Photos and videos from all countries

Photos and videos for #globalsalvationministry.org

Been feeling fancy this week... -----casaa.org - notblowingsmoke.org - august8th.org

thevoopreview

Jangan mnghormati org lain berdasarkan nilai org tersbut untk dihormati.Hormatilah org lain krna nilai diri kita sendri #mayaseptha7

edo_toyota

Org yang teramatt spesiaallll...org yg terlalu baiiikkkk hatiii..pokonya mahhh jatuuhhh cintaaaa bgttt ma ni org.....alhamdulillahh saia dikelilingi orgg baaaiikkkkk semua...alhamdulillah ala kulli hal... #syukur #tiadatara #refresh #cintaaa #jgnlupapiknik #jgnlupabersyukur #

nungkybtw

Alhamdulilah masih ada org ibukota yg memberi kepercayaan kepada org desa. Berbangga lah ketika org Belilas tidak kalah saing di jakarta. #produksievent #jkt #event #belilas #inhu #indragirihulu #epsonindonesia #belilascity #belilasbm6000 #belilasatu

witenbm6000

Eh mba ngaca dulu yukk sebelum mba ngomongin org!jgn so kaya mba,hidup org mh org ini yg ngejalanin tp ko mba ribet banget yah,hidup mba aj ribet loh ,mending mba urusin hidup mba. dasar pelacur bisanya ngatain org jgn sok kaya yaww #sindiran

taristianiputri

Jngn menilai org dri kata org. #Sans #Youngandfree

rzkymaulana04

Si kecil...kalau la awk taw yg org still akan tinggalkan kte walau betapa kte setia hujung nyawa skali pun...org skarang x tgk setia, cukup sweet boleh tayang dekat ig fb twitter org angkut walaupun rupa xde. Love nowadays is like a race..Lumba dgn org lain tgk kapel mane lagi sweet. Org x tgk cinta yg mana org laki usaha simpan duit nak kawen, kenalkan awk dekat ibu dia..org x pandang semua tu..sebab tu bila Allah uji..cukup dgn jarak, someone tu dah boleh kecundang dgn curang #falsafahpukul3pagi #dahkenapaakuni #letsjustsay #pengalamanmengajarkita #untuklebihberhati2

gebuemon

Xcakap org aih.. !!! Mek sdri pn klo ckp ng org,phtu org tgur bsr ny jerwt ase nk lempang je org tu!!!!!! -> sekarang masalh tu mmg seng d atasi!!!!! <-->Bukan sje dpt d atasi tp dpt i phone lg wei!!!<--> Dengan olea skincare jerwt kecut dgn cept <- Pm/whatsapp : 010915219101091521910109152191 #oleaagentsah #oleacust #OD0805 #skincaremalaysia #pasirmas #kelantan #produkorangmalas

eisha_meksha

kita ga ketemu udah ada 10 tahun ,gila ya dan kenalin ini kita IAJN KAB.BANDUNG yg cuman 5 org dari 60 org hahaha 6 org deng cuman si ibu crist_tanti telat ... #meetup #iajn #iajn2006 #jamnas2006 #pramukaindonesia #pramukajawabarat #pramukakabupatenbandung

d_dickyseptian

from d_dickyseptian - kita ga ketemu udah ada 10 tahun ,gila ya dan kenalin ini kita IAJN KAB.BANDUNG yg cuman 5 org dari 60 org hahaha 6 org deng cuman si ibu crist_tanti telat ... #meetup #iajn #iajn2006 #jamnas2006 #pramukaindonesia #pramukajawabarat #pramukakabupatenbandung #Regrann

iajn_06

7 days until we ride 1000 from Sydney to Brisbane to raise money for sick kids. http://chain-reaction.org.au/event/2017-victorian-ride/rider/greg-macdonald Every donation helps. www.chain-reaction.org.au An amazing org doing amazing things. chainreactionau #crvic2017 #helpingkidsinneed

velogmac

KAWAH IJEN – BALURAN TOUR PACKAGE (2 hari 1 malam) Price : 6 orang – IDR 600.000 / org 4 orang – IDR 750.000 / org 2 orang – IDR 900.000 / org

malangadventureservice

Kalau sebut FAREEDA automatik org bayang tudung kan.. Kalau sebut KFC terus org ingat ayam goreng.. Kalau sebut COLGATE org terus pikir ubat gigi.. Kalau sebut FAIZA org dah tau beras.. Tapi sekarang kalau sebut je IMANNI SKINZ org terus ingat KOSMETIK ORGANIK HABBATUSSAUDA NO.1 DI MALAYSIA. WHATSAPP 0165398396WHATSAPP 0165398396WHATSAPP 0165398396 #sayajualprodukkosmetikorganikhabatussauda #imanniskinzmalaysia #imanniskinzipoh #produkkosmetikhalal #lukuskkm #cantiksambilmerawat #sayajualjubah #teamsyira #teamhajar #instagram #trustedseller #dropshipneeded #teamtazkirah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahriadah #usrahkreatif #pahalaproject #unikl #uia #uitm #usim #utm #umt #unimap #unimas #usm #upsi

