaa gitteww . . FDA APPROVED GMP CERTIFIED KKM APPROVED . Ini permanent result. Pergilah duduk bawah matahari tanpa sunblock takkan burn. Tak payah telan bermacam supplement waktu mengandung, anak tetap lahir putih cerah gebu. . Sebab apa? Sebab ia akan menukar chromosomes dan genes dlm badan tanpa memudaratkan kesihatan. Terbukti berkesan boleh google sampai puas hati. . TAPI harga pun haruslah setanding dengan apa yang result yang akan diberi. Yang penting pastikan original utk dapat result yg baik dan duit tak membazir. . Sesuai pada siapa yang betul-betul serius nak putih mulus macam Adira and Eina Azman 😱 . And yang paling best ayu ada jual loose jugakk tauuu . So yang mana nak try dulu pun boleh dapatkan loose set dengan ayu . Nak tahu harga . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 ______________________________________ ✅CLINIC LIST PROVIDED ✅ FREE CONSULTATION ✅FREE POSTAGE . . #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #nexenturyinjection #nexenturycapsules #nexenturyloose #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

2 0 Dec 17, 2017

EXCLUSIVE VVIP WHITENING INJECTION . Nak cantik kena melabur duit kan dear 😘 Really really exclusive 💉 . Nexentury ni injection no 1 di dunia tauu . Sekali drip confirm putih . Nexentury bukan sahaja keluarkan injection product ya , kapsul pun ada dear . So uolls yang takut nak inject , takut jarum boleh ambil yang kapsul , injection yang ditransformkan kepada kapsul . Haaa gitteww . . FDA APPROVED GMP CERTIFIED KKM APPROVED . Ini permanent result. Pergilah duduk bawah matahari tanpa sunblock takkan burn. Tak payah telan bermacam supplement waktu mengandung, anak tetap lahir putih cerah gebu. . Sebab apa? Sebab ia akan menukar chromosomes dan genes dlm badan tanpa memudaratkan kesihatan. Terbukti berkesan boleh google sampai puas hati. . TAPI harga pun haruslah setanding dengan apa yang result yang akan diberi. Yang penting pastikan original utk dapat result yg baik dan duit tak membazir. . Sesuai pada siapa yang betul-betul serius nak putih mulus macam Adira and Eina Azman 😱 . And yang paling best ayu ada jual loose jugakk tauuu . So yang mana nak try dulu pun boleh dapatkan loose set dengan ayu . Nak tahu harga . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 ______________________________________ ✅CLINIC LIST PROVIDED ✅ FREE CONSULTATION ✅FREE POSTAGE . . #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #nexenturyinjection #nexenturycapsules #nexenturyloose #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

2 0 Dec 17, 2017

Whitening Series by 29 Nexentury . Nexentury Fair Plus II Capsules . . KUSAM , JERAWAT , PARUT AND PALING PENTING HAPUSKAN KULIT GELAP!!! . 🍒 Mejadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish). 🍓 Perubahan tona kulit sehingga 10x lebih putih. 🍒 Memudarkan dan mehilangkan parut 5x lebih cepat. 🍓 Mencegah jerawat dengan menembusi jauh ke dalam liang-liang untuk mehilangkan kotoran dan minyak. 🍒 Mencerahkan puting dan mehilangkan kedut di sekitar payudara. 🍓 Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit. 🍒 Mengecilkan pori-pori dan liang roma terbuka. 🍓 Menjadikan kulit GLOWING. 🍒 Membuatkan kulit lebih sihat, segar dan berseri. 🍓 Anti - penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda. 🍒 Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita. 🍓 Melancarkan peredaran darah . 🍒 Mencegah masalah keputihan. . Satu-satunya product nexentury yang berbentuk kapsul & ikut bajet . So uolls yang takut nak inject & takda bajet tapi nak putih melepak mcm adira & eina azman tu boleh try Nexentury Fair Plus II Capsules ni . Gerenti putih uolls , harganya pun murah dari product2 nexentury yang lain . Putih permanent ya , skin tak akan gelap balik walaupun kena panas matahari . 🎀RM780/1Botol/30biji 🎀1 Hari 1Biji 🎀tahan sebulan . 🎀cara makan yang mudah 🎀Halal 🎀KKM/GMP LULUS 🎀Free guide cara makan ❗ . Sebarang pertanyaan boleh terus DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #whiteningdetoxmelanin #jaw #jawwhiteeggcrystalskin #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #complexion6 #complexion8 #japanplatinum #nanguang

