Photos and videos from all countries

Photos and videos for #hambar

Lagu nya hambar #klasic sibul

hilmanavenged777

reaction bile orng buat lawak hambar #jiwokabuk #mylifemyway #thisismystory #dubmashmalaysia

wanmukhriz

Gunung Berembun View mcm hambar sket nasib baik air terjun boek

ayapzul

Sagu,memang hambar tapi mengenyangkan,seperti mereka saja Sagu matotonan (berwisata berbudaya) #mentawai #sagu #minangsolokcoffee #note__graph #photography #infosumbar #genpisolok

abayalgani

Regrann from zukieeeee - Dollah memandai mandai pasal "OM TELOLET OM" . (TAG KAWAN KORANG YG MACAM NI) #abdullahyensem #omteloletom #hidupbangladesh #hambar #bunyiketiak #bakatsemulajadi #kepam - #regrann

whynotnajwa

Biarlah rasa ini hambar , biar kamu tau rasa ini tidak akan manis sebelum tercelup senyumanmu ☺ #vespaextreme #vespgram #memevespa #exploresemarang #explorevespa #explorevespasemarang #filosofivespa #vesparocknroll #vespaindonesia

scooterist_kalem

Regrann from scooterist_kalem - Biarlah rasa ini hambar , biar kamu tau rasa ini tidak akan manis sebelum tercelup senyumanmu ☺ #vespaextreme #vespgram #memevespa #exploresemarang #explorevespa #explorevespasemarang #filosofivespa #vesparocknroll #vespaindonesia

explorevespasemarang

Got Jamon on the mind. Lots and lots and lots of Jamon. #barcasavale #hambar #pdxeats #pdxdrinks

barcasavale

Kau nak mandi tak? Aish dah mandii la! Ehew.Okay hambar eh? huhu dia kata famous nasi arab kat sini. Okay aku jgk yg 1st time try.Mandy Lamb a fav! Thank you zahirulazlanphotography belanja, belanjaa la lagikk #foodMar

puterymemory

hitsutusan SELASA 07 Mac 2017 #AnugerahKaseh #TributePRamlee hambar? Mungkin musim depan Datuk iamrosyam dan rtm_malaysia kena fikirkan idea lebih segar nak kasi lebih gempak. Apapun tahniah buat diraabuzahar serta pasukan produksi lain yang menang.

hitsutusan

#Repost hitsutusan with repostapp・・・ hitsutusan SELASA 07 Mac 2017 #AnugerahKaseh #TributePRamlee hambar? Mungkin musim depan Datuk iamrosyam dan rtm_malaysia kena fikirkan idea lebih segar nak kasi lebih gempak. Apapun tahniah buat diraabuzahar serta pasukan produksi lain yang menang.

najuapramlee

. Regrann from hitsutusan - hitsutusan SELASA 07 Mac 2017 #AnugerahKaseh #TributePRamlee hambar? Mungkin musim depan Datuk iamrosyam dan rtm_malaysia kena fikirkan idea lebih segar nak kasi lebih gempak. Apapun tahniah buat diraabuzahar serta pasukan produksi lain yang menang. - #regrann

official_supportartismalaysia

Regrann from hitsutusan - hitsutusan SELASA 07 Mac 2017 #AnugerahKaseh #TributePRamlee hambar? Mungkin musim depan Datuk iamrosyam dan rtm_malaysia kena fikirkan idea lebih segar nak kasi lebih gempak. Apapun tahniah buat diraabuzahar serta pasukan produksi lain yang menang. - #regrann

wartawanmedia

Disebabkan byk sgt feedback yg mengatakan pikapline aku hambar so , aku dah retired buat pikapline . Nak try outfit mat moto tpi cam mat poy lak Tpi nanti aku buat kambek * #brokecundang #brotabah #ootd #rempit #maha2016 #igers #malaysiaigers

