Photos and videos from all countries

Photos and videos for #ikhtiar

SET KOMBO TAMIRA+MAMAMIA Ikhtiar terbaik utk sihat dan cantik.Ikhtiar terbaik utk kanser.Ikhtiar terbaik utk 1001 jenis penyakit.Kombinasi luarbiasa tamira jamu air kunyit dan mamamia air pokok sarang semut.Senang sahaja, pagi minum secawan tamira dan malam minum secawan mamamia. berlaku healing crisis pada permulaan pengambilan. Penawar sedang berperang dengan penyakit. Lawan. TahanWhatsapp utk order: 019-386.1701 019-386.1701Bukan ubat. Tapi satu minuman tradisional , ikhtiar utk sembuh dan sihat.Ikhtiar itu perlu. #tamirajamuairkunyit #mamamia #tamira #puanmira #stokistamirasepangor #agentamiraselangor #agentamira #agenmamamia #pakejkombo #tamira_mamamia #cyst #fibroid #setberpantang #tipshamil #neelofar #ctdk #fatahamin

mariamzhafarina_

Selagi boleh ikhtiar jom la ikhtiar uols..jgn putus asaKeloid semakin hilang selepas amalkan ESP dan Vitamin CJom ubah corak pemakanan kita agar lebih sihat www.wasap.my/60197523689 #soyaNONGMO #soyaproteinsedap #VitaminC #setkurangkankeloid

mummyshaklee

Asal ikhtiar dan atas izin Allah, bisa aja loh. Operasi brp juta, terapi moment brp juta. Mereka sudah buktikan. Kamu?? #moment #glucogen #kemoterapi #kanker #jualmomentecer #obatherbal #ikhtiar #joinmomentanpamodal #healthy #trustedseller

annisarahimi17

Alhamdulillah.Setelah ikhtiar menggunakan garam mandian Lady Millionaire.lebih tenang.energy.rezeki masuk dengan mudahnya..Ikhtiar dan usaha pasti membuahkan hasilnya. Yg buruk dtg dr kami dan yg baik drg dr Allah..Utk pertanyaan dan order:012-267 8664. #aurarezeki #aurarezekiofficial #aurarezekioriginal #garamaura #garamaurarezeki #garamauramurah #garamauramencariagent #garamauradropsineeded #hargastudent

garam_aura_rezeki_assyifa

Kenapa kita harus mengutamakan doa sebelum ikhtiar? Agar Allah menuntun kita untuk menjalankan ikhtiar yang baik lagi benar - The Proposal #theproposals #theproposal #proposal #love #life #likeforlike #like4like #quotes #story #wattpad #novel #film #films #producelife #produce #producer #japan #jepang #indonesia #hanami #sakura #blossom

ziezoya

TESTIMONI RESDUNG.Testimoni panas2..fresh dari ladangAlhamdulillah bersin dah kurang dlm masa sehari dua,lenguh2 pn blh guna ivmist..bau wangi blh jadi minyak wangi.Ikhtiar melalui ivmist In shaa Allah sembur2 sembuh. #AromaticNanoOil pelbagai kegunaan Berminat??boleh wassap www.wasap.my/60197410270 #stokisivmistulutiram #terapiinstagram #IVMistterbaik #ivkids #ivsoap #ikhtiar #IVMistsembursembursegar #murah #AgendanDropshipDiperlukan #mujarab 019-7410270 (zikry) mzw.co

mzw.co

Anda kenal sesiapa yang ada penyakit kronik?Sudah berhabis berpuluh ribu?Habis ikhtiar berubat di hospital?Mungkin ada tahu.Mungkin tidak.Pernah dengar VIVIX?Mahu ikhtiar?Jom cuba Vivix.Ni testimony kwn sy.Berusaha utk mengembalikan keceriaan bapanya.Alhamdulillah tak sampai 6 bulan konsisten dgn Vivix,aboh kembali sihat.Nak cuba?pm saya. #vivix #vivixmurah #vivixawetmuda #vivixawesome #vivixikhtiar #vivixuntukkanser #vivixdiabetes

