Photos and videos from all countries

Photos and videos for #glowing

Paket kecantikan, Tanpa perlu ke salon.perawatan wajah, dgn harga lbh hemat 30% 😇😇😇😇 Wa: 085606584436 #glowing #moreskinnasa #cantikalamihalal #nasamurah #bersih #bebasmercury #bebasjerawat #antiflekhitam #bebaskomedo #bisnisnasa #bisnissukses #bisnismasadepan #bisnisbarokah #bisnis354

0 0 Jan 17, 2018

. Mau punya kulit halus , bersih , cerah , bebas jerawat dan flek ?. . Yuk pakai skincare yang di pakai oleh Bunda Maia Estianty. 👉🏻 follow official reseller EMK Beverly Hills Indonesia emk_keikoreinashop emk_keikoreinashop emk_keikoreinashop . 🙌🏻 Dijamin original 💯% 🙌🏻 Under Bunda Maia Estianty langsung. 🙌🏻 Kami reseller resmi sejak Feb 2015. 🙌🏻 Ready Stock @ Jakarta siap kirim. 🙌🏻 Banyak promo nya. 🙌🏻 EMK Aman utk bumil & busui. . . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . EMK placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . Terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. HASILNYA ?. . Anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . . ================================ Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 WA / telegram : 0857-7973-5888 🎀 Line id : keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk #emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan #samplesize #trustedseller #luxuryskincare #masker #maiaestianty #organicskincare #krimputih #skincarebumil #anaksandradewi #jenifersun #bekasjerawat #skincareorganik #skincare #igbeauty #emkserum #facetreatment #klinikwajah

0 0 Jan 17, 2018

Take care of me Talk all day then at night fall in deep Stimulate me I want you mental and physically Grab hold of me Gentle love but touch passionately I'll give you my blessing Take me person and objectively Ex and internally #personally #objectively #lover #summernights #dancer #poetress #trapsoul #dopesoul #browneyes #realeyes #instadaily #shoot #star #suntan #glow #floetry #sabrinaclaudio #music #honeycomb #honeydipped #glazing #soultress #poeticbloodline #glowing #happy #baller #cloud9

1 0 Jan 17, 2018

Waahhh sungguh jelita! Kulit cantek gebu dan glowing 😍 Teringin nak kulit cam ni tak..?? . Meh wasup johara lelaju! . www.whatsapp.my/60123849796 . COD KAJANG BANGI PUTRAJAYA . #hanieserum #hanie3amiracleserum #antipenuaan #antijerawat #antijeragat #flawless #glowing

0 0 Jan 17, 2018

ANÊLL by AZNIL NAWAWI • 4 Langkah mudah untuk kulit lebih cerah, bebas jerawat serta awet muda 😊😊 1. Deep Cleanser 2. Balancing toner 3. Age Defying Day Cream 4. Intense Repair Night Cream • . . . BETUL, TAK PROPA !!! 😀 . atau . inbox di http://m.me/anellkl . whatsapp : http://www.wasap.my/60132422225/ANELL whatsapp : http://www.wasap.my/60132422225/ANELL whatsapp : http://www.wasap.my/60132422225/ANELL . stokis rasmi ANELL BY AZNIL NAWAWI . #dropshiperwanted #agentwanted #anellbyaznilnawawi #bazarpaknil #onlineshop #luluskkm #bestproduk #acne #jeragat #jerawat #flawless #glowing #beforeafter #whitening #bestskincare #tabita #desi #anell #anellbyaznil #sayajual #raya2017 #jualsepatu #jual #ibuputih #patiibuputih #vitcrosehip #vitamincserum

2 0 Jan 17, 2018

ROYAL GLOW by IDEALYST The best skin supplements for your skin. Mengecutkan jerawat, memberi kesan pecerahan untuk kulit yg kusam, memudarkan parut, mengandungi extract acai berry yg bertindak sebagai antioksidan, kulit nampak lebih muda and bersih. . 👉🏻Cara makan 2 biji pg dan mlm dalam keadaan perut kosong dan mkn mcm gula2 jer. . Selamat untuk para ibu yg sedang hamil. Tiada keraguan. 100% Halal dan LULUS KKM. RM162 promo proce 60Tabs/bottle . ☎️03-62112017 📲011-61210187 #idealysthartamas #royalglow #supplement #skin #glowing #brightening #kulitputih #kulitcerah #jerawat #acne #acnescars #acnetreatment #acnecure

