Photos and videos from all countries

Photos and videos for #hidungtersumbat

IV Mist mampu memberi kesan yg pantas mengatasi masalah resdung~~~ Mari cuba 💓💓💓 Sembur-sembur, Sembuh InsyaAllah mujarab Utk lebih lanjut tentang iv mist boleh whatsapp ke 0192832796 #ivmist #ivmistteamanie #resdungkronik #ubatresdung #kahak #bersin #migraine #migrain #sakitkepala #kepalaberdenyut #jerawat #jerawatbatu #jeragathilang #hidungtersumbat #sakitgigi #gatalmuka #gatalhidung #belacan #alahan

11 0 Feb 17, 2018

Kenapa kita perlu memiliki IV Mist??? 🌿 Kandungannya terdiri daripada 10 herba yg terbaik👍👍👍 👉 Halia bara 👉 Saffron 👉 Serai 👉 Minyak kelapa dara 👉 Eucalyptus 👉 Habbatussauda 👉 Limau purut 👉 Minyak argan 👉 Minyak halia 👉 Pudina 🌿 Untuk lebih lanjut tentang produk... boleh whatsapp ke 📲📲📲 0192832796 #ivmist #sayajual #jualbeli #jual #maricuba #jomcuba #sayasuka #murah #promosi #penawar #bazaarpaknil #ivmistteamanie #resdungkronik #ubatresdung #kahak #bersin #migraine #migrain #sakitkepala #kepalaberdenyut #jerawat #jerawatbatu #jeragathilang #hidungtersumbat #sakitgigi #gatalmuka #gatalhidung #belacan #alahan

15 1 Feb 17, 2018

Siapa sini malam malam sebelum tido sapu minyak kat perut? Kaki? Dulu mak selalu paksa lily sapu minyak kat perut sebelum tido tapi jarang lily nak sapu sebab berminyak, tak selesa betul nak tido rasa berlengas lengas pastu kena baju pulak. Tu dulu. Sekarang sejak abang sendiri buatkan minyak urut moden ni, tetiap malam rajin sapu kat perut tanpa disuruh suruh. Mudah kering kat kulit sebab waterbased Tido pun lagi lena rasa selesa betul laa dengan bau aromaterapi minyak kayu putih ni. Belom campur pepagi dah memerut kat toilet. Kebanyakan orang tahu lavender ni aromaterapi namun ramaaaaai tak tahuuu yang bau minyak kayu putih ni pun sebenarnya terapi jugak taw. Tak caya, gi gugel. Sebab tu orang orang lama sukaa pakai minyak kayu putih. Try la adjust satu pastu rasa sendiri. Ada kawan lily sorang ni awal awal takmo try. Kita hulur pun takde respon. Pastu baru baru ni dia amek sebotol terus wassap esok tu, "..dah sapu kat perut. Aah memang berkesan!.." Tu lelaki tuu yang cakap. Awal awal dulu kemain dia komen memacam. Sekali dah pakai, hurmmm baru dia tahuuu best nya MMG ni.

10 1 Feb 17, 2018

Siapa sini malam malam sebelum tido sapu minyak kat perut? Kaki? Dulu mak selalu paksa lily sapu minyak kat perut sebelum tido tapi jarang lily nak sapu sebab berminyak, tak selesa betul nak tido rasa berlengas lengas pastu kena baju pulak. Tu dulu. Sekarang sejak abang sendiri buatkan minyak urut moden ni, tetiap malam rajin sapu kat perut tanpa disuruh suruh. Mudah kering kat kulit sebab waterbased Tido pun lagi lena rasa selesa betul laa dengan bau aromaterapi minyak kayu putih ni. Belom campur pepagi dah memerut kat toilet. Kebanyakan orang tahu lavender ni aromaterapi namun ramaaaaai tak tahuuu yang bau minyak kayu putih ni pun sebenarnya terapi jugak taw. Tak caya, gi gugel. Sebab tu orang orang lama sukaa pakai minyak kayu putih. Try la adjust satu pastu rasa sendiri. Ada kawan lily sorang ni awal awal takmo try. Kita hulur pun takde respon. Pastu baru baru ni dia amek sebotol terus wassap esok tu, "..dah sapu kat perut. Aah memang berkesan!.." Tu lelaki tuu yang cakap. Awal awal dulu kemain dia komen memacam. Sekali dah pakai, hurmmm baru dia tahuuu best nya MMG ni.

