Photos and videos from all countries

Photos and videos for #facemist

- Masih tercari-cari Foundation yang terbaik buat kulit anda ? Nak cantik tapi nak kulit sihat? Nak product yang boleh membuatkan uols nampak cantik dalam masa yang sama dapat merawat kulit wajah anda. 😱💉 . Penat mencari-cari kaaannn... Nahhh here is the best Foundation in town gitchuu... . Bukan setakat makeup nampak lawooo malah muka yang berjerawat pun dapat pudarrrr... jerawat pun takut nak muncul uols... . Cuba dulu baru tak menyesal... buat masa ni.. tak ada yang menyesal lagi! Hope tak ada la, yang menyesal, sebabnya foundation treatment ni, banyak kelebihan dari foundation yang lain. Bestnya ada VITAMIN C & HONEY Bee Venom 💕 . Hanya RM89 . #nrccosmetics #nrcosmetics #nrc #nrcfoundation #nrcfoundationtreatment #beauty #makeup #makeupartist #makeupservice #makeupservices #makeupareakl #foundation #nuexcosmetics #bynuexrosli #beautylook #makeuplooks #makeuptutorial #makeuplover #facemist #nrcfacemist #coolingwater #flawless #makeuplooks #muakl #muamalaysia #mua #freepostage #nuexrosli #bynuexrosli Pm laju2

1 0 Jan 16, 2018

AM ROUTINE: little light exfoliation with amorepacific.official Enzyme Peel this morning. also added mizon_official FTE back into the routine in liu of skinfood_official Propolis Essence (which caused me to break out, so sad!). i might be interested in a different FTE after it runs out, what are your faves? 💕 goo.roo . . . amorepacific.official Enzyme Peel pixibeauty Glow Tonic mizon_official First Treatment Essence huxley_us Secret of Sahara Toner drunkelephantskincare C Firma Day Serum, B Hydra herbivorebotanicals Orchid Facial Oil, Rose Hibiscus Face Mist sundayriley CEO deciem Caffeine Solution

4 1 Jan 16, 2018

Sebelum tidur apa yang selalu kita buat .. . . . . . Hi uolls ❤️ haaa mari rapat-rapat dear, sis nak share sikit tips penjagaan sebelum tidur 😘 . First sekali, bila nak masuk tidur tu, kita cuci muka duluuuuu, gosok gigi duluuu , 🤣 ke ada yg terus tidur je? jgn tawww ☝🏻 hehe . Kebiasaannya lepas basuh muka, sis spray pufycare dulu sebelum apply krim malam untuk kekalkan sumber vitamin pada kulit, haa make sure krim malam uols berasaskan organik okay 😘 . Then bila da sesiap , time tidur tu sis bawak pufycare sekali letak atas meja tidur, bukan apa bangun je tidur esok pagi sis terus capai suppppp terus spray 🤣 . Senang je uolssss , jimat masa and kekal cantik flawless gituuuu ❤️ . Sebelum sis nak tidur ni, ada sesiapa nak selit order ke? tapi kalau sis dah terlelap sis sambung reply esok ye dear 🌸 . Terus DM atau wasap sis ditalian 018-7072422 (Sofea) / Click link wasap dekat atas tu okay 😘😘😘 . GOODNIGHT 🌈🌱 . #facemist #pufycaretestimoni #beauty #beautyblogger #beautyqueen #beautyblog #beautyguru #beautyproducts #beautyaddict #beautytips #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #makeupgeek #pufycare #pufyfamilia #pufycarewecare

8 0 Jan 16, 2018

Sebelum tidur apa yang selalu kita buat .. . . . . . Hi uolls ❤️ haaa mari rapat-rapat dear, sis nak share sikit tips penjagaan sebelum tidur 😘 . First sekali, bila nak masuk tidur tu, kita cuci muka duluuuuu, gosok gigi duluuu , 🤣 ke ada yg terus tidur je? jgn tawww ☝🏻 hehe . Kebiasaannya lepas basuh muka, sis spray pufycare dulu sebelum apply krim malam untuk kekalkan sumber vitamin pada kulit, haa make sure krim malam uols berasaskan organik okay 😘 . Then bila da sesiap , time tidur tu sis bawak pufycare sekali letak atas meja tidur, bukan apa bangun je tidur esok pagi sis terus capai suppppp terus spray 🤣 . Senang je uolssss , jimat masa and kekal cantik flawless gituuuu ❤️ . Sebelum sis nak tidur ni, ada sesiapa nak selit order ke? tapi kalau sis dah terlelap sis sambung reply esok ye dear 🌸 . Terus DM atau wasap sis ditalian 018-7072422 (Sofea) / Click link wasap dekat atas tu okay 😘😘😘 . GOODNIGHT 🌈🌱 . #facemist #pufycaretestimoni #beauty #beautyblogger #beautyqueen #beautyblog #beautyguru #beautyproducts #beautyaddict #beautytips #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #makeupgeek #pufycare #pufyfamilia #pufycarewecare

8 1 Jan 16, 2018

Sebelum tidur apa yang selalu kita buat .. . . . . . Hi uolls ❤️ haaa mari rapat-rapat dear, sis nak share sikit tips penjagaan sebelum tidur 😘 . First sekali, bila nak masuk tidur tu, kita cuci muka duluuuuu, gosok gigi duluuu , 🤣 ke ada yg terus tidur je? jgn tawww ☝🏻 hehe . Kebiasaannya lepas basuh muka, sis spray pufycare dulu sebelum apply krim malam untuk kekalkan sumber vitamin pada kulit, haa make sure krim malam uols berasaskan organik okay 😘 . Then bila da sesiap , time tidur tu sis bawak pufycare sekali letak atas meja tidur, bukan apa bangun je tidur esok pagi sis terus capai suppppp terus spray 🤣 . Senang je uolssss , jimat masa and kekal cantik flawless gituuuu ❤️ . Sebelum sis nak tidur ni, ada sesiapa nak selit order ke? tapi kalau sis dah terlelap sis sambung reply esok ye dear 🌸 . Terus DM atau wasap sis ditalian 018-7072422 (Sofea) / Click link wasap dekat atas tu okay 😘😘😘 . GOODNIGHT 🌈🌱 . #facemist #pufycaretestimoni #beauty #beautyblogger #beautyqueen #beautyblog #beautyguru #beautyproducts #beautyaddict #beautytips #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #makeupgeek #pufycare #pufyfamilia #pufycarewecare

