Photos and videos from all countries

Photos and videos for #giatmara

Didoakan dipermudahkan usaha mencari rezeki. Insyaallah. -Mobile Electrical Services (GIATMARA). #MARA #50tahunmara #banggabersamamara #giatmara

majlisamanahrakyat

Bukan hati saja boleh dirobek... ini kek yang terobek. Kes tak sabar nak ngap kek lobak yang dipesan daripada amir_uzai. Nak repeat order minggu depan ya. Lebih walnut please .Support baking students #giatmara #keklobakmerah #kurangmanis #carrotcake #giatmara #bakingstudents #walnut

sridiah

INTAKE PELAJAR PRAKTIKAL 2017/2018Jika berminat untuk menjalani latihan di Butik Fauzan Bling Bling. Sila hubungi 0169216619.Kenderaan dan tempat tinggal tidak disediakan. #fauzanblingbling #terimapelajarpraktikal #praktikal #latihanindustri #kolejkomuniti #ikbn #giatmara #kedaijahit #butikpengantin #kemahiran #kotabharu #pakaiandanfesyen #rekaanfesyen #jahitanpakaianwanita

fauzanblingbling

INTAKE PELAJAR PRAKTIKAL 2017/2018Jika berminat untuk menjalani latihan di Butik Fauzan Bling Bling. Sila hubungi 0169216619.Kenderaan dan tempat tinggal tidak disediakan. #fauzanblingbling #terimapelajarpraktikal #praktikal #latihanindustri #kolejkomuniti #ikbn #giatmara #kedaijahit #butikpengantin #kemahiran #kotabharu #pakaiandanfesyen #rekaanfesyen #jahitanpakaianwanita

fauzanblingbling

INTAKE PELAJAR PRAKTIKAL 2017/2018Jika berminat untuk menjalani latihan di Butik Fauzan Bling Bling. Sila hubungi 0169216619.Kenderaan dan tempat tinggal tidak disediakan. #fauzanblingbling #kolejvokasional #bachok #terimapelajarpraktikal #praktikal #latihanindustri #kolejkomuniti #tanjongmas #pengkalanchepa #ikbn #giatmara #kedaijahit #butikpengantin #kemahiran #kotabharu #pakaiandanfesyen #rekaanfesyen #jahitanpakaianwanita

fauzanblingbling

INTAKE PELAJAR PRAKTIKAL 2017/2018Jika berminat untuk menjalani latihan di Butik Fauzan Bling Bling. Sila hubungi 0169216619.Kenderaan dan tempat tinggal tidak disediakan. #fauzanblingbling #kolejvokasional #bachok #terimapelajarpraktikal #praktikal #latihanindustri #kolejkomuniti #tanjongmas #pengkalanchepa #ikbn #giatmara #kedaijahit #butikpengantin #kemahiran #kotabharu #pakaiandanfesyen #rekaanfesyen #jahitanpakaianwanita

fauzanblingbling

Last minute job ! Jam 7.30pg td dpt 5psg kain utk puteri bersidang jam 6ptg ni kena siap jam 3ptg sempat ke ?? In shaa Allah..kawan punya pasal on je..rezeki jangan ditolak,Alhamdulillah #justdoit #keepcalmandsewon #tukangjahitonline #tukangjahitkualalumpur #tukangjahitbutik #kualalumpurtailor #kualalumpur #youngtailor #receivedlastminutejob #giatmara #smetube #smecorpmalaysia #tuber2015 #beliaberkemahiran #miraishak #wasap_0103046404

miraishak88

Geng paling bising,geng radio rosak,geng paling berolah,geng ceramah entah apa,geng suka kacau cikgu,geng suka kacau kawan lain.kawan dari sekolah rendah sampailah habis sekolah sampailah masok giatmara still together.selalu throwback zaman zaman belom matured and then ketawa tebahak bahak kalah mak lamper.hope our result better than before. #Friendshipgoalskatakan #resultspmnakkeluarlah #2Weeksfromnow #Getreadyualls #bawabaldinantinaknangis ahahahaha

shzwnshwn

Thank youuu for the positive and supportive #feedbackbonda #customerbonda ..Sis ni paling bestttt panggil buat spa dekat office terus! Takdehallll sis come to the rescueeee ...Yang penting nak repeat service lagi lepas niii Alhamdulillah .. NORMAL FACIAL RM 50 only. Book now! ..6013 - 2253462 .. hellobondakeyla gmail.com . . #teambonda #sayajual #sayajualservis #sayajualservisspa #homespa #homespakl #homespaselangor #imkkmei2016 #imkk #mobilespa #spadirumah #facialdirumah #mudmask #chocolatemask #nakcantik #skincare #entrepreneur #imkknov2016 #giatmara #mobilespabonda #mobilespakl #mobilespamalaysia #bondashares #chocmask #facialtreatment #facial #mudmask #bondashares

mobilespabonda

Bersemangat adik-adik theansonstompers ni membuat latihan terakhir sebelum majlis rasmi bermula tidak lama lagi. Buat adik-adik di luar sana yang berhasrat untuk melanjutkan pelajaran ke institusi pendidikan tinggi namun terlepas peluang sebelum ini, mari datang ramai-ramai ke Padang Majlis Daerah Bera, Pahang.Terdapat pameran serta booth-booth daripada Kolej Komuniti, GiatMARA, IPTA-IPTA Malaysia seperti UUM, UTEM, UnisZA, UMT, UKM, UPM dan banyak lagi di sini. Rebut peluang ini ya! #jelajahjpb2017 #inilahpeluangku #membandarkanluarbandar #transformasiluarbandar #dsis #ilovepm #bera