snursafura

YAKINI REZEKI ALLAH, IKHTIAR UTK HAMILSusu kambing dan kurma bagus utk kesuburan antara cara ikhtiar masyarakat Arab..Kurma dan delima pula kaya dgn iron sgt mudah dan cepat diserap oleh tubuh dan dapat menguatkn rahim sbg persediaan utk hamil.Amalkan minum susu kambing blend kurma diambil 2x sehari sewaktu sarapan dan malam sebelum tidur.. Tak sempat/tak ada masa/malas/leceh nk cari susu kambing yg pure kerana hamis dan nak kena blend pula dgn kurma?Susu kambing R Rayyan perisa KURMA DELIMA adalah alternatif untuk anda. Kita sedia maklum, delima sangat bagus diamalkan oleh wanita yg ingin ikhtiar hamil/ sdg hamil.Tetapi, adakah sesuai diminum oleh kaum lelaki, para suami?Jangan tak tahu, dgn gabungan kurma delima ini ia bagus utk kesuburan lelaki dan boleh mengelakkn kanser prostat/mati pucuk. Nak usaha, jgn pihak isteri shja, suami juga perlu sama ikhtiar.. Nak ikhtiar hamil?Jom cuba susu kambing r rayyan perisa kurma delima. #susukambingrrayyan #bsp #agenbsp #rrayanbsp #mahsauniversiti #mahsa #bandarsaujanaputra #testimonisusurrayan #teamchewan #chewansusukambing #saudagarsusukambing #susukambingrrayyanbsp #susukambing #susukambingonline

salsusukambing

Alhamdulillah.Kita Ikhtiar...Allah yg menyembuhkan.Siapa lagi nak mencuba Ainun Beauty?Siapa lagi tak nak pakai cermin mata @ kurangkan pemakaian cermin mata..? Siapa lagi nak mata sihat?Boleh dapatkn Ainun Beauty dengan saya.Whatsapp 018 474 1310 #ainunbeautyterengganu #kkmapproval #GMP #halalcertificate #trustedseller #trustedagent #merawatmata #selaputmata #mataberair #ainunbeautytestimoni #usaha #ikhtiar #doa #insyaAllah #aamiin #resdung #stokisainunbeauty

ciq.ja.ariffin

Kesembuhan itu hak prerogatif Gusti Alloh..... Ikhtiar kewajiban manusia... Dengan milagros, saya tidak menjanjikan kesembuhan.... Tp Alhamdulillah banyak yg sudah membuktikan dan mendapatkan kesembuhan melalui ikhtiar dengan milagross.... milagros miracle inside....Air alkali murni ramuan NyaInfo sehat dan info milagrosErni Ernawatidibelakang WARNET TOSSE KAWOLUContact Pin Bbm : D0CC740F Wa : 081220567165 Sms : 087789102687 ID Line : nadhifachayra Instagram : erni.hijab Facebook : Grosir Gamis Mukena #milagros #milagrosteruji #airalkali #airajaib #minumankesehatan #airmultifungsi #airantioksidan #airscalarenergy

erni.hijab

SETAHUN MENUNGGU !! Alhamdulillah kesungguhan yang tinggiDan ikhtiar yang tak bertepiAllah bagi rezekiRezeki yang sememangnya dinanti-nantiAnugerah terindah dari IllahiJom jadikan WD sebahagian dari ikhtiar anda 01117846587 01117846587 01117846587 #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #bukansekadarluaran #wdTerengganu #dealerdiperlukan #terengganu #kuantan #kualalumpur #alhamdulillah #syukurselalu #bahagia #onlinebisnes #terapiinstagram #berikanmasa #viral #testimoni #luarandandalaman #kesihatan #kecantikan #produklakukeras #teknik3kunci #terbaik #awetmuda #awsome #mengembalikankehangatanmalampertama #anggun #perkahwinan #suamisayang #gebugebas #mukaglowing

