Photos and videos from all countries

Photos and videos for #homedecomalaysia

. Putih adalah simbol daripada keseimbangan dan penyatuan, daripada semua warna yang datang bersama sebagai penyatuan harmoni. 😊 Putih adalah lambang kesucian dan kemurniaan hati. Jika anda menyukai warna putih, anda dikagumi kerana sifat anda yang anggun, ideal, tidak pernah angkuh dan suka menolong sesiapa sahaja yang memerlukan bantuan anda. 😍 Pemilihan tema warna Putih buat pasangan yang baru mendirikan rumahtangga amat cocok sebagai satu permulaan untuk menghias kediaman. Dengan warna Putih sebagai warna asas, anda kemudiannya boleh meletakkan hiasan-hiasan dari warna kegemaran masing-masing untuk membentuk satu ruang yang harmoni. 😉 Langsir putih juga memainkan peranan besar untuk hiasan bertemakan warna Putih. Samada kain putih tebal mau pun sekadar sheer putih, setiap pilihan pasti tidak menghampakan. 😊 Buat yang bakal masuk rumah baru dan andai anda ada perancangan untuk menukar langsir raya tahun ini, apa kata plan awal supaya langsir sempat siap. Jom PM kami untuk bantuan lanjut. 🤗 #langsir #langsirmurah #langsircantik #langsirterkini #langsirsiap #langsirtempah #langsirraya #kedailangsir #langsironline #sayajuallangsir #curtain #curtainmurah #curtainmurahmeriah #curtains #curtainmalaysia #kontemporari #homedeco #homedecomalaysia #famehomedeco #famelangsir #hiasrumah #langsirfamehomedeco #juallangsironline #jualcurtain #daycurtain #nightcurtain #langsirmurah

33 0 Feb 21, 2018

Nak bagi rumah nampak cantik dengan jam dinding yg ada kalimah2, zikir2 dan ayat2 suci alquran sekali? Pasangkan set jam dinding kami ni. Jam dapat, moga2 keberkatan pun dapat juga sekiranya kita mengamalkannya. Insyaallah 😊 Selain design ni kami ada 200 lebih design lain lagi. Jom pilih design di katalog kami. Nota: POSTING NI DIBUAT DALAM DUA VERSI IAITU VERSI INSTAGRAM DAN VERSI FACEBOOK. Sekiranya anda baca iklan ni dari IG, klik link katalog di bawah ni ye. katalog_panelkreatif katalog_panelkreatif katalog_panelkreatif Kalau dari FB, klik link bawah ni. Http://instagram.com/katalog_panelkreatif Kalau berminat nak order, atau nak tanya apa2, whatsapp kami ye. Lebih senang berurusan di whatsapp. Screenshot gambar design sekali. Link whatsapp ada kat bio profile IG ni atau IG katalog tu. Klik je link whatsapp tu. Tak perlu susah2 nak save number dulu 😊 Harga ada di caption setiap gambar kat ig katalog tu. So apa tunggu lagi, jom cepat2 klik ig katalog kat atas tu 😉 Link whatsapp kami (untuk FB) https://api.whatsapp.com/send?phone=60177514544 Kalau di IG anda boleh klik je terus link yg ada kat bio profile kami tu. Selamat menjamu mata 😍 Oh ya. Nak bagitau kat sini yg kami guna material kayu solid. So panel2 ni BERAT, KUKUH dan TAHAN LASAK. Tak sama macam yg jenis kanvas atau foam board yg ringan. So bila anda dah pasang kat dinding, panel2 ni elok je terletak. Tak bergoyang. Sangat berkualiti dan anda tak akan menyesal beli 😉 #islamichomedecor #kaabah #zikrullah #ayatkursi #ayat1000dinar #walldecor #wallclock #homedeco #homedecomalaysia #interiordesign #scandinavianhome #jamdinding #hiasanrumah #rumahbaru #pindahrumah #hiasandalamanrumah #rumahidaman #dekorasirumah #rumahkusyurgaku #cadanganhadiah #hadiahkahwin #malaysiaproduct #bisnesonlinemalaysia #jualonline #naelofarhijablovers #bazaarmalaysia #johorbahru #bruneiiklan #bruneidarussalam

10 2 Feb 21, 2018

🌸Set Mbox, Yassin, RO water, cookies (10pcs)🌸 . 💰2.20/box . 🔴Available for pick-up only