kklw_gov

Kek by i_sweet_baker ni dah available di sek7sign tau. Nak rasa kesedapan kek2 dia ni mai laa try beli. Harga pun murah jaa. Mmg puas hati punya laa.:HARGA:Kek Cheese Mini RM2Kek Cheese Petak RM6Kek Coklat Berhantu RM6:WALK INSeksyen7 Signature Boutique & Cafe9 Persiaran 1, Kulim Avenue,Kulim Hi-Tech Park, 09000 Kulim, Kedah.WAZE: Seksyen7 Signature Boutique & Cafe:SEBARANG PERTANYAANWhatsApp (Ina) +60124033082: #seksyen7signature #vendorboutique #vendorcafe #kulim #kulimhitechpark #kulimavenue #kedah #ptsb #polikulim #unikl #uniklkulim #msi #uniklmsi #kolejkomunitikulim #giatmara #kptm #vendorwanted #vendorcalling #vendorkedah #vendorkulim #kekhantu #coklatcheeselava #kekcoklatberhantu #coklatmoist #coklatcheeselayered sek7sign">#kekcheese sek7sign sek7sign sek7sign sek7sign

sek7sign

Petang ni bonda ada appointment dengan supermodel muslimah hot in townnnn kejappp okayyy stress katanya balik travel kulit buat hal gatal tangan dah nak korek korek muka terus panggil bonda buat facial ! Bolehhhh sayanggg . Aloe Vera mask benefits ; . Suitable for all skin types. . Excellent skin - soothing and healing properties. Helps fade dark spots and acne scars, makes your skin look clearer. . Anti-inflammatory , anti - microbial and moisturising properties helps to prevent redness, treats acne and moisturises the skin. . Improves the health of you skin, leaving it more moisturise and glowing appearance... 013 - 2253462. . hellobondakeyla gmail.com .OR CLICK CONTACT .. #teambonda #bondashares #sayajual #sayajualservis #sayajualservisspa #homespa #homespakl #usahawanita #giatmara #mobilespa #spadirumah #facialdirumah #chocolatemask #organic #muslimahspa #spabergerak #nakcantik #skincare #entrepreneur #graduates #massage #charcoalscrub #kesayanganbonda #mobilespabonda #mobilespakl #mobilespamalaysia #aloeveramask #customerbonda #feedbackbonda

mobilespabonda

Class Rainbow cake & decoration bersama Chef Shahrul Nizam / mr cupcakes #mrcupcakesandtreatz pada 9 - 10 APRIL 2016 Chef akan mengajar teknik menghias kek Rainbow dan cara2 penyediaannya. JOM REGISTER NOW belajar membuat cake rainbow belajar teknik menyusun cake rainbow belajar membuat buttercream belajar membuat decorasi yang menarikBelajar membuat 4 teknik untuk menjana pendapatan anda di Rumah Yuran RM 250 9 April 2016 (Sabtu)ATAU 10 April 2016 (Ahad) 9.00 Pagi GIATMARA KELANA JAYA ~~ NO 12 , JALAN PEKAKA 8/4 , SEKSYEN 8 , KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA , SELANGOR. 017-2825470 whatsapp*** Lunch provided*** Recipes *** Cara membuat buttercream & color yg menarik*** Bawak pulang hasil yg dipelajari kek size 6 inchi Whatsapp #bakingclass #baking #handson #rainbowcake #rainbow #mrcupcakes #picoftheday #photooftheday #instaphoto #instapic #loveteaching #lovebaking #instaoftheday #bestoftheday #cakelife #cakelover

mrcupcakes_treatz

Alhamdulillah..SKM 1 saya telah ditaja oleh Jabatan Pembangunan Wanita Kuala Lumpur & Putrajaya ( JPWKL) disaat saya benar² nak SKM + kekurangan budget ! MashaAllah..Allah Maha Mendengar & Maha Kuasa..interview dgn pengarah JPWKL saya lepas ! #gitoiletsambilmenarituuRamai tailor tak tahu kepentingan untuk perlu ada SKM ni..SKM ni ada sampai SKM 3, lepas tu ada Diploma Kemahiran Malaysia (ni dh consider SKM 4 & tahap MASTER TAILOR ) yang sama level dengan kelulusan PHD tau ! Belum masuk lagi jika kita nak amik lesen VTO ( lupa la maksudnya ,ala² training officer ) Dan kita LAYAK mengajar@ jadi lecturer kemahiran secara RASMI :) tangga gaji sama dengan ala² kelulusan master akademik tau ! So,my target nak tamat DKM sebelum jodoh sampai (^_^) sok² jadi cikgu lecturer kemahiran @ buka akademi jahitan,senang urus masa antara business + keluarga ..cewahh..Doakan saya ye ! Nak tau lebih ttg SKM ni,g buka web jabatan pembangunan kemahiran..kalau tu pun malas, x dapek nak nolong ehh :) #BeranganDanBerimpian #Target2to3year #letsdoit #jalanterus #bukalangkah #terusbertindakdanistiqamahkeranaallah #BorealisMasterTailorAndBeads #wasap_0103046404 #miraishak #youngtailor #kualalumpurtailor #giatmara #fashionanddressmakingstudent #smecorpmalaysia #tuber2015 #usahawanmuda #beliaberkemahiran #kemahiranituperniagaan #1belia1kemahiran

miraishak88
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.