hairi Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #hairi

I can easily boast that,most of my clients have long,healthy hairI love my CLIENTS n their HAIR #cleanscalp #haircareisimportant #proteintreatment #moisturetreatment #scalpdetox #lessheat #trimwhenneeded #happyfriday

hairstylesbykimone

Hair Collaboration with beth.mpls.hairI think everyone needs to know how amazing this stylist is. We worked in two groups over this past weekend, and when my head was ready to explode, Beth was there to calm me down and teach me a few tricks to a handful of hair styles. Thank you for being so amazing, my Capricorn friend ..... #303magazine #denverfashionweekend #303DFW #denvercolorado #bribirdartistry #fashion #hairstyles #haircolor #sohosalondenton #dentonhairstylist

ssscoundrel

Strangely, these daysI like things easyBut still, I like Corinne’s musicRather than hot pinkI like a deep purpleI also like pajamas with buttons and lipstickThese are jokesI like it. I’m twenty fiveI know you like meI got this. I’m truly fineI think I know a little bit about myself nowRather than long hairI definitely like short bairBut stillI was pretty when I sang Good DayWhy is that?I like things a little outdatedRather than picturesI like filled palettes, diaries, times I was asleepI like it. I’m twenty fiveI know you hate meI got this. I’m truly fineI think I know a little bit about myself nowEverything’s hard cuz you’re youngGetting upset when you’re being naggedA child who used to only get scoldedBarely passed twentyHappiness is just momentary?It hurts cuz you’re youngHey Jieun, oppa just turned 30But I’m notBut I’m an adultAlthough I’m not there yetI’m only five years older than youPast twenty, not yet thirtyIn between, right thereWhen I’m not a kid or an adultWhen I’m just meI shine the brightestSo don’t get scared when darkness comesYou’re so beautiful that your flower will bloomYou’re always loved, youPalette, diaries, times I was asleepI like it. I’m twenty fiveI know you like meI got this. I’m truly fineI think I know a little bit about myself now(Still have a lot to say)I like it. I’m twenty fiveI know you hate meI got this. I’m truly fineI think I know a little bit about myself now #IU #Palette #Im25 #MySong

han_na0831

5 FASA MENUJU KEJAYAAN 1) Fasa Exited/semangat - Masa ni jiwa kita sangat bersemangat nak buat bisnes. Setiap hari sharing, posting di media sosial.2) Fasa mula diuji - ada adik beradik perli..tiada sokongan keluarga malah diuji dengan kata2 negatif orang sekeliling berkenaan bisnes anda.3) Fasa Down ~ Fasa ni ramai yg tidak manpu untuk bangkit sebab terlalu banyak layan biawak sekeliling.Akhirnya stop, berhenti di tengah jalan..TETAPI.andai anda berjaya hadapi segala ujian..maka anda akan naik ke fasa keempat.4) Fasa Bangkit dari kegagalan ~ Org yg berjaya bangkit dan istiqamah dalam fasa ini ,maka dia akan terus buat tanpa henti..perjalanan bisnes akan kembali stabil dan pasti akan naik ke fasa lima.5) Fasa KEJAYAAN ~ inilah fasa yang dinantikan & didambakan oleh semua usahawan2. Jiwa raga kental dengan segala macam bentuk ujian yg melanda.Lebih tenang menghadapi segala kemungkinan.Ianya akan membuatkan anda berjaya capai apa sahaja impian, Financial Freedom, bebas mmbeli impian,bebas hutang dan akan trus bersemangat melahirkn usahawan2 baru tanpa henti.So , truskan sahabat.Jangan stuck di fasa ketiga..bangkitlah dan teruskan melangkah kerana kejayaan amat hampir dgn insan yg berusaha tnpa henti!! Nak rasa kejayaan dalam bisnes, meh pm saya.. Nikmat sangat indah..Whatsapp Whatsapp017 341 8040017 341 8040017 341 8040(Aminah Hairi) #Betabussinessclub #F2Academy #TitaniumNetwork #ActiveIncomeFighter #MorePassive #Grabpeluang #Allahmemberirezeki #RezekiAllahBagi #RezekiTakSalahAlamat #Startingfromnow #LifeInspiringLife

cikaminah_hairi

"KATA-KATA MEREKA..."..Ada orang cakap , buat apa jadi kaya ni ? Cukuplah hidup sederhana janji dapat makan dan survive hari2 pon okay dah . Ni mindset yang salah. Daripada hidup banyak hutang lebih baik pilih jadi KAYA. Teruskan bacaan anda. ...Bila Kita Kaya, Kita Boleh Bantu Orang. Kalau Kita Tak Kaya, Bila Orang Tu Susah, Kita Cuma Mampu Doakan Je dari jauh . Hari2 doakan tapi takde usaha nak bantu . Bukan ke sebaik2 manusia tu adalah mereka yang memberi manfaat dekat orang lain ?..Bila kita kaya , banyak masalah boleh settle . Sebab zaman sekarang ni , adik beradik bergaduh sebab duit . Suami isteri bercerai pon sebab duit. Budak kecik tak bersekolah pon sebab duit . Ada yang mencuri sebab duit . Ada yang gadai maruah disebabkan duit . Kalau ada duit , agak2 boleh tak masalah ni selesai ?..Bila kita kaya , nak beribadah pon senang . Tak ada problem masa and kewangan . Bila2 masa pon nak pergi haji dan umrah takde masalah . Siap boleh bawak keluarga lagi. Solat pon tak perlu nak gopoh gapah sebab takot masuk kerja lambat . Yang paling penting...Bila kita kadi kaya , kita boleh memberi dengan lebih banyak . Orang datang mintak sedekah pon tak berkira . Nak keluarkan RM50 tak fikir apa dah . Sekarang ni nak sedekah RM1 pon tangan dah menggigil. Sedangkan ubat kepada kefakiran adalah dengan menderma . Tapi kalau takda duit , nak derma macamana kan?...Ingatlah , MENJADI KAYA BUKAN BERMAKSUD MENJADI HAMBA DUNIA. TEGAKKAN EKONOMI JUGA MERUPAKAN SATU JIHAD . BERNIAGALAH SEKALIPUN KAMU SUDAH KAYA . ..Tak tahu nak start bisnes di mana,di sini bersama2 saya dengan platfrom #Betabussinessclub dengan jaminan 200%!!!..Whatsapp me : 017 341 8040 017 341 8040 017 341 8040Aminah Hairi #Betabussinessclub #F2Academy #Investment #Allahmemberirezeki #KitaUsahabersama #RezekiAllahBagi #RezekiTakSalahAlamat #ManJadaWajadda #Grabpeluang #Startingfromnow #MorePassive #ActiveIncomeFighter

cikaminah_hairi
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.