muslimahshopbynh

#tbt Fond memories of my time at the MAD Museum. The Artist Studios Program madmuseum is accepting applications for its paid residencies and fellowships through April 30. Apply today at www.madmuseum.org! Come check out artists at work or apply! #madartiststudios #madmuseum

wyna.liu

Dan pda akhir ny org yng d synkk tlh d tangan org laen.... #1407

rifha.r

With Abg paly_alizan semalam kita org lh punya lama Search laguBiasalh kita org ni bukan kaki Karoke #waniturn17 #wkturns17

nazarulaiman16

2 org muka balik kerja 1 org baru balik dri kmpg..selfie2.. #FOCA #MLO #batch5&6 #Aerodarat #malaysiaairlines

norie_kyas

Two concerts down, six more to go! Catch us in Vermont, New Hampshire, and North Carolina this month. Visit Classicopia.org and AmiciMusic.org #4hands #piano #music #pianist #concert #musician #ilovemyjob #chabrier #Gershwin #Milhaud #Poulenc

girlpianist

Haha lawak part ni. Sasuke dri kecik manja dgn Itachi. Dgn org lain tknk, patutlah sasuke bila bsr dia sombong. Org slalu ingt sasuke ni time baby perempuan. Haha comel sngt dua org bdk kecik nii. Sibling goals. . #uzumakinaruto #narutoshippuden #uchihasasuke #uchihaitachi #uchihaclan #sasukeitachi

ainna.njw

Jika anda merasa menjadi seorang manusia dan ingin dimanusiakan oleh org lain maka manusiakanlah org lain........Maaf gak nyambung #sokcantikbanget #anastasiasteele #omardaniel #awasbanyakcopet

enishaniati

Soo #excellent # SkiHoliday #noteasy #but #icandoit #withteacher #Privateski #banyak org yg mmandang q bodoh #tp ternyata smua dah ada jawabanx siapa bodoh #dan bukti jg mengungkapkan #tdak hrus d lihat dr pndidikan #umur #ataupun prgaulan #itu sma skli tak bnar #org bodoh trnyata lbih cerdik dr org yg d qnggap bodoh #

vhiya_muawanah

Get motivated not to prove them wrong to prove to yourself you can! #mondaymotivation ••••••••••••••••••••••••••••••••••: www.RestorationCS.org: info restorationcs.org: 404.254.4833 #underestimated #motivateme

rcs_coachingandcounseling

Glacier National Park - photo by drake_wallace - #supportnps #istandwithnationalparks - head to www.npca.org or www.nationalparks.org to help today #nationalparks #americasbestidea

eppersonian

Biasakanlah menghargai org lain. ingat, kesombongan datang dr sikap yang tidak menghargai org lain...... #densofutsalindonesia #afkbekasi #ligakabbekasi #spesial3point

arief_hadiningrats

Pantang aku org banding2kn aku dgn org lain...aku adalah aku..xperlu kot nk hipokrik.. #SELAMATHARIPOLIS210

mohdyusri33

Org yg tdk pernah membuat kesalahan adlh org yg tdk prnh berbuat apa"... #normanedwin

tiyo_bud_i

Bersedih dgn org yg tepat lebih baik dari pada berbahagia dg org yg salah, oleh karena itu bijaklah kita dalam memilih~... #pramukahwmuhammadiyah4 #bandungjuara #akusayangkamu #wanaraya10

faridahfirdaus_

POTENSI PENDAPATANMmg nmpak sen². Tapi bygkan Klau awk pkai sim ni, join RM29 sahaja. Boleh jgk kekalkan nombo lama, tmbah rm10 je. Jadi RM39. Pos FREE.Kmudian awk ajak 5 org shja yg snggup bayar RM29 jgk mcm awk. Ajak ramai lg bgos.Smua org ajak 5 org (ramai lgi bgos). Dan smua org katakan topup rm10 shaja setiap bln, *maka ini lah potensi income awk SETIAP BULAN*.

tronexussabah

aq bukan org snang nak hidup brgaya, tapi aq cuba untuk menjadi org snang dngan mencari rezki yg halal.. #5am #DukCatKedai #NoMoneyNoTalk #Susah2DahuluSenang2Kemudian

nhabi96

Aku tidak memilih Kamu atau Dia, karna aku ingin membuktikan kepada semua org, bahwa org setia itu memang ada! #lfl #llllllllllll #l4l #wanipeerih #jmbtmbr #taitaian #cawet #Auahmbuh

nindamrt
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.