2 0 Dec 17, 2017

Whitening Series by 29 Nexentury . Nexentury Fair Plus II Capsules . . KUSAM , JERAWAT , PARUT AND PALING PENTING HAPUSKAN KULIT GELAP!!! . 🍒 Mejadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish). 🍓 Perubahan tona kulit sehingga 10x lebih putih. 🍒 Memudarkan dan mehilangkan parut 5x lebih cepat. 🍓 Mencegah jerawat dengan menembusi jauh ke dalam liang-liang untuk mehilangkan kotoran dan minyak. 🍒 Mencerahkan puting dan mehilangkan kedut di sekitar payudara. 🍓 Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit. 🍒 Mengecilkan pori-pori dan liang roma terbuka. 🍓 Menjadikan kulit GLOWING. 🍒 Membuatkan kulit lebih sihat, segar dan berseri. 🍓 Anti - penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda. 🍒 Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita. 🍓 Melancarkan peredaran darah . 🍒 Mencegah masalah keputihan. . Satu-satunya product nexentury yang berbentuk kapsul & ikut bajet . So uolls yang takut nak inject & takda bajet tapi nak putih melepak mcm adira & eina azman tu boleh try Nexentury Fair Plus II Capsules ni . Gerenti putih uolls , harganya pun murah dari product2 nexentury yang lain . Putih permanent ya , skin tak akan gelap balik walaupun kena panas matahari . 🎀RM780/1Botol/30biji 🎀1 Hari 1Biji 🎀tahan sebulan . 🎀cara makan yang mudah 🎀Halal 🎀KKM/GMP LULUS 🎀Free guide cara makan ❗ . Sebarang pertanyaan boleh terus DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #whiteningdetoxmelanin #jaw #jawwhiteeggcrystalskin #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #complexion6 #complexion8 #japanplatinum #nanguang

2 0 Dec 17, 2017

Whitening Series by 29 Nexentury . Nexentury Fair Plus II Capsules . . KUSAM , JERAWAT , PARUT AND PALING PENTING HAPUSKAN KULIT GELAP!!! . 🍒 Mejadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish). 🍓 Perubahan tona kulit sehingga 10x lebih putih. 🍒 Memudarkan dan mehilangkan parut 5x lebih cepat. 🍓 Mencegah jerawat dengan menembusi jauh ke dalam liang-liang untuk mehilangkan kotoran dan minyak. 🍒 Mencerahkan puting dan mehilangkan kedut di sekitar payudara. 🍓 Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit. 🍒 Mengecilkan pori-pori dan liang roma terbuka. 🍓 Menjadikan kulit GLOWING. 🍒 Membuatkan kulit lebih sihat, segar dan berseri. 🍓 Anti - penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda. 🍒 Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita. 🍓 Melancarkan peredaran darah . 🍒 Mencegah masalah keputihan. . Satu-satunya product nexentury yang berbentuk kapsul & ikut bajet . So uolls yang takut nak inject & takda bajet tapi nak putih melepak mcm adira & eina azman tu boleh try Nexentury Fair Plus II Capsules ni . Gerenti putih uolls , harganya pun murah dari product2 nexentury yang lain . Putih permanent ya , skin tak akan gelap balik walaupun kena panas matahari . 🎀RM780/1Botol/30biji 🎀1 Hari 1Biji 🎀tahan sebulan . 🎀cara makan yang mudah 🎀Halal 🎀KKM/GMP LULUS 🎀Free guide cara makan ❗ . Sebarang pertanyaan boleh terus DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #whiteningdetoxmelanin #jaw #jawwhiteeggcrystalskin #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #complexion6 #complexion8 #japanplatinum #nanguang

