Photos and videos from all countries

Photos and videos for #eyliner

Ready eyliner mineral Botanica Grey, Blue,brown makin kece Untuk info dan order open 24jm fast respon ready stock chat bbm D2DD5135 wa 092247531926 #mineralbotanica #eylinermineralbotanica #eylinerblue #eylinercair #blueeyliner #greyeyliner #browneyliner #dekoratif #makeup #makeuphits #kosmetik #cosmetikindonesia #brandhits #brandindonesia #brandlokal #brandlokalhits #brandlokal

mineralbotanicajateng

Buenos días!!! Hoy tocaba look de estreno! Y que menos! Después de todos los regalazos que me han hecho....*En los ojos #lamourtoujourslamour de narsissist Eyliner felt tip marrón de nyxcosmetics_es Mascara de pestañas #betterthansex de toofaced *en el rostro hidratante, protección solar y crema matificante de dermakosmetic #frezyderm #bornthisway de #toofaced Corrector de maquillajebellColorete #deepthroat de #narsassist Contorno #cocoacontour Iluminador #hotsand de nars*en los labios #vivaglami de maccosmetics . os gusta???? Feliz martes a todos #makeup #maquillaje #makeupoftheday #maquillajedeldia #eyeshadow #eyes #eyemakeup #maquillajedeojos #eyesoftheday #ojosdeldia #lookoftheday #lookdeldia #lotd #instamaquillaje #instamakeup #instabeauty #pictureoftheday #picoftheday #instapic #nyxcosmetics_es

beasomnis

Sape suka guna eyeliner Nurraysa ni Best sgt2 pakai MIRACLE BLACK EYELINER NURRAYSA BEAUTY ni =) da la hitam pekat, tak comot plak tu bila apply dia cepat sgt kering. mudah dilukis pelbagai gaya sbb matanya tajam mcm mata pen. ^_* Lagi best dan paling utama buat kita org muslim semestinye MESRA SOLAT & WUDHUK, jd sgt2 mudah bg kita wanita yg mencintai kecantikan.=) Jgn risau syg2 semua semestinye tak kan comot dan jd mata pnda if kena air bila berwudhuk...Betul ke???tak caye ngan saya???kalau nk tahu saya propa ke tak silalah cuba...Saya BERANI JAMIN uolss akn setia smpai bila2 ngan eyeliner superb best ni eyliner nurraysa=rm29.90 #nurraysaAgentKjg #nurraysabeauty #teambeautyrichtie

sitinrsyazwanimn

“A volte mi sveglio nel mezzo della notte, dopo averti sognato. Mi giro e ti immagino, addormentato, accanto a me. A volte sento addirittura il tuo respiro sul mio collo e le tue mani che sfiorano la mia pelle. Tengo gli occhi chiusi per non scoprire, una volta aperti, che sono sola, che nel mio letto non ci sei. E magari starai dormendo, forse mi starai sognando, magari prima di addormentarti mi pensi, magari anche tu vorresti svegliarti di notte e trovarmi accanto a te. Magari, un giorno, mi sveglierò e non dovrò più immaginarti. E magari non potrò neanche girarmi, per paura di svegliarti.” #animals #blu #canzonitristi #dog #debolezze #eyliner #eyes #fragilità #galassie #immaginibelle #love #malinconie #occhioni #photograpy #read #story #ugualeame #vuoti #theend #amore #books #lovelove

ali_pregno
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.