Photos and videos from all countries

Photos and videos for #gadiscantik

Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. . Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab. . Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi? . Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik! #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia

3 0 Jan 16, 2018

PAKAI FOUNDATION MAHAL KE TUH? GEBU GILAA CAIR ABG TENGOK!!! MANA ADA !!!!PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION JEE YG TENGAH HOT KT PASARAN WARNA PINK PASTEL TU 😱😱😱😱 ALHAMDULILLAH RAMAI YANG BERTAMBAH CANTIK MOLEK BESERI LEPAS PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION😍✨ . LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tak sama macam foundation yg lain tau. Nak tau sebabnya ?? 😨😨😨😳 . ▪HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK uollls 😍 ▪Sesuai untuk semua tona kulit 😍 ▪Gebu serta merta😍 ▪Tidak bercapuk😍 ▪Melindungi kulit muka dari cahaya matahari 😍 ▪Sesuai untuk kulit berminyak😍 ▪Solek sambil merawat jerawat😍 . Haaa ini la sebabnya ramai tergila gilakan LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tau 😋😍😍😱😱 dengan adanya foundation ni awak dah boleh say NO TO :🤔🤔 . SUNBURN🚫FILTER🚫NO POWDER 🚫BERCAPUK 🚫 . Sudah bersedia untuk menjadi pengguna setia LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni⁉🤔🤔Cepat dm atau ws kaklemah di 😊😊 0179554643 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia

3 0 Jan 16, 2018

Cantiknya!!! Satu lagi honest review from our customer, ni honest review tau? Beli terus pakai sebab nak bagitahu betapa best nya guna lynscosmetics natural mousse foundation ni. . Customer kita ni kulit dia oily, then bila pakai natural foundation ni jadi sangat glowing utk kulit dia. Bila kulit normal pakai natural foundation jadi gebu, bila kulit oily pakai jadi glowing gila! Yang penting tak perlu lagi pakai bedak. . Thankyou sis Bella, sudi kongsi pengalaman menggunakan lynscosmetics natural mousse foundation 😍 Lawa sangat, sesuai dengan awak. . Mana lagi yang nak order foundation cantik gila ni! Wajib beli sekarang sementara harga masih promosi, hanya RM65 shj. Jangan lambat, nanti habis stock menangis laa tak sempat order. #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia

1 0 Jan 16, 2018

Siapa cakap lynscosmetics natural mousse foundation utk remaja je? Orang yg lebih berusia 40 tahun ke atas pun boleh pakai tau? Tengok jelita tak jelita akak kita ni apply natural mousse foundation. Dengan bangganya ambik gambar dgn kulit gebu cm anak dara😍 . Kenapa perlu beli? •Tak bercapuk •Sesuai utk semua warna kulit. •Efek gebu serta merta. •Solek sambil merawat. •Tahan lama. •Makeup nampak flawless dan sekata. •Tekstur yg sgt lembut dan mousse seperti aiskrim. •Ada spf60. •Sangat sesuai utk kulit berminyak, jerawat kronik, kulit tak sekata, kusam dan lain-lain. . Wajib order sekarang bagi mereka yang sangat suka foundation yg ringan tapi full coverage. . Mesti mahal kan? tidak sis, harga sangat mampu milik. Dan yang lagi best sekarang sis boleh dapatkan dengan harga RM65 shj!! Harga promosi pengenalan tak lama tau? So baik grab sekarang🌷 . #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia

1 0 Jan 16, 2018

*”FOUNDATION BOLEH JADIKAN KULIT FLAWLESS SAMBIL MERAWAT MASALAH MAK J MAK J KAT MUKA ?!!!”* Ni nak cerita ni . Pergi Sephora haritu tau . Ya Allah naik gila wehhhh tengok harga foundation dia . Nars lah , Urban Decay la , macamacamla . Harga dia boleh buat modal join dropship Lynscosmetics weh . Lagi untung 😕😕 Haih dalam hati ni teringin jugak nak nampak flawless je selalu . Yela macam instafamous tu . Entah apa rahsianya . 😞 Eh tak payah nak sibuk rahsia orang . Ni nak bagitahu rahsia kita ni . Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh jadi pengganti foundation Sephora tu . 😍 Nak cari foundation yang •tak melekit ? •senang nak blend ? •wangi ? •nampak mewah ? •full coverage ? •boleh rawat kulit sekali ????? 😵😵 Alah Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh tolong la . Harga mampu milik je weh . Takpayah bergadai nak beli . RM75 jeeeee TAPI itu harga asal, sekarang promosi pengenalan hanya RM65 SHJ 😱😱😱 Cepat order dgn kaklimah . Habis nanti nangis guling guling pulakkk nak tggu stock baru nyampei nya😂 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia

1 0 Jan 16, 2018

Ramai ckp zd beauty primer tu sejuk bila pakai tak mcm pelembab lain rasa suam dan berat muka bila pakai,Pastu depa ckp cepat meresap ke dlm kulit so takda la bercampur dgn foundation atau bedak. Mostly makeup artist akan apply primer dulu sebelum start makeup sbb utk effect glowing & makeup tahan lama ✨✨✨ . . . Tengok , siapa disana❤️🌹 with zdprimer 😍 . . THE BEST FACE PRIMER 💯 . . #zdbeautyprimer #makeup #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #makeuplife #makeuptalk #hudabeauty #toofaced #benefitcosmetics #primer #makeupbased #makeuplovers #primermalaysia #innisfree #makeupforever #forever21 #fashion #fashionblogger #gadiscantik #makeupvlogger #beauty #cuteladies

32 0 Jan 16, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.