Photos and videos from all countries

Photos and videos for #dressbridesmaid

Now in trend kan baju opah? Ha of cos la..look like wanita melayu terakhir gitu •Jom dapatkan baju opah untuk majlis malam berinai, event kolej, uni dll•Harga: Lebih dari 1pcs boleh dapat serendah RM14•Whatsapp 0165064369• #bajuopah #bajuopahmurah #borongbajuopah #blousemurah #majlismalamberinai #temabajuopah #bajukurungkedah #kurungkedah #bajutokkite #bajukurungmoden #bajuopahcantik #bajuopah #uum #upm #dressnikah #dressbridesmaid #teambridesmaid #pengapitmalaysia

luqnbell.co

Nadiera dress sangat sesuai dijadikan outfit untuk akad nikah..warna2 soft menampakkan keayuan si pemakai...u look so wowww dearRm200 FREE KHIMAR & FREE POSTAGE seluruh malaysia dah berkenan tu jgn komen kat bwh..takut sis terlepas pandang...jom whatsapp sis 011-26080-477 (readystock, no booking) #dressmuslimahmurah #dressmuslimah #jubahdress #jubahmuslimahmurah #jubahdankhimar #jubahkahwin #jubahtunang #dresskahwinmuslimah #dresskahwin #dresstunang #dressdinner #dressbridesmaid #exclusivedress #muslimahattire #muslimahfesyen #pengantinmuslimah #bajupengantinmuslimah #jubahpengantin #dresspengantinmalaysia #dresspengantinmuslimah #bajubersanding #bajubertandang #jubahnikah #bajuakadnikah #bajunikah #bajubertunang #jubahkembang #dresskahwin #dressakadnikah #nadieradress #nurulsgallery

sisterholic.co

Nadiera dress semestinya sangat2 sesuai untuk dipakai secara formal atau santai...dengan kebijaksanaan si pemakai menggayakannya di mana2 menampakkan nadiera dress sebagai dress yang terlalu flexible dan indahRm200 FREE KHIMAR & FREE POSTAGE seluruh malaysia dah berkenan tu jgn komen kat bwh..takut sis terlepas pandang...jom whatsapp sis 011-26080-477 (readystock, no booking) #dressmuslimahmurah #dressmuslimah #jubahdress #jubahmuslimahmurah #jubahdankhimar #jubahkahwin #jubahtunang #dresskahwinmuslimah #dresskahwin #dresstunang #dressdinner #dressbridesmaid #exclusivedress #muslimahattire #muslimahfesyen #pengantinmuslimah #bajupengantinmuslimah #jubahpengantin #dresspengantinmalaysia #dresspengantinmuslimah #bajubersanding #bajubertandang #jubahnikah #bajuakadnikah #bajunikah #bajubertunang #jubahkembang #dresskahwin #dressakadnikah #nadieradress #nurulsgallery

sisterholic.co

Nadiera dress menjadi pilihan di hari pertunangan...bakal ibu mertua tersenyum melihat bakal menantu indah berseri memakai dress yang begitu anggun, nadiera dress menepati ciri2 yang diingini oleh bakal pengantinRm200 FREE KHIMAR & FREE POSTAGE seluruh malaysia dah berkenan tu jgn komen kat bwh..takut sis terlepas pandang...jom whatsapp sis 011-26080-477 (readystock, no booking) #dressmuslimahmurah #dressmuslimah #jubahdress #jubahmuslimahmurah #jubahdankhimar #jubahkahwin #jubahtunang #dresskahwinmuslimah #dresskahwin #dresstunang #dressdinner #dressbridesmaid #exclusivedress #muslimahattire #muslimahfesyen #pengantinmuslimah #bajupengantinmuslimah #jubahpengantin #dresspengantinmalaysia #dresspengantinmuslimah #bajubersanding #bajubertandang #jubahnikah #bajuakadnikah #bajunikah #bajubertunang #jubahkembang #dresskahwin #dressakadnikah #nadieradress #nurulsgallery

sisterholic.co

Love sangat tau...pandai je customer kesayangan ni tambah2 beads & lace pada nadiera dress untuk hari bahagianya..kreatif kan, sape nak simple...x perlu tambah ape2 dan sape nak lagi meriah boleh jadikan pic ni sebagai contohRm200 FREE KHIMAR & FREE POSTAGE seluruh malaysia dah berkenan tu jgn komen kat bwh..takut sis terlepas pandang...jom whatsapp sis 011-26080-477 (readystock, no booking) #dressmuslimahmurah #dressmuslimah #jubahdress #jubahmuslimahmurah #jubahdankhimar #jubahkahwin #jubahtunang #dresskahwinmuslimah #dresskahwin #dresstunang #dressdinner #dressbridesmaid #exclusivedress #muslimahattire #muslimahfesyen #pengantinmuslimah #bajupengantinmuslimah #jubahpengantin #dresspengantinmalaysia #dresspengantinmuslimah #bajubersanding #bajubertandang #jubahnikah #bajuakadnikah #bajunikah #bajubertunang #jubahkembang #dresskahwin #dressakadnikah #nadieradress #nurulsgallery

sisterholic.co
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.