9 2 Feb 17, 2018

Every mom's wish Dari bayi hingga dewasa boleh guna. #demam #selesema #sakitkepala #babybalms #hidungtersumbat #kotasamarahan #kuching

4 0 Feb 16, 2018

Bagi keluarga yang mempunyai si kecil, pasti sebagai ibu bapa mahukan yang terbaik buat si manja. Penting untuk di manja mempunyai tidur yang nyenyak. Sekiranya bayi kurang sihat pasti ibu bapa risau sekiranya si manja batuk, selsema dan hidung tersumbat. Balm Bayi Tok Syed merupakan balm yang dikhusus untuk bayi dan seisi rumah tanpa mengira usia dan jantina... Untuk maklumat lanjut boleh baca di blog.. http://www.mreena.com/2018/02/balm-baby-tok-syed-petua-herba-warisan.html?m=1 #mreenadotcom #afbdotmy #balmbayitoksyed #balmbayi #selsema #batuk #hidungtersumbat

24 0 Feb 16, 2018

Ibu-ibu sarat mengandung, pasti selalu mengalami sakit belakang dan lenguh sendi-sendi. Namun ibu mengandung tidak boleh ambil sebarang produk yang tanpa diketahui mempunyai bahan kimia dan akan mempengaruhi perkembangan janin terutama otak baby. Jadi dapatkanlah #mommyrelief 100% natural NO CHEMICALS AND ALCOHOL. 100% safe. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta RonellaMY & babyseries_ronella agents wanted: ummi_mall syasya_story alimi_othman click this link ini to order http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #ronellaeo #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati #essentialoils #cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #setibubersalin #kelabibuhamil #ibuhamil #ibumengandung #ronellamalaysia #selsema #setberpantang

34 5 Feb 15, 2018

Feedback dari pengguna MMG

17 1 Feb 15, 2018

Minyak urut Moden MMG

29 1 Feb 15, 2018

Cara Penggunaan RONELLA ESSENTIAL OIL- wasap 01128509986 . ▶Buka penutupnya dan hidu aromanya dalam-dalam ▶Titiskan 2 titis Ronella Essential Oil pada tisu dan hidu secara langsung ▶Campurkan essential oil dengan carrier oil dan sapu atau urut pada kulit dan anggota badan yang berkenaan ▶Titiskan sebanyak 8 titis essential oil ke dalam tab mandi yang telah diisi dengan air dan berendam sekitar 20 minit di dalamnya ▶Menggunakan Ronella atau IMpreneur diffuser iaitu dengan titiskan sebanyak 5 titis essential oil ke dalamnya yang diisi dengan 70ml air dan dibiarkan wap dihidu dalam ruangan seperti bilik tidur, pejabat dan ruang tamu. . . Selamat mencuba😉 . keep follow instagram RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari babyseries_ronella dan order. . agen sah ummi_mall syasya_story aisyah_meera alimi_othman . klik link ini untuk order http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986 . #minyakpatitumbuhan #minyakpati #cikguseo #ajimaura #sutra #selsema #setberpantang #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati #essentialoils #cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #selsema #setberpantang

19 3 Feb 15, 2018

Rm45 sahaja untuk seisi keluarga MMG membantu melegakan 👇 #0133630036

10 2 Feb 15, 2018

Aloe vera. . . Menyejukkan.

7 1 Feb 15, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.