rahsia.muda.bergetah.mengancam

Ikhtiar hamil dengan #jsp..In syaa Allah ramai dah berjaya hamil, semua dengan izinNya. Tahniah buat customer2 kami yang berjaya hamil.Semoga semua customer kami sihat dan hamil dengan ikhtiar bersama #jsp. Ikhlas berusaha, manis penghujungnya Nak tahu info lanjut ?WhatsApp Syidah : +60134034440 #Jamuseripengantin #jamuarjuna #femininewash #eidalaura #eidalaursdnbhd #eidalauramartenitystore #laurelmixberryplusoriginal #mudahhamil #momdad #jamumoden #makdara #anakdara #sado #lelakihebat #macho #putehgebu #glowglowing #igreview #igreviewmalaysia

jamuseripengantinhq

Ikhtiar hamil dengan #jsp..In syaa Allah ramai dah berjaya hamil, semua dengan izinNya. Tahniah buat customer2 kami yang berjaya hamil.Semoga semua customer kami sihat dan hamil dengan ikhtiar bersama #jsp. Ikhlas berusaha, manis penghujungnya Nak tahu info lanjut ?WhatsApp Syidah : +60134034440 #Jamuseripengantin #jamuarjuna #femininewash #eidalaura #eidalaursdnbhd #eidalauramartenitystore #laurelmixberryplusoriginal #mudahhamil #momdad #jamumoden #makdara #anakdara #sado #lelakihebat #macho #putehgebu #glowglowing #igreview #igreviewmalaysia

jamuseripengantinhq

Ikhtiar hamil dengan #jsp..In syaa Allah ramai dah berjaya hamil, semua dengan izinNya. Tahniah buat customer2 kami yang berjaya hamil.Semoga semua customer kami sihat dan hamil dengan ikhtiar bersama #jsp. Ikhlas berusaha, manis penghujungnya Nak tahu info lanjut ?WhatsApp Syidah : +60134034440 #Jamuseripengantin #jamuarjuna #femininewash #eidalaura #eidalaursdnbhd #eidalauramartenitystore #laurelmixberryplusoriginal #mudahhamil #momdad #jamumoden #makdara #anakdara #sado #lelakihebat #macho #putehgebu #glowglowing #igreview #igreviewmalaysia

jamuseripengantinhq

JOM SEMUA KAUM WANITA, SEGALA MASALAH DALAMAN IKHTIAR DENGAN #BIOSELEZAANTI BAKTERIA yang dirumus dengan BIO-ACTIVATED ENERGY, NANO SILVER dan ION NEGATIF yang dapat membunuh bakteria secara berkesan !!! FREE POSTAGE #padkesihatan_BioSelezaJom btukar dengan Bio Seleza !!Miss V akan kekal sihat dan segar!! Nak ikhtiar Wassap #0137984040 #0137984040(Sis ecah) #bioseleza #padterbaik #hilangkancyst #period #ibuhamil #jimatminyak #periodpain #pantyliner #setberpantang #buangdarahkotor #masalahkesihatan #projekRM1000seMinggu bizOnline ModalRM50 caraSTG #beU #keputihan #padbioseleza #pantylinerbioseleza #bioselezajohor

ecahstyle_skirtjeans

Alhamdulillah order vivix masuk lagi.Semoga customer yang isterinya kena sakit buah pinggang bocor ini sembuh cepat dengan ikhtiar vivix ini.Amin.Note : saya rasa sangat terkesan dengan kasih sayang suami ini yang sangat menyayangi isterinya. Pelbagai ikhtiar telah beliau lakukan untuk isteri tercinta.Moga Allah beri kesembuhan dan kesejahteraan buat pasangan ini.Amin. #richeyzadotcom #opochotsihatdanceria #pengedarshakleekl #pengedarshakleeampang #tqAllah #ajarihatiku #loveonair #pengedarshakleebangsar

