Photos and videos from all countries

Photos and videos for #hairtreatment

Suffering from INTENSIVE Hair loss? Give us a call on +961 1 742 999 to learn all about Platelet Rich Plasma* one of our rejuvenation solutions/ Treatment. *PRP or platelet rich plasma is a treatment which consists of injecting plasma that is rich in platelets and growth factors into the scalp at the level of the hair follicles. These growth factors will decrease hair loss and promote new hair growth as well as better hair quality.

2 1 Jan 21, 2018

Day 21 of the #abnewyearstashchallenge featuring hair treatments and styling: ✨ Hair masks : 🌸 Kracie - Ichikami premium hair pack 🍃 Macadamia natural oil - Deep repair mask 🌺 Philip Kingsley - Elasticizer 🔮 Oribe - Supershine moisturizing cream 🍃 Macadamia natural oil - Luxurious oil treatment 🌟Ouai - hair oil ✨Vernon Francois - Dazz~ling spritz shine spray 🌼 Balmain Hair Couture - Silk Perfume 🌺 Philip Kingsley - Daily damage defence ⭐️ Soap & Glory - Runshower dry shampoo

1 1 Jan 21, 2018

Mesmerizing beauty.... #beauty #poetry

4 1 Jan 21, 2018

TIPS PENJAGAAN RAMBUT KERING 💇💇💇💇💇💇💇💇💇💇💇💇💇 Rambut kering akan nampak rapuh dan mengerbang. Banyak punca terjadinya rambut kering ni dari genetik hinggalah kepada rawatan yang diambil. Kelenjar minyak yang tak aktif akan menyebabkan rambut menjadi kering. Cuci rambut hanya 2 atau 3 kali seminggu kalau anda mempunyai jenis kulit yang kering dan rambut kering. Beri perhatian juga kepada jenis shampoo dan konditioner yang anda gunakan. Elakkan lebihan pendedahan kepada kepanasan dan penggunaan bahan kimia seperti pelurus rambut, pengering rambut, pewarna rambut dan sebagainya.Paling mudah kalau kita nak tahu samada sesuatu peralatan tu sesuai atau tak dengan rambut kita, fikir tentang kulit kita. Takkan kita nak letakkan pemanas 1875 watt pemanas pada kulit kita setiap pagi kan? Jadi, samalah jugak dengan penggunaan pengering rambut. Bahan kimia yang kuat yang terkandung dalam pewarna rambut boleh menyebabkan kita kehilangan lembapan / minyak semulajadi yang diperlukan oleh rambut kita. Bahan kimia ni jugak boleh menyebabkan rambut bercabang dan mudah putus / gugur. Berhati-hati juga dengan klorin dan sinaran cahaya matahari. Kedua-dua ni boleh menyebabkan rambut menjadi kering. Pastikan anda cuci rambut betul-betul selepas mandi laut atau kolam renang. Kalau anda memang yang jenis kerap ke kolam renang, dapatkan #shampozdprofessional yang sememangnya direka khas untuk menyingkirkan klorin dari rambut. #sayajualmurah #syampuviral #zdhaircare #zdprofessionalhaircare #beautyhair #rambutwangi #rambutlebat #rambutsihat #rambutgugur #rambutrosak #malaysiaonlineshop #like4like #vscomalaysia #like4follow #mygenggua #barangbaik #bazar #jangankecam #malaysia #ikutcarakita #uitmshahalam #kolejkomuniti #igersmy #mygenggua #malaysiaonlineshopping #fitmalaysia #seremban #serembanonlineshop #hairtreatment #portdickson

12 0 Jan 21, 2018

😩ถ้าผมร่วง..จนทำให้ขาดความมั่นใจขนาดนี้ ให้เราช่วยดูแลคุณซิค่ะ #อยากให้ลอง #ชาโคลเซรั่ม . . ทุกปัญหาผม 👉🏻 ✦ชาโคลเซรั่ม จัดการได้!!! ▪️ ขนาด 15 ml. || ราคา 390 บาท ▪️ ขนาด 30 ml. || ราคา 690 บาท ▪️ รับสมัครตัวแทนเปิดบิลเริ่มต้นเพียง 20 ขวด . สนใจสั่งซื้อ/สมัครตัวแทนขาย 📲Line ID : chaninun27 [ มี @ ด้วย] #PARIN #CHARCOALSERUM #parinthailand #hairserum #hairtreatment #ชาโคลเซรั่ม #ปริญ #ปริญชาโคล #รีวิว #ผมร่วง #ลดผมร่วง