8 0 Jan 16, 2018

Hada Labo Kiwamizu Lotion Toner-toner udah pada mau abis di rumah, jadi lah nyari toner baru. Kebetulan emak kemarin ke malay jadi titip sekalian. Rencana mau beli yang Thayers Rose Petal, tapi ternyata stoknya kosong semua. Akhirnya penasaran sama yang ini. Dan emang sengaja nyari yang banyak juga si 😛 biar lama gitu di pakenya. Teksturnya water-like. Kaya toner pada umumnya gitu lah. Jangan terkecoh sama embel-embel "lotion" nya. Produk toner di Jepang emang di sebutnya "lotion" kalo ga salah. Eh kebetulan ini dapet spraynya juga, lucu lagi botolnya dan spray nozzle nya not bad lah 😍 Tadi baru nyoba sekali, cepet sih ngeresapnya..tapi kulit abis itu kaya berasa basah gitu padahal udah keserap sama kulit produknya. I assume it is one of their claim ya "instantly restores moisture" gitu 😆 mudah-mudahan cocok ni, next pengen nyoba yg am+pm punya sih 😗 #hadalabo #hadalabojapan #kiwamizu #kiwamizulotion #hadalabokiwamizu #hadalabotoner #hadalabolotion #toner #face #facetoner #facemist #skincare #skincarehaul #skincare101 #skincarejunkie #skincareaddict #skin

6 0 Jan 16, 2018

My package from nykaabeauty has arrived , quite happy with the service it was a quick one day delivery, the sales guy called and coordinated with me instead of leading it carelessly with the door man , everything arrived in great condition, definitely buying from nykaa again maccosmetics . . . . . . #makeup #beauty #shopping #girly #ilovemakeup #primer #makeupmania #makeuptutorial #facialmists #facemist #mumbai #mumbaiker #navimumbai #indian #indianbloggers #beautyblogger

1 0 Jan 16, 2018

All awesome products from Avoskin to be put on your wish list! And can't wait to announce you about WELCOMING SALE in this month! 😍😍 #TheAvoskinStory Order / more info : Wa : 08111177690 Line@ : rmy4041f ( put @ ) #PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #creamwajah #perawatanwajah #wanitaindonesia #facespray #facemist #onlineshop #onlineshopdepok #onlineshopdepokmurah

2 0 Jan 16, 2018

Less is more. Pure ingredients on all skin type. Avoskin brings you the minimum and most important routine that your skin needs. 💕 #LivePerfectly Order / more info : Wa : 08111177690 Line@ : rmy4041f ( put @ ) #PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #creamwajah #perawatanwajah #wanitaindonesia #facespray #facemist #onlineshop #onlineshopdepok #onlineshopdepokmurah

3 0 Jan 16, 2018

Raih kesempurnaan #PesonaCantikAlami dari wajahmu dengan semua rangkaian produk dari Avoskin! Dapatkan segera produknya dan rasakan sendiri manfaat dari premium ingredient yang ada di dalamnya. 💛 Order / more info : Wa : 08111177690 Line@ : rmy4041f ( put @ ) #PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #creamwajah #perawatanwajah #wanitaindonesia #facespray #facemist #onlineshop #onlineshopdepok #onlineshopdepokmurah

1 0 Jan 16, 2018

. Assalamualaikum . Jual2 💕 Meh pm sy. 🤗 Sementara stock masih adaaa. . Face Mist Face Mist Face Mist . Tunggu apaaa lagiii 🔛 . Wassap sy cepat2 0187614086 Wassap sy cepat2 0187614086 Wassap sy cepat2 0187614086 . #SyJual #murah2 #dyxy #setBasic #faceMist #Lady

1 0 Jan 16, 2018

🌷DYXY COSMETICS| FEEDBACK🌷 . Dyxy memberikan full coverage untuk menutup segala cela2 di wajah korang . X perlu lagi tambahan foundation @ concealer, cukup pakai Dyxy sahaja😄 . Berminat boleh whatsapp sye terus ye 📱0123409270 #dyxycosmetics #codmelaka #dyxy #bccreambydyana #facemist #flawless #cantik

2 0 Jan 16, 2018

DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI 😝 . . Whatsapp kita cecepat 📲 +60179272972 📲 +60179272972 📲 +60179272972

4 1 Jan 16, 2018

💝SET BASIC LADY DYXY💝 . . Set paling HOT dan paling diminati. The complete set utk FIRST TIMER yang baru nak berjinak2 dengan DYXY COSMETICS. . . Set termasuk: 1 x BC CREAM 1 x GREEN TEA FACE MIST 1 x DYXY BRUSH 🎁FREE EXCLUSIVE DYXY BAG 🎁FREE EXTRA GIFT 🎁FREE POSTAGE . . Stok adalah terhad 😱😱 Baik grab cepat sebelum stok licin. Stok laku keras okehh. Serious tak tipuuuuu 💁🏻💁🏻 . . Click je link kat atas tu nak order. Mira tungguuu 😍

3 2 Jan 16, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.