eyza_superstarsupplement

Semangat Pagi kamis yang manisPromil Sukses Ikhtiar Jovem Gluberrypenantian yang panjang dgn berdoa Ikhtiar dan keyakinan kuat InshaAllah terkabul Aamiinyuk Di order Jovem Gluberry nya168rb perbox isi 100 gramutk Promil di sarankan minimal 5 box free member free ongkir lhoobarlian4jovem Top Leaderwa 081366661255 #4jovem #4jovembekasi #4jovemindonesia #promil #suksespromil #minumankesehatan #minumankolagenhalal #kolagenhalal #herbal #bisnisonline #onlineshop #bisnisok #bisnismudah #mlm #multilevelmarketing #market #network #networking #netpreneurs #enterpreneurs #freedom #timefreedom #financialfreedom #passsiveincome #lowongankerja #bonus #hadiah #rewards #umrohgratis

barlian4jovem

Alhamdulillah..share manfaat ikhtiar melalui produk Moment untuk kanker colon. adeknya mba sinta yg terkena KANKER KOLON, yg berkali-kali sudah kemoterapi.Syukur alhamdulillah ikhtiar dengan #Brazilianpropolis, #ABG , dan #BIOCEL bisa membantu kesembuhannya, sel kanker yang jumlahnya 6000 telah TURUN menjadi 57.Karena kesembuhan hanya milik ALLAH, dan kita diwajibkan berusaha yang terbaik, maka mencoba ber-ikhtiar dengan produk MOMENT bisa menjadi salah satu SOLUSI yang MURAH dan EFEKTIF.Semoga terus memberi perkembangan yg lebih baik lagi. Amin.. Info produk dan Info Bisnis Silahkan hubungi saya #agenresmimoment #produkkesehatan #produkkecantikan #obatjerawat #obatmaag #produkherbal #alami #rekomendasiparadokter #nutrisikulit #memutihkan #melembabkan #mencerahkan #produkanakbangsa #produkmomentasli #serum #serumwajah #serumajaib #wajahhalus #menghilangkanjerawat #menghilangkanporipori #obatkolestrol #biocel #biocelmoment #testimonibiocel #obatkankerkolon #kemoterapi

cintamunurfarhana

Ikhtiar pakai gluberry,kuncinya telaten dan sabar #4jovem #banyakmanfaat #topbanget

eryandresta

Menjadi seorang dokter itu hukumnya fardhu kifayah. Tanpa seorang dokter, suatu komunitas apabila terjangkit suatu penyakit, tidak ada yang membantu untuk menyembuhkan. Berobat ke dokter merupakan bagian dari ikhtiar manusia untuk mendapatkan kesembuhan yang hakikatnya berasal dari Allah. Ikhtiar ini merupakan sunnatullah. Apabila diberikan kesembuhan sesungguhnya yang memberi adalah Allah SWT. Semangat belajar dan mengabdi para calon tenaga kesehatan :)Do the best!!! #semangatKMNU #SM3S #kmnufkugm #kmnuugm #santri #santrimedika #fkugm #ugm #ayogabungKMNU #ayomondok #pesanteenkukeren #aswajamuda #aswaja #nusantara #indonesia

kmnufk_ugm

Vivix Mahal Berbaloi-----------.Sebab ia adalah superantioksidan bertindak baiki DNADNA baikSel BaikOrgan BaikSistem Baik.Jadi semua baik dan sihat. InshaAllah dgn izin Allah swt jua.. Alhamdulillah. .Ia diiktiraf dan membantu ikhtiar sakit2x mahal seperti.1️⃣ Kanser semua jenis Diabetis3️⃣ Sakit Jantung4️⃣ Strok5️⃣ Autoimmune i.e SLE, RA,.InshaAllah ikhtiar itu hak kita untuk menjaga nikmat kesihatan kita. .Alhamdulillah.Vivix banyak membantu. Vivix Mahal Berbaloi . #pengedarsahshaklee01117901780 #shakleebyamal #supplementterbaik #sihatcantikshaklee #VIVIX #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleecodpermasjaya #shakleecodtamandaya #shakleecodtamanmolek #shakleecodmountaustin #shakleecodplentong #shakleecodtamanrinting #shakleecodbandarserialam #shakleecodmasai #shakleecodtamanbukitdahlia #shakleecodpasirgudang #sayajualonlineposseluruhmalaysia

