Photos and videos from all countries

Photos and videos for #flawless

MEROKET CANTIK PLUS SIHAT ❤️❤️❤️ . Nak cantik tapi nak dapatkan kesan yang selamat dan sepantas 🚀🚀🚀 plus berbaloi dengan harganya? Nah cubalah... COLLAGEN POWDER SHAKLEE yang hot selling ni 😍😍😍 . Kenapa HOT SELLING? Sebab kesan untuk cantikkan kulit lebih cepat dan effect dia sangat auuummm! 😊 Pendek cerita kalau guna COLLAGEN POWDER ni, kesan dia meroket laju dan cepat tau, berbanding Set Kecantikan yang lain mungkin macam naik keretapi 🙊 . MANFAAT DAN KHASIAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE: . 🌸anti penuaan 🌸kulit cerah sekata seluruh muka dan badan 🌸mengecilkan pori-pori 🌸mengurangkan garis halus pada muka dan lingkaran di bawah mata 🌸mengembalikan keanjalan muka, lebih lembut dan flawless 🌸kulit wajah glowing secara natural dan semakin lembap (moist) 🌸wajah menjadi lebih awet muda 🌸menghilangkan parut lebih effective 🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat dan cepat kecutkan jerawat 🌸mengurangkan blackheads dan whiteheads . Jom semua, korang nak kekal cantik dan sihat kan? Jom cuba COLLAGEN POWDER daripada Shaklee ni sekarang! . Meh whatsapp / PM Reen untuk order dan info lanjut ☺️ For fast response, whatsapp Reen yea 😘 . Your Trusted Shaklee Distributor Reen Azman 019-2194412 #shakleemalaysia #collagenpowdershaklee #sayajualshaklee #cantik #sihat #testimonishaklee #flawless #shakleerawang #shakleesemenyih #shakleeseremban #shakleelenggeng #shakleepetalingjaya #reenazmanshaklee

0 0 Jul 24, 2017

Elysian Serum Foundation now in 3 shade 🤗😍 . 🌟Natural 🌟Light 🌟Super Light . GRAB YOURS NOW!! . . ELYSIAN..YOUR SKIN BEST FRIENDS!! . Whatsapp for fast reply 📲 . www.wasap.my/60196629794 www.wasap.my/60196629794 www.wasap.my/60196629794 . #sayajual #sayajualsayapakai #naturalproduk #jerawat #jeragat #oilseed #eczema #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #parutberlubang #parutjerawat #flawless #kulitkusam #jerawatbernanah #jerawatpasir #matapanda #lofatah #kingcoco #dramasangat #elysianserum #elysianboosterserum #rubycellactivewhite #rubycellactivewhitefeedback #wonderfulofelysian #teamwonderful #elysianshahalam

0 0 Jul 24, 2017

🔆🔆🔆 Assalamualaikum dan selamat pagi semua. jangan lupa makan sebiji selepas makan taw untuk dapatkan kulit yang cerah dan berseri sepanjang hari ;-) #LolaPearlsGlowing #LPG #LolaEmpire #putihgebuurathijau #kapsulputih #produkkecantikan #flawless #snowwhitemalaysia

1 0 Jul 24, 2017

Kali ini modelnya muka sendiri yah yaudah beginilah hasilnya 😂👌

2 2 Jul 24, 2017

Other stuff of korean make up and skincare 💕

0 1 Jul 24, 2017

Sunday selfie.

1 1 Jul 24, 2017

MEROKET CANTIK PLUS SIHAT ❤️❤️❤️ . Nak cantik tapi nak dapatkan kesan yang selamat dan sepantas 🚀🚀🚀 plus berbaloi dengan harganya? Nah cubalah... COLLAGEN POWDER SHAKLEE yang hot selling ni 😍😍😍 . Kenapa HOT SELLING? Sebab kesan untuk cantikkan kulit lebih cepat dan effect dia sangat auuummm! 😊 Pendek cerita kalau guna COLLAGEN POWDER ni, kesan dia meroket laju dan cepat tau, berbanding Set Kecantikan yang lain mungkin macam naik keretapi 🙊 . MANFAAT DAN KHASIAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE: . 🌸anti penuaan 🌸kulit cerah sekata seluruh muka dan badan 🌸mengecilkan pori-pori 🌸mengurangkan garis halus pada muka dan lingkaran di bawah mata 🌸mengembalikan keanjalan muka, lebih lembut dan flawless 🌸kulit wajah glowing secara natural dan semakin lembap (moist) 🌸wajah menjadi lebih awet muda 🌸menghilangkan parut lebih effective 🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat dan cepat kecutkan jerawat 🌸mengurangkan blackheads dan whiteheads . Jom semua, korang nak kekal cantik dan sihat kan? Jom cuba COLLAGEN POWDER daripada Shaklee ni sekarang! . Meh whatsapp / PM Reen untuk order dan info lanjut ☺️ For fast response, whatsapp Reen yea 😘 . Your Trusted Shaklee Distributor Reen Azman 019-2194412 #shakleemalaysia #collagenpowdershaklee #sayajualshaklee #cantik #sihat #testimonishaklee #flawless #shakleerawang #shakleesemenyih #shakleeseremban #shakleelenggeng #shakleepetalingjaya #reenazmanshaklee

0 0 Jul 24, 2017

JANGAN INGAT BADAN KITA TAKDA TOKSIN . Detox yg selamat dan berkesan InshaAllah amalkan sja Vitamin C ASLI dari #allurebeauty ni & blh baca jelas sendiri customer ni yakin bhwa badan dia tgh lakukan proses Tdk balas lps bervitamin C, walaupun ada jerawat keluar lepas minum vitamin c, jgn panik, sebab itu salah satu tindak balas supplements terhadap badan kita. . Apa Yg best jika kita keep konsisten amalkan Vitamin C : -Badan sentiasa detox -Badan rasa ringan -Jerawat walaupun singgah akn sgt cepat kecut & hilang tanpa parut . Bagi yg belum ada lagi supplement kulit dan kesihatan yg mana allure beauty skrg dh ada 12 ribu testimoni berjaya dri pelanggan setia kami, jadi grab Peluang sementara harga promo aidilfitri ni masih lagi ada, FAST REPLY WHTSAPP +601112219967 SEKARANG! 💜😍💜😍

3 1 Jul 24, 2017

0 2 Jul 24, 2017

The only drama anyone ever needs in their life is in their lashes!!! 😍😍 . . PS. Avoid any blasts/direct heat around your eyes (Using the oven, BBQing, lighting your smoke, and etc!) as it will melt and make your eyelash extensions look frilled at the ends!

5 1 Jul 24, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.