Photos and videos from all countries

Photos and videos for #homemadesoap

Pemakaian Masker Komedo Dayang 😬 Mungkin agak sedikit menggelikan tapi lihat hasilnya guys,komedo banyak terangkat.Pemakaian Masker ini tidak menimbulkan sakit dan perih.Aman,bahkan membuat kulit lebih halus ❤ #Maskeran #Maskerbedakdingin #Maskerkomedo #bedakdinginsamarinda #pupurdinginsamarinda #PupurdinginKalimantan #MasyaAllahtabarakallah #Lulurwajah #beddalotong #lulurbeddalotong #bedaklotong #lulursamarinda #lulurtemulawak #lulursusukambing #homemadesoap #dayangsoap #sabunrambaipadi #Sabunsirih

1 0 Dec 15, 2017

Himalája sós-rozmaringos szappanom shea vajjal és kakaóvajjal. Home made Himalayan salt- Rosemary soap with shea and cocoa butter. Hmmmm! 🙏💖 #panniworks #homemadesoap #naturcosmetics #palmoilfree #sheabutter #rosemary #himalayansalt #háziszappan #naturkozmetikum #sheavaj #palmaolajmentes

0 0 Dec 15, 2017

Soaps made using shedded snakeskin all tidied up and tucked away to cure. #soap #soaping #soapmaking #coldprocesssoap #kitchenwitchery #crafty #handmadelove #homemadesoap #handmadesoap #snakeskin #snakeskinsoap #tarotreadersofinstagram

3 0 Dec 15, 2017

These bars turned out fantastic!! No muddy colors to be found - just fun swirls! Scented with Island Escape, but I think I’m going to have to name them after a disco in one of my favorite comedies... so say hello to Studio 69! 😂 I’ll keep the island name for the small guest bars. The only flaw is that there are a lot of air bubbles/holes - I’m ignoring them lol. These will be available January 18th / link in bio 💙 . . . . . . #cpsoap #coldprocesssoap #coldprocess #soap #soaping #soapmaker #soapmaking #tussahsilk #islandescape #ecoglitter #psychadelicsoaps #artisansoap #homemadesoap #handmadesoap #handcraftedsoap #handmade #homemade #handcrafted #smallbatchsoap #smallbusiness #colorfulsoap

21 2 Dec 15, 2017

Charcoal kefir soap~ Menggunakan Activated Bamboo Charcoal, yg sangat ampuh untuk menyerap minyak berlebih membantu mengobati gatal2. Di perkaya dengan kefir colostrum yg sangat baik untuk kulit. Komposisi : Pomace olive oil, coconut oil, Sunflower seed oil, lye dll. Harga : 20k Netto: +65 gram . . #sabunnatural #sabunkefirgoatmilk #sabunkefir #homemadesoap #sabunbayi #coldprocesssoap

8 0 Dec 15, 2017

♥IVORY SOAP BAR♥ (With fresh goatmilk, honey & oat) . Enriched with unrefined cocoa butter. . Ready stock. . . Sabun dengan kandungan susu kambing segar, olive oil, coconut oil, soy bean oil, cocoa butter, madu serta gandum. . Menggunakan 100% susu kambing segar sebagai pengganti air. Aromanya haruum khas madu. Susu kambing mengandung AHA yang baik untuk mengangkat sel kulit mati dan membantu regenerasi kulit. Selain itu kandungan asam laktatnya bermanfaat untuk melembabkan serta menjadikan kulit lebih lembut. . . Madu memiliki aktifitas antibakteri,anti radang serta sangat baik melembabkan kulit yang kering dan kasar. Sabun ini juga mengandung oatmeal atau gandum. Berikut adalah beberapa khasiat dari gandum. . 1.Oatmeal kaya akan saponin,dan berfungsi sebagai cleansing agent atau sebagai pembersih. . 2. Kandungan starch dan beta glucannya berfungsi sebagai penjaga moisture content,sehingga sangat baik untuk mencegah kulit kering. . 3.Oatmeal juga mengandung beragam jenis senyawa fenol yang memiliki aktifitas antioksidan dan antiinflamasi,sehingga sangat baik untuk meredakan kulit kemerahan. . . IDR.38.000/pc Diskon 10% melalui shopee hingga akhir tahun 2017 . #goatmilksoap #honeysoap #oatsoap #handmadesoap #homemadesoap #sabunsusukambing #sabunmadu #sabunnatural

6 0 Dec 15, 2017

. YEAR END SALE!! . PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2017 . RM400 UNTUK 100PCS . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan

4 1 Dec 15, 2017

. YEAR END SALE!! . PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2017 . RM400 UNTUK 100PCS . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan

4 0 Dec 15, 2017

. YEAR END SALE!! . PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2017 . RM400 UNTUK 100PCS . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan

4 0 Dec 15, 2017

. YEAR END SALE!! . PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2017 . RM400 UNTUK 100PCS . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan

3 2 Dec 15, 2017

. YEAR END SALE!! . PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2017 . RM400 UNTUK 100PCS . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan

5 0 Dec 15, 2017

. YEAR END SALE!! . PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2017 . RM400 UNTUK 100PCS . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan

2 1 Dec 15, 2017

Consider successful ba... but how come the shape so weird de 🤨 #HomemadeSoap #ChristmasIsComing

7 0 Dec 15, 2017

Lavender Body N Face Soap ~ Sabun dengan Wangi lavender yg soft dan sangat menenangkan, cocok dipakai mandi atau cuci muka setelah seharian penat bekerja. Mengandung minyak lavender yg sangat pas untuk merileksasi tubuh. . . Komposisi: Pomace olive oil, Coconut Oil, Sunflower seed oil, castor oil, lye dll. Harga: 20k Netto: +65 gram #sabunnatural #sabunkefirgoatmilk #sabunkefir #homemadesoap #sabunbayi #coldprocesssoap

5 0 Dec 15, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.