11 2 Feb 20, 2018

Bantal Hiasan Sofa / Pelamin . 1 pcs RM 20 6 pcs RM 100 je! . 🌼 Material : Satin . 🌼 Size : 12inch . KENAPA PERLU PILIH BANTAL HIASAN DARI KAMI? 🌼 Jahitan kemas dan teliti 🌼 💯% Menggunakan fiber berkualiti tinggi 🌼 Kerawang di tengah tidak mudah tercabut, jika tercabut sekali pun kain tidak akan terburai 🌼 Bantal yang sangat padat dan gebu 🌼 Pelbagai pilihan warna, boleh campur dalam satu order 🌼 Bantal kami murah dan jauh lebih rendah dari harga pasaran 🌼 Boleh beli secara borong untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah . Jom order sebelum tempahan penuh ! 😉 lambat2 nanti, kena tunggu giliran pulakk! . Berminat? Cecepat PM atau WhatsApp 0195323271 😘 . http://wasap.my/60195323271/bantal . #bantalhiasanpelamin #barangpelamin #diykahwin #bantalsofa #pelamin #pelaminmurah #bantalcantik #bantalpelaminmurah #kerjakahwin #barangpelamin #bantalhiasan #bantalhiasansofa #handmade #kahwin #kahwinkahwin #kahwinmalaysia #kahwinmurah #kahwinbajet #bantalnikah #bantalkahwin #diypelamin #setnikah #minipelamin #pelaminbajet #barangkahwin #diypelaminmurah #doorgiftbajet #homedecomalaysia #decopelamin #projekkahwin

17 1 Feb 20, 2018

Bantal Hiasan Sofa / Pelamin . 1 pcs RM 20 6 pcs RM 100 je! . 🌼 Material : Satin . 🌼 Size : 12inch . KENAPA PERLU PILIH BANTAL HIASAN DARI KAMI? 🌼 Jahitan kemas dan teliti 🌼 💯% Menggunakan fiber berkualiti tinggi 🌼 Kerawang di tengah tidak mudah tercabut, jika tercabut sekali pun kain tidak akan terburai 🌼 Bantal yang sangat padat dan gebu 🌼 Pelbagai pilihan warna, boleh campur dalam satu order 🌼 Bantal kami murah dan jauh lebih rendah dari harga pasaran 🌼 Boleh beli secara borong untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah . Jom order sebelum tempahan penuh ! 😉 lambat2 nanti, kena tunggu giliran pulakk! . Berminat? Cecepat PM atau WhatsApp 0195323271 😘 . http://wasap.my/60195323271/bantal . #bantalhiasanpelamin #barangpelamin #diykahwin #bantalsofa #pelamin #pelaminmurah #bantalcantik #bantalpelaminmurah #kerjakahwin #barangpelamin #bantalhiasan #bantalhiasansofa #handmade #kahwin #kahwinkahwin #kahwinmalaysia #kahwinmurah #kahwinbajet #bantalnikah #bantalkahwin #diypelamin #setnikah #minipelamin #pelaminbajet #barangkahwin #diypelaminmurah #doorgiftbajet #homedecomalaysia #decopelamin #projekkahwin

10 0 Feb 20, 2018

Bantal Hiasan Sofa / Pelamin . 1 pcs RM 20 6 pcs RM 100 je! . 🌼 Material : Satin . 🌼 Size : 12inch . KENAPA PERLU PILIH BANTAL HIASAN DARI KAMI? 🌼 Jahitan kemas dan teliti 🌼 💯% Menggunakan fiber berkualiti tinggi 🌼 Kerawang di tengah tidak mudah tercabut, jika tercabut sekali pun kain tidak akan terburai 🌼 Bantal yang sangat padat dan gebu 🌼 Pelbagai pilihan warna, boleh campur dalam satu order 🌼 Bantal kami murah dan jauh lebih rendah dari harga pasaran 🌼 Boleh beli secara borong untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah . Jom order sebelum tempahan penuh ! 😉 lambat2 nanti, kena tunggu giliran pulakk! . Berminat? Cecepat PM atau WhatsApp 0195323271 😘 . http://wasap.my/60195323271/bantal . #bantalhiasanpelamin #barangpelamin #diykahwin #bantalsofa #pelamin #pelaminmurah #bantalcantik #bantalpelaminmurah #kerjakahwin #barangpelamin #bantalhiasan #bantalhiasansofa #handmade #kahwin #kahwinkahwin #kahwinmalaysia #kahwinmurah #kahwinbajet #bantalnikah #bantalkahwin #diypelamin #setnikah #minipelamin #pelaminbajet #barangkahwin #diypelaminmurah #doorgiftbajet #homedecomalaysia #decopelamin #projekkahwin