2 0 Jan 21, 2018

7 months without a weave. Black girls, your hair WILL grow IF you take care of it. I’m taking a break from weaves for personal reasons (nothing related to my hair thinning or breaking). • My coworker dees_hair_chair (one of the best to ever do it) treated my hair and I’m so pleased. I learn A LOT from her so I can take hair care to the next level. Thank you again! 👍🏾😇💁🏽‍♀️ Flattest weaves, best colors and look at my press, flat iron and curl 🤷🏽‍♀️. • #thebeautychamp #deeshairchair #treatment #hairtreatment #thesalonofinglewood #hairstylistla #hairla #lahair #heaircarela #selfievideo #clientselfie #clientappreciation #blackgirlswithlonghair #unmixed #chickwithglasses #nobrakes

1 0 Jan 21, 2018

Thought grey hair was a nightmare? Think again, friends… Silver, Ash Grey or Platinum blond are the current Hot Topic on the streets. From Kylie Jenner to Rihan, Diva’s have rocked this hair color last year, follow your fav celebrities trail and get a hair color transformation at Miral Beauty Salon. #hairtreatment #miralforever #haircare #blonde #hairrepair #haircollagen #healthyhair #beauty #haircaviar #brunette #hairprotein #hairbotox #sharjah #dubaisalon #hairdressermagic #haircut #blowdry #haircutoffers #hairbotox #haircollagen #hairprotein #antifrizz #strengthens #repairs #loveyourself #loveyourhair

5 0 Jan 21, 2018

#kiasalon Jln kemang selatan raya 125 bangka mampang prapatan tlp 021-7179-3570 Jaksel 💕💕💕👌🏻👌🏻 #haircolors #hairhighlights #cutting #hairweave #hairextensions #hair clips #hairtreatment #beautymakeup #beautyembroidery #beautylazer #facialrejuvenation #eyebrowthreading

4 0 Jan 21, 2018

Hair Treatment : . ❤ Damaged. ❤ Hair Doctor. ❤ Marilyn. ❤ New. ❤ Yuge. . . Hair treatments that have different function . whatsapp and tell me your hair problem and i will suggest which is suitable for u. U can use up 3 times. How to you use? Just mix with hot water and spread it at your hair. Leave 20-30 min and wash your hair 💆💅❤ . #lush #lushmalaysia #lushtoner #lushfreshhandmadecosmetics #trustedseller #lushmalaysia #teatreelush #cleanserlush #lushmurah #lushmalaysia #trustedseller #lushitems #lushsayajual #sayajual #murah #cleanserlush #lush #lushmalaysia #lushbathbomb #lushmurah #lushcupocoffeemask #cupocoffee #lushcosmetics #lushmurah #lushskincare #lushangelsonbareskin #lushaquamarina #lushmalaysia #lushmoscow #lushpreorder #malaysia #moscow #lushmurah #lushkitchen #lushcosmetic #hairtreatment

3 0 Jan 21, 2018

😍😍😍 Book ur appointment 👌🏻❤️ صالون فلير اند مور... متخصص بصبغ و تسريحات الشعر ، الاظافر والمساج للاستفسار عن العروض و الاسعار ولحجز المواعيد الرجاء الاتصال على : 98839852 ‎ موقعنا الجابريه ق ٣ب ش ١٠٤ بنايه الزين - بجانب سابليه مقابل الجمعيه 💕💕 الدور الاول شقه ١١ب💕💕 نفتح من ١٠ ص - ٨ م 🙎للاتصال : 98839852 #salon #nails #kuwait #hair #haircare #skin #q8 #kuwaitsalons #keratin #hairmask #nailpolish #paraffin #صالون #الكويت #الجابريه #organic #organicsalon #protein #haircut #hairtreatment #tagsforlikes #popular #business #sales #instagood #photo #salon #relax #massage

310 0 Jan 21, 2018

Hair Treatment (Normal & Damaged Shampo) Menjaga kelembutan rambut dan mencegahnya dari kerontokan adalah hal penting terutama untuk sahabat muslimah yang berhijab, Kenapa? Karena rambut yg tertutup rentan terhadap minyak berlebih pada kulit kepala yg menyebabkan rambut lepek dan pastinya berketombe Damaged Hair Shampoo dr Skincare Ummi Pipik Series ini mampu merawat rambut yang kering dan pecah-pecah. Mengandung moisturizer untuk melembabkan rambut sehingga rambut tampak lenih sehat dan terawat. Sehngga bisa menjadi solusi tepat untuk perawatan rambut sahabat muslimah Klik : upstestimoni Order : wheretobuyups #hairtreatment #normalshampo #damagedshampo #rambutsehat #halal #rambutterawat #muslimah #hijab #cantik #thesecretofhiddenbeauty #cantikyangtersembunyi #kosmetikahalal #kosmetikaindonesia

2 0 Jan 21, 2018

#kiasalon Jln kemang selatan raya 125 bangka mampang prapatan tlp 021-7179-3570 Jaksel 💕💕💕👌🏻👌🏻 #haircolors #hairhighlights #cutting #hairweave #hairextensions #hair clips #hairtreatment #beautymakeup #beautyembroidery #beautylazer #facialrejuvenation #eyebrowthreadin

2 0 Jan 21, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.