2 0 Jan 17, 2018

🍅LUVITZ🍊 ___ Satu supplement untuk kecantikan dan kesihatan. Ianya diformulasi dari bahan yang terbaik iaitu vitamin C, ekstrak tomato dan esktrak oren. Sangat sesuai untuk hasilkan kulit yang lembap, cerah dan glowing. . KELEBIHAN LUVITZ : ✨ Mencerahkan tona tidak sekata ✨ Mencerah kulit ✨ Penyembuhan luka ✨ Melindungi dari perubahan warna kulit ✨ Memperbaiki tekstur kulit ✨ Meningkatkan pertumbuhan rambut ✨ Merawat jerawat dan parut ✨ Mencerahkan tona kulit dan mencerah dengan cepat ✨ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit ✨ Kulit lebih anjal dan tegang ✨ Menghilangkan bintik-bintik hitam bekas jerawat ✨ Kulit yang gelap dan kusam menjadi putih dan halus ✨ Mengecilkan pori-pori ✨ Kulit kering dan pecah akan kembali normal dan halus ✨ Mencegah timbulnya jerawat ✨ Mempercepat proses penyembuhan jerawat ✨ Meratakan warna kulit, mencerahkan ✨ Membuatkan kulit bersinar ✨ Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu ✨ Menghilangkan eyebag dan eye wrinkles ✨ Mengelak sembelit dan melawaskan sistem pencernaan ___ HARGA 1 BOX - RM50 TIDAK TERMASUK POSTAGE ___ 🙋‍♀️Agent n dropship wanted! 🎁 Special free gift 📮 Postage seluruh Malaysia ___ 🚗 COD available - ▶️ SUNGAI BULOH ▶️ PAYA JARAS ▶️ DAMANSARA DAMAI ▶️ KOTA DAMANSARA ▶️ PETALING JAYA ▶️ LRT UNIVERSITI ▶️ SEREMBAN (hujung minggu) __ 📱Whatsapp (Kakza) +6016-359 2012 __ #sayajual  #sayajualmurah #serbukketagih  #luvitz  #luvitzselangor #kulitcerah  #matapanda  #glowing #flawless  #matapanda  #eyebag #darkcircle  #wrinkles  #boosterwhitening #hijabsta  #pretty  #ootd  #bazarpaknil #malaysiaonlineshop  #igshop #igmalaysia  #nleebeauty  #fattzura #moodrepublik  #instafamous  #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan

0 0 Jan 17, 2018

❤️ UFORA BEAUTY COLLAGEN ❤️ . Memiliki wajah yang cantik dan kulit yang cerah bukan mimpi lagi. Ufora Collagene mampu menjadikan impian jadi kenyataan 😎 . Apa Itu #uforabeautycollagen ? .ia adalah collagene terbaik yang mampu ~ . . 🍊 Memutihkan kulit pada wajah & seluruh badan 🍊 Menghilangkan parut dan jerawat 🍊 Melicinkan kulit wajah & seluruh badan 🍊 Mengatasi masalah kulit wajah kusam 🍊 Membaiki sel kulit mati 🍊 Merawat pigmentasi muka 🍊 Meratakan tona kulit seluruh badan 🍊 Meningkatkan kekuatan tulang 🍊 Menyihat & menguatkan rambut 🍊 Mengatasi masalah keputihan 🍊 Menegangkan aset wanita 🍊 Membantu pertumbuhan gigi yang sihat 🍊 Mengawal masalah ketagihan rokok 🍊 Melangsingkan badan 🍊 Membantu sistem penghadaman 🍊 Menyihatkan kuku 🍊 Merawat penyakit gout 🍊 Mempertingkatkan penglihatan 🍊 Mengawal kesihatan jantung 🍊 Mengawal masalah ekzema . PROMO 1BOX 🎁 RM 129 . FREE POSTAGE 📮 . K.ekin guide hingga berjaya😍 Then ada contest taw "beli & menang".. Special taw hadiah 🎁🎉🎊 NAK tak?.. . 📱019-6635908 . . #teamellyyaney👭 #ufora #uforawhiteningskin #collagenproduk #beautyproduk #kulitputih #putihsatubadan #glowing #flawless #cantiktanpasuntik