9 0 Feb 20, 2018

Bantal Hiasan Sofa / Pelamin . 1 pcs RM 20 6 pcs RM 100 je! . 🌼 Material : Satin . 🌼 Size : 12inch . KENAPA PERLU PILIH BANTAL HIASAN DARI KAMI? 🌼 Jahitan kemas dan teliti 🌼 💯% Menggunakan fiber berkualiti tinggi 🌼 Kerawang di tengah tidak mudah tercabut, jika tercabut sekali pun kain tidak akan terburai 🌼 Bantal yang sangat padat dan gebu 🌼 Pelbagai pilihan warna, boleh campur dalam satu order 🌼 Bantal kami murah dan jauh lebih rendah dari harga pasaran 🌼 Boleh beli secara borong untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah . Jom order sebelum tempahan penuh ! 😉 lambat2 nanti, kena tunggu giliran pulakk! . Berminat? Cecepat PM atau WhatsApp 0195323271 😘 . http://wasap.my/60195323271/bantal . #bantalhiasanpelamin #barangpelamin #diykahwin #bantalsofa #pelamin #pelaminmurah #bantalcantik #bantalpelaminmurah #kerjakahwin #barangpelamin #bantalhiasan #bantalhiasansofa #handmade #kahwin #kahwinkahwin #kahwinmalaysia #kahwinmurah #kahwinbajet #bantalnikah #bantalkahwin #diypelamin #setnikah #minipelamin #pelaminbajet #barangkahwin #diypelaminmurah #doorgiftbajet #homedecomalaysia #decopelamin #projekkahwin

10 0 Feb 20, 2018

Bantal Hiasan Sofa / Pelamin . 1 pcs RM 20 6 pcs RM 100 je! . 🌼 Material : Satin . 🌼 Size : 12inch . KENAPA PERLU PILIH BANTAL HIASAN DARI KAMI? 🌼 Jahitan kemas dan teliti 🌼 💯% Menggunakan fiber berkualiti tinggi 🌼 Kerawang di tengah tidak mudah tercabut, jika tercabut sekali pun kain tidak akan terburai 🌼 Bantal yang sangat padat dan gebu 🌼 Pelbagai pilihan warna, boleh campur dalam satu order 🌼 Bantal kami murah dan jauh lebih rendah dari harga pasaran 🌼 Boleh beli secara borong untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah . Jom order sebelum tempahan penuh ! 😉 lambat2 nanti, kena tunggu giliran pulakk! . Berminat? Cecepat PM atau WhatsApp 0195323271 😘 . http://wasap.my/60195323271/bantal . #bantalhiasanpelamin #barangpelamin #diykahwin #bantalsofa #pelamin #pelaminmurah #bantalcantik #bantalpelaminmurah #kerjakahwin #barangpelamin #bantalhiasan #bantalhiasansofa #handmade #kahwin #kahwinkahwin #kahwinmalaysia #kahwinmurah #kahwinbajet #bantalnikah #bantalkahwin #diypelamin #setnikah #minipelamin #pelaminbajet #barangkahwin #diypelaminmurah #doorgiftbajet #homedecomalaysia #decopelamin #projekkahwin

8 0 Feb 20, 2018

Bantal Hiasan Sofa / Pelamin . 1 pcs RM 20 6 pcs RM 100 je! . 🌼 Material : Satin . 🌼 Size : 12inch . KENAPA PERLU PILIH BANTAL HIASAN DARI KAMI? 🌼 Jahitan kemas dan teliti 🌼 💯% Menggunakan fiber berkualiti tinggi 🌼 Kerawang di tengah tidak mudah tercabut, jika tercabut sekali pun kain tidak akan terburai 🌼 Bantal yang sangat padat dan gebu 🌼 Pelbagai pilihan warna, boleh campur dalam satu order 🌼 Bantal kami murah dan jauh lebih rendah dari harga pasaran 🌼 Boleh beli secara borong untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah . Jom order sebelum tempahan penuh ! 😉 lambat2 nanti, kena tunggu giliran pulakk! . Berminat? Cecepat PM atau WhatsApp 0195323271 😘 . http://wasap.my/60195323271/bantal . #bantalhiasanpelamin #barangpelamin #diykahwin #bantalsofa #pelamin #pelaminmurah #bantalcantik #bantalpelaminmurah #kerjakahwin #barangpelamin #bantalhiasan #bantalhiasansofa #handmade #kahwin #kahwinkahwin #kahwinmalaysia #kahwinmurah #kahwinbajet #bantalnikah #bantalkahwin #diypelamin #setnikah #minipelamin #pelaminbajet #barangkahwin #diypelaminmurah #doorgiftbajet #homedecomalaysia #decopelamin #projekkahwin

9 0 Feb 20, 2018

Cactus light. RM30 (exclude postage) #HomeDecoMalaysia

2 1 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

6 0 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

7 0 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

3 0 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

8 0 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

4 0 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

3 2 Feb 20, 2018

🎀ENGLISH GARDEN 🍎160x230cm 🍎made in turkey 🍎last piece for each design 🍎high pile 🖋RM300 🚛Postage via citylink Excluded --------------------------------------------- #cheapcarpet #sayajualkarpet #karpetmalaysia #karpetmurah #karpetlembut #karpethalus #homedecor #homedecoration #homedecomalaysia #rugmalaysia #interiordesign #ikeamalaysia #homeimprovementmalaysia #idmalaysia #interiordesign #sayajual #sayajualrug #sayajualkarpet #bazaarpaknil #sayajualpatchwork #patchwork #patchwork

3 0 Feb 20, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.