hamizanz

NOTA BUAT HATI"Andai dirimu merasakan, bahawa dengan menghina orang lain dihadapan manusia lain, akan menyebabkan dirinya dipandang hina, maka tanggapanmu salah, kerana tanpa engkau sedar, di saat engkau menghinanya, engkau telah menghina dirimu sendiri dan membuka aibmu dengan tindakkanmu.." #hambar #keceriaan #matakucing #abdullahyensem #barulepasnangis #haha

ezzyezzmiera_official

Dalam rangka "BUBUR MANIS" alias Buka Buareng Ama Alumni Osis 2015..Jadi acara ini tiap tahun rutin diadain buat buka bareng plus reunian dari angkatan Pengurus Osis 10 tahun yg lalu sampe yg sekarang masih menjabat, so kalo ga ikut rasanya hambar puasaya tahun ini.. Sorry #latepost nih #buburmanissmapa2015 #bestmoment #exploremagelang #SMAPAMagelang #reuni #magelangbagus

dhinadhindil

kuliner malem minggu di mommybsd pesen soto betawi dan spagheti bolognise enakkk bingitsss spagheti nya ga hambar lho biasa nya makan spagheti di tmpt lain ga enak..topping daging nya jg banyakkk...cuzzz pada kesini lahhh ada menu lain yg sama enak nya dsini #kulinerbsd #sotobetawi #spaghetti #saturdaynight #mommybsd

amandabrown84

First trial, no salt no ice diet for 13 days a.k.a diet mayoYesterday menu, day 1:Lunch: steamed potato with spicy spinach tomato carrot fritattaDinner: garlic&onion beef steak with leaf lettuceKesan: well, rasanya memang hambar, tapi not to bad lah.. (Diselamatkan rasa bawang dan lombok merah)Bismillah, doakan berhasil yaaa..Harus tahan godaan makanan enak selama 2minggu.. #dietmayo #day1 #akupastibisa #dietsehat #heathylicious #behealthy

mithadie

Pertanyaannya!!!!Apa benar mengirim rasa menjadi hak prerogatif lidah?Jika iya jawabnya kenapa sering kali tempat dan makanan yang sama tak terasa sama rasanya di lidah jika disantap dg orang yang berbeda.... #meracau #krikkrik # #kan deket laut pandangin aja air nya kalau masih hambar aka asiiin #sea # #beach #sea #foodgasm #tacos #pizzarendang #tuna #cloudy #beverages #maincourse #no #dessert #jepara #

rozaqia

Secangkir kopi dan hujan siang ini terasa hambar tanpa kehadiranmu. Semua menyadarkanku bahwa aku tak lengkap tanpa hadirmu. Biarkan rindu ini larut dalam setiap tetasan kopi dan hujan yang turun saat ini. #coffeerider #coldbrew #singleorigin #acehgayo #flores #papua #lintong #bali #arabica #robusta #coffee #manualbrew #instacoffee #kopiindonesia #kopitubruk #vietnamdrip #v60 #streetcoffee #kedaikopi #warkop #exploretangerang #tangerangfoodies #ngopi #ngopidicimone #nongkrong #janganlupangopi #abouttng #baristaindonesia

coffee.rider

Bila kawan kau sembang dia alone la takda sapa nak la but bila ada orang suka dia, dia pulak friendzone kan . Sorry gais sbb storyline takfunny and hambar sbb first try hahshahSila tag kawan korang yang macam tu ...Editor: mzn_neoowlW/ radinikhmal aredee97 ... #malayvines #malaysiaviners #malayavidgram #malaysiavidgram #vine #viner #sketsa #dubsmash #smule #smulemalaysian #smulemalaysia #lawakgram #lawakhangit #himpunanceritalawak #siakapkeli #lawak #rotikaya #lawakhambar #funny #mudahterhibur #malaysianviners #parody #firsttry #kakisembang #brocuba #friendzone lawak_hambar lawak_ohsemm lawak.boringp malaysiaviners malayavidgram

mhdhrrz
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.