1 0 Dec 17, 2017

Whitening Series by 29 Nexentury . Swiss C + Collagen Solution . . Swiss C + Collagen Solution is a multifunctional vitamin C specially formulated with Collagen. Vitamin C is a vital substance to collagen synthesis as well as the major bio-coordinator to myriads of biochemical processes in the body. . Collagen in this product is a specific type of collagen which constitutes skin cells, vascular intima and cartilage. Swiss C + Collagen produces synergistic efficacy in various aspects, with the highest contents of collagen among its competitors. It is administered for the purposes of : Tones & Skin brightening / radiance :As vitamin C circulating in the body shall act as effective sun block, forming a barrier to ultraviolet (UV) rays while at the same time inhibit the surfacing of melanin (black pigmented cells which darken the skin) . Due to its tremendous efficacies in skin whitening, it has become the secrets of fair, smooth and youthful skin among the celebrities worldwide; . Skin Rejuvenation: Vitamin C in this product stimulates the synthesis of collagen systematically, hence it helps to create firmer, smoother and suppler skin. Type-I Collagen incorporated into this product provides instant replenishment of collagen to the skin for faster skin rejuvenation; . Immune booster & anti-Inflammatory: Used to relieve or cure acute infection, especially during the onset of common cold. . Ringkasnya , Nexentury Vit C collagen merupakan produk dari switzerland yang bermanfaat dalam menstimulasi sintesis kolagen secara sistematik dan menghasilkan kulit yang lebih putih, cerah, kencang, halus, dan kenyal. selain itu ia juga bermanfaat sebagai penguat immun pada tubuh badan kita tauuu . Sebarang pertanyaan boleh terus DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #complexion6 #complexion8 #japanplatinum #nanguang

1 0 Dec 17, 2017

Whitening Series by 29 Nexentury . Swiss C + Collagen Solution . . Swiss C + Collagen Solution is a multifunctional vitamin C specially formulated with Collagen. Vitamin C is a vital substance to collagen synthesis as well as the major bio-coordinator to myriads of biochemical processes in the body. . Collagen in this product is a specific type of collagen which constitutes skin cells, vascular intima and cartilage. Swiss C + Collagen produces synergistic efficacy in various aspects, with the highest contents of collagen among its competitors. It is administered for the purposes of : Tones & Skin brightening / radiance :As vitamin C circulating in the body shall act as effective sun block, forming a barrier to ultraviolet (UV) rays while at the same time inhibit the surfacing of melanin (black pigmented cells which darken the skin) . Due to its tremendous efficacies in skin whitening, it has become the secrets of fair, smooth and youthful skin among the celebrities worldwide; . Skin Rejuvenation: Vitamin C in this product stimulates the synthesis of collagen systematically, hence it helps to create firmer, smoother and suppler skin. Type-I Collagen incorporated into this product provides instant replenishment of collagen to the skin for faster skin rejuvenation; . Immune booster & anti-Inflammatory: Used to relieve or cure acute infection, especially during the onset of common cold. . Ringkasnya , Nexentury Vit C collagen merupakan produk dari switzerland yang bermanfaat dalam menstimulasi sintesis kolagen secara sistematik dan menghasilkan kulit yang lebih putih, cerah, kencang, halus, dan kenyal. selain itu ia juga bermanfaat sebagai penguat immun pada tubuh badan kita tauuu . Sebarang pertanyaan boleh terus DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #complexion6 #complexion8 #japanplatinum #nanguang

1 0 Dec 17, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.