Photos and videos from all countries

Photos and videos for #endorsementsemarang

Waaaahh!!nothing beats Indonesian Food..spulang dr Japan kmrn,lsg rindu NASI!!i know where to go 😍💃🏼untung bgtt di kahatkene,ada byk varian Nasi Goreng yg gak bkin kantong bolong,buat kongkow seruu,arisan,take away sgala mcm..sgala suasana,bisyakk!!luarbiyasaak wagelaseh 😍😩👏🏻kamuu mustii cobaaaaa guyss!My Favorite goes to —> Nasi Goreng Daun Jeruk..now its your turn to try ❤️dimanaa sih?Kalo bkn di kahatkene ..Enjoy! ---------------------------------------------------------- #kahatkene #kongkowtembalang #kahatkenetembalang #tembalang #jajanantembalang #endorse #endorsement #endorsements #endorsementsemarang #jajananhits #snackhits #indonesia #candid

116 13 Feb 19, 2018

There is no force more powerful than a woman determined to rise. 🍀🍃 . . Wearing batik ( my top) from tjorakbatik tjorakbatik by PACIFICO 💚 So soft and so comfy with very good detail. Love it !! . . . #endorse #endorsement #endorsementid #endorsementID #endorsementsmg #endorsementsemarang #endorsementsby #endorsementsurabaya #promote #paidpromote #realtestimony #igolshop #trustedolshop #jualbatik #jualbajubatik #batikcorak #tjorakbatik

3482 0 Feb 15, 2018

Sorry for a very latepost It's been a week I don't post in my instagram because several causes.. so sorry 😰 Hello Thursday 💙 . . I got this fashion bag and wallet from 👇👇 jimshoney_kaliwungu jimshoney_kaliwungu 💕 . . Use my code : "Michelle Livia" and get special offer ! They sell many variants of bags, wallets, and luggages ! Good quality with affordable price 😘 Check it out.. all products are ready stock (not PO/ preorder) , so it will be fast response and fast delivery to you 🙌 . . . #endorse #endorsement #endorsementid #endorsementID #endorsementsemarang #endorsementsmg #endorsementsurabaya #endorsementjakarta #promote #paidpromote #testimony #instaolshop #bagolshop #womanbag #luggage

3147 1 Feb 8, 2018

Happy Wednesday 💙 . . Got this cute pink wallet from 👇👇 jimshoney_kaliwungu jimshoney_kaliwungu 💕 . . This wallet is very thin, easy to carry. They sell many variants of bags, luggages, and wallets ! Good quality with affordable price 😘 Check it out.. all products are ready stock (not PO/ preorder) , so it will be fast response and fast delivery to you 🙌 . . . #endorse #endorsement #endorsementid #endorsementID #endorsementsemarang #endorsementsmg #endorsementsurabaya #endorsementjakarta #promote #paidpromote #testimony #instaolshop #bagolshop #womanbag #luggage #wallet #womanwallet #dompetfashion #dompetwanita

1705 2 Jan 24, 2018

Hey, Happy Monday 🙋🙌 Happy Working, All ! . . Wearing this cute working outfit from natabells natabells 💕💕 The material was soft and comfy to wear ! They sell many fashion outfits 👉👉 Premium ready to wear and pre-order first hand Bangkok 😊😁 . . Go follow and buy yours natabells . . . #endorse #endorsementid #endorsementID #endorsementsby #endorsementsurabaya #endorsementjkt #endorsementjakarta #endorsementsmg #endorsementsemarang #paidpromote #promote #testimony #realtestimony #fashionolshop #bangkokolshop #bangkokfashion #instaolshop #recommendedolshop #bkkfashion #importbkk #importbangkok #bkkfirsthand

2170 1 Jan 15, 2018

Hey Monday 💙 Say Hi to you and I'm so excited !! . . I'm wearing electric blue backless dress from vivicorner vivicorner . They sell many collection of woman outfit. Very good quality and the price so affordable. Go Follow and Grab Yours 🙌 . . . #endorse #endorsementid #endorsementID #endorsementsemarang #endorsementsurabaya #endorsementjakarta #endorsementmedan #instaolshop #onlineshop #fashiononlineshop #hkimport #hkonlineshop #imporbangkok