sihatcantikshaklee

Semakin sering mendapat undangan semakin ingin menikah. Semakin sering dikompor2in semakin ingin menikah. Iya apa iya? Hayooo ngaku? Jika semakin banyak serangan tandanya Allah sedang menguji benteng hatimu. Seteguh apa engkau mengimani takdir-Nya? Sejauh apa engkau mempersiapkannya?...Udah #janganbaper. Bingkai ingin mu dalam ikhtiar. Jika ikhtiar belum sempat kau mulai, jangan pernah pernah bertanya apa yg kamu inginkan. #pondokjombloberiman #cahayatrainingcenter #jombloberiman #saynotovalentine #saynotopacaran. #jomblo #jombloindonesia #jomblosurabaya #jomblobali #jomblojayapura #jomblosulawesi #jomblokalimantan #jomblosumatra #jomblojakarta #jomblobandung #jombloyogyakarta #jomblosolo #jomblosemarang #jomblomalang #jomblosampaihalal #jomblosampaisah #jombloasik #jomblomulia #tobebetter

d.a.gita

Iva Yuliani: #SHARETESTIMONISyukur alhamdulillah.,segala kebesaran hanya milik ALLAH., satu lagi testimoni nyata dari konsumen yg sudah mencoba iktiar dengan produk momentBagaimana perjuangan dan ikhtiar dari seseorang untuk melawan "kanker kolon" stadium 4 yang ada di tubuhnya., sampai berulang kali proses kemoterapi dijalani untuk menghadapi ujian ini. Syukur alhamdulillah ikhtiar dengan Brazilian #Propolis, $ABG, dan #BIOCELL bisa membantu perkembangan adik dari mbak Sinta Priyono ini,.sel kanker yang jumlahnya 6000 sekarang TURUN menjadi 57 !!!Lebih istimewa lagi karena hasil city scan beliau akan dibawa oleh Dokter ke AUSTRALIA sebagai bahan pertimbangan team dokter disana.Sekali lagi kesembuhan hanya milik ALLAH,.kita sebagai manusia hanya mampu berupaya dan berusaha yang terbaik,.dan TERBUKTI ikhtiar dengan produk MOMENT bisa menjadi Salah satu SOLUSI yang MURAH dan EFEKTIF #obatkanker #herbalbali #obatkankerherbal #obatkankerdenpasar #obatmurah #herbalmurahdenpasar

agenmomentdenpasar_liabyuti

Alhamdulillah... Selamat COD flutherapy pada baby comel ni..Embun Kerap sangat selsema dari baby lagi. Mama Embun btau tidur malam Embun pun x selesa. Dia akan mendongak kalau tidur. Mungkin dia rasa selesa bernafas cmtu kan.. Macam2 cara dah mommydedi cik Embun cuba. Ke hospital pakar pun sudah..Tp masih x nampak kesan. Embun selsema juga mcm2 hari2 biase. Kalini mamidedi Cik Embun comel ikhtiar dengan FLUtherapy.Semoga cepat sihat ye Cik Embun comel.....Mommy ade masalah yg sama?Nak ikhtiar cara yang sama? Meh piyeemm kak sha..Shahida 0136236894Jangan tunggu selsema ringan bertukar serius. #FLUtherapyPutrajayaCOD

terapi_selsema_baby

Alhamdulillah... Selamat COD flutherapy pada baby comel ni..Embun Kerap sangat selsema dari baby lagi. Mama Embun btau tidur malam Embun pun x selesa. Dia akan mendongak kalau tidur. Mungkin dia rasa selesa bernafas cmtu kan.. Macam2 cara dah mommydedi cik Embun cuba. Ke hospital pakar pun sudah..Tp masih x nampak kesan. Embun selsema juga mcm2 hari2 biase. Kalini mamidedi Cik Embun comel ikhtiar dengan FLUtherapy.Semoga cepat sihat ye Cik Embun comel.....Mommy ade masalah yg sama?Nak ikhtiar cara yang sama? Meh piyeemm kak sha..Shahida 0136236894Jangan tunggu selsema ringan bertukar serius. #FLUtherapyPutrajayaCOD

terapi_selsema_baby
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.