Photos and videos from all countries

Photos and videos for #dokterganteng

Mau donk dipriksa Pak dokter emeshhhh.... Suka banget kalau pak dokter sedang senyum/ketawa...lucu..emeshhhh... Salah satu drakor yang nggak cukup ditonton 1x..Paling sedih waktu Oh chang Min nyanyi,bikin baper banget.... #emergencycouple #daebak #saranghae #ohchangmin #choijinhyuk #dokterganteng

cenoel

Congratulations to my Medical School best friend yuliaawijaya for the opening of her own Dermatovenerologist practice. I had a great session of OxyGeneo treatment. A research (Levenberg A, 2013) found that after OxyGeneo treatment, photographic images of the treated subject demonstrated an improvement of various skin traits such smoothness, pore apperance, brightness and reduction of fine lines #Dermatovenerologist #dokterkulit #doktercantik #dokterganteng #dokterspesialis #spkk #fkui #fkunud #kuta #skincare #beauty

ubud_foodie

wah ternyata mereka masih berteman deket, yang hee jin temennya han ji eun di full housebang Joongki bahkan pernah nikah sama neng Youngeun cuma didrama ob & gy sih hehe #송중기 #songjoongki #leeyoungeun #obstetricsandgynecologydoctor #dokterganteng #couple #bestfriend #koreandrama #kdrama #medic #throwback #sbs #hallyustar #ahnkyungwoo #handsome #cute #fashion #ootd #fitting #groom #wedding #married #drama #breakfast

lily_valley93
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.