1732 11 Jan 8, 2018

The eyes are the mirror of the soul 💙 Happy Thursday 👀 . . For my bigger and prettier eyes, I use premium soflens from soflenshop soflenshop 💟 . . . #endorse #endorsement #endorsementid #endorsementID #endorsementjkt #endorsementjakarta #endorsementsurabaya #endorsementsemarang #paidpromote #promote #testimony #jualsoflen #soflenonline #onlineshop #instaolshop #soflenshop #contactlense #soflenskorea #soflens

1492 10 Jan 4, 2018

Hello Wednesday 💙 . . I got this fashion bag from 👇👇 jimshoney_kaliwungu jimshoney_kaliwungu 💕 . . They sell many variants of bags and luggages ! Good quality with affordable price 😘 Check it out.. all products are ready stock (not PO/ preorder) , so it will be fast response and fast delivery to you 🙌 . . . #endorse #endorsement #endorsementid #endorsementID #endorsementsemarang #endorsementsmg #endorsementsurabaya #endorsementjakarta #promote #paidpromote #testimony #instaolshop #bagolshop #womanbag #luggage

1290 4 Jan 3, 2018

Happy Sunday 🙏💙 Counting down for a new year celebration 🍭⌛✨ . Wearing sweet pink bag from 👇👇 jimshoney_kaliwungu jimshoney_kaliwungu 💕 . . They sell many variants of bags and luggages ! Good quality with affordable price 😘 Check it out.. all products are ready stock (not PO/ preorder) , so it will be fast response and fast delivery to you 🙌 . . . #endorse #endorsement #endorsementid #endorsementID #endorsementsemarang #endorsementsmg #endorsementsurabaya #endorsementjakarta #promote #paidpromote #testimony #instaolshop #bagolshop #womanbag #luggage

1250 2 Dec 31, 2017

Tampil Cantik itu Penting... tapi Tampil Cantik dengan cara yang AMAN, ALAMI, dan SEHAT.. itu jauh LEBIH PENTING 😊 . . Eyelash Extension #SharonFabulash #sharonfabulash di House of Dura houseofdurasemarang berbeda dari eyelash extension yang lain. Extensionnya sangat lembut, sangat nyaman dan enak dipakai bahkan sama sekali tidak terasa memakai apa-apa. Selain itu juga WaterProof/ tahan air (karena setelah selesai proses pemasangan pun boleh langsung terkena air), produk yang digunakan High Quality dan Premium Made in USA. Klinik pengerjaan juga sangat higienis dan nyaman, dan dikerjakan oleh tenaga profesional yang melayani dengan sangat ramah 👀👍. . . Eyelash Extension by Sharon's Fabulash Studio ini dijamin tidak menyebabkan iritasi/ membahayakan mata. Berikut review tentang kelebihan dari Sharon's Fabulash Studio : - FDA Approved (satu-satunya) - Totally Skin Cancer Free - Allergen and Formaldehyde Free - Certified and Ophthalmologist Tested - Pharmaceutical Grade and Doctor Formulated for Safety - Extremely Lightweight - Water and Oil Proof, Very Durable - Comfortable - Flexible - Very Natural Curve and Finish - Easy to Maintain . . #endorse #endorsementid #endorsementID #endorsementsmg #endorsementsemarang #promote #testimony #skincentre #beautycentre #beautyclinic #eyelashextension #premiumeyelashextension #eyelashextensionsemarang #eyelashextensionsurabaya #houseofdura #houseofdurasemarang #houseofdurasurabaya

1528 1 Dec 28, 2017

Thanks for sending me this super yummy banana nugget at my snacking time smilebanana88 🍌🍌🍌💫 . So in love with this melting tiramisu oreo and matcha almond 💕😍😍😍 Very good taste with affordable price 🙌 . . Go follow and order now 👉👉👉 smilebanana88 smilebanana88 . . . #endorse #endorsement #endorsementID #endorsementsmg #endorsementsemarang #endorsementsby #endorsementjkt #testimony #delicioussnack #kulinersemarang #semarangculinary #deliciousbanana #banananugget