1 0 Jan 17, 2018

💐UFORA COLLAGEN💐 The secret of beauty skin with the best supplement ever UFORA Glowhite Collagen. Which is featured collagen on global branding Awards 2017 as the winner no 1 whitening pure marine Collagen. . . Setiap hari, paras collagen pada tubuh anda akan berkurangan dari semasa ke semasa. Terutama sekali pada wanita yg mana lebih cepat berkurangan paras collagen di dalam badan berbanding lelaki.Lagi satu,lelaki pun kalau nak putih boleh consume Ufora ni tau!! . . That's why.. We should take 2 sachet UFORA for everyday.. untuk menstabilkan dan menambah isi paras collagen di dalam badan, agar sentiasa sihat dan makin cantikkkk😘 . Nak kulit putih glowing tanpa suntik?.. Pm k.ekin😍 . 📲 019-6635908 📲 019-6635908 📲 019-6635908 . . #teamellyyaney👭 #ufora #uforawhiteningskin #collagenproduk #beautyproduk #kulitputih #putihsatubadan #glowing #flawless #cantiktanpasuntik

1 0 Jan 17, 2018

Hanya 6sachet da cantik menawan😘😍😍 DONT WORRY !!!!! TURBO WHITENING tiada collagen 100% . Kami x nak bubuh collagen atas faktor2 dibawah :- ▪️ Collagen menggemukkan ▪️ Collagen memberi alahan resdung ▪️ Collagen mengganggu sistem hormon ▪️ Collagen mengandungi dadah steroid yg merbahaya T.W diluluskan bebas racun dan dipantau dari masa ke semasa temasok kuantiti jumlah setiap bahan bg mengelakkan TOKSIN dalam badan ! 🌼LOLA PEARL'S GLOWING TURBO WHITENING🌼 💰RM70 📝KEBAIKKAN LOLA PEARL'S GLOWING TURBO WHITENING📝 📌 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 📌Melembabkan kulit dalam masa 24jam 📌 Minyak muka semakin berkurang 📌 Merawat serta mencegah jerawat 📌 Wajah cerah berseri tanpa perlu suntikan 📌 Mengecilkan liang roma 📌 Merawat ekzema 📌 Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit 📌 Altenatif kepada suntikan vitamin c dan glutatione 📌 Menghilangkan tompok hitam dan parut 📌 Kesan pencerahan yang menakjubkan 📌 Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan 📌 Mencegah kerosakan anti oksida 📌 Meningkatkan daya ketahanan badan 📌 Rambut dan kuku menjadi lebih sihat 📌 Melindungi daripada sinaran UA-B 📌 Menyembuhkan luka dan mencegah parut 📌 Membantu menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah 📌 Mencegah penuaan 📌 Membersih , mencerah & menaikkan seri kulit 📌 Menghilangkan bintik / tompok gelap / pigmentasi 📌Mengatasi masalah jerawat & jeragat 📌Awet muda 📌Kulit akan lebih lembab ,halus , tegang 📌Mengecilkan pori-pori wajah 📌Kulit akan lebih cerah & glowing ✅AMARAN ❌Wanita hamil tidak boleh ambil ❌Menyusu boleh janji baby 3 bulan ke atas ❌Semasa period tidak boleh ambil ❌Pantang kafein & seafood, minuman bergas dan air kelapa CARA PENGGUNAAN KOYAK 1SACHET TERUS DIMAKAN (SEBELUM MAKAN) 1SACHET UNTUK 3HARI #turbowhitening #putih #putihgebu #lolaempire #putihmelepak #injectionputih #glowing #gebugebas #cantik #bazarpaknil #fattzura #supplement #supplementno1 #terbaik #kesancepat #viral #flawless #3hari #1kali #qm #terbaik #kemamkemamterusputih

2 0 Jan 17, 2018

Get Glowing with this amazing product ! See why people get crazy to this once they've tried it.. Luxcent is The most talked about Glutathione supplement Today with hundreds of authentic customers feedback! For only 1200pesos you can get the benefits of 3 products in ONE bottle Whitening.Antiaging & Antistress YES you heard it right #luxcent is the first supplement with B vitamins essential for proper brain chemical function thus reducing the effects of stress in human body HAGARD NO MORE! STRESS FREE BEAUTIFUL SKIN can now be achieved with 1 miracle bottle LUXCENT LUMINOUS CAPS™ For more info message us now Pure safe and effective Made in USA 60 capsules 2 capsules a day (Results may vary) See real transformation photos scroll down our page #getglowing #inlovewiththis #Luxcent #luxcentfever #skinwhitening #whitening #glowing #whiteningph #glutaph #glutathione #glutathioneph #glowing #antioxidant #onlineph #onlinesellph #legitseller

0 0 Jan 17, 2018

🌺UFORA COLLAGENE PEMUTIH TERBAIK 🌺 . . Siapa yg ada masalah seperti ↩️ . . Masalah jerawat? Kulit kusam? Kulit kering? Berminyak? Jeragat? Parut? Kesan sunburn? . . Jgn risau, UFORA Collagen ada jalan penyelesaiannya. U all tahu tak UFORA Collagen ni kesan 10X lebih cepat dari product lain? Kenapa? . . Sbb UFORA ada 3 bahan agen pemutih (collagen pure marine + serbuk gluta + serbuk mutiara) dan ada beberapa rumusan yg boleh merawat mslh kulit dan dalaman yg lain. . DM k.ekin utk details UFORA😘😘 . . Korang sekarang ade Crazy New Year Sales 🎊🎉🎁 Jimatttt ✌️ . . #teamellyyaney👭 #ufora #uforawhiteningskin #collagenproduk #beautyproduk #kulitputih #putihsatubadan #glowing #flawless #cantiktanpasuntik

0 0 Jan 17, 2018

[PAID PROMOTE PRAMUNAS X DSE 2018] Haiii buwat kalian yang ingin wajahnya Glowing bersih tanpa flek dengan harga yang terjangkau Langsung cuss say kepoin d__skincare. ➡Cocok untuk semua jenis kulit Aman tanpa efek samping. ➡Menghilangkan flek hitam, Jerawat, Aging+Pemutih d__skincare 💕💕💕 . . . #Skincare #Kosmetik #jualcream #jualskincare #skincaremurah #creamwajah #pemutihwajah #glowing #siangmalam #glowskin #olshop #PPPramunas2018

7 0 Jan 17, 2018

PRODUK ANNONA TERLAJAK LAKU DI PASARAN Hai akak. Saya nak story sikit niiiiii pasal baby terbaru dalam poket doremon TitanAngels. Set LENGKAP Kombo Beauty dari Annona dengan Vitamin C Serum, pencuci muka dan pelembap. VitaminCSerumAnnona bantu pudarkan parut dan jeragat. Kecilkan liang pori dan baiki sel kulit rosak. Muka akan lebih beranjal hingga nyamuk nak gigit pun patah gigi. Hikksss. VitaminCMoisturisingCream ni best sangat tolong lindungi kulit dari sinaran UV. Sesuai untuk semua jenis kulit. VitaminCGentleCleanser cuci wajah yang penuh dengan debu dan kotoran mekap. Bantu lambatkan garis-garis kedutan di muka. Tu yang makin peloles bak porcelain. Pakai sekali nikmat.Dua kali menyengat. Hinggakan jiran sebelah menyorok belakang pasu bunga nak melihat 😂 Tunggu apa lagi. Ajoms merisik terus dengan ema, kita bagi harga #BFF_TILLJANNAH, siap ada DISKAUN lagi. Picit terus no ema di link profile ♥️

1 1 Jan 17, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.