1431 1 Dec 23, 2017

A style for appreciating myself not for impressing ppl ❤️ beautifully wrapped by an exclusive kaftan from lathanza_house ,KHANZA series,follow and check their collections,Pssstttt mumpung mereka lg ada Special Offer lhooo 😍👏🏻✨——————————————————————————— #kaftan #kaftanindonesia #lathanzahouse #lathanza #kaftansilk #premiumsilk #silkkaftan #kaftanindo #kaftanpremium #kaftanpesta #kaftanmodern #kaftanbatik #outfit #sarimbit #satin #satinpremium #modernoutfit #kaftanmuslim #bajupesta #ootd #momootd #momstyle #mominstyle #mamaswithstyle #endorsement #endorse #endorsesemarang #endorsementpicture #endorsementsemarang

61 0 Dec 14, 2017

Gak tau gmn caranya..pokoknya menjaga kulit ttp sehat dan wangi kyk jadi PR bgt buat aku ditengah kesibukan setiap hari!dan perawatan gak harus dluar rumah,dan mahal,bisa dimana ajaa,kpn ajaa..kalo aku sih jelas pakai Body Mask dr ayrakefir yg pasti terpercaya❤️FAVORIT akuuu dr duluu,kalo kamu gimana?yuk percantik dirimu luar dan dalam..-menik menik as always ✨------------------------------------------------------ #bodymask #kefir #kefirsemarang #ayrakefir #endorse #endorsement #endorsesemarang #endorsementsemarang #ayrakefir #ayramasker #ayramaskerkefir #maskerkefir #maskersusu #maskersusukambingetawa #maskerwajah #maskermuka #susufermentasi #homemade #maskeralami #facemask #kefirsemarang #kefiralami #kefiretawa

89 1 Dec 2, 2017

Nih uda yg paaaliiiiing benerr utk cemilan weekend!!😍😍👏🏻jadi gak galau lg deh buat temen nonton drakor atau kumpul brg keluarga..Kripik beling dr mr.hiro_keripikbeling ,favorit akuu yg original!❤️buat kamu pecinta pedes bs cobain varian yg pedes gilaknya!!crunchy,enaakk,gurih,dan nagiihh ☺️😘👌🏻1000% bikinan endonesaa lho,cobain yuuukk!! ---------------------------------------------------------- #kripik #keripikbeling #keripikmrhiro #mrhiro #endorse #endorsement #endorsements #endorsementsemarang #keripiksingkong #keripikpedas #jajananhits #snackhits #keripikhits #indonesia #candid

59 0 Dec 2, 2017

Sebelum beraktivitas pagi..selalu nyempetin waktu buat pake Body Mask dr ayrakefir terbukti bikin kulit lembab,halus,sehat dan cerah..cewek jaman now gak harus putih utk kliatan menarik,kamu rajin jaga badan dan kulit aja uda cukup kok!Yuk mulai sekarang pakai Kefir Body Mask,cepet praktis lagiiii!!😍✨ --------------------------------------------------------- #bodymask #kefir #kefirsemarang #ayrakefir #endorse #endorsement #endorsesemarang #endorsementsemarang #ayrakefir #ayramasker #ayramaskerkefir #maskerkefir #maskersusu #maskersusukambingetawa #maskerwajah #maskermuka #susufermentasi #homemade #maskeralami #facemask #kefirsemarang #kefiralami #kefiretawa

56 1 Nov 22, 2017

Pas banget enzy suka warna biru, seneng bgt dia sama batik dari my.sunnysideup . Bahannya adem banget, jadi nyaman di pakai gak bikin panas. Makasih ya my.sunnysideup 😘 . . Yuk yg lagi cari baju anak yg lucu2 atau nyari batik yg kece dan motifny yg unik, silahkan di follow . . my.sunnysideup my.sunnysideup . my.sunnysideup . . Ada promo free ongkir loh di shopee. . . . #endorsementechip #endorsement #endorsesemarang #endorsementsemarang

72 0 Nov 19, 2017

Pantesan kulitku kok jd seger and glowing lagiii!!❤️😍senengnyaa..cara pakainya gmpng bgtt,tinggal disemprot ke wajah anytime..anywhere!👏🏻Yuk cobain Beauty Water dr kangenwater_the_prima ,bs buat ngilangin black spot,ngurangin peradangan jerawat dan luka,wajah jadi lembab,kenyal,dan sehat!👐🏻 ---------------------------------------------------------- #beautywater #waterspray #beauty #kangenwatermurah #kangenwatersemarang #endorse #endorsement #endorsements #endorsementsemarang #kangenwater #indonesia #candid

75